Naftali Bennett

Naftali Bennett

Son dakika Naftali Bennett haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naftali Bennett ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naftali Bennett haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naftali Bennett

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naftali bennett gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 naftali bennett haberi bulunmuştur. Tüm naftali bennett haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siyasi kriz! İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gidiyor
Siyasi kriz! İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gidiyor İsrail’de koalisyon hükümetinin Başbakanı Naftali Bennett ve Dışişleri Bakanı Yair Lapid yaptıkları ortak açıklamada, önümüzdeki hafta meclisi feshetme ve erken seçime gitme konusunda anlaştıklarını bildirdi. İsrail, son 3 yılda 5’inci kez seçime gitmiş olacak.
20.06.2022 Dünya
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü İsrail ordusunun operasyonu sırasında vurularak öldürülen Filistinli asıllı Amerikalı gazeteci Shireen Abu Aqleh, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yapılan törenle toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede İsrail polisinin yaptıkları ise tüm dünya tarafından büyük tepki ile karşılandı. Cenazeye saldıran İsrail polisi, gazetecinin naaşının olduğu tabutun yere düşmesine neden oldu.
13.05.2022 Dünya
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası!
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası! İsrail Dışişleri Bakanlığı, Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'u kınayarak, Rusya’nın İsrail Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
2.05.2022 Dünya
İsrail'de silahlı saldırı: 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı
İsrail'de silahlı saldırı: 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı İsrail’in başkenti Tel Aviv’de düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi.
7.04.2022 Dünya
Zelenskiy: Rusya Ukrayna'da kendisini neyin beklediğini bilseydi, buraya gelmekten korkardı
Zelenskiy: Rusya Ukrayna'da kendisini neyin beklediğini bilseydi, buraya gelmekten korkardı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, dün gerçekleşen ve kendisinin de hitapta bulunduğu NATO, G7 ve Avrupa Birliği (AB) zirvelerinden sonra video yayınlayarak açıklama yaptı. Başkan Zelenskiy yaptığı açıklamada Rusya-Ukrayna savaşında bir ay dolduğunu belirterek, Rusya, Ukrayn'da kendisini neyin beklediğini bilseydi, kesinlikle buraya gelmekten korkardı dedi.
25.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar...
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar... Ukrayna - Rusya savaşının 7'nci gününden son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna müzakerelerinde Rus heyetine başkanlık eden Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinskiy, Ukrayna heyetinin Kiev'den yola çıktığını ve toplantı yerine yarın sabah varacağını belirtti. Kiev Belediye Başkanı "Rus birlikleri başkent Kiev'e daha yakın" açıklamasında bulunurken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise Putin'i "savaş suçlusu" olarak tanımlayarak BM'ye çağrıda bulundu. Harkiv bir kez daha füzelerin hedefi oldu. Ukrayna savaşın başından beri 2 bin sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. Rus annelere çağrı yapan Ukrayna, esir askerlerin annelerinin Kiev'e gelmeleri durumunda serbest bırakılacaklarını duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Zelenski'nin güvenlik garantileri isteğine ilişkin görüşmeye hazır olduklarını söyledi. Öte yandan Rusya Ukrayna işgali sırasında ne kadar kayıp verdiğini ilk kez açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
İsrail Başbakanı  Naftali Bennett karantinaya alındı
İsrail Başbakanı Naftali Bennett karantinaya alındı İsrail Başbakanı Naftali Bennett, kızının Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kabine toplantısından ayrılarak kendisini karantinaya aldı.
26.12.2021 Dünya
İsrail’den BAE’ye tarihi ziyaret
İsrail’den BAE’ye tarihi ziyaret İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Birleşik Arap Emirlikleri’ne düzenlediği tarihi ziyaret kapsamında Abu Dabi’ye geldi.
12.12.2021 Dünya
İsrail’in eylül ve haziran aylarında İran’a iki saldırı düzenlediği iddia edildi
İsrail’in eylül ve haziran aylarında İran’a iki saldırı düzenlediği iddia edildi ABD basınında yer alan haberde, İsrail’in geçtiğimiz eylül ayında İran’daki nükleer tesise ve geçtiğimiz haziran ayında ise Devrim Muhafızlarına ait bir füze üssüne saldırı düzenlediği iddia edilerek, ABD’nin söz konusu saldırılar öncesi bilgilendirildiği öne sürüldü.
11.12.2021 Dünya
Koronavirüsün yeni mutasyonu İsrail'de de tespit edildi
Koronavirüsün yeni mutasyonu İsrail'de de tespit edildi İsrail Sağlık Bakanlığı, Doğu Afrika ülkesi Malavi'den ülkeye dönen 3 kişide korona virüsün (Covid-19) B.1.1.529 olarak adlandırılan yeni mutasyonunun tespit edildiğini ve karantinaya alındıklarını kaydetti. İsrail Başbakanı Naftali Bennett, ülkede ilk kez B.1.1.529 mutasyonu taşıyan vakaların tespit edilmesi üzerine İsrail'in "acil bir durumun eşiğinde" olduğunu belirtirken, İsrail hükümeti ise yeni mutasyon ile mücadele kapsamında Sahra Altı Afrika ülkelerine gidiş gelişleri yasaklama kararı aldı.
26.11.2021 Dünya
Omega varyantı nedir, Covid 19 omega varyantı belirtileri nelerdir? İsrail, 'Omega' varyantına karşı tatbikat gerçekleştirdi!
Omega varyantı nedir, Covid 19 omega varyantı belirtileri nelerdir? İsrail, 'Omega' varyantına karşı tatbikat gerçekleştirdi! 2019 sonunda Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkana koronavirüs varyantlarıyla devam ediyor. İlk olarak İngiltere'nin Kent bölgesinde tespit edilen Alfa varyantı, bulaşıcılık açısından önemli bir aşamaydı. Ardından ilk olarak Hindistan'da ortaya çıkan Delta varyantı koronavirüsün varyantlarıyla devam edeceğini işaret ediyor. İsrail hükümeti koronavirüs salgını sebebiyle, şu anda ülkede bulunmayan fakat oluşabilecek "omega" isimli varyanta karşı tatbikat gerçekleştirdi. Söz konusu gelişmenin ardından Omega varyantı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Omega varyantı nedir, belirtileri nelerdir?
12.11.2021 Gündem
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme!
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz ile İsrail-Filistin ilişkilerini görüştü.
29.08.2021 Dünya
Beyaz Saray'da alarm! Joe Biden programını değiştirdi
Beyaz Saray'da alarm! Joe Biden programını değiştirdi Afganistan'ın başkenti Kabil'de Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı'nın bulunduğu bölgede meydana gelen patlamalar Beyaz Saray'ı ve ABD Başkanı Joe Biden'ı alarma geçirdi. Biden yaşanan olaylar sonrası günlük programını değiştirdi. Öte yandan ABD medyası, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havalimanındaki patlamada 4 Amerikan askerinin öldüğünü, 3 askerin de yaralandığını bildirdi.
26.08.2021 Dünya
İsrail'den İran'a yeni tehdit!
İsrail'den İran'a yeni tehdit! İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Tahran yönetimine gözdağı vererek, ülkesinin İran'a karşı tek başına harekete geçebileceğini söyledi.
3.08.2021 Dünya
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi!
Naftali Bennett kimdir? İsrail'in yeni başbakanı Naftali Bennett’in hayatı ve siyasi geçmişi! İsrail'de başbakan Netanyahu'nun önceki gün görevini resmen devretmesiyle birlikte oluşan İsrail ordusu dün gece Gazze'ye havadan saldırdı. Kısa süren umut dalgası sonrası yeni İsrail Başbakanı hakkındaki aramalar da arttı. Peki, Naftali Bennett kimdir?
16.06.2021 Gündem
İsrail'de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi
İsrail'de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi İsrail'de muhalif partilerin kurduğu koalisyon hükümetinin Mecliste güven oyu almasıyla 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi.
13.06.2021 Dünya
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok İsrail’de 12 yıldır başbakanlık koltuğunda oturan Binyamin Netanyahu’nun rakipleri koalisyon hükümetini kurmakta anlaştı
2.06.2021 Dünya
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok İsrail'de aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, koalisyon hükümeti kurmak için Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı bloğa katılacağını duyurdu.
30.05.2021 Dünya
Netanyahu'nun partisi seçimleri önde tamamladı
Netanyahu'nun partisi seçimleri önde tamamladı İsrail televizyonlarında yayınlanan sandık çıkış anketlerine göre, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun partisi Likud, 33 milletvekili çıkararak seçimde birinci oldu.
23.03.2021 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki!
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Batı Şeria’daki yasa dışı yerleşimlerine ilişkin açıklama yapıldı. Dışişleri Bakanlığı, "İki devletli çözüm misyonu yok etmeyi hedefleyen İsrail'in gayrimeşru uygulamalarını bir an önce sonlandırması bölge barışın tesisi açısından elzemdir" denildi.
7.05.2020 Siyaset
Bomba iddia: Suriye'den çekiliyorlar
Bomba iddia: Suriye'den çekiliyorlar İsrailli yetkililer, İran'ın Suriye'deki bazı askeri üsleri boşalttığını ve bu ülkedeki güçlerinin sayısını azalttığını iddia etti.
5.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Naftali Bennett ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naftali bennett haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.