Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!

Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!

Ünlü isimler '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıcı etkisini de unutmayan ünlülerimiz, "Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..." dedi.

Ünlü isimlerden sosyal medyada '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' mesajları!

Bugün, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'... Ünlüler, sosyal medya hesaplarından 8 Mart paylaşımları yaparak, depremi unutmadı ve kadınların gününü kutladı. İşte ünlülerin 'Kadınlar Günü' mesajları...

NURGÜL YEŞİLÇAY

"Bu büyük enkazın ortasından da haykıralım hep birlikte; yaşasın kadınlar, yaşasın çocuklar, yaşasın insanlar! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü..."

MUSTAFA CECELİ

"8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun."

ÇAĞLA ŞIKEL

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü..."

SİBEL CAN

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Bugünlerde en çok ihtiyacımız olandır kadın... Umuttur, hassasiyettir, dayanışmadır ve tabii en önemlisi şefkattir... Üzüntülüyüz ama güçlü olmalıyız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun, yaralarımız bir an önce sarılsın..."

FİLİZ AKIN

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü..."

ÖZGE ULUSOY

"Babam Haydar Ulusoy, Ankara Barosu Kadın Hakları Komisyonu'nun ilk erkek üyesiydi. 4 Aralık 2022 günü yaya geçidinden geçerken, yüksek hızla giderken telefonuna bakan bir kadın tarafından katledilmeseydi bugün bizleri arar ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlardı. Onu çok özlüyorum..."

Haberin Devamı

 

EBRU GÜNDEŞ

"8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun."

 

DEMET AKBAĞ

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü..."

İREM DERİCİ

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü..."