Mkyk

Mkyk

Son dakika mkyk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mkyk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mkyk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mkyk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mkyk gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 mkyk haberi bulunmuştur. Tüm mkyk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Hamza Dağ kimdir? AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ nereli, Hamza Dağ’ın AK Parti’deki görevi neydi? AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ'ın hayatı ve siyasi kariyeri…
Hamza Dağ kimdir? AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ nereli, Hamza Dağ’ın AK Parti’deki görevi neydi? AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ'ın hayatı ve siyasi kariyeri… Hamza Dağ hayatı ve siyasi kariyeri ile ilgili aramalar arttı. AK Parti içinde çeşitli görevlerde bulunan Hamza Dağ en son Tanıtım ve Medya'dan sorumlu genel başkan olarak görev yapıyordu. İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın yanı sıra 24, 25, 26 ve 27. dönem İzmir Milletvekili olarak seçilen Hamza Dağ, 2014 yılından itibaren AK Parti MKYK'da görev aldı. Peki, Hamza Dağ kimdir, nereli, kaç yaşında? Hamza Dağ’ın AK Parti’deki görevi ne? AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ mı? AK Parti İzmir adayı kim oldu?
19.01.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Tüzüğe göre Faruk Koca'nın ihracı istendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası AK Parti'den ihracı talebi ile ilgili olarak, ' Disiplin suçu oluştu, tüzüğe göre ihracı istendi.' dedi.
12.12.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni A Takımı Bu hafta mesaisini AK Parti’nin kongre hazırlıklarına ayıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni A takımına son şeklini verdi. Erdoğan’ın kendisine sunulan taslak MKYK listesini 75 kişiye düşürdüğü ve yarına kadar son şeklini vereceği öğrenildi.
5.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak
AK Parti'de olağanüstü kongre tarihi resmen belli oldu! 7 Ekim'de yapılacak AK Parti MKYK'da 7 Ekim'de kongre yapılması yönünde karar alındı. Olağanüstü kongre süreci resmen başladı.
28.08.2023 Gündem
AK Parti'li Kandemir, AK Parti kongre tarihini açıkladı
AK Parti'li Kandemir, AK Parti kongre tarihini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin kongre sürecine ilişkin CNN TÜRK'te Dicle Canova'ya açıklamalarda bulundu. Kandemir, konuşmasında "Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanı'mızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız." dedi.
22.06.2023 Gündem
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor AK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023 Gündem
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı?
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı? İYİ Parti seçimler sonrası kurultaya giderken parti içerisindeki hava nasıl? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
19.06.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı Ticaret Bakanlığına atanan Ömer Bolat, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mehmet Muş’tan devraldı. Bakan Bolat, “Halkımızın satın alma gücünün korunması konusunda enflasyon oranında son 6-7 aydır yaşanan geriye gidişi, hep birlikte hükumetimiz olarak daha da hızlandırıp fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.
4.06.2023 Gündem
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak?
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak? AK Parti'de liste maratonu sona erdi. Sırada seçim beyannamesi açıklanacağı aday tanıtım toplantısı var. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 600 ismi kamuoyuna duyuracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena önündeki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Gümbür gümbür 14 Mayıs'a gidiyoruz. Buradaki katılımı görünce mutluluğum daha da arttı." diye konuştu.
11.04.2023 Gündem
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, aday müracaatlarının 16 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı. Yavuz, başvuru aidatı yerine AFAD'a bağış yapılacağını ifade etti.
13.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '6'lı masa' yorumu: Biz yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '6'lı masa' yorumu: Biz yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6'lı masanın dağılması konusunda, "Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.
4.03.2023 Gündem
AK Parti'den erken seçim açıklaması: İki türlü imkan var
AK Parti'den erken seçim açıklaması: İki türlü imkan var AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçimin öne alınması söylentileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
1.01.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim günü sınav olmayacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim günü sınav olmayacak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim takvimiyle ilgili konuşan Ömer Çelik, "Biz hiçbir öğrencimizin sınavını seçim takvimine denk getirmeyiz. ÖSYM çalışma yapıyor. Seçim takviminin değişmesine yönelik çalışma yok." dedi.
24.11.2022 Siyaset
Başörtüsü için anayasa çalışması! 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı
Başörtüsü için anayasa çalışması! 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "24. ve 41. madde üzerindeki çalışmalarımız tamamlandı, sunulacak aşamaya geldi, Cumhurbaşkanımız 'sunun' derse bugün MKYK'da sunarız" ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Gündem
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı AK Parti MKYK'sı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
12.09.2022 Siyaset
Kilosu 3 bin 500 liraya satıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı
Kilosu 3 bin 500 liraya satıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı Manisa’da 2021 yılında pandemi nedeniyle yapılamayan sezonun ilk kuru üzüm alım töreni Manisa Ticaret Borsası tarafından Kurşunluhan’da gerçekleştirildi. 20 Ağustos tarihinde Manisa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 TL olarak açıklanan çekirdeksiz kuru üzümde ilk ürün kilosu 3 bin 500 TL gibi rekor fiyata açık artırma usulüyle alındı.
24.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar Elektrik fatura borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla vatandaşı rahatlatacak gelişme. Elektrik faturası borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gıda güvenliğinin sağlanması, vatandaşın daha ucuz ve sağlıklı meyve-sebze tüketmesi için çiftçinin elektrik faturaları, sulama birlikleri ve orman köylüleri ile ilgili üç önemli talimat verdi. Buna göre üreticiyi sıkıntıya sokan elektrik kesintilerine çözüm bulunacak. Gerekirse sulama birlikleri yeni bir yapılanmaya gidecek. Orman köylüsü rahatlatılacak.
11.08.2022 Siyaset
Ete gelen yüzde 25'lik indirimin süresi uzatılıyor! Bakan Kirişci açıkladı
Ete gelen yüzde 25'lik indirimin süresi uzatılıyor! Bakan Kirişci açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün toplanan MKYK'da bir sunum yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, küçükbaş hayvan etindeki yüzde 25’lik indirimin süresinin uzayacağını bildirdi. Öte yandan Bakan Kirişci, hayvancılıkla uğraşan insanların teşvik kalemlerinin artacağını da belirtti.
10.08.2022 Ekonomi
Bakanlık yeni bir eylem planı hazırladı! İşte yeni tarım modeli...
Bakanlık yeni bir eylem planı hazırladı! İşte yeni tarım modeli... Tarım ve Orman Bakanlığı, pandemi sonrasında dünyanın en çok üzerine eğildiği konuların başından gelen tarım sektörü için eylem planını hazırladı. Bu kapsamda, tarımda daha aktif destekleme için 65 olan teşvik sayısının sadeleştirilmesi, çiftçilere ekim öncesi ayni Destek ödemesi yapılması, üretim öncesi izin mekanizmasının devreye girmesi gibi birçok alanda düzenlemeler yapılacak.
10.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mkyk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mkyk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.