Müftü

Müftü

Son dakika müftü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müftü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müftü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müftü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müftü gelişmeleri de dahil olmak üzere 929 müftü haberi bulunmuştur. Tüm müftü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorum’da KKKA’dan ölüm
Çorum’da KKKA’dan ölüm Çorum’da Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi altına alınan Çorum Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür’ün eşi Neriman Gür hayatını kaybetti.
8.06.2023 Yaşam
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı
Edirne'de Balkan Savaşları şehitleri, törenle anıldı Edirne'de Balkan Savaşları'nda şehit düşen askerler, Sarayiçi'nde bulunan Balkan Şehitliği'nde düzenlenen törenle anıldı. 
26.03.2023 Gündem
6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi
6'ncı kattan düştü, Müslüman oldu: Yaşamam mucizeydi 6'ncı kattan düştükten sonra ağır yaralanan ve "Hastanede doktorlar yaşamamın imkansız olduğunu söyledi. Ben de hastaneden çıkınca Müslüman olacağım diye Allah’a söz verdim" diyen Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, kelimeişehadet getirerek Müslüman oldu.
19.01.2023 Yaşam
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş noktayı koydu: Evlilik yaşı 18’dir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş noktayı koydu: Evlilik yaşı 18’dir Türkiye'nin gündemine oturan 6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalı sonrası Diyanet İşleri Bakanı Prof. Dr. Ali Erbaş önemli açıklamalarda bulunarak, "Evlilik yaşı 18’dir" ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Erzurum'da Dilara Köç'ün sır ölümü! Amcası: İntihar değil cinayet
Erzurum'da Dilara Köç'ün sır ölümü! Amcası: İntihar değil cinayet Erzurum'da, ailesinin kayıp ihbarı yaptığı Dilara Köç'ün (20), Palandöken ilçesinde 12 katlı inşaatın önünde bekçiler tarafından cansız bedeni bulundu. Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan Köç'ün cenazesini alan yakınları, olayın cinayet olduğunu ileri sürdü. Amca Sadrettin Köç (63), "Olay, kesinlikle intihar değil. Yeğenim öyle bir yapıya sahip değil. Cinayet olduğu kanaatini taşıyoruz. Derin soruşturma yapılmasını istiyoruz" dedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten polis, 2'si kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.
11.10.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: 'Aynı şeyi tekrarlatmayın, akıllı olun'
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: 'Aynı şeyi tekrarlatmayın, akıllı olun' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemde artan provokasyonlarına yönelik, "Tarihten ders alın diyoruz. Yeni maceralara girmeyin. Bazıları sizin kulağınıza bir şeyler söyleyebilirler. Bunların geçerli olmadığını tarihte gördünüz. Aynı şeyi tekrarlatmayın. Bu konuda akıllı olun" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan yeni İskeçe Müftüsüne tebrik
Dışişleri Bakanlığı'ndan yeni İskeçe Müftüsüne tebrik Dışişleri Bakanlığı, Batı Trakya'da hayatını kaybeden İskeçe'nin seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete'nin yerine seçilen Mustafa Trampa için tebrik mesajı yayımladı.
9.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyaya anlamlı mesajlar verdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 yıl önce Hırvatistan ziyareti sırasında İslamiyet'in Hırvatistan parlamentosu tarafından kabul edilmesinin 100. yıl dönümü etkinliğine katılmıştım. O günlerde ayrımcılığa, hoşgörüsüzlüğe karşı Zagreb'den tüm dünyaya anlamlı mesajlar vermiştik. Bugün bir kez daha dostluk ve kardeşlik için önemli mesajlar vermiş oluyoruz. Bu elbette tesadüfi değildir." diye konuştu.
8.09.2022 Siyaset
Ukrayna'dan Mardin'e gelin gelip Müslüman olan Alina, 'Amine' ismini aldı
Ukrayna'dan Mardin'e gelin gelip Müslüman olan Alina, 'Amine' ismini aldı Ukrayna'da tanıştığı Mardinli Mahsum Koçak (46) ile evlenmeye karar veren Ukrayna vatandaşı Alina Kolos (32) için ihtida töreni düzenlendi. Kolos, Müslüman olduktan sonra Amine ismini aldı.
8.08.2022 Yaşam
Hafızlık sınavı başvuruları başladı mı, 2022 Diyanet 3. dönem sınavı ne zaman?
Hafızlık sınavı başvuruları başladı mı, 2022 Diyanet 3. dönem sınavı ne zaman? Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan 2022 3. dönem hafızlık tespit sınav başvuruları hafız adayları tarafından merak ediliyor. Hafız adayları Diyanet hafızlık sınavı 2022 3. dönem hafızlık sınavı ne zaman? Hafızlık sınavı 3. dönem başvuruları ne zaman, başladı mı? sorularına yanıt arıyor.
2.08.2022 Eğitim
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü!
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü! Yunan güvenlik unsurları, Meriç hududunda 3 sığınmacının ölümüne neden oldu. Güvenlik güçleri, Suriyeli bir sığınmacıyı döverek öldürdü. Diğer iki Sığınmacı ise yüzerek zorla Türkiye’ye geri itilirken Meriç Nehri’nde boğuldu.
23.07.2022 Dünya
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul'da yardım etmek için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fatih Dalgıç (26), memleketi Eskişehir'de mezarı başında anıldı. Vali Ayyıldız ile beraberindekiler, şehit Dalgıç'ın kabrine kırmızı gül bıraktı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri bir araya geldi
15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri bir araya geldi   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programda 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri bir araya geldi. Programda konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya," Darbe girişimi, aslında bir işgal girişimi olduğu apaçık ortada. Hain terör örgütü FETÖ, gözü dönmüş bir şekilde, Allah'tan korkmadan, milletten utanmadan uçaktan, tanktan bombaları, tüfeklerden mermileri aziz milletimizin üzerine yağdırdılar." dedi.
14.07.2022 Gündem
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kimdir, Müftü Ahmet Mete neden öldü?
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kimdir, Müftü Ahmet Mete neden öldü? Batı Trakyalı Türk azınlığın ileri gelenlerinden İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, 57 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kimdir, Müftü Ahmet Mete neden öldü?
14.07.2022 Gündem
Memur emeklilerine her ay maaşa göre ödeniyor! Zamla birlikte o tutarlar da arttı, 1.493 lira...
Memur emeklilerine her ay maaşa göre ödeniyor! Zamla birlikte o tutarlar da arttı, 1.493 lira... Memur emeklisi milyonlarca kişiyi kapsıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından zam oranları belli oldu. Memur emeklileri senede 2 kere maaşlarını zamlı olarak alıyor. Yapılan yeni artışa göre ise temmuz ayında maaşlarını yüzde 41.69 zamlı alacak. En düşük memur emekli aylığı 4.121 liradan 5.839 liraya yükselecek. Öte yandan emekli ve hak sahipleri, gelir ve aylık miktarlarına göre her ay belli bir oranda ödeme alıyor. Zamla birlikte memur emeklilerinin ek ödeme tutarlarında da artış oldu. Temmuz ayından itibaren alınacak ek ödeme tutarları maaşlara göre 233 lira ile 1.493 lira arasında değişiyor. Emeklilerin 2022 Temmuz zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kim ne kadar maaş ve ek ödeme alacak? İşte detaylar...
6.07.2022 Emekli
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'İslam' açıklaması: Çalışmaya devam etmeliyiz!
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'İslam' açıklaması: Çalışmaya devam etmeliyiz! ‘Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Mezuniyet Töreni’ne katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “İslam dini bütün insanlık için gönderildi. Bizler bütün insanlıktan sorumluyuz. Yeryüzünde iyilik egemen oluncaya kadar çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.
20.06.2022 Gündem
Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararına göre, Bartın Müftüsü Abdülcelil Çakar görevden alınırken, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün de yeri değiştirildi. Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, Van Müftülüğü’ne Gümüşhane Müftüsü Mehmet Sırrı Şık getirildi. Peki, Müftü Mehmet Sırrı Şık kimdir? Van müftüsü Mehmet Sırrı Şık nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
7.06.2022 Gündem
Müftü Ahmet Dilek kimdir? Şırnak müftüsü Ahmet Dilek nereli, nerelerde görev aldı?
Müftü Ahmet Dilek kimdir? Şırnak müftüsü Ahmet Dilek nereli, nerelerde görev aldı? Bartın, Van, Gümüşhane, Ankara, Adana, Adıyaman, Şırnak, Mersin, Kırklareli ve Kars illerinin müftüleri değişti. Müftüler kararnamesine göre Şırnak İl Müftülüğüne Ahmet Dilek atandı. Peki, müftü Ahmet Dilek kimdir?
7.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Atama Kararı ile 10 ilin müftüsü değişti
Cumhurbaşkanı Atama Kararı ile 10 ilin müftüsü değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Atama Kararına göre, Bartın Müftüsü Abdülcelil Çakar görevden alınırken, 3 ile yeni müftü atandı ve 7 il müftüsünün yeri değiştirildi.
7.06.2022 Siyaset
Memur-emekli maaş ve ikramiyelerine zam geliyor! Oran belli oldu! Hesaba yatacak
Memur-emekli maaş ve ikramiyelerine zam geliyor! Oran belli oldu! Hesaba yatacak Memur ve emekli milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşları ve ikramiyelerine zam geliyor. Zamdan emekli aylıkları da nasibini alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeli haberi verdi. 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bütün çalışanlarımız asgari ücretliler, emekliler, memurlar, kamu personelleri, işçi ve memur emeklileri bütün bunlar herkes bilsin ki Türk devleti sosyal hukuk devletidir ve çalışanlarını mutlaka korur, hepsiyle ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir. Bunları programımıza göre kamuoyuyla paylaşacağız. Kamu personelinin 3600 ek gösterge meselesi, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi." dedi. Öte yandan düzenleme ile ilgili detaylar açıklandı. Başlangıçta polis, hemşire, öğretmen, din görevlileri için öngörülen 3600 ek gösterge 11 hizmet kolunu daha kapsayacak. Düzenleme ile polis ile emniyet müdürü, hemşire ile il sağlık müdürü gibi statü farkları gözetilecek, artış puanlarında "hiyerarşi, unvan, sorumluluk, görevin önemi" belirleyici olacak. Emeklilik ikramiyesini artıran "tazminat yansıtma oranı" yükseltilecek. Ek gösterge düzenlemesi ile 6 bin lira emekli aylığı öğretmenin geliri yaklaşık 1500 lira artacak.
26.04.2022 Emekli
Şehit Teğmen Bekir Can Kerek toprağa verildi
Şehit Teğmen Bekir Can Kerek toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek (28), gözyaşları arasında yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2022 Gündem
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan P.Uzm.Çvş. Furkan Gök hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde MSB'den bir acı haber daha geldi. MSB, Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu duyurdu. Son dakika haberi olarak EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu bildirdi.
22.04.2022 Gündem
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Tarih ve oran belli oldu! Tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 622 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Tarih ve oran belli oldu! Tek tek hesaplandı! En düşüğü 8 bin 622 lira... Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Memur maaşları ve emekli aylıklarına gelecek olan zam için tarih ve oran belli oldu. Memur maaşlarına ve emekli aylarıyla ilgili tek tek hesaplama yapıldı. Milyonlarca vatandaşın beklediği Temmuz artışlarıyla ilgili ipuçları gelmeye devam ediyor. Mart ayı enflasyonun açıklanmasıyla birlikte üç aylık oran belli olmuştu. Buna göre üç aylık artış SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 22.81, memur ve memur emeklileri için ise 22.31 olarak hesaplanmıştı. Şimdi Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarına göre de 6 aylık enflasyon hesabını yaptı. Yapılan bu hesaplamalar sonucunda yüzde 34,62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 622 liraya yükselecek. En düşük emekli aylığı ise memurlarda 4 bin 289 liradan 5 bin 753, esnafta 2 bin 948 liradan 3 bin 969, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 3 bin 292 liradan 4 bin 432 liraya çıkacak. 2000 sonrasında emekli olanlar için en düşük maaş 2.500 TL'ye çıkartılmıştı. Bunun üzerine de artış gerçekleşecek. İşte memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
12.04.2022 Memur
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müftü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müftü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.