Mucize

Mucize

Son dakika mucize haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mucize ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mucize haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mucize

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mucize gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.712 mucize haberi bulunmuştur. Tüm mucize haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırışıklıklardan eser bırakmıyor, 1 kaşığı 10 yaş gençleştiriyor! Anavatanı Himalayalar olan Moringa yağının faydaları saymakla bitmiyor
Kırışıklıklardan eser bırakmıyor, 1 kaşığı 10 yaş gençleştiriyor! Anavatanı Himalayalar olan Moringa yağının faydaları saymakla bitmiyor Yaşlanma karşıtı mucizevi etkiye sahip olan Moringa Oleifera, gençleştirici özellikleriyle dikkat çekiyor! İçerdiği benzersiz besinlerle hızlı bir etki vaat eden bu mucize bitki, genç ve sağlıklı bir cilde adım atmaya hazır mısınız? İşte kullanışı ve faydaları…
12.04.2024 Yaşam
Ramazan'ın son gününde bu vakite dikkat! Hiçbir dua geri çevrilmiyor
Ramazan'ın son gününde bu vakite dikkat! Hiçbir dua geri çevrilmiyor Ramazan ayının son gününde ikindi ve akşam ezanı arasında yapılacak o dua geri çevrilmiyor. İşte Arefe gününde okunacak o dua...
6.04.2024 Gündem
Çukurova'nın bayram şekeri, yedikçe yediriyor hem lezzetli hem de kabızlığı önlüyor!
Çukurova'nın bayram şekeri, yedikçe yediriyor hem lezzetli hem de kabızlığı önlüyor! Adana'nın farklı pek çok güzel ve lezzetli besin kaynağı bulunuyor. Dünyaya yayılan bu lezzetler arasında yer alan öyle bir lezzet var ki farklı farklı ülkelerden sırf onu yemek için gelenler oluyor. Adana'nın en sevilen lezzetleri arasında yer alan o besin kaynağı, yalnızca tadı damakta kalan lezzeti ile değil, sağlığımıza olan faydaları ile de biliniyor. Bu besini yiyen kabızlık ne bilmiyor, sindirim sistemi anında düzene giriyor. O mucize lezzet bakın neymiş...
5.04.2024 Adana
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti!
Maçta en az “7” gol olur dedi, 90+’da mucize gerçekleşti! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor… Bir Misli üyesi Romanya 1. Ligi’nde dün oynanan Uta Arad – Voluntari karşılaşmasına canlı bahiste yüksek oranlı bir tercihte bulundu. Maça “6.5 Üst” oynayan üye, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
19.03.2024 İddaa
Vücut illtihabını kökünden atıyor! Kara mürverin mucize etkisi bir kez daha ortaya çıktı
Vücut illtihabını kökünden atıyor! Kara mürverin mucize etkisi bir kez daha ortaya çıktı Dünyanın her yerinde denenen doğal yöntemler bağışıklığı güçlendiriyor. Son günlerde bir formül daha bireylerin yaşamına girdi. Kara mürver! Kara mürver nedir, nasıl tüketilir?
19.03.2024 Yaşam
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.03.2024 İddaa
Merkür Güneş'in kalbinde! Hayallerinizi hayatınıza çekebilirsiniz, mucize saatler başladı, işte yapmanız gerekenler...
Merkür Güneş'in kalbinde! Hayallerinizi hayatınıza çekebilirsiniz, mucize saatler başladı, işte yapmanız gerekenler... Astroloji tutkunlarının merakla beklediği gün geldi. Astrolog Dinçer Güner yıllın en kıymetli saatlerini açıkladı.. Merkür Güneş'in kalbinde. Tüm burçları etkisi altına alıyor. Ancak özellikle gün içerisinde dikkat edilmesi gereken saatler var. 11.33'te başladı. İşte yapmanız gerekenler...
28.02.2024 Astroloji
Soğuk algınlığıyla başlayan göğüs ağrısına bire bir! Günde 1 kaşığı dertlere şifa olacak
Soğuk algınlığıyla başlayan göğüs ağrısına bire bir! Günde 1 kaşığı dertlere şifa olacak Soğuk algınlığıyla başlayan göğüs ağrısı, çoğu zaman kalp rahatsızlığı ile karıştırılır. Ancak bu eskilerin deyimiyle "Yel girmesi'nden başka bir şey değildir. Yüksek C vitamini içeriğiyle bağışıklığı güçlendiren kuşburnu, kalbi de cildi de koruyan bir etkiye sahiptir. Hücre hasarına neden olan serbest radikallere karşı kalkan olan kuşburnu, flavonoidler, karotenoidler gibi bileşiklere sahiptir. Genel sağlığı destekleyen bu mucize besinin faydaları şöyle sıralanabilir:
24.02.2024 Sağlık
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım...
Bu suyu içen iğne ipliğe dönüyor! Yıllanmış göbek yağlarından kurtaran karışım... Kış mevsiminde kilo vermek daha zordur. Aslına bakarsanız uzun süren diyet programları, açlık oyunları da kilo verme konusunda etkili olmayabilir. Bu durumdan kurtulmak için daha fazla hareket etmek, doğru beslenmek gerekir. Bunun yanısıra kilo vermeyi destekleyici besinler eklendiğinde ortaya mucize sonuçlar çıkar. Özellikle göbek yağlarından kurtaran bir karışımı yağ yakımını hızlandırıyor..
20.12.2023 Sağlık
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
İbn-i Sina'nın altın değerinde mucize reçetesi! Günde bir kez tüketen doktor yüzü görmüyor
İbn-i Sina'nın altın değerinde mucize reçetesi! Günde bir kez tüketen doktor yüzü görmüyor Binlerce yıl önce, hastalıkları iyileştiren doğal reçeteleriyle ünlü olmuş, "Hekimlerin Piri" olarak anılan İbn-i Sina, bazı besinlerin tüketilmesiyle doktordan uzak bir yaşamın mümkün olduğunu belirtmiştir. İbn-i Sina, tıp kitabında hangi besinin hangi hastalığa iyi geldiğini tek tek sıralamıştır. Peki, İbn-i Sina'nın "Bunu yiyen hasta olmaz" dediği besin hangisi? İşte ayrıntılar...
23.11.2023 Yaşam
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi Ayı saldırısı haberi bu sefer Eskişehir'den geldi. Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayının saldırdığı Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Gündem
İbrahim Saraçoğlu'nun gözdesi! Tip 2 diyabetle savaşıyor, saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor
İbrahim Saraçoğlu'nun gözdesi! Tip 2 diyabetle savaşıyor, saç dökülmesini bıçak gibi kesiyor Portakaldan tam 7 kat fazla C vitamini içeriğine sahip. İbrahim Saraçoğlu, ''5 besin seçme şansım olsa ilk tercihim o olurdu'' diyerek mucize besini işaret etti. Halk tarafından çok fazla rağbet görmese de faydaları saymakla bitmiyor.
7.11.2023 Sağlık
İlaç yerine bu meyveyi tüketti! 8 yıldır doktor yüzü görmedi, ölümden başka her derde deva...
İlaç yerine bu meyveyi tüketti! 8 yıldır doktor yüzü görmedi, ölümden başka her derde deva... Sağlıklı yaşam tutkunları ilaç yerine bu meyveyi yiyor. Tüketen doktor yüzü görmüyor. Mucize besinin faydaları saymakla bitmiyor, adeta şifa saçıyor. Sağlık iksiri ile tanıştı, 8 yıldır doktor yüzü görmüyor. Bu meyveyi tüketenin beyni hiç yaşlanmıyor! Ne alzheimer riski kalıyor ne de parkinson...
7.11.2023 Sağlık
Galatasaray'da Muslera’nın Bayern Münih maçında oynaması mucize
Galatasaray'da Muslera’nın Bayern Münih maçında oynaması mucize Galatasaray kalecisinin Şampiyonlar Ligi maçında forma giymesi çok zor. Kasımpaşa maçında sol dirsek ekleminde çıkık oluşan Muslera’da kırığa rastlanmadı ancak eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama tespit edildi.
5.11.2023 Şampiy10
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı
Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı! Ekip çalışanına mesaj atınca ortalık karıştı Müge Anlı'nın son bölümünde Nevrigül Alan'ın sır ölümü araştırılırken canlı yayında milyonları şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı, kız kardeş Nazmiye'nin attığı mesajları açıklayıp isyan etti.
25.10.2023 Yaşam
Kilo kontrolü için mucize besinler! Birkaç tane tüketen tüm gün tok kalıyor
Kilo kontrolü için mucize besinler! Birkaç tane tüketen tüm gün tok kalıyor Doğru kilo aralığında bulunmak, hemen herkes için zorlanılan konulardan biri. Fakat daha sağlıklı ve zayıf bir bedene ulaşabileceğiniz, birkaç tüyo, aslında o kadar da zor olmadığını gösteriyor. Diyetisyen Kelsey Kunik, kilo kaybı için aslında birkaç besinin hem lezzetli hem de yağ yakan özelliği olduğuna vurgu yaptı.
24.10.2023 Sağlık
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
İsrail yok mu olacak? Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti... Bugün İsrail olarak bilinen İsrailoğulları ile ilgili Kuran-ı Kerim'de pek çok ayet bulunmaktadır. Yahudiler ile ilgili bu ayetlerde İsrailoğulları ile ilgili mesajlar vardır. İşte Kuran'da geçen 41 İsrail ayeti...
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mucize ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mucize haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.