Milletvekili Sayısı

Milletvekili Sayısı

Son dakika milletvekili sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milletvekili sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milletvekili sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milletvekili Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milletvekili sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.754 milletvekili sayısı haberi bulunmuştur. Tüm milletvekili sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri 14 Mayıs'ta seçilen 600 milletvekilinden 52'si, seçimlerin üstünden geçen 7 ayda partisinden istifa etti, 1'i ise ihraç edildi. Peki, İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri...
21.12.2023 Gündem
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı 28’inci dönem parlamentosuna seçilen milletvekilleri, yemin için Meclis Genel Kurulu’nda cuma günü yapılacak özel oturum programı açıklandıktan sonra kayıt işlemlerine hız verdi.
31.05.2023 Gündem
Milletvekili kesin sonuçları Resmi Gazete'de
Milletvekili kesin sonuçları Resmi Gazete'de YSK Başkanı Ahmet Yener, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimi kesin sonuçlarını açıkladı. Kesin sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanacağını söyleyen Yener, partilerin vekil sayılarını da duyurdu.
30.05.2023 Gündem
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 28 Mayıs seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'nın aldığını belirten Şener, "Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez." dedi.
23.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. "Anket şirketleri iflas etti" ifadelerini kullanan Bahçeli, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmış; hain, haif ve hasmane kuşatma yarılmıştır. Aleyhimize kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır. Bütün oyunlar egemenliğin sahibi aziz milletimiz tarafından bozulmuştur." dedi.
15.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’nin tek milletvekili Yeşil Sol Parti’den
Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’nin tek milletvekili Yeşil Sol Parti’den CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde tek milletvekilliğini Yeşil Yol Partisi adayı olan Ayten Kordu (52) kazandı.
15.05.2023 Gündem
AK Parti İstanbul’da kaç milletvekili çıkardı, AK Parti İstanbul milletvekilleri kim oldu? 2023 seçim sonuçlarına göre AK Parti İstanbul 1. 2. 3. Böğe kazanan milletvekilleri listesi!
AK Parti İstanbul’da kaç milletvekili çıkardı, AK Parti İstanbul milletvekilleri kim oldu? 2023 seçim sonuçlarına göre AK Parti İstanbul 1. 2. 3. Böğe kazanan milletvekilleri listesi! Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan son verilere göre; %49.4 oy oranı 51 ilde toplam 26 milyon 859 bin 313 oy topladı. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde ise 19 milyon 132 bin 114 oy sayısıyla cumhur ittifakı (AK Parti, MHP, BBP) 266 vekil kazandı. Peki, AK Parti İstanbul’da kaç milletvekili çıkardı? AK Parti İstanbul 1. 2. 3. Bölge kazanan milletvekilleri listesi…
15.05.2023 Seçim
MHP'den büyük sürpriz! 52 milletvekili çıkardı
MHP'den büyük sürpriz! 52 milletvekili çıkardı MHP, anketlerde gösterilen oy oranını geçerek sürprize imza attı. MHP, 2018’e göre oy oranında düşüş yaşasa da parlamentodaki sandalye sayısını artırdı.
15.05.2023 Gündem
İlçe ilçe seçim sonuçları! İl il ve ilçe ilçe 2023 seçim sonucu takip ekranı ile 2023 Seçim Sonuçları ve Türkiye Geneli Seçim Sonucu
İlçe ilçe seçim sonuçları! İl il ve ilçe ilçe 2023 seçim sonucu takip ekranı ile 2023 Seçim Sonuçları ve Türkiye Geneli Seçim Sonucu Türkiye Cumhurbaşkanını ve TBMM 28. Dönem Milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başına gitti. 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM'yi belirlemek için oylar verildi. Saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi, 17.00'da sona erdi ve ardından oy sayım sürecine geçildi. AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti, Memleket Partisi ve Zafer Partisi başta olmak üzere partilerin il il, ilçe ilçe oy oranları ve tahmini milletvekili sayısı seçmenler tarafından anlık olarak paylaşılıyor. İşte İl il ve ilçe ilçe 2023 seçim sonucu takip ekranı ile 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminden gelen ilk sonuçlar...
14.05.2023 Seçim
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Denizli seçim sonuçları 2023 14 Mayıs günü yapılan Cumhurbaşkanı, milletvekili sonuçlarıyla birlikte açıklandı. Oy kullanan yaklaşık 4 milyona yakın seçmen 08:00'de başlayan oy kullanma işlemiyle seçim sonuçlarını merakla bekliyor. Oy oranlarını ve cumhurbaşkanı oy sayılarını gazetevatan seçim 2023 sayfasından canlı takip edenler için Denizli ve Denizli ilçelerinde seçim sonuçları, oy oranları, açılan sandık sayılarına göre sonuçları belli oldu. İşte Denizli, Acıpayam, Honaz, Serinhisar, Kale, Acıpayam, Beyağaç seçim sonuçları ve oy oranları! Denizli'de hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Gündem
İstanbul milletvekilleri aday listesi! İstanbul (AK Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Partisi) 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kim? İstanbul 14 Mayıs seçim adayları!
İstanbul milletvekilleri aday listesi! İstanbul (AK Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Partisi) 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kim? İstanbul 14 Mayıs seçim adayları! İstanbul milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. 98 milletvekili çıkaracak İstanbul’da kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri İstanbul AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte 1. 2. Ve 3. Bölge İstanbul milletvekili adayları…
14.04.2023 Gündem
İstanbul 1. bölge milletvekilleri isimleri! AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah 1. bölge İstanbul milletvekili adayları 2023 kimler, İstanbul 14 Mayıs seçimleri 1. bölge milletvekili sayısı kaç?
İstanbul 1. bölge milletvekilleri isimleri! AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah 1. bölge İstanbul milletvekili adayları 2023 kimler, İstanbul 14 Mayıs seçimleri 1. bölge milletvekili sayısı kaç? İstanbul 1. bölge milletvekilleri sorgulaması başladı. Türkiye'de milletvekili seçimleri, 550 sandalyeli Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne üyelerin seçilmesi yapılır. Seçimler, genellikle her 4 yılda bir yapılır ve Türkiye'nin yasama organının belirlenmesini sağlar. Son Türkiye milletvekili seçimleri 24 Haziran 2018 tarihinde yapıldı, şimdi gözler 2023 genel geçimlerine çevrildi. Türkiye seçime hazırlanırken kendi bölgelerindeki milletvekilleri merak eden vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve İstanbul 1. bölge milletvekili adayları araştırmasına başladı.
14.04.2023 Gündem
AK Parti İstanbul milletvekili adayları (TAM LİSTE)! 28. Dönem AK Parti 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kimler, AK Parti İstanbul milletvekili sayısı kaç?
AK Parti İstanbul milletvekili adayları (TAM LİSTE)! 28. Dönem AK Parti 1. 2. ve 3. bölge milletvekili adayları kimler, AK Parti İstanbul milletvekili sayısı kaç? AK Parti İstanbul milletvekili adayları listesi ile AK Parti İstanbul milletvekili sayısı aramaları yoğunlaştı. AK Parti İstanbul 1. Bölge, 2. Bölge, 3. Bölge milletvekili listesi merakla sorgulanıyor. AK Parti İstanbul milletvekili adayları listesi 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için paylaşıldı. Türkiye 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlere hazırlanırken AK Parti, İstanbul milletvekili aday listesi duyuruldu ve YSK’ya bildirildi. Listede yüzde 65 oranında değişikliğe gidildiği açıklandı. İşte 14 Mayıs 2023 AK Parti İstanbul milletvekili adayları tam isim listesi...
11.04.2023 Gündem
AK Parti milletvekili aday listesinden son durum
AK Parti milletvekili aday listesinden son durum Milletvekili aday listeleri bugün saat 17.00'ye kadar YSK'ya teslim edilecek. AK Parti'de ise hareketlilik son sürat devam ediyor. Gelen ilk bilgilere göre kadın milletvekili sayısı geçen döneme göre artırıldı ve 3 dönem kuralı istinasız olarak uygulanıyor.
9.04.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı
Yeniden Refah Partisi, 20 vekil istedi mi? Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, seçim çalışmalarına ilişkin son durumu canlı yayınında CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya açıklamalarda bulunuyor.
27.03.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi seçim kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi seçim kararını açıkladı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin aldıkları kararı açıkladı.
20.03.2023 Gündem
İllerin milletvekili sayıları! Milletvekili sayısı kaçtır, milletvekili sayısı değişen iller var mı? YSK milletvekili sayıları 2023
İllerin milletvekili sayıları! Milletvekili sayısı kaçtır, milletvekili sayısı değişen iller var mı? YSK milletvekili sayıları 2023 YSK milletvekili sayıları merak ediliyor. Resmi Gazete'de yayımlanan YSK kararına göre illerin milletvekili sayıları belli oldu. Buna göre Ankara 36, İstanbul 98, İzmir 28 milletvekili çıkaracak. Kocaeli ve Sakarya'nın milletvekili sayısı birer arttı, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayısı ise birer azaldı. Peki, Milletvekili sayısı 2023 kaç oldu, milletvekili sayıları değişti mi, artan iller var mı? İşte milletvekili sayıları…
3.03.2023 Gündem
Fahiş kira ile ilgili harekete geçildi! İşte ev sahiplerini bekleyen cezalar
Fahiş kira ile ilgili harekete geçildi! İşte ev sahiplerini bekleyen cezalar Deprem bölgesinden en çok göç alan illerden Ankara'daki fahiş kira artışları, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında mercek altına alındı. Gayrimenkul satış ve kiralama ilanı siteleri incelenerek, deprem öncesi ve sonrasındaki fiyatlar karşılaştırılıyor. Fiyat artışına neden olanlara yönelik 'fiyatları etkileme' suçundan soruşturma yürütülerek, dava açılabilecek. İşte fahiş kira uygulayan ev sahiplerini bekleyen cezalar...
3.03.2023 Gündem
Hangi il kaç milletvekili çıkaracak?
Hangi il kaç milletvekili çıkaracak? Yüksek Seçim Kurulu'nun illerin çıkaracağı milletvekili sayısı ve seçim çevrelerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, sayıların Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı'nın 2022 yılı nüfus bilgileri esas alınarak hesaplandığı belirtildi.
3.03.2023 Gündem
Depremden etkilenen 10 ilin milletvekili sayıları kaç?
Depremden etkilenen 10 ilin milletvekili sayıları kaç? Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Onbinlerce insan hayatını kaybetti. Binlerce bina yıkıldı. Deprem sonrası 10 ilin milletvekili sayıları da merak konusu oldu. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri öncesi depremden etkilenen 10 ilin milletvekili sayısı kaç? İşte detaylar...
13.02.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir." açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Slovakya’da 3 bakan istifa etti: Hükümet meclisteki çoğunluğu kaybetti!
Slovakya’da 3 bakan istifa etti: Hükümet meclisteki çoğunluğu kaybetti! Slovakya’da Dışişleri, Adalet ve Eğitim Bakanları istifası ile Özgürlük ve Dayanışma Partisi (SAS) hükümetten desteğini çekmesinin ardından Başbakan Eduard Heger hükümeti meclisteki çoğunluğu kaybetti.
5.09.2022 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlattı. Bahçeli Sivas'taki konuşmasında, "Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı.
4.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Milletvekili Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milletvekili sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.