Ünlü İsimler

Ünlü İsimler

Son dakika ünlü isimler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü isimler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü isimler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü İsimler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü isimler gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.717 ünlü isimler haberi bulunmuştur. Tüm ünlü isimler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi
Alman güzellik şirketi Türkiye lansmanını gerçekleştirdi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan güzellik teknolojileri şirketi GESKE, gerçekleştirdiği lansman ile ürünlerini tanıttı.
25.04.2024 Yaşam
23 Nisan coşkusuna ünlü isimler de katıldı: Yaşasın Cumhuriyet!
23 Nisan coşkusuna ünlü isimler de katıldı: Yaşasın Cumhuriyet! Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ünlü isimler duygularını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.
23.04.2024 Magazin
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler
Hangi ünlü isim belediye başkanı oldu? İşte 31 Mart'ın galibi olan ünlüler 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Birçok ünlü isim de belediye başkanı olmak için yarıştı. Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lal Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi isimler yerel yönetici olmak için halktan oy istedi. İşte belediye başkanı olan ünlü isimler...
1.04.2024 Magazin
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları
Ünlü isimler aday olmuştu! İşte renkli simaların adaylık sonuçları 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olan ünlü isimler sandıkta ne sonuç aldığı merak konusu oldu. ‘Behzat Ç’ dizisindeki ‘emniyet amiri’ rolüyle tanınan CHP’nin Etimesgut adayı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 55.7’sini alarak seçimi kazanırken, Düzce’de Yeniden Refah Partisi’nden seçime giren şarkıcı Davut Güloğlu, mevcut belediye başkanı AK Partili Faruk Özlü karşısında yüzde 29.5 oy alsa da kaybeden taraf oldu.
1.04.2024 Gündem
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullanmaya başladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sandığa bu sene ilk kez oy verecek olan kardeşi Ayça Tilki ile giderken; Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
31.03.2024 Gündem
Ünlü isimler sandık başında!
Ünlü isimler sandık başında! İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim oy kullanmak için sandık başına geçti. Cem Yılmaz, " “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok” dedi.
31.03.2024 Gündem
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak?
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Magazin
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var
Seçil Erzan hakim karşısında! Muslera ve Emre Belözoğlu itiraf etti: Ünlü isimler var Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıktı. Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu duruşmaya geldi. Selçuk İnan ise duruşmaya yine katılmadı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Fernando Muslera ifadesinin ardından salondan ayrıldı. Muslera, yatırım yaptıktan sonra bazı ünlü kişilerin de fonda paralarının olduğunu söyleyerek Seçil Erzan'ın kendisini rahatlatmaya çalıştığını ifade ederek "Şikayetçiyim" dedi.
8.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Gülengül Soytürk hayatını kaybetti! Sanat dünyası yasa boğuldu!
Gülengül Soytürk hayatını kaybetti! Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Magazin
Ünlü isimler depremi unutmadı: 6 Şubat deprem felaketinin yıldönümünde üzüntülerini dile getirdiler
Ünlü isimler depremi unutmadı: 6 Şubat deprem felaketinin yıldönümünde üzüntülerini dile getirdiler 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremin birinci yıldönümünde ünlü isimlerden paylaşımlar geldi. Felaketin birinci yılını ünlüler de unutmadı.
6.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İki astrolog 2024 için uyardı: Tarihin dönüm noktası olacak, birçok ünlü hapse girecek! Aygül Aydın ve Hande Kazanova açıkladı
İki astrolog 2024 için uyardı: Tarihin dönüm noktası olacak, birçok ünlü hapse girecek! Aygül Aydın ve Hande Kazanova açıkladı 2024 yılının astrolojik olarak en önemli tarihleri belli olurken, en şanslı ve en şanssız burçları da açıklandı. 2024'te kimi ne bekliyor? Hangi ünlü isimler hapse girecek? Astrolog Aygül Aydın ve Hande Kazanova 2024'ü değerlendirdi.
2.01.2024 Astroloji
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor?
İbo Show yılbaşı konukları kimler: 2024 İbo Show yılbaşı özele kimler katılıyor? Yılbaşında televizyon ekranlarında birbirinden eğlenceli programlar var. Her yıl olduğu gibi bu yılda Star Tv'de İbo Show yayınlanacak. İmparator'un bu yıl ki konukları arasında ünlü isimler var. Peki İbo Show yılbaşı özel konukları kimler? 2024 İbo Show yılbaşı konuklarında hangi ünlüler var? İşte detaylar...
31.12.2023 Televizyon
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi Mustafa Mert Koç, önceki gece Bebek'de trafikte görüntülendi. Yanında kadın arkadaşı ile görüntülenen Koç, yaptığı açıklama sonrası trafikte gözlerden kayboldu.
24.12.2023 Magazin
Türkiye'nin yüreği yandı, ünlü isimler acısını paylaştı! 'Sözün bittiği yer'
Türkiye'nin yüreği yandı, ünlü isimler acısını paylaştı! 'Sözün bittiği yer' Cuma ve cumartesi günü gelen acı haberlerle tüm Türkiye yasa boğuldu. Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 askerimiz şehit oldu. Yürekleri yangın yerine çeviren 12 şehidimizin acısını, ünlü isimler de paylaştı.
24.12.2023 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen; Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli geceye ünlü isimler akın etti.
3.12.2023 Magazin
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın vefat etmesinin ardından miras nedeniyle varisler mahkemelik oldu. Cüneyt Arkın’ın ilk eşi Güler Mocan’dan olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşlerine açtığı davada ünlü isimler da tanık olarak ifade verdi.
24.11.2023 Magazin
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı!
Emre Karayel ikinci kez baba olacağını açıkladı! Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Magazin
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Yeşilçam efsanesi Itır Esen'den haber var! Ünlüler mesaj yağmuruna tuttu
Yeşilçam efsanesi Itır Esen'den haber var! Ünlüler mesaj yağmuruna tuttu Ünlü oyuncu Itır Esen, geçtiğimiz temmuz ayında sağlık sorunları yaşadığını ve ameliyat olacağını duyurarak, sevenlerini üzmüştü. Esen, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Birbirinden ünlü isimler, oyuncunun paylaşımına yorum yağdırdı.
31.10.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü İsimler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü isimler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.