Mutfak

Mutfak

Son dakika mutfak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mutfak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mutfak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutfak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutfak gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.224 mutfak haberi bulunmuştur. Tüm mutfak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.
6.04.2024 Gündem
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Limanda demirli 'Christin HT' isimli gemide yangın!
Limanda demirli 'Christin HT' isimli gemide yangın! Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki özel bir limanda demirli 'Christin HT' isimli geminin güverte kısmında elektrik kablolarından yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, dumandan etkilenen 5 mürettebat ayakta tedavi edildi.
31.03.2024 Gündem
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
1.04.2024 Adana
Emekli maaşının en az asgari ücret kadar olması gerek
Emekli maaşının en az asgari ücret kadar olması gerek Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Suat Kılıç, “Buradan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize, devletimizin yöneticilerine Hazine ve Maliye Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza açık çağrıda bulunuyorum. En düşük emekli maaşının 17 bin lira olan asgari ücret düzeyine çıkarılması lazım. Vatandaş rahat etsin. Siyasi faydasını kim görürse görsün” dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
21.03.2024 Adana
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var?
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var? 19- 22 Mart Salı ve Cuma günleri BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Özellikle çeyiz alışverişi yapacaklar ve mutfak araç gereçlerini yenilemek isteyenler için yemek takımları, bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken mübarek Ramazan-ı Şerif'e özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. İşte,19-22 Mart 2024 Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi
18.03.2024 Ekonomi
Adana'nın geleneksel lezzetleri: Bu tatları keşfeden bir daha unutamıyor
Adana'nın geleneksel lezzetleri: Bu tatları keşfeden bir daha unutamıyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
11.03.2024 Adana
Alüminyum folyoyu ayağa sarınca ağrıyı tak diye kesti! Etkisini dakikalar içinde gösterdi: Alüminyum folyonun sağlığa faydaları
Alüminyum folyoyu ayağa sarınca ağrıyı tak diye kesti! Etkisini dakikalar içinde gösterdi: Alüminyum folyonun sağlığa faydaları Mutfak ürünlerini muhafaza etmekte kullanılan alüminyum folyo, vücut sağlığı için de işe yarıyor. Ayağa alüminyum folyo sardığınızda etkisini dakikalar içerisinde gösteriyor.
7.03.2024 Yaşam
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam Zengin mutfak kültürüyle, Türkiye'nin yanı sıra dünyada da adını duyuran Adana'da, 100 yılı aşkın süredir devam eden ciğer ile kahvaltı kentti ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor.
7.03.2024 Adana
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
1-5 Mart ŞOK aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK'ta bu hafta bebek odası, temizlik seti ankastre set var!
1-5 Mart ŞOK aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK'ta bu hafta bebek odası, temizlik seti ankastre set var! ŞOK 1-5 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı. Mart ayının gelişiyle birlikte ŞOK mağazalarında indirimli ürünler de yerini almaya başladı. Mutfak saklama kaplarından tutun temizlik mop setlerine; bebek odası eşyalarından ankastre setlere kadar pek çok üründe fiyatlar düştü. İşte 1-5 Mart ŞOK aktüel ürünler....
29.02.2024 Ekonomi
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın!
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın! Pişmiş pirinç ve makarnanın mutfak tezgahında uzun süre kalması zehirlenme tehlikesini de beraberinde getiriyor. Bu konuda farklı görüşler olsa da pirinç ve makarna tezgahta kaç gün bırakılır?
21.02.2024 Yaşam
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından depremzedeler için yapılan konutlar teslim edilmeye başlandı. Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'da anahtar teslim törenleri gerçekleştirildi, gözler Malatya’ya çevrildi. Malatya deprem konutları kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Şubat 2024 Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman, AFAD Malatya deprem konutları kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır?
9.02.2024 Gündem
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor!
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor! BİM, 6-9 Şubat tarihleri arasında birbirinden uygun indirim fırsatlarıyla vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Aktüel ürünlerde bu hafta kozmetik ürünleri, gıda ürünleri, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mutfak ürünleri gibi birbirinden farklı ürünler yer aldı. İşte, BİM 6-9 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
7.02.2024 Ekonomi
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mutfak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutfak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.