Mustafa Ceceli

Mustafa Ceceli

Son dakika mustafa ceceli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa ceceli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa ceceli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Ceceli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa ceceli gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 mustafa ceceli haberi bulunmuştur. Tüm mustafa ceceli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro’luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkardı.
15.04.2024 Magazin
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı!
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı! Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkarttı.Turan, “Hem aile dostu hem de komşu olduk, şarkılarını ilk ben dinliyorum. Çok şanslıyım” dedi.
15.04.2024 Magazin
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam Mustafa Ceceli, 2. Sayfa programına konuk oldu. Hepsi adlı müzik grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizideki sarı saçlı haliyle ilgili konuşan şarkıcı, eşi Selin İmer'in sarı saçlı halinden nefret ettiğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan İmer ise çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
8.05.2023 Magazin
Mustafa Ceceli: İmajım eşim Selin'e emanet!
Mustafa Ceceli: İmajım eşim Selin'e emanet! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli geçen gün Bebek’te giyim tarzıyla dikkat çekti.
1.05.2023 Magazin
Mustafa Ceceli'den alkışlanacak hareket!
Mustafa Ceceli'den alkışlanacak hareket! Deprem bölgesine birçok yardım yapan Selin-Mustafa Ceceli çifti, faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.
6.04.2023 Magazin
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!
Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları! Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.
8.03.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler!
İrem Derici: Mesaj kutumu size bir açsam, neler yaptım neler! Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli ile birlikte çıkartacakları şarkıları için objektif karşısına geçti. Gazetecilerle konuşarak yeni projelerinden bahseden üçlüden İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
28.01.2023 Magazin
Mustafa Ceceli’nin ailesine hırsızlık şoku
Mustafa Ceceli’nin ailesine hırsızlık şoku Büyükçekmece’de Mustafa Ceceli’nin ailesine ait kuyumcuda iki buçuk milyonluk hırsızlık...
29.11.2022 Magazin
Mustafa Ceceli’nin ailesine hırsızlık şoku!
Mustafa Ceceli’nin ailesine hırsızlık şoku! Büyükçekmece’de sanatçı Mustafa Ceceli’nin ailesine ait kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyuldu. Yaklaşık iki buçuk milyonluk altın çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Soygun anı anbean kameralara yansıdı.
29.11.2022 Magazin
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış!
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam Yenikapı’da konser verdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceceli, kariyerine yeni başlayan sanatçılara verdiği desteklerle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bir kişinin 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum' yorumunu yazdığını gazetecilerle paylaşan ünlü isim, bu mesaja hak vererek; "60 gün çok uzun süre" ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Magazin
Mustafa Ceceli, Başakşehirli sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı!
Mustafa Ceceli, Başakşehirli sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı! Başakşehir’de yaz etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli, sevilen şarkılarını Başakşehirli vatandaşlar için seslendirdi.
7.08.2022 Magazin
Ebru Gündeş'in annesi son yolculuğuna uğurlandı
Ebru Gündeş'in annesi son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 73 yaşında hayatını kaybeden annesi Müjgan Bilgin'i Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostları Ebru Gündeş'i acı gününde yalnız bırakmadı.
25.07.2022 Magazin
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun!
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun! Müzisyen Ekin Uzunlar, önceki gün Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yenikapı Sahili'nde düzenlenen organizasyonda sahne performansı sergiledi. Trabzonspor taraftarı olan Uzunlar, takımın şampiyonluğunu dinleyicileriyle birlikte sahnede kutladı.
3.05.2022 Magazin
Sezen Aksu Her Şeye Rağmen sözleri! Sezen Aksu yeni demo: Her Şeye Rağmen
Sezen Aksu Her Şeye Rağmen sözleri! Sezen Aksu yeni demo: Her Şeye Rağmen Sezen Aksu, farklı sanatçılar tarafından yorumlanmış şarkılarını kendisinin yeniden söylediği 'Demo' projesinin yeni şarkısı 'Her Şeye Rağmen'i yayınladı. Şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait. İşte Sezen Aksu yeni demosu Her Şeye Rağmen sözleri…
30.04.2022 Ünlüler Dünyası
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması!
Semra San'dan Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı açıklaması! Semra San, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden San, Sinan Akçıl ile yaptığı şarkı sırasında ünlü müzisyenin eşi Burcu Kıratlı’nın kıskançlık krizine girdiği iddiası hakkında konuştu.
8.04.2022 Magazin
Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku!
Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku! Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'den hayranlarını üzecek haber geldi. Akçıl,Mustafa Ceceli ve Merve Özbey'in birlikte kamera karşısına geçecekleri Piyanist albümünün klip çekimleri ekip üyelerinin koronavirüse yakalanması nedeniyle iptal edildi.
28.12.2021 Magazin
Irmak Arıcı: Babam 'Bir daha bu eve gelemezsin' dedi
Irmak Arıcı: Babam 'Bir daha bu eve gelemezsin' dedi Mustafa Ceceli ile düet yaptığı 'Mühür' ile adını duyuran Irmak Arıcı, şarkıcı olmak istediğini ailesine anlattığında karşılaştığı tepkiyi anlattı. Arıcı, "Babam müzik yapacağımı öğrenince 'Bu kapıdan çıktığında bir daha gelemezsin!' dedi" ifadelerini kullandı.
16.12.2021 Magazin
Aslıhan Doğan Turan 36 yaşına girdi!
Aslıhan Doğan Turan 36 yaşına girdi! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün 36 yaşına girdi. Evlerinde parti düzenleyen çift, aralarında Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinin bulunduğu arkadaş grubuyla eğlendi
7.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
İrem Derici : Yaz bitmeden skandal yaratacağım
İrem Derici : Yaz bitmeden skandal yaratacağım Şarkıcı İrem Derici (34), aynı yaştaki meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
18.08.2021 Magazin
Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında? Hakan Sabancı’yı ifşa eden Aygün Aydın
Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında? Hakan Sabancı’yı ifşa eden Aygün Aydın Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa etti. Güzel oyuncunun Hakan Sabancı’nın mesajlarını ifşa etmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında?
20.04.2021 Gündem
Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer 'Hamileyim' deyince şok oldular!
Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer 'Hamileyim' deyince şok oldular! Şarkıcı Mustafa Ceceli (40), önceki gün eşi Selin İmer’le (38) Etiler’deki bir restorana girerken görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen çift, gazetecilere 1 Nisan şakası yaptı.
3.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Ceceli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa ceceli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.