Metropol

Metropol

Son dakika metropol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metropol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metropol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metropol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metropol gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 metropol haberi bulunmuştur. Tüm metropol haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Kalabalıktan göz gözü görmüyor! Dünyanın en kalabalık 10 şehri listesinde Türkiye'den bir il var!
Kalabalıktan göz gözü görmüyor! Dünyanın en kalabalık 10 şehri listesinde Türkiye'den bir il var! Nüfus tüm dünyada artmaya devam ediyor. Bazı ülkelerin başkentleri dahil olmak üzere metropol kentler göç almaya devam ediyor. İş fırsatları, sosyal hayat ve benzeri avantajlarından dolayı bu şehirler her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ancak bir taraftan da hayat şartları zorlaşıyor. Dünyanın en kalabalık 10 şehri hangisi? Türkiye'den bir il dünyanın en kalabalık şehirleri arasında girdi.
1.01.2024 Yaşam
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı
Simge Ünal: Türkiye'de modellik kalmadı Simge Ünal, geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul'da tek başına alışveriş turuna çıktı
12.11.2023 Magazin
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı Hayranlarının ekrana dönüşü için müjdeli haber beklediği 'Kurtlar Vadisi'nde 258 bölüm boyunca rol alan Cahit Kayaoğlu, 'Kurtlar Vadisi: Filistin' ve 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filmlerinde de kamera karşısına geçti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı.
27.09.2023 Magazin
Perseid meteor yağmurları! İstanbul'a gök taşı mı düştü? Sakın şaşırma, Bu daha başlangıç...
Perseid meteor yağmurları! İstanbul'a gök taşı mı düştü? Sakın şaşırma, Bu daha başlangıç... İstanbul'da 6 Ağustos'un kapanıp 7 Ağustos'a girilen ilk saatlerde birçok insan, ilginç bir gök olayına tanıklık etti. Bir metropol olmanın da getirdiği bir sonuç olarak ışık kirliliğine maruz kalan ve parlak yıldızları görmenin dahi zorlaştığı İstanbul'da tanıklık edilen ışık patlaması anları bazı İstanbulluların kameralarına da yansıdı. Elbette akla gelen ilk soru “Ne oluyor şimdi?” sorusu oldu. Bu soruyu peş peşe birkaç soru daha takip etmekte: Bir gök taşı yağmuruna mı tanıklık ediyoruz? Yoksa bir yerlere bir meteor mu düştü? Korkmamız gerekir mi? Nasıl bu kadar net görebildik? Ve bir daha nasıl görürüz?
7.08.2023 Bilim ve Teknoloji
İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?
İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? Inter Miami formasıyla ikinci maçına çıkan Lionel Messi, Atlanta United karşısında gösterdiği performansla geceye damga vurdu. Messi’nin performansı konuşulmaya devam ederken İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
26.07.2023 Şampiy10
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen setine kahve molası
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'dan Ya Çok Seversen setine kahve molası Kanal D'nin ilgiyle izlenen 'Ya Çok Seversen'in başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, bir AVM'de kameralara yansıdı. Hayranlarından büyük ilgi gören ikili, ayaküstü gazetecilere de selam verdi.
15.07.2023 Magazin
Aslıhan Güner: Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum
Aslıhan Güner: Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Baş başa keyifli bir yemek yiyen çift, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.06.2023 Magazin
Kural çiğneyen sürücüler yüzünden 1056 kişi hayatını kaybetti
Kural çiğneyen sürücüler yüzünden 1056 kişi hayatını kaybetti Emniyet Genel Müdürlüğü, yılın ilk 5 aylık kaza bilançosunu kamuoyu ile paylaştı. 2023'ün Ocak-Mayıs döneminde ülke genelinde meydana gelen 207 bin 675 kazada 1056 kişi hayatını kaybetti, 123 bin 521 kişi yaralandı. Bursa'da ise 5 aydaki kazalarda 40 kişi hayatını kaybetti.
10.06.2023 Gündem
212 Alan Kodu Nereye Ait? 0212 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
212 Alan Kodu Nereye Ait? 0212 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? 212 alan kodunun nereye ait olduğunu merak edenler için, doğru cevap İstanbul olacaktır. Ancak İstanbul bir Metropol olması dolayısıyla Anadolu ve Avrupa yakası olarak 2 bölgeye ayrılmış bulunmaktadır. Telefon kodu da bu anlamda 2 ayrı numara olarak kullanılmaktadır. 212 ve tüm şehirlere ait olan numaralar telefon alan kodu olarak adlandırılmaktadır.
27.05.2023 Yaşam
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı!
Pelin Karahan'ın yeni projesini açıkladı! 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak ünlenen Pelin Karahan, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. İş insanı eşi Bedri Güntay ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, tek başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşırken, çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.
6.05.2023 Magazin
Bakan Kirişci: Bu mevzuat ile tarımda adeta bir devrim başlayacak
Bakan Kirişci: Bu mevzuat ile tarımda adeta bir devrim başlayacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda 9 kanun ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını belirterek, "Bu mevzuat ile tarımda adeta yeni bir dönem başlayacak. 2023'te yeni bir yüzyıla başladık, işte bu yeni yüzyıla yakışacak şekilde planlı üretimin ve sözleşmeli üretimin yine ekilmeyen alanların boş kalmaması için bu üretimin gerçekleştirilmesi; elbette yeni yüzyıla yakışan davranış" dedi.
2.04.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için hazırlanan yeni destek paketini duyurdu. Uzman isimler yeni destek paketini canlı yayında yorumlarken İMKOM Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Koşulları çok değerli buldum. 10 yıl zaman süreli olması yaklaşık bir kira bedeline tekabül ediyor. Mevcut evini tahliye ettiğinde kira desteği oluyor. Bu çok önemli bir fırsat" dedi. CNN TÜRK'e konuk olan Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda ise "Kredi kolaylığı sağlanması önemli ama bütün hasarlı binalardaki insanları taşıyamayız, çok çok hasarlı, yıkılabilecek kişileri taşımalıyız" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “ İçişleri Bakanlığı, Merkez/Taşra Teşkilatı Planlaması”, “Oy Verme Günü Alınacak Tedbirler”, “Oy Verme Günü ve Sonrasında Alınması Gereken Tedbirler” ve “Diğer Hususlar” konu başlıklarını içeren toplam 61 maddelik “Seçim Tedbirleri Genelgesi” gönderdi.
13.03.2023 Gündem
İzmir Körfezi'nde yeni ve aktif faylar bulundu! Prof. Dr. Dondurur anlattı
İzmir Körfezi'nde yeni ve aktif faylar bulundu! Prof. Dr. Dondurur anlattı Yıkıcı depremlerin ardından Türkiye'deki deprem riski akademisyenlerce mercek altına alındı. İzmir Körfezi'ndeki dış kısmında yapılan o incelemelerden birinde yeni ve aktif faylar bulundu.
4.03.2023 Gündem
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: Her ay bir metro yatırımı yaparak İstanbulluların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Her ay bir metro yatırımı yaparak İstanbulluların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, üniversite öğrencilerine 2022-2023 akademik yılının açılış ilk dersini verdi. Bakan Karaismailoğlu, dün açılışı yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’na değinerek, "İnşallah önümüzdeki aylarda, her ay İstanbul’da bir metro yatırımı yaparak, İstanbulluların hayatını kolaylaştırmaya, İstanbulluların yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceğiz" dedi.
3.10.2022 Siyaset
İzmir’de konut fiyatları yükseldi! 'Geçen sene 1 milyon TL'ye satılan villa bu yıl 6 milyon TL'
İzmir’de konut fiyatları yükseldi! 'Geçen sene 1 milyon TL'ye satılan villa bu yıl 6 milyon TL' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Konut Fiyat Endeksi raporuna göre, İzmir'de konut fiyatları mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 139,9 oranında arttı. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, "Kentte son 1 yıl içinde çok ciddi artış oldu. 32 yıllık meslek hayatımda konut fiyatlarında böyle artış görmedim. Metropol bölgelerde yüzde 100, turistik ilçelerde yüzde 200 oranında fiyat artışı yaşandı" dedi.
28.07.2022 Ekonomi
NASA uzaydan fotoğrafladı! Milyonlarca kişi etkilendi
NASA uzaydan fotoğrafladı! Milyonlarca kişi etkilendi Meksika’da kuraklık ve su sorunu ciddi boyutlara ulaşırken, NASA uzaydan çektiği fotoğraflar ile ülkede yaşanan kuraklığı gözler önüne serdi.
24.07.2022 Dünya
Tedaviyi beğenmeyen hastanın abisi, diş hekimini darp etti
Tedaviyi beğenmeyen hastanın abisi, diş hekimini darp etti Mersin'de tedaviyi beğenmeyen hasta, diş hekimini darp etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından doktorun park halindeki aracına da zarar veren zanlı ile ağabeyi, yakalandıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
21.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Metropol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metropol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.