Mustafa Cengiz

Mustafa Cengiz

Son dakika Mustafa Cengiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Cengiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Cengiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Cengiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa cengiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.245 mustafa cengiz haberi bulunmuştur. Tüm mustafa cengiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dönemin yöneticilerine 'Falcao'yu değil bu çocuğu alın' demişlerdi! 4 yıl sonra Galatasaray'a geliyor
Dönemin yöneticilerine 'Falcao'yu değil bu çocuğu alın' demişlerdi! 4 yıl sonra Galatasaray'a geliyor Önümüzdeki sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve önce Gomis'in yerini doldurmak için harekete geçen Galatasaray Kolombiyalı yıldızla görüşmelere başladı. 2019'da Falcao'yla birlikte dönemin başkanı Mustafa Cengiz'in gündemine gelmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen futbolcunun 4 yıl sonra Sarı Kırmızılı formayı giyeceği öğrenilirken, Okan Buruk'un da 26 yaşındaki golcüye sıcak baktığı bildirildi.
29.05.2023 Galatasaray
Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı!
Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı! Galatasaray tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Younes Belhanda konuyu mahkemeye taşımıştı. Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı.
19.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Belhanda krizi sürüyor! Faslı oyuncu FIFA'ya şikayet etmişti...
Galatasaray'da Belhanda krizi sürüyor! Faslı oyuncu FIFA'ya şikayet etmişti... Galatasaray ile Faslı oyuncu Belhanda krizi devam ediyor. Merhum başkan Mustafa Cengiz tarafından, sözleşmesi bitmeden gönderilen Youness Belhanda ile ilgili flaş bir CAS gelişmesi yaşandı.
20.10.2022 Galatasaray
Neden başka bir takımla anlaşmadığı belli oldu! Feghouli'den önce Mustafa Cengiz'e ardından Özbek'e büyük şok
Neden başka bir takımla anlaşmadığı belli oldu! Feghouli'den önce Mustafa Cengiz'e ardından Özbek'e büyük şok Pandemi döneminde tüm takım maaşında indirime gitmesine rağmen Belhanda ile birlikte bu indirimi kabul etmeyen ve Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden Sofiane Feghouli'nin bu sefer de Dursun Özbek'e büyük bir şok yaşattığı ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra kendisine takım bulamayan ve boşta kalan Cezayirli oyuncunun Özbek'e yeni bir fatura çıkardığı anlaşılırken, yönetimin 'B' planını hazırlamak için kolları sıvadığı bildirildi.
26.09.2022 Galatasaray
Mostafa Mohamed'in sözleşmesi ortaya çıktı taraftarlar Erden Timur'u bombaladı! 'Bedavaya...'
Mostafa Mohamed'in sözleşmesi ortaya çıktı taraftarlar Erden Timur'u bombaladı! 'Bedavaya...' Mustafa Cengiz döneminde Zamalek kulübünden opsiyonlu olarak 4 milyon dolar karşılığında transfer edilen ve Erden Timur tarafından Nantes'a gönderilen Mostafa Mohamed'in sözleşmesi ortaya çıktı. 250 bin euro'ya kiralık gönderilen Mısırlı yıldız için 'Zorunlu satın alma maddesi' koydurmayan Fransızlar oyuncuyu beğenmesi halinde 5.750 bin euro ödeyerek Mostafa'yı renklerine bağlayacak.
20.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Sadece 2 milyon euro kâr ettiler
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Sadece 2 milyon euro kâr ettiler Mustafa Cengiz döneminde Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonucu transfer edilen ve Galatasaray'da bir türlü kendisinden beklenen istikrarı yakalayamayan tecrübeli futbolcunun Fransız ekibiyle anlaşması büyük dikkat çekti. Diagne'nin takımdan ayrılmasından sonra hücum hattında yeniden yapılanmaya giden Sarı Kırmızılılarda Seferovic hamlesiyle Okan Buruk'un eli güçlenmiş olurken, bu ayrılığın ardından Erden Timur'un ileri uca bir transfer daha yapması bekleniyor...
19.07.2022 Galatasaray
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal...
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal... 2018’den bu yana yapılan mali genel kurulları inceleyen müfettişler 2 kritik hata buldu. Müfettişler gecikmeli yapılan ve Mustafa Cengiz’in idari olarak ibra edilmediği 2019 yılı oylamasına 2020-21’de yeni üye olan isimlerin katıldığını tespit etti. 26 Mart’ta ise Elmas yönetiminin hazırladığı bütçenin okunmadan oylanması hata olarak değerlendirildi.
8.04.2022 Galatasaray
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz!
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz! 30 Nisan'da olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ünal Aysal aday olmayacaklarını açıkladı.
5.04.2022 Galatasaray
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Geçen sezon vermediler şimdi Galatasaray onu 8 milyon euro'ya transfer ediyor dediler!
Geçen sezon vermediler şimdi Galatasaray onu 8 milyon euro'ya transfer ediyor dediler! Mustafa Cengiz ve Burak Elmas dönemlerinde adı sık sık Galatasaray ile anılmasına karşın bir türlü transferi gerçekleşmeyen tecrübeli orta saha oyuncusu için '8 milyon euro'ya sarı kırmızılı takıma imza atmaya hazır' haberleri bir anda dikkat çekti. Fatih Terim'in prensi olan 24 yaşındaki Malili futbolcu ise Galatasaray'a gelmeye son derece sıcak bakıyor...
29.03.2022 Galatasaray
Öyle açıklamalar yaptı ki Burak Elmas'ın önüne geçti! Abdurrahim Albayrak'ın Fatih Terim sözleri olay yarattı
Öyle açıklamalar yaptı ki Burak Elmas'ın önüne geçti! Abdurrahim Albayrak'ın Fatih Terim sözleri olay yarattı Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısında söz alan ve önce Kerem Aktürkoğlu - Taylan Antalyalı'nın transferlerinden bahseden ardından Beyaz TV'ye açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak'ın 'Mustafa Cengiz - Fatih Terim' itirafı camiada olay yarattı.
28.03.2022 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak hız kesmiyor! Şimdi de Fatih Terim bombası
Abdürrahim Albayrak hız kesmiyor! Şimdi de Fatih Terim bombası Galatasaray'ın eski 2. Başkanlarından Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'i göndermek istediğini fakat buna kendisinin engel olduğunu söyledi.
28.03.2022 Galatasaray
Burak Elmas ibra edilmedi Faruk Süren küplere bindi! 'Bu ne hınçmış arkadaş'
Burak Elmas ibra edilmedi Faruk Süren küplere bindi! 'Bu ne hınçmış arkadaş' Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Burak Elmas'ın ibra edilmeme konusuna değinerek "Takımın şişmiş maaş bütçesi, Kemerburgaz, Florya ve Ada konularında çok büyük işler başardı. Futbol takımı da zamanla başarıyı yakalayacaktı. Allah rahmet eylesin ama Mustafa Cengiz başkan devraldığında Sportif AŞ'nin borcu 600 milyondu. Bırakırken 1 milyar 600 milyondu. Cengiz Başkan 2 defa ibra olmadı. Bana kimse kur farkı filan demesin" ifadelerini kullandı.
27.03.2022 Galatasaray
Menajerlere ödenen ücreti açıkladı! Akıllara durgunluk veren rakam
Menajerlere ödenen ücreti açıkladı! Akıllara durgunluk veren rakam Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, son yıllarda sarı kırmızılı takımın menajerlere ödediği ücreti açıkladı.
23.02.2022 Galatasaray
'Mustafa Cengiz'in ahı var' tweetini RT yapınca ortalık karışmıştı! Flaş Abdürrahim Albayrak gelişmesi
'Mustafa Cengiz'in ahı var' tweetini RT yapınca ortalık karışmıştı! Flaş Abdürrahim Albayrak gelişmesi Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'i takımın başına getiren, Portekizli futbol adamı Luis Campos'u ise danışman yapan Burak Elmas'ın Sportif AŞ için Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'e gittiği ortaya çıktı.
16.02.2022 Galatasaray
Fatih Terim'in ismini bir kez bile ağzına almadı! Burak Elmas'a gönderme! 'Mustafa Cengiz narkozdayken...'
Fatih Terim'in ismini bir kez bile ağzına almadı! Burak Elmas'a gönderme! 'Mustafa Cengiz narkozdayken...' Galatasaray'ın eski 2.Başkanlarından Abdürrahim Albayrak, uzun süren sessizliğini bozdu. Burak Elmas'ın bir şeyler yapmak istediğine dikkat çeken Albayrak, Mustafa Cengiz hakkında ise çok önemli notlar paylaştı.
19.01.2022 Galatasaray
Belhanda şok etti! 'Ben burada olduğum sürece siz şampiyon olamayacaksınız'
Belhanda şok etti! 'Ben burada olduğum sürece siz şampiyon olamayacaksınız' Adana Demirspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Younes Belhanda So Foot dergisine çok özel açıklamalarda bulundu. Faslı futbolcu Galatasaray sürecini ve ayrılık serüvenini de anlattı. İşte Belhanda'nın itirafları...
21.12.2021 Adana DemirSpor
Galatasaray Adası hakkında flaş karar! Tahliye kararı istinaf mahkemesinde onaylandı
Galatasaray Adası hakkında flaş karar! Tahliye kararı istinaf mahkemesinde onaylandı Sarı kırmızılı kulüpte Mustafa Cengiz döneminde alınan Galatasaray Adası’nın tahliye kararı istinaf mahkemesi tarafından da onaylandı.
14.12.2021 Futbol
Galatasaray Altay'a takıldı 2 puan bıraktı...
Galatasaray Altay'a takıldı 2 puan bıraktı... Süper Lig'de kötü gidişe son vermeye çalışan Galatasaray, Altay ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanan müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi.
4.12.2021 Galatasaray
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı...
Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz, son yolculuğuna uğurlandı... Dün vefat eden Galatasaray'ın 37.Başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlandı. Efsane başkan Ulus'taki mezarlığa defnedilecek. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
29.11.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz’in cenaze töreni ne zaman, nereden kalkıyor? Galatasaray’ın 37.başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlanacak!
Mustafa Cengiz’in cenaze töreni ne zaman, nereden kalkıyor? Galatasaray’ın 37.başkanı Mustafa Cengiz son yolculuğuna uğurlanacak! Mustafa Cengiz cenazesi nereden kalkıyor, Mustafa Cengiz nereye defnedilecek? Galatasaray’ın 37.başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti. Mustafa Cengiz’in cenaze töreninin ne zaman ve nerede yapılacağı ise araştırılıyor. Peki, Mustafa Cengiz nereye defnedilecek? İşte Mustafa Cengiz cenaze töreni hakkındaki detaylar…
29.11.2021 Gündem
Radamel Falcao'dan Mustafa Cengiz paylaşımı! 'Ailesine...'
Radamel Falcao'dan Mustafa Cengiz paylaşımı! 'Ailesine...' Galatasaray'dan La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao, dün vefat eden Mustafa Cengiz için sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.
29.11.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz kimdir, kaç yaşındaydı? Mustafa Cengiz neden öldü?
Mustafa Cengiz kimdir, kaç yaşındaydı? Mustafa Cengiz neden öldü? Galatasaray Kulübü eski başkanı Mustafa Cengiz, 71 yaşında hayatını kaybetti. Cengiz bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Peki, Mustafa Cengiz kimdir, kaç yaşındaydı? Mustafa Cengiz neden öldü? İşte Mustafa Cengiz'in hayatı hakkında merak edilenler...
29.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Mustafa Cengiz için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Mustafa Cengiz için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray eski Başkanı, Mustafa Cengiz'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
28.11.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Cengiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa cengiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.