Moskova Gemisi

Moskova Gemisi

Son dakika moskova gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan moskova gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını moskova gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moskova Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moskova gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 moskova gemisi haberi bulunmuştur. Tüm moskova gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya, ABD ve Avrupa'yı uyarmıştı! Putin sözünü tuttu hepsi vuruldu...
Rusya, ABD ve Avrupa'yı uyarmıştı! Putin sözünü tuttu hepsi vuruldu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD Ukrayna'ya 150 milyon dolar tutarında ek savunma yardımı gönderileceğini açıklarken Rusya Savunma Bakanlığı ise Harkov Bölgesi'nde ABD ve Avrupa'dan gönderilen silah ve askeri teçhizatların imha edildiğini duyurdu. Rusya, geçen ay ortasında batan Moskova kruvazörünün şokunu henüz atlatamamışken Ukrayna ordusu, yeni bir Rus savaş gemisini vurduklarını iddia etti. Kremlin, “bilgi sahibi olmadıklarını” açıklamakla yetindi.
7.05.2022 Dünya
Rusya'ya vurulan en büyük darbe! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı...
Rusya'ya vurulan en büyük darbe! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı... Ukrayna savaşında ağır kayıplar yaşayan Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'yı kaybetmesinin yankıları sürüyor. Geminin batırılmasından haftalar sonra ABD'den itiraf gibi bir açıklama geldi. 'Rusya vurulan en büyük darbe' olarak nitelendirilen operasyonun detayları bu açıklama ile ortaya çıkarken Saldırıdaki ABD detayı ise kısa sürede gündeme birinci sıradan giriş yaptı.
6.05.2022 Dünya
Yılan Adası intikamı alındı! Ukrayna ordusu dünyaya duyurdu: Hepsi füzelerle yok edildi...
Yılan Adası intikamı alındı! Ukrayna ordusu dünyaya duyurdu: Hepsi füzelerle yok edildi... Ukrayna-Rusya savaşında çatışmalar ve bombalamalar devam ederken Ukrayna ordusundan dikkat çeken bir açıklama geldi. Ordu savaşın ilk günlerinden beri gündemde olan Yılan Adası'na saldırı düzenledi. Ülke basını bu gelişmeyi 'Yılan Adası'nın intikamı alındı' şeklinde yorumladı.
28.04.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski duyurmuştu: Tanesi 100 dolara satılıyor!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski duyurmuştu: Tanesi 100 dolara satılıyor! Ukrayna-Rusya savaşının ilk günlerinde Yılan Adası'nda yaşanan olaylar adeta savaşın simgelerinden biri haline gelmişti. Kahramanca adayı savunan askerlerin bir kısmı ölmüş bir kısmı da esir düşmüştü. Ukrayna hükümeti bu kritik anın hatırasını özel pullar bastırarak yaşatmak istedi. İşte bu ilginç karar ve devamında yaşananlar...
21.04.2022 Dünya
Rus donanmasının amiral gemisi Azak Denizi'nde batarken ABD uçağı menzildeydi! 'En büyük darbe' ortaya çıktı
Rus donanmasının amiral gemisi Azak Denizi'nde batarken ABD uçağı menzildeydi! 'En büyük darbe' ortaya çıktı Ukrayna savaşında 'Moskova' gemisinin batırılması Rusya'da şok etkisi yarattı. Moskova'nın Ukrayna füzeleri tarafından vurulmasından birkaç saat önce bir ABD uçağının Karadeniz'de devriye gezdiği ortaya çıktı. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre Rus kruvazörünün feci hasar gördüğü gün, bir Boeing P8 Poseidon uçağı Moskova'nın 150 kilometre yakınındaydı.
21.04.2022 Dünya
Rusya'nın sır gibi sakladığı görüntüler sızdı! İşte Moskova'nın batmadan önceki son fotoğrafı...
Rusya'nın sır gibi sakladığı görüntüler sızdı! İşte Moskova'nın batmadan önceki son fotoğrafı... Azak Denizi'nde 40 Rus denizciye mezar olan ve onlarcasının kaybolduğu Rus savaş gemisi Moskova'nın vurulmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova'nın son anlarına ait görüntüler sosyal medyaya sızdı. Gemiye ait olduğu iddia edilen görüntüler kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. İşte dünyanın konuştuğu o kareler...
18.04.2022 Dünya
Karadeniz'de 'kırık ok' alarmı! Vurulan Rus savaş gemisi Moskova'nın sır kargosu...
Karadeniz'de 'kırık ok' alarmı! Vurulan Rus savaş gemisi Moskova'nın sır kargosu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Dün Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vuran ve batıran Ukrayna'nın Rus güçlerine karşı direnişi sürerken İngiltere'den flaş bir iddia geldi.
15.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Çok konuşulacak itiraf: 22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik, Zelenski'ye suikast...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Çok konuşulacak itiraf: 22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik, Zelenski'ye suikast... 24 Şubat'ta başlayan Rus işgali Ukrayna topraklarında şiddetli çatışmalar ve bombalamalarla devam ediyor. Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılmasının Rusya'nın düşmanlarında birkaç artışa neden olacağını belirten Medvedev, Baltık bölgesine nükleer silah konuşlandırma sinyali verdi. Azak Denizi'ndeki Berdyansk limanında demirli Rus gemilerini Mart ayında hedef alan Ukrayna ordusu, bu kez Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'ya (Moskova) Neptün füzeleri fırlattı. Rusya Savunma Bakanlığı, geminin ağır hasar aldığını ve mürettebatın tahliye edildiğini kabul eden bir açıklama yaptı. Gün içinde ise taraflardan farklı açıklamalar geldi. Moskova geminin halen su üstünde olduğunu belirtiyor, Ukrayna ise batmaya başladığını kaydediyor. Öte yandan Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Aleksey Danilov, Rusya’nın Ukrayna’ya saldıracağına dair istihbarata 22 Şubat’ta sahip olduklarını ifade ederek, “22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik” dedi.
14.04.2022 Dünya
Akdeniz ısındı! Savaş gölüne döndü
Akdeniz ısındı! Savaş gölüne döndü Suriye’deki çatışmalar Akdeniz’in doğusunu savaş gölüne çevirdi...
29.09.2021 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular
Rusya'ya bir şok daha! Bu kez tankeri vurdular Dün Rus donanmasına saldırı düzenleyen Ukrayna Kuvvetleri bugün de insansız hava araçları ile Rusya'ya ait kimyasal bir tankeri vurdu. Rusya tankerde maddi hasar meydana geldiğini duyururken Kırım Köprüsü'nde trafik bir süre durdu.
5.08.2023 Dünya
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak
Putin: Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak Savaş muhabirleriyle Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı'nın sağladığı silahların yakında tükeneceğini söyleyerek, "Ukrayna’nın savunma sanayisi yakında tamamıyla tarihe karışacak” dedi.
13.06.2023 Dünya
France 24'ten kritik analiz: Tüm başkentlerin gözü Türkiye'de... Spiegel'den dikkat çeken Bayraktar yazısı
France 24'ten kritik analiz: Tüm başkentlerin gözü Türkiye'de... Spiegel'den dikkat çeken Bayraktar yazısı Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken France 24 '2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimleri Batı başkentlerinde ve Moskova'da hevesle izlenecek' dedi. Alman Spiegel'den ise dikkat çeken bir Bayraktar analizi geldi.
26.04.2023 Gündem
Türk SİHA'ları dünya gündeminde! İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı
Türk SİHA'ları dünya gündeminde! İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı Rusya'nın Ukrayna'yı işgali boyunca birçok İHA ve SİHA sahada kullanıldı. Bu İHA'ları karşılaştıran İngiliz basını aralarında Bayraktar TB-2'ninde olduğu bir liste hazırladı. Söz konusu listede TB2 resmen fark yarattı.
2.04.2023 Ekonomi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor
Erken seçim tartışması! AK Partili Çelik: Seçim tarihine ilişkin değerlendirme yapılıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da zamanında yapılması yönünde. Fakat 18 Haziran’la ilgili çıkabilecek bazı sıkıntılar; yani vatandaşlarımızın yurt içinde bir seyahat dönemi olması ve çeşitli şekillerde ülkemizde büyük bir hareketliliğin yaşandığı bir dönem olması sebebiyle bir değerlendirme yapılıyor'' dedi.
2.01.2023 Gündem
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf
‘Rus ruleti' oynuyor! Canlı yayında işgali protestosu yapan Rus gazeteciden acı itiraf Rusya televizyonunda Ukrayna'nın işgalini protesto eden Marina Ovsyannikova sessizliğini bozdu. Rusya'ya geri dönme kararı alan gazeteci, her an tutuklanabileceğini duyurdu. Gazetecinin bu hamlesi, 'Rus ruleti' oynuyor' şeklinde yorumlandı.
5.08.2022 Dünya
ABD ile Çin arasında savaş çıkartacak kriz! 'Uçağını düşürelim'
ABD ile Çin arasında savaş çıkartacak kriz! 'Uçağını düşürelim' Süper güçler arasında günlerdir süren restleşmede bir Twitter mesajı dünyayı dehşete sürükledi, uluslararası haber ajansları Washington'dan yapılan duyuruyu 'son dakika' koduyla servis etti. ABD ile Çin Tayvan meseli sebebiyle karşı karşıya geldi. İşte dünyayı tedirgin eden restleşmede tüm detaylar...
31.07.2022 Dünya
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu
Doğal gaz krizi Avrupa'yı vuracak! Türkiye'nin depolar dolu Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama. Avrupa Rusya ile yaşanan enerji krizi sebebiyle bugüne kadar görülmemiş tasarruf tedbirlerine gidiyor. Almanya’da Zafer Takı gibi kamu kurumlarının ışıkları kapanırken, sıcak su kullanımının azaltılması gündemde. Fransa’da maçların gece oynanması tartışılıyor. Hırvatistan toplu taşımayı teşvik ederken, İngiltere’de kışın ‘evcil hayvanlarınıza sarılın’ kamu spotları yayınlanıyor. Türkiye ise kışa gaz depoları tam kapasite giriyor.
30.07.2022 Ekonomi
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve...
Tahıl sevkiyatında detaylar belli oldu! Türkiye denetleyecek, boğazlarda ve... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dolmabahçe Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri António Guterres'in katılımı ile düzenlenen tarihi 'tahıl koridoru' anlaşması sonrası CNN Türk'te sevkiyatın detaylarını açıkladı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Tahıl sevkiyatı Ukrayna'daki 3 liman üzerinden yapılacak. Türkiye boğazlara giriş-çıkış öncesi, gemi kontrolü yapacak." ifadeleri kullanıldı.
22.07.2022 Gündem
NATO savaş gemileri harekete geçti! Rusya sınırı aştı, işte o anlar...
NATO savaş gemileri harekete geçti! Rusya sınırı aştı, işte o anlar... Avrupa'daki toprağı Kaliningrad'da giden trenlere geçiş izni vermeyen NATO ülkesini yıkımla tehdit eden Rusya, bu kez bir başka NATO ülkesinin kıyılarında savaş gemisiyle tehlikeli bir adım attı. Gerilimin zirveye tırmandığı bölgede hipersonik füzelerle yüklü Amiral Gorshkov radarda göründü, NATO savaş gemileri harekete geçti. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Dünya
Türkiye'den tarihi adım! Ege'de dengeleri değiştirecek gelişme: Sürprizin de sürprizi olacak...
Türkiye'den tarihi adım! Ege'de dengeleri değiştirecek gelişme: Sürprizin de sürprizi olacak... Türkiye savunma alanında son dönemde geliştirdiği ürünlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu konuda yaşanan son gelişme ise sektörün önde gelen şirketlerinden biri olan STM’den geldi. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yerli ve milli imkanlarla tasarlanan STM500 projesinin kritik bir aşamada olduğunu duyurdu. STM500 projesi için, "Sürprizin de sürprizi olacak" diyen Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ise çarpıcı detaylar paylaştı.
29.06.2022 Gündem
Rusya'da tahıl koridoru zirvesi! Türk ve Rus heyetler Moskova'da görüştü, Türk gemileri Ukrayna'dan ayrılıyor
Rusya'da tahıl koridoru zirvesi! Türk ve Rus heyetler Moskova'da görüştü, Türk gemileri Ukrayna'dan ayrılıyor GIDA krizinin çözümü ve Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl yüklü gemilerin tahliyesine yönelik Türk ve Rus askeri heyetlerinin toplantısı, dün Moskova'da gerçekleştirildi. Yapıcı ve olumlu havada geçtiği bildirilen toplantıda; Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında görüşmeler yapılmasına yönelik anlayış oluştuğu öğrenildi.
22.06.2022 Dünya
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik...
Baltık Denizi'nde tansiyon yükseliyor! Rus savaş gemilerinden füzeler ateşlendi: Litvanya ve Estonya'da panik... Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesiyle Avrupa'da başlayan savaş korkusu Litvanya ve Estonya'ya yayılıyor. Kaliningrad gerilimi Litvanya'dan Estonya'ya sıçradı, Rus ordusuna ait bir helikopter iki dakika boyunca sınırı aştı. Putin ise, alev topuna dönen Baltık Denizi'nde savaş gemilerinden füze ateşledi.
22.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Moskova Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moskova gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.