Minibüs Şoförü

Minibüs Şoförü

Son dakika minibüs şoförü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan minibüs şoförü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını minibüs şoförü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Minibüs Şoförü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan minibüs şoförü gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 minibüs şoförü haberi bulunmuştur. Tüm minibüs şoförü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı Kadıköy'de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı
Kadıköy'de trafikte dehşet! Tartıştığı kadına böyle saldırdı İstanbul Kadıköy'de minibüs şoförü, trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırdı. O anlar, bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2024 Vatan TV
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı
İşçi ve öğrenci servis minibüsleri çarpıştı Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenci servis minibüsüyle işçi servis minibüsünün çarpıştığı kazada 8'i öğrenci, 9 kişi yaralandı.
20.03.2024 Gündem
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı
Minibüs şoförü yanında eşi ve çocuğu olan otomobil sürücüsüne beyzbol sopasıyla saldırdı Gaziosmanpaşa'da bir minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan tartışma beyzbol sopalı saldırıya dönüştü. Minibüs şoförünün sopayla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri minibüsün çalışma ruhsatını iptal etti
19.03.2024 Gündem
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı
Polis memuru neye uğradığını şaşırdı! Kavgayı ayırırken bıçaklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs şoförü ile yolcular arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan trafik polisi, bıçakla bacağından yaralandı.
24.08.2023 Yaşam
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti İzmir'in Çeşme ilçesine arkadaşlarıyla eğlenmek için Alaçatı’ya giden Veli Eren Atay'dan (19) 6 gündür haber alınamıyor. En son bir minibüs şoförü tarafından, yanında kişiyle yolda yürürken görülen Atay'ın babası Mehmet Atay (48), oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirterek, görenlerden ya da yerini bilenlerden yardım istedi.
22.07.2023 Yaşam
Denetime takılan minibüs şöförü göbeğini bahane etti
Denetime takılan minibüs şöförü göbeğini bahane etti Kadıköy'de minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetime takılan minibüs şoförü, göbeği olduğu için emniyet kemeri takamadığını söyledi. Şoföre 436 lira para cezası uygulandı.
19.07.2023 Yaşam
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim
Makas atarak 5 kişinin öldüğü kazaya neden olmuştu ifadesi ortaya çıktı: Kazanın büyük olmadığını düşünüp, yola devam ettim İzmir'in Menderes ilçesinde 5 ölümlü kazaya yol açan sürücü Yusuf İslam Koçak'ın (19) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koçak'ın ifadesinde, normal bir hızla giderken önünde aniden duran aracı sollamak istediğini ve bu sırada arkadan gelen bir başka aracın kendisini sıkıştırdığını ve bu sırada Özer'in kullandığı otomobile yandan çarptığını söyledi. Koçak, ayrıca kazanın büyük olduğunu düşünmeyip, yoluna devam ettiğini öne sürdü.
19.07.2023 Gündem
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı Polisten kurallara uymayan minibüsçülere operasyon. Bakırköy'de yapılan denetimlerde kurallara uymayan minibüs şoförlerine ceza yağdı. Sivil trafik polisleri yolcu gibi minibüse binerek denetim yaptı. Denetimlerde 3 minibüs şoförüne toplam 4 bin 161 lira ceza kesildi.
15.07.2023 Gündem
Trafikte sevgili dehşeti! Direksiyonu kırınca ortalık karıştı
Trafikte sevgili dehşeti! Direksiyonu kırınca ortalık karıştı Minibüs şoförü erkek arkadaşıyla trafikte seyir halindeyken kavga eden genç kadın, ortalığı bir birine kattı. Eyüpsultan’da yaşanan olayda, refüje çıkan minibüse arkasından gelen bir başka araç çarptı. Sinir krizi geçiren genç kadını arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.
4.07.2023 Yaşam
İstanbul'da trafikte akılalmaz olay
İstanbul'da trafikte akılalmaz olay Eyüpsultan’da minibüs şoförü erkek arkadaşıyla trafikte seyir halindeyken kavga eden genç kadın, direksiyonu kırınca ortalık karıştı. Refüje çıkan minibüse arkasından gelen bir başka araç çarptı. Sinir krizi geçirip indiği araca saldıran genç kadını, arkadaşı güçlükle zapt etti. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.
4.07.2023 Eğlence
Antalya’da dehşete düşüren kaza: Minibüsün içinden bariyer geçti
Antalya’da dehşete düşüren kaza: Minibüsün içinden bariyer geçti Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında bulunan ve tur minibüsüne ok gibi saplanan bariyer, minibüsün içerisinden geçti. Dehşete düşüren kazada 3 kişi yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
Pendik'te havalimanı personelini taşıyan servis aracı İETT otobüsü ile çarpıştı: 6 yaralı
Pendik'te havalimanı personelini taşıyan servis aracı İETT otobüsü ile çarpıştı: 6 yaralı Pendik'te akşam İETT otobüsü ile havalimanı personelini taşıyan servis minibüsü çarpıştı. Kazada minibüs şoförü ile birlikte 6 kişi yaralandı.
26.04.2023 Gündem
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı Bahçelievler'de İETT otobüsünün kaldırıma çıkıp durağa girmesiyle 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin otobüsün güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Savcıya ifade veren şüpheli şoför çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne veya yaralanmasına neden olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Azerbaycan uyruklu Ahmad Rzayev hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı.
3.02.2023 Yaşam
Sakarya’daki cinsel taciz dehşetini acılı anne gözyaşlarıyla anlattı
Sakarya’daki cinsel taciz dehşetini acılı anne gözyaşlarıyla anlattı Sakarya’da minibüste cinsel taciz teşebbüsünde bulunulan ve darp edilen 21 yaşındaki kızın annesi yaşanan dehşeti gözyaşlarıyla anlattı. Acılı anne, “Benim kızımın ölüsü gelebilirdi. Ben şu anda psikolojik destek alacağım, alsam ne olur? Bu beynimdeki iki saatlik olay hayatımdan ömrümü götürdü, ölsem bundan iyiydi” dedi.
30.11.2022 Gündem
Dünya Şoförler Günü ne zaman? Dünya şoförler günü mesajları ve şoförler günü kutlama sözleri!
Dünya Şoförler Günü ne zaman? Dünya şoförler günü mesajları ve şoförler günü kutlama sözleri! Dünya Şoförler Günü yollarda mesai harcayan, can taşıyan şoförlerimizi saygıyla anmak, hakları ve sorumlulukları konusunda farkındalık yaratmak için her sene kutlanıyor. Biz de gününün anlam ve önemine istinaden “Dünya şoförler günü mesajları ve şoförler günü kutlama sözleri” derledik. Peki, Peki, Dünya Şoförler Günü ne zaman?
30.11.2022 Gündem
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eski eşi İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında 5 parmağı kopan İlke Kuleli (29), tutuklu sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının az olduğunu söyledi. Üst mahkemeye itiraz başvurusu yapacağını belirten Kuleli, "Çok zorlu süreçlerden geçtim hala daha tedavilerim sürüyor. Sol elimi biraz kullanabiliyorum fakat sağ elimi hiç kullanamıyorum" dedi.
18.11.2022 Yaşam
Sokağa süratli giren minibüs ortalığı savaş alanına çevirdi!
Sokağa süratli giren minibüs ortalığı savaş alanına çevirdi! Kartal’da güzergahı olmamasına rağmen süratli bir şekilde sokağa giren minibüs, park halinde bulunan 7 araca çarptı. Minibüsün çarptığı iki aracın savrulması sonucu bir evin bahçesinin duvarı yıkıldı. Duydukları gürültü ile sokağa inen mahalle sakinleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
15.11.2022 Yaşam
Minibüs şoförü, fenalaşan öğrenciyi hastaneye yetiştirdi
Minibüs şoförü, fenalaşan öğrenciyi hastaneye yetiştirdi Bursa'da özel halk minibüsü şoförü Selahattin Bila'nın, araçta fenalaşan Suriye uyruklu öğrenci Yaser Homs’u (15) hastaneye götürdüğü anlar, araç kamerasına anbean yansıdı.
8.10.2022 Yaşam
Esenyurt'ta hatalı sollama kazası! Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Esenyurt'ta hatalı sollama kazası! Baba ve oğlu hayatını kaybetti Esenyurt’ta şoförünün hatalı sollama yatığı iddia edilen minibüs, karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Kazada motosikletteki 3 yaşındaki Hüseyin Elhamud olay yerinde hayatını kaybederken, baba Rakam Elhamud ağır şekilde yaralandı. Baba Elhamud da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.
20.09.2022 Yaşam
Ambulansa yol vermeyince cezayı yedi, adli işlem başlatıldı
Ambulansa yol vermeyince cezayı yedi, adli işlem başlatıldı Bayrampaşa Sağmalcılar mevkiinde ambulansa yol vermeden ilerleyen araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Para cezasının yanı sıra araç sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.
28.08.2022 Yaşam
Otomobil, işçi servis minibüsüne çarptı: 17 yaralı
Otomobil, işçi servis minibüsüne çarptı: 17 yaralı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, otomobilin, işçi servis minibüsüne arkadan çarptığı kazada 17 kişi yaralandı.
19.08.2022 Yaşam
Yolcu minibüsü kamyonete çarptı: 10 yaralı
Yolcu minibüsü kamyonete çarptı: 10 yaralı Aydın'ın Söke ilçesinde yolcu minibüsü kargo taşıyan kamyonete arkadan çarptı. Kazada aralarında minibüs şoförünün de bulunduğu yaralı 10 kişi hastaneye kaldırıldı.
22.07.2022 Yaşam
Evine bırakılmayınca şoförü bıçaklayıp, minibüsün camını kırdı, 2 yolcuyu yaraladı
Evine bırakılmayınca şoförü bıçaklayıp, minibüsün camını kırdı, 2 yolcuyu yaraladı Erzurum'da, kendisini evin önünde indirmeyen minibüs şoförünü elinden bıçaklayan kişi, taşla aracın camını kırıp, 2 yolcuyu da yaraladı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yolculardan Berin Aslan, "İkisi de birbirine bıçak çekti, Şoför elinden yaralandı. Yolcu olan genç taşla cama vurdu. Arka koltukta oturuyordum. Kucağıma büyük bir taş geldi. Çocuğumun bacakları benim de parmağım yaralandı" dedi.
21.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Minibüs Şoförü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki minibüs şoförü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.