Mobilya

Mobilya

Son dakika mobilya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mobilya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mobilya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobilya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobilya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.836 mobilya haberi bulunmuştur. Tüm mobilya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin'de çöp evden tonlarca atık çıktı! Ekipler toplandı
Mersin'de çöp evden tonlarca atık çıktı! Ekipler toplandıMersin'de bir vatandaşın evinde ve sokakta biriktirdiği tonlarca atık, belediye ekiplerince temizlendi.
9.10.2024Gündem
Eylül ayında otomotiv ihracatı yüzde 5,4 arttı
Eylül ayında otomotiv ihracatı yüzde 5,4 arttıTürkiye'nin ABD'ye ihracatı eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,4 artarak 1 milyar doların üzerine çıkarken, ülkeye en fazla dış satımı 110,3 milyon dolarla otomotiv sektörü gerçekleştirdi.
8.10.2024Ekonomi
Adana Yüreğir'de mobilya imalathanesinde yangın!
Adana Yüreğir'de mobilya imalathanesinde yangın!Adana'da mobilya imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle söndürüldü.
8.10.2024Dünya
Vatandaşın sağlığını hiç sayıyorlar: Hileli ürünler tespit edilirse nereye şikayet edilecek? İşte detaylar
Vatandaşın sağlığını hiç sayıyorlar: Hileli ürünler tespit edilirse nereye şikayet edilecek? İşte detaylarKırmızı etten, süt ürünlerine, gıda takviyelerinden zeytinyağına kadar her kalem ürün Bakanlığın radarında! Ekim ayı itibarıyla taklit ve tağşişi yapılan ürünler listesi yayınlandı. Gıdada sahtecilik günyüzüne çıktı. Sahte bal, eşek eti, nişasta ve boyalı ürünler dikkat çekti. Vatandaşların son dönemde çok rağbet gösterdiği bir üründe ise ilaç etken maddesine rastlanıldı. Peki vatandaşlar hileli ürünleri tespit ettiği taktirde nereye şikayet etmeli? İşte detaylar...
5.10.2024Gündem
Türkiye 'Uzak Ülkeler Stratejisi' ile ihracatta sınır tanımıyor!
Türkiye 'Uzak Ülkeler Stratejisi' ile ihracatta sınır tanımıyor!Türk firmaların, "Uzak Ülkeler Stratejisi" kapsamında, aralarında ABD, Çin, Japonya, Pakistan, Hindistan ve Avusturalya gibi ülkelerin de olduğu 18 ülkeye yaptığı ihracat, bu yılın ocak-eylül döneminde yıllık bazda yüzde 9,2 artarak 20,1 milyar dolara yükseldi.
3.10.2024Ekonomi
Bursa'da 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı
Bursa'da 51. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı kapılarını açtı Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde 51'incisi düzenlenen "Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF EXPO 2024)" başladı.
1.10.2024Ekonomi
TOGG ve 34 Türk şirketi Balkanlar'a açılıyor
TOGG ve 34 Türk şirketi Balkanlar'a açılıyorBosna Hersek'te kapılarını ziyaretçilerine açan, Balkanlar'ın en önemli genel ticaret fuarlarından ZEPS Fuarı'na Türkiye, aralarında TOGG'un da bulunduğu 35 firmayla katılım sağlıyor.
1.10.2024Ekonomi
Osmanlı mirası beledi dokuma İzmir'den Dünya'ya açılıyor
Osmanlı mirası beledi dokuma İzmir'den Dünya'ya açılıyorİzmir Tireli genç girişimci Nurefşan Yaykal, Osmanlı'dan bugüne uzanan 5 asırlık tarihi bir öyküyü, beledi dokuma sanatını yeniden canlandırarak küresel pazarlara taşıyor. Padişah kaftanlarında da kullanılan beledi dokuma sanatını dedesi ve annesinden öğrenen Yaykal, aynı zamanda düzenlediği kurslarda bu kültürel mirası gelecek kuşaklara aktarıyor.
28.09.2024Gündem
Bakan Kacır dış ticaret verilerini değerlendirdi: Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz
Bakan Kacır dış ticaret verilerini değerlendirdi: Kararlılıkla yolumuza devam edeceğizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sakarya’da Mobilya ve Yatak Sanayicileri Derneği MOYSAD tarafından düzenlenen Mobilya Sektörü Zirvesi’nde “ağustos ayı dış ticaret istatistiklerine” ilişkin konuştu.
27.09.2024Ekonomi
Türkiye’nin ilk tasarım fuarı Furnishings & Design Istanbul kapılarını açtı
Türkiye’nin ilk tasarım fuarı Furnishings & Design Istanbul kapılarını açtıTürk mobilya endüstrisinin tasarım, zihinsel dönüşüm ve vizyon fuarı olma niteliğini taşıyan Furnishings & Design Istanbul (FDI) başladı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından 19-21 Eylül tarihleri arasında iç mekâna ait ekosistemlerin bütününü tasarım odağında bir araya getirecek olan FDI’da ürün sergilemelerinin yanı sıra tasarımcı ile üreticiyi buluşturan pek çok sempozyum ve etkinlik düzenlenecek.
20.09.2024Ekonomi
Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde yangın çıktı
Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde yangın çıktıAdana'da Mobilyacılar Sitesi'nde bir iş yerinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülen yangında 6 iş yeri kullanılamaz hale geldi.
27.08.2024Adana
Adana'da 25 bin mahkum inşaatçı olacak!
Adana'da 25 bin mahkum inşaatçı olacak!Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitleri Birliği Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektöründe 16 meslek dalında ‘kalifiye eleman’ açığı tespit ettiklerini, bunu da 25 bin mahkumu eğitim verip, sektöre kazandırmakla çözmek istediklerini söyledi.
20.08.2024Adana
Maliye Bakanlığı harekete geçti! Mobilya sektörü sıkı takipte,  17 bin 258 işletme denetlendi
Maliye Bakanlığı harekete geçti! Mobilya sektörü sıkı takipte, 17 bin 258 işletme denetlendiHazine ve Maliye Bakanlığı, mobilya sektöründe kayıt dışı faaliyet gösteren firmaları radarına alırken bir ay boyunca üretimin yoğun olduğu 29 ilde eş zamanlı 17 bin 258 mükellef denetlendi, yaklaşık 53 milyon lira suistimal cezası verildi. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi.
18.08.2024Ekonomi
Beyaz eşya ve mobilyada leke bırakmayan efsane tüyo! Sadece bir sihirli dokunuşa bakıyor
Beyaz eşya ve mobilyada leke bırakmayan efsane tüyo! Sadece bir sihirli dokunuşa bakıyorBeyaz eşya ve mobilyalar zamanla üzerlerinde toz biriktirir. Bu tozlanmaya bir el ve parmak darbesi de can sıkıcı görüntüye sebep olur. Koyu renkli eşyalar da bu izler parlar. Bu görüntüyü aşacak bir formül var.
13.08.2024Yaşam
Yılın üçüncü enflasyon raporu açıklandı! TCMB Başkanı Karahan: Yıllık kira enflasyonu azalacak
Yılın üçüncü enflasyon raporu açıklandı! TCMB Başkanı Karahan: Yıllık kira enflasyonu azalacakTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, enflasyon raporunu açıkladı. Karahan, " Kira yıllık enflasyonu tüketici fiyatları ana grupları arasında halen yüksek seyri ile dikkat çekiyor. Öncü göstergeler bir süredir yönünü aşağı çevirdi. İnternetteki ilan fiyatları, konut kredisi değerleme raporu göstergelerimiz uzun süredir azalış eğiliminde. Perakende ödeme sistemi verilerinden elde edilen yeni kira artış oranları TÜFE’deki mevcut kira artış oranını altında yer alma. Bu durum kira enflasyonunu azalacağını ima ediyor." ifadelerini kullandı.
8.08.2024Ekonomi
TÜİK'ten enflasyon verilerine ilişkin iddialara yanıt! 'Web kazıma yöntemi TÜFE'nin zamanlılığını geliştiriyor'
TÜİK'ten enflasyon verilerine ilişkin iddialara yanıt! 'Web kazıma yöntemi TÜFE'nin zamanlılığını geliştiriyor'TÜİK'in açıklamasında, "Bilimsel açıdan TÜFE'ye eleştiri getiremeyen çevrelerin 143 temel başlık içinden cımbız ile seçtikleri birkaç başlığa dair bilinçli veya bilinçsiz biçimde yanıltıcı beyanların devam ettiği müşahede edilmektedir." denildi.
7.08.2024Gündem
Kayserispor'a yeni isim sponsoru
Kayserispor'a yeni isim sponsoruMobilya markası Bellona, 2024-2025 Süper Lig sezonunda Kayserispor'un isim sponsoru oldu.
7.08.2024Futbol
Avcılar'da, elektrik panosu üreten iş yerinde yangın çıktı!
Avcılar'da, elektrik panosu üreten iş yerinde yangın çıktı!Avcılar'da içinde çeşitli iş yerlerinin olduğu 3 katlı binanın zemin katındaki elektrik panosu üreten dükkanda yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm binayı sararken, ihbarla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 8 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı.
2.08.2024Gündem
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleştirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
Hatay'da Geç Tunç Çağı'na yeni bir bakış açısı sunulacak tablet bulundu
Hatay'da Geç Tunç Çağı'na yeni bir bakış açısı sunulacak tablet bulunduHatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Geç Tunç Çağı'nın ekonomik yapısı ve devlet sistemine yeni bir bakış açısı sunacak bir tablet bulundu.
22.07.2024Gündem
Gaziantep’te bir düğünün maliyeti ne kadar? Kesenin ağzını açmak gerekiyor
Gaziantep’te bir düğünün maliyeti ne kadar? Kesenin ağzını açmak gerekiyorDüğün mevsiminin başlamasıyla birlikte düğün salonlarında da artık hareketlilikler başladı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonunda da hareketlilik başladı. Dünya evin girmek isteyen çiftler de düğün mekânı, mobilya, beyaz eşya, altın sektöründe de yoğunluk şimdiden başlamış durumda. Düğün gelenekleri ile meşhur Güney Doğunun en önemli kentlerinden biri olan Gaziantep’te düğün yapmanın maliyetlerini araştırdık.
18.07.2024Gaziantep
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takip
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takipVergi Denetim Kurulu, yüksek tutarda harcaması olduğu halde herhangi bir gelir beyan etmeyen veya düşük tutarlı gelir beyanında bulunan kişileri mercek altına aldı. İlk etapta tespit edilen 800 kişinin aylık 5 milyon liranın üzerinde harcama yaptığı ancak hiç gelir beyan etmediği görüldü.
13.07.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan işletmelere 12,6 milyon lira ceza uygulandı
Ticaret Bakanlığı'ndan işletmelere 12,6 milyon lira ceza uygulandıTicaret Bakanlığı, piyasaya sürülen riskli ürünler ile etiketlerde olması gereken zorunlu bilgilere ilişkin yapılan denetimlerde, 2024 yılının ilk 6 ayında 12 milyon 695 bin 594 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
13.07.2024Ekonomi
Adana'da yeni üretim merkezi hayata geçiyor: Sarıçam Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi projesi tanıtıldı
Adana'da yeni üretim merkezi hayata geçiyor: Sarıçam Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi projesi tanıtıldıAdana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Sarıçam Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi projesi tanıtarak, bu projenin Adana'nın sanayi ve ekonomik gelişimine büyük katkılar sağlayacağını belirtti.
11.07.2024Adana
Mobilya atölyesinden cephanelik çıktı
Mobilya atölyesinden cephanelik çıktıAdana'da Seyhan polisinin bir mobilya atölyesine yaptığı baskında 26 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
7.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Mobilya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobilya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.