Abdurrahim Albayrak

Abdurrahim Albayrak

Son dakika Abdurrahim Albayrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdurrahim Albayrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdurrahim Albayrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdurrahim Albayrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdurrahim albayrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.339 abdurrahim albayrak haberi bulunmuştur. Tüm abdurrahim albayrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasıyla dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalandı
İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasıyla dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalandı Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Şüphelilerin Abdurrahim Albayrak'ın telefonunu bankanın kurumsal numarasına benzediği için kopyaladıkları öğrenildi. Dolandırılanlar telefon numarasına geri dönüş yaptıklarında Abdurrahim Albayrak'ın telefonu açtığını belirtti.
6.03.2024 Gündem
Abdurrahim Albayrak 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde intihar girişimini engelledi
Abdurrahim Albayrak 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde intihar girişimini engelledi Galatasaray’ın kongre üyesi ve eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir vatandaşı ikna ederek vazgeçirdi.
1.11.2023 Gündem
Abdurrahim Albayrak 4 yıl önce 6,5 milyon euro teklif etmişti! Jorge Jesus bombayı patlattı
Abdurrahim Albayrak 4 yıl önce 6,5 milyon euro teklif etmişti! Jorge Jesus bombayı patlattı 2019 yılında Abdurrahim Albayrak'ın 6,5 milyon euro teklif ettiği fakat alamadığı yıldız futbolcunun sezon sonunda Fenerbahçe'ye geleceği iddia edildi. 28 yaşındaki golcü için görüşmelere başlayan Sarı Lacivertli yönetim İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlanırken, oyuncuya Jorge Jesus'un da onay verdiği bildirildi.
7.05.2023 Fenerbahçe
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu"
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ‘Türkiye’de maçlar sahada kazanılmıyor, play-off oynanmalı’ sözlerini Uğur Meleke, Mehmet Arslan, Güntekin Onay ve Fırat Aydınus değerlendirdi.
18.03.2023 Fenerbahçe
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Abdurrahim Albayrak'tan AVM düşerek hayatını kaybeden torunuyla ilgili paylaşım
Abdurrahim Albayrak'tan AVM düşerek hayatını kaybeden torunuyla ilgili paylaşım İş adamı Abdurrahim Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Torunum, gözbebeğim, Batuhan’ım bugün hakkın rahmetine kavuştu. Üzüntümü tarif etmem imkansız. Allah masumlar masumu yavrumu cennet mekanına kabul eylesin. Bizlere de sabır versin” dedi.
20.11.2022 Gündem
Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! Torunu feci şekilde hayatını kaybetti
Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! Torunu feci şekilde hayatını kaybetti Galatasaray'ın eski yöneticisi İş insanı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı!
Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı! Galatasaray tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Younes Belhanda konuyu mahkemeye taşımıştı. Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı.
19.11.2022 Galatasaray
F.Bahçe maçından sonra Galatasaraylılardan Abdurrahim Albayrak'a tepki: Az daha bize transfer edecektin
F.Bahçe maçından sonra Galatasaraylılardan Abdurrahim Albayrak'a tepki: Az daha bize transfer edecektin Ankaragücü - Fenerbahçe maçından sonra hakem kararları hakkında sosyal medyada büyük tepki gösteren Galatasaray taraftarlarının Halil Umut Meler'i bombalaması dikkatlerden kaçmadı. 90 dakikanın ardından Abdurrahim Albayrak'ı da eleştiren Sarı Kırmızılı camia Eryaman Stadı'nda kötü performans ortaya koyan futbolcu için 'Az daha Galatasaray'a transfer edecektin' serzenişlerinde bulundu.
18.10.2022 Fenerbahçe
'Cimbombom'un çocuğu' diyorlardı... Albayrak 4 M.€'ya aldı yeni yönetim 500 bin €'ya bıraktı
'Cimbombom'un çocuğu' diyorlardı... Albayrak 4 M.€'ya aldı yeni yönetim 500 bin €'ya bıraktı Transfer sezonunun en hızlı takımlarından biri olan Galatasaray'da dün yaşanan sıcak gelişmeler adeta baş döndürdü. Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Luyindama, Emre Akbaba, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram gibi tecrübeli futbolcularla yollarını ayıran Sarı Kırmızılılarda Abdurrahim Albayrak döneminde 4 milyon euro'ya alınan orta sahanın 500 bin euro'ya bırakılması büyük dikkat çekti.
9.09.2022 Galatasaray
Albayrak'ın takımda kalan tek transferiydi! Erden Timur onun da hesabın kesti sözleşmesini feshetti
Albayrak'ın takımda kalan tek transferiydi! Erden Timur onun da hesabın kesti sözleşmesini feshetti Dün Lucas Torreira transferi iddiasıyla taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran ve Uruguaylı yıldız için artık son aşamaya gelen Galatasaray'da 12 futbolcunun hesabı kesildi. Sportif AŞ sorumlusu Erden Timur'un, Abdurrahim Albayrak döneminde kadroya katılan oyuncunun sözleşmesini feshettiği ortaya çıkarken, Sarı Kırmızılı kulüpte diğer 11 oyuncunun kendisine yeni bir kulüp baktığı bildirildi.
2.08.2022 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak Fatih Terim'e sormadan transfer etmişti! Okan Buruk fişini çekti! 9 futbolcuya güle güle
Abdurrahim Albayrak Fatih Terim'e sormadan transfer etmişti! Okan Buruk fişini çekti! 9 futbolcuya güle güle Tirol kampı öncesi kadrosunu açıklayan ve tam 9 futbolcuyu kafileye dahil etmeyen Okan Buruk yeni transferleri beklemeye koyulurken, Sarı Kırmızılı takımda yaşanan flaş gelişme sonrası bu 9 oyuncunun eşyalarını topladığı öğrenildi. Fatih Terim döneminde Abdurrahim Albayrak'ın inisiyatif alarak transfer ettiği tecrübeli orta sahanın fişini çeken Buruk radikal karar almayı sürdürürken, yönetimin genç teknik adamın tasarruflarına saygı duyduğu bildirildi.
27.07.2022 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak yılın transfer çalımı demişti! Okan Buruk gönderiyor! G.Saray'da 6 ayrılık
Abdurrahim Albayrak yılın transfer çalımı demişti! Okan Buruk gönderiyor! G.Saray'da 6 ayrılık Dün Florya'da ilk mesai gününe başlayan ve geniş çaplı bir kadro mühendisliğine gidecek olan Okan Buruk'un 6 futbolcuyla yollarını ayıracağı öğrenildi. Gönderilecek isimler arasında Abdurrahim Albayrak döneminde transfer edilen oyuncular da bulunurken, Galatasaraylı yöneticilerin bu futbolculara 'kendinize yeni takım bulun' talimatı verdiği belirtildi.
29.06.2022 Süper Lig
Galatasaray'da ilk resmi ayrılık! Abdürrahim Albayrak transfer etti Dursun Özbek gönderdi
Galatasaray'da ilk resmi ayrılık! Abdürrahim Albayrak transfer etti Dursun Özbek gönderdi Galatasaray haberleri... Abdürrahim Albayrak döneminde transfer edilen ve Galatasaray'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan tecrübeli futbolcunun Eyüpspor'la anlaştığı ortaya çıktı. Milli oyuncuyla yollarını ayıran sarı kırmızılı kulübün iki isimle de bağlarını koparacağı öğrenildi. İşte Dursun Özbek yönetiminde yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
21.06.2022 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak onu alacağına Emre Akbaba'yı almıştı! Ahmet Nur Çebi affetmedi
Abdürrahim Albayrak onu alacağına Emre Akbaba'yı almıştı! Ahmet Nur Çebi affetmedi N'Koudou'nun sürekli sakatlık problemleriyle uğraşan ve sol kanatta büyük bir sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın bir dönem Galatasaray'ın transfer listesinde olan yıldız futbolcunun işini bitirdiği öğrenildi. İşte Ahmet Nur Çebi'nin siyah beyazlı formayı giydireceği o süper kanat oyuncusu...
3.06.2022 Beşiktaş
İhale Dursun Özbek'e kaldı! Galatasaray'a büyük şok! 20 gün içerisinde yapmazsa...
İhale Dursun Özbek'e kaldı! Galatasaray'a büyük şok! 20 gün içerisinde yapmazsa... Adburrahim Albayrak döneminde transfer edilen, Burak Elmas'la sürekli ötelenen Mostafa Mohamed transferinde büyük kriz yaşanıyor. Mısır kulübü Zamalek'in FIFA gideceği öğrenilirken, seçimle yeni başkan olacağı tahmin edilen Dursun Özbek'in 20 gün içerisinde bonservis ücretini ödememesi halinde Galatasaray'ın transfer yasağı cezası alacağı ortaya çıktı.
25.05.2022 Galatasaray
Albayrak Terim'le birlikte transfer etti Burak Elmas iki misli bonservis fiyatına gönderdi!
Albayrak Terim'le birlikte transfer etti Burak Elmas iki misli bonservis fiyatına gönderdi! Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim döneminde transfer edilen, Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla özellikle Fransız kulüplerinin dikkatini çeken yıldız futbolcunun 10 milyon euro karşılığında Lig 1'e gideceği öğrenildi. İşte sarı kırmızılı cephede yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
9.05.2022 Galatasaray
'Bırakın beni gideyim' dedi 3 Fransız devi sıraya girdi! Bonservisinin iki katı fiyatına...
'Bırakın beni gideyim' dedi 3 Fransız devi sıraya girdi! Bonservisinin iki katı fiyatına... Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak döneminde transfer edilen ve özellikle takıma geldiği yarım sezonluk süre içerisinde sergilediği performansla büyük dikkat çeken yıldız oyuncunun sarı kırmızılı kulüpten ayrılmak istediği, milli forvetin için 3 Fransız devinin devreye girdiği öğrenildi.
4.05.2022 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak'ın yüzünden G.Saray'ın iki yıldızı takımdan ayrılıyor!
Abdürrahim Albayrak'ın yüzünden G.Saray'ın iki yıldızı takımdan ayrılıyor! 600 milyon TL'lik borcu kapatmak ve Falcao - Mostafa Mohamed'in bonservis bedellerini karşılamak için kaynak arayışlarına koyulan Galatasaray'da iki yıldızdan tam 40 milyon euro bonservis bedeli bekleniyor... İşte Galatasaray'daki sıcak transfer gelişmesi...
18.04.2022 Galatasaray
Burak Elmas'tan son transfer hamlesi! 19 yaşındaki genç yıldız için harekete geçildi!
Burak Elmas'tan son transfer hamlesi! 19 yaşındaki genç yıldız için harekete geçildi! Görevi 30 Nisan'da bitecek olan Başkan Elmas'tan son bir transfer hamlesi geldi. Sarı-Kırmızılılar, Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş için harekete geçti. Elmas ve ekibi, potansiyeli yüksek genç oyuncuyla anlaşıp, son kararı yeni yönetime bırakmayı planlıyor.
14.04.2022 Galatasaray
16 Ocak vakası! Abdürrahim Albayrak ve Dursun Özbek'ten 19 milyon euro'luk fiyasko!
16 Ocak vakası! Abdürrahim Albayrak ve Dursun Özbek'ten 19 milyon euro'luk fiyasko! Eren Elmalı ve Umut Bozuk'u Süper Lig devlerine göndermeye hazırlanan Kasımpaşa'nın bundan önce gerçekleştirdiği 12 transfer futbolseverlerin dikkatini çekti. Listedeki en pahalı transferleri Galatasaray yaparken, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak döneminde alınan oyuncuların sarı kırmızılı takıma pek de katkı sağlayamamaları camiada pişmanlık yarattı.
13.04.2022 Kasımpaşa Spor
Abdurrahim Albayrak getirdi Burak Elmas bitirdi! G.Saray'ın yıldızına 10 m.euro
Abdurrahim Albayrak getirdi Burak Elmas bitirdi! G.Saray'ın yıldızına 10 m.euro Kadrosunda Aboubakar ve Talisca gibi yıldızları barındıran Al Nassr'ın Galatasaray'ın yetenekli futbolcusuna talip olduğu ve Arapların bu transfer için 10 milyon euro'luk bitçe ayırdığı öğrenildi.
9.04.2022 Galatasaray
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal...
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal... 2018’den bu yana yapılan mali genel kurulları inceleyen müfettişler 2 kritik hata buldu. Müfettişler gecikmeli yapılan ve Mustafa Cengiz’in idari olarak ibra edilmediği 2019 yılı oylamasına 2020-21’de yeni üye olan isimlerin katıldığını tespit etti. 26 Mart’ta ise Elmas yönetiminin hazırladığı bütçenin okunmadan oylanması hata olarak değerlendirildi.
8.04.2022 Galatasaray
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz!
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz! 30 Nisan'da olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ünal Aysal aday olmayacaklarını açıkladı.
5.04.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Abdurrahim Albayrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdurrahim albayrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.