Selin İmer

Selin İmer

Son dakika selin imer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selin imer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selin imer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selin İmer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selin imer gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 selin imer haberi bulunmuştur. Tüm selin imer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro’luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkardı.
15.04.2024 Magazin
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı!
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı! Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkarttı.Turan, “Hem aile dostu hem de komşu olduk, şarkılarını ilk ben dinliyorum. Çok şanslıyım” dedi.
15.04.2024 Magazin
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam
Selin İmer'den Mustafa Ceceli açıklaması: Sarı saçla kapıya gelirse eve almam Mustafa Ceceli, 2. Sayfa programına konuk oldu. Hepsi adlı müzik grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizideki sarı saçlı haliyle ilgili konuşan şarkıcı, eşi Selin İmer'in sarı saçlı halinden nefret ettiğini söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan İmer ise çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
8.05.2023 Magazin
Mustafa Ceceli: İmajım eşim Selin'e emanet!
Mustafa Ceceli: İmajım eşim Selin'e emanet! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli geçen gün Bebek’te giyim tarzıyla dikkat çekti.
1.05.2023 Magazin
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış!
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam Yenikapı’da konser verdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceceli, kariyerine yeni başlayan sanatçılara verdiği desteklerle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bir kişinin 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum' yorumunu yazdığını gazetecilerle paylaşan ünlü isim, bu mesaja hak vererek; "60 gün çok uzun süre" ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Magazin
Aslıhan Doğan Turan 36 yaşına girdi!
Aslıhan Doğan Turan 36 yaşına girdi! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün 36 yaşına girdi. Evlerinde parti düzenleyen çift, aralarında Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinin bulunduğu arkadaş grubuyla eğlendi
7.12.2021 Magazin
Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer 'Hamileyim' deyince şok oldular!
Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer 'Hamileyim' deyince şok oldular! Şarkıcı Mustafa Ceceli (40), önceki gün eşi Selin İmer’le (38) Etiler’deki bir restorana girerken görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen çift, gazetecilere 1 Nisan şakası yaptı.
3.04.2021 Magazin
Mustafa Ceceli:Bebek öldüren insan değildir
Mustafa Ceceli:Bebek öldüren insan değildir Şarkıcı Mustafa Ceceli önceki gün eşi Selin İmer’le Etiler’de bir restoran çıkışı görüntülendi.
22.10.2020 Magazin
'Spiderman Mustafa'
'Spiderman Mustafa' Şarkıcı Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
22.08.2020 Magazin
Öp öp doyamadı!
Öp öp doyamadı! Müzisyen Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer Ceceli ile birçok ünlü gibi mavi turu tercih ett.
13.06.2020 Magazin
"Yerli otomobil çıkar çıkmaz alacağım!"
"Yerli otomobil çıkar çıkmaz alacağım!" 2020'yi Azerbaycan'da sahnede karşılayan Mustafa Ceceli, geçtiğimiz gün eşi Selin İmer'le Bakü'ye gitti. Havaalanında muhabirlerle sohbet eden Ceceli, yerli otomobil hakkında yorum yaptı.
1.01.2020 Magazin
Selin İmer aşka geldi: İyi ki seninle
Selin İmer aşka geldi: İyi ki seninle Sosyetik güzel Selin İmer, şarkıcı eşi Mustafa Ceceli'nin doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı.
2.11.2019 Magazin
'Bedel'i kutladılar
'Bedel'i kutladılar Şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam eşi Selin İmer ve prodüktörü Samsun Demir'le beraber Etiler'de bulunan bir mekanda yemek yedi.
25.10.2019 Magazin
Mustafa Ceceli: Rapçiler iyi ki var
Mustafa Ceceli: Rapçiler iyi ki var Şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam eşi Selin İmer'le beraber Etiler'de bir mekanda yemek yedi.
24.08.2019 Magazin
Mustafa Ceceli'den yeni single geliyor
Mustafa Ceceli'den yeni single geliyor Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
24.01.2019 Magazin
Yarım milyonluk VIP kutlama
Yarım milyonluk VIP kutlama Şarkıcı Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, önceki akşam İstinyePark Zuma Restaurant'daydı.
15.12.2018 Magazin
Bir tane olsun bizim olsun
Bir tane olsun bizim olsun Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, önceki gün Yeniköy’deydi.
26.10.2018 Magazin
Hamza'ya altın emzik
Hamza'ya altın emzik Arda Turan’ın 7.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün Çubuklu’daki villasında baby shower partisi düzenledi.
27.09.2018 Magazin
Kelebek etkisi
Kelebek etkisi Raisa&Vanessa kardeşler, ‘Butterfly Effect’ (Kelebek Etkisi) adını verdikleri koleksiyonu önceki akşam Çırağan Sarayı’nda tanıttı. Defileyi izlemeye gelenler en az mankenler kadar şıktı. Yağışlı hava kimi davetlileri soğuktan titretse de moda aşkı galip geldi.
26.09.2018 Magazin
Bebek sorusuna şaşırtan cevap
Bebek sorusuna şaşırtan cevap Şarkıcı Mustafa Ceceli ile yaptığı evlilikle adından söz ettiren sosyetik güzel Selin İmer, katıldığı defile sonrası yaptığı açıklamayla şaşırttı.
27.09.2018 Magazin
Lüks heves
Lüks heves Mustafa Ceceli iki yıl önce test sürüşü yaptığı Aston Martin’in ardından Bentley marka otomobili de satın aldı.
14.06.2018 Magazin
‘Hedef bütün dünya’
‘Hedef bütün dünya’ Nusr-Et’in yeni şubesini Kapalıçarşı’da açıldı.
10.05.2018 Magazin
Eşim klipte oynamayı  düşünmüyor
Eşim klipte oynamayı düşünmüyor Mustafa Ceceli, önceki akşam Mall of İstanbul’da bulunan Moi Sahne’deydi.
29.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selin İmer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selin imer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.