Mülteci Kampı

Mülteci Kampı

Son dakika mülteci kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mülteci kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mülteci kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mülteci Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mülteci kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 mülteci kampı haberi bulunmuştur. Tüm mülteci kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.
10.04.2024 Dünya
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti Filistin resmi haber ajansı Wafa'nın haberine göre, İsrail'in Gazze'ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda en az 80 kişi hayatını kaybetti.
16.03.2024 Dünya
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü
İsrail Cibaliya Mülteci Kampı'nı vurdu! Yüzden fazla ölü İsrail ordusu Cibaliye mülteci kampını vurdu. Saldırıda yüzden fazla kişi yaşamını yitirdi.
2.12.2023 Dünya
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek İsrail Meclisinde yapılan oylamada, İsrailli olmayan kişilerin "terörist" olarak ilan edilmesine imkan tanıyan yasa onaylandı. Ayrıca Hamas Sözcüsü yaptığı açıklamada Gazze'de 5 günlük ateşkes için İsrailli 70 çocuk ve kadını serbest bırakmaya hazır olduklarını bildirdi.
13.11.2023 Dünya
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu
Kira uyuşmazlığında anlaşmayla sonuçlanan dosya sayısı belli oldu! Bakan Yılmaz duyurdu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, artan fiyat artışı nedeniyle kiracı- ev sahibi anlaşmazlıklarıyla ilgili “Kira uyuşmazlıklarında bugüne kadar çözümlenen ara bulucuya intikal eden uyuşmazlıkların 10 bin 46'sı anlaşmayla sonuçlandı. Bu ne demek; 20 bin ev sahibinin ve kiracının, adliye kapısına düşmemesi demek. 20 bin insan önemli'' dedi.
3.11.2023 Gündem
Netanyahu'dan flaş açıklama: Gazze'nin içine ilerliyoruz
Netanyahu'dan flaş açıklama: Gazze'nin içine ilerliyoruz İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin kuzeyine konuşlandırdığı obüsleri sınır noktalarına yaklaştırdı. Netanyahu'dan "Gazze'nin içine ilerliyoruz, kimse bizi durduramaz" açıklaması geldi.
2.11.2023 Dünya
İsrail Gazze'de mülteci kampını bombaladı! Saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi
İsrail Gazze'de mülteci kampını bombaladı! Saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı’na hava saldırısı düzenledi. Gazze İçişleri Bakanlığı, kampa 6 bomba atıldığını açıkladı. Saldırıda ilk belirlemelere göre, en az 100 kişi yaşamını yitirdi, 150 kişi de yaralandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF)Gazze Şeridi'ndeki birliklerin kara operasyonu sırasında Gazze metrosu olarak da adlandırılan tüneller içinde Hamas mensuplarıyla çatışmaya girdiğini duyurdu.
31.10.2023 Dünya
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor Dünya Meteoroloji Kurumu (WMO), Mocha Kasırgası’nın yarın öğlen Bangladeş ile Myanmar'ın kıyı bölgelerini etkisi altına alacağını duyurdu. Birleşmiş Milletlerin (BM) yardım ajansları ve uluslararası yardım kuruluşları, bölgede bulunan ve yüzbinlerce Rohingya’lıya ev sahipliği yapan mülteci kampında hazırlıklara başladı.
13.05.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Batı Şeria’daki olaylara kınama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Batı Şeria’daki olaylara kınama Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin ve İsrailli yerleşimcilerin Batı Şeria’da artan saldırı ve şiddet eylemlerini kınadı.
7.03.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail’e kınama
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsrail’e kınama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail güvenlik güçlerinin Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği baskını şiddetle kınadığını bildirdi.
26.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı, Batı Şeria’daki mülteci kampına düzenlenen baskını kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Batı Şeria’daki mülteci kampına düzenlenen baskını kınadı Dışişleri Bakanlığı, İsrail kuvvetlerince Batı Şeria’daki Cenin Mülteci Kampı’na düzenlenen saldırıları şiddetle kınadı.
26.01.2023 Gündem
Şirin Ebu Akile kimdir? El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile nereli, kaç yaşında?
Şirin Ebu Akile kimdir? El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile nereli, kaç yaşında? Al-Jazeera muhabiri Şirin Ebu Akile, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin mülteci kampında İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü. Peki, El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile kimdir?
11.05.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
İngiliz basınından Türkiye özrü
İngiliz basınından Türkiye özrü Son dakika haberi... İngiliz basını, İngiliz Savunma Bakanı Ben Wallace'a atfen İngiltere'nin Türkiye'de Afgan mülteciler için kamp oluşturulacağı yönündeki haberlerini düzelterek özür diledi.
23.08.2021 Dünya
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.
21.08.2021 Dünya
PKK’nın üst düzey yöneticisi Selman Bozkır öldürüldü
PKK’nın üst düzey yöneticisi Selman Bozkır öldürüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK’nın üst düzey yöneticisi ve Mahmur genel sorumlusu Selman Bozkır'ın öldürüldüğünü duyurdu.
6.06.2021 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
Mahmud Abbas'tan sert çıkış: Tamamı yok olacak!
Mahmud Abbas'tan sert çıkış: Tamamı yok olacak! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail’in işgal altındaki Batı Şeria’da inşa ettiği Yahudi yerleşim birimlerinin yok olmaya mahkum olduğunu ve işgal edilmiş toprakların bir gün gerçek sahiplerine döneceğini söyledi.
10.08.2019 Dünya
Çocuklarının aç kalmasına dayanamayan Suriyeli kadın kendini yaktı
Çocuklarının aç kalmasına dayanamayan Suriyeli kadın kendini yaktı Ürdün-Suriye sınırındaki kampta çocuklarının aç kalmasına dayanamayan 32 yaşındaki kadın, ağır yaralandı.
14.01.2019 Dünya
İsrail askerleri engelli ya da çocuk dinlemeden vuruyor
İsrail askerleri engelli ya da çocuk dinlemeden vuruyor Filistinli çocuklar ve engelliler de İsrail askerlerinin kurşunlarına hedef olmaktan kurtulamıyor.
24.12.2018 Dünya
Filistinli şehit çocuk toprağa verildi
Filistinli şehit çocuk toprağa verildi İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinin kuzeyinde bulunan Celezon Filistin Mülteci Kampı yakınlarındaki gösteride İsrail askerleri tarafından şehit edilen Muhammed Nahla'nın (16) cenazesi defnedildi.
15.12.2018 Dünya
Nöbet tutan Filistinlilere müdahale
Nöbet tutan Filistinlilere müdahale İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da yıkım için buldozerlerle abluka altına aldığı Filistinli Ebu Hamid ailesinin evinde nöbet tutan aktivistlere müdahalesinde yaralananlar oldu, onlarca Filistinli gaz bombaları nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.
15.12.2018 Dünya
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden acil çağrı
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nden acil çağrı Filistin Halk Kurtuluş Cephesi, siyonist düşmanın tüm Filistin halkını hedef aldığını dolayısıyla herkesin anlaşmazlıkları bir tarafa bırakmasını istedi.
12.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mülteci kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.