Mkyk Toplantısı

Mkyk Toplantısı

Son dakika MKYK toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MKYK toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MKYK toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mkyk Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mkyk toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 mkyk toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm mkyk toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ( MKYK) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi’nde başladı.
12.05.2022 Siyaset
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı!
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek olan AK Parti MKYK ve MYK toplantılarında, merakla beklenen asgari ücret konusu gündeme alınacak. Toplantılarda yeni yılda asgari ücretle ilgili hem işverenlerin hem de çalışanların beklentileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek.
15.11.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik duyurdu: 250 milyon TL'lik destek paketi...
AK Parti Sözcüsü Çelik duyurdu: 250 milyon TL'lik destek paketi... AK Parti MKYK toplantısına ilişkin Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, "Müzisyen arkadaşlarımıza seslerini duyduğumuzu söylemek isterim. Müzik susmasın sloganı ile destekler müzisyen arkadaşlarımıza ulaştırılıyor. Daha fazlası için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı. Çelik Marmara'yı etkisi altına alan 'deniz salyası'na ilişkin de bilgiler paylaştı. İşte detaylar...
3.06.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye olmadan Avrupa'nın güvenliği olmaz!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye olmadan Avrupa'nın güvenliği olmaz! AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanmıştı. Parti genel merkezindeki basına kapalı ortak toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Yunanistan sürekli AB zirvesi öncesi Türkiye’ye karşı son derece provokatif açıklamalar yapıyorlar. Türkiye olmadan Avrupa’nın güvenliği olmaz." dedi.
8.12.2020 Siyaset
Ömer Çelik açıkladı: 31 Ocak tarihinde yapacağız!
Ömer Çelik açıkladı: 31 Ocak tarihinde yapacağız! AK Parti sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Manifestoyu açıklayacağımız geniş katılımlı tanıtım toplantısını 31 Ocak Perşembe günü Ankara'da yapacağız." dedi
8.01.2019 Siyaset
AK Parti MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar
AK Parti MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan başkanlığında toplandı. 2 saat süren toplantı sona erdi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal erken seçimin gündemde bulunmadığını belirtti
29.09.2021 Gündem
Dar bölge veya daraltılmış bölge yok
Dar bölge veya daraltılmış bölge yok Yüzde 10 barajlı seçim sistemine devam
29.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, aday müracaatlarının 16 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı. Yavuz, başvuru aidatı yerine AFAD'a bağış yapılacağını ifade etti.
13.03.2023 Gündem
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.
8.08.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki: Açıklamaları skandaldır AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Macron’un Türkiye’nin askerlerini çekmesi çağrısı skandaldır" diyerek sert tepki gösterdi.
15.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yeniden belirlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan toplantıda ilk talimatını verdi.
26.03.2021 Siyaset
AK Parti MYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti MYK belli oldu! İşte isim isim tam liste Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin yeni MYK üyelerini belirledi. Ömer Çelik, yeniden Parti Sözcüsü seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez anlattı: Dolandırmaya çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez anlattı: Dolandırmaya çalışıyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda şehir üniversitesi meselesiyle ilgili konuşarak, "Sayın Babacan'ın imzası var bunun altında, Mehmet Şikşek'in var, Ferudun Bilgin var. Hani bunlar dürüstlüğü kimseye bırakmıyordu. Kimin ne olduğunu yaptıkları ile öğrenin. Bunlar Halk Bankasını da dolandırmaya çalışıyorlar" dedi.
8.12.2019 Gündem
Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten asgari ücret açıklaması
Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten asgari ücret açıklaması AK Parti MKYK toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücretle ilgili açıklama yaptı.
6.12.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Çelik, parti MYK'sı devam ederken yaptığı basın toplantısında AB'nin mülteci konusunda sınıfta kaldığını belirterek "AB ile yapılan göçmen anlaşması bu haliyle işlemiyor. " dedi.
2.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! Kapıları açmak zorunda kalırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! Kapıları açmak zorunda kalırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülke genelinde hizmet eden dava adamlarının emeğini, kibirleri boylarını aşanların kaprislerine feda etmedik, etmeyeceğiz. Kuruluşundan bugüne partimize hizmet etmiş hiçbir arkadaşımızı bu safın dışında bırakmayacağız. Kongre sürecinde en azimli, en dinamik isimleri partimizin yönetim kademelerine kazandıracağız" dedi. Güvenli bölge ile ilgili de konuşan Erdoğan,"Güvenli bölge olmaz ise kapıları açmak zorunda kalırız" ifadelerini kullandı.
5.09.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Emine Bulut açıklaması
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Emine Bulut açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kırıkkale'de kızının gözleri önünde eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut cinayetiyle ilgili olarak "Özellikle kadına ve çocuğa dönük şiddete karşı yeri göğü inletmemiz lazım. Rahmetli Emine Bulut'un hunharca katledilmesi karşısında milletçe derin bir üzüntü yaşıyoruz. Milletimizde haklı bir infial yaratması, bir annenin çocuğunun gözlerinin önünde hayatını kaybetmesi çok büyük bir üzüntü kaynağı. Cumhurbaşkanımız da hassasiyetlerinin altını çizdiler" dedi.
23.08.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik "ABD'den yapılan açıklamalar sürekli devam ediyor. Çoğu kez de adını vermek istemeyen bir yetkili diyerek açıklama geliyor. Bize göre konuşulması gereken esas mesele S-400 değildir. Aslında esas olarak tartışılması gereken mesela bir NATO müttefikinin ulusal güvenliğini tehdit eden terör örgütüne karşı TIR'larla bu unsurları desteklemesi. Esas mesele budur" dedi.
13.04.2019 Siyaset
Kulislerde son iddia: Ankara için Özhaseki, İzmir için Soylu
Kulislerde son iddia: Ankara için Özhaseki, İzmir için Soylu CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Mehmet Özhaseki'nin Ankara, Süleyman Soylu'nun da İzmir adayı olacağının konuşulduğunu aktardı.
6.11.2018 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karar Erdoğan - Trump görüşmesinde alındı
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karar Erdoğan - Trump görüşmesinde alındı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada ABD'nin yaptırımı kaldırma kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak; "Cumhurbaşkanımızla, Başkan Trump arasındaki telefon görüşmesinde karara bağlanmıştır. Bundan sonrasındaki normalleşme için önemli bir aşama." diye konuştu.
2.11.2018 Siyaset
AK Parti'den yerel seçim açıklaması
AK Parti'den yerel seçim açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, MHP'nin İstanbul'da aday çıkarmamasıyla ilgili, "Cumhur ittifakına çok önem veriyoruz. Biz her bölgede adayımızı çıkaracak şekilde çalışıyoruz." dedi.
21.09.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mkyk Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mkyk toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.