Mescit

Mescit

Son dakika mescit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mescit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mescit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mescit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mescit gelişmeleri de dahil olmak üzere 700 mescit haberi bulunmuştur. Tüm mescit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak
Yeşilbağlar Mahallesi çok yakında kapalı semt pazarına kavuşacak Yüreğir Belediyesi, Yeşilbağlar Mahallesi’nde vatandaşların modern ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için kapalı semt pazarı projesini hayata geçirecek.
13.03.2024 Adana
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir?
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir? Dağ oluşumu yüz yılların neticesinde oluşan fay hareketlerinin bir tür sonucu olarak karşımıza çıkar. Genel olarak oldukça büyük çaplı olarak görülen bu doğa olayları pek çok canlının da yuva tespiti edilmesinde işe yarar. Aynı zamanda pek çok canlı varlık ve değerli kayalar da dağ oluşunu yani orojenez ile meydana gelir.
19.12.2023 Eğitim
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği Büyük Filistin Mitingi’ne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.
28.10.2023 Gündem
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırılırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Polis olaya karışan tarafları gözaltına aldı.
2.10.2023 Yaşam
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay
İstanbul'da taksici yolcuyu döverek öldürdü! Kan donduran olay Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan 57 yaşındaki Fas uyruklu adam, çıkan kavgada taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövüldü. Kavga esnasında yere düşerek başını çarpan adam ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Dehşet anları kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı taksici ev hapsi cezasına çarptırıldı. Beyoğlu'nda tartıştığı Fas uyruklu Jamal Doumane'yi (57) döverek ölümüne neden olan taksi şoförü Doğan G. tutuklandı.
18.08.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'ne rekor katılım: 1 milyon 700 bin kişi
AK Parti'nin 'Büyük İstanbul Mitingi'ne rekor katılım: 1 milyon 700 bin kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleşti. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"ne gelenler, alanı tıka basa doldurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılanların sayısının 1 milyon 700 bin olduğunu açıkladı.
7.05.2023 Gündem
Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ortaya çıktı! Kendisinden 21 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisi geçtiğimiz aralık ayında sona eren Hazar Ergüçlü, ünlü yönetmeni çabuk unuttu. Kalbini yeni bir aşka açan güzel oyuncu, müzisyen sevgilisi ile Asmalı Mescit'te romantik bir akşam yemeğinin ardından el ele mekandan ayrıldı. İşte detaylar...
5.05.2023 Magazin
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tevbe suresi başında besmele olmayan tek sure olması nedeniyle diğer surelerden ayrılmaktadır. İki ayeti hariç Medine döneminde nazil olduğu bilinir. 129 ayetten oluşan Tevbe suresi, adını 117. ve 118. ayetlerde geçen tevbe kavramından alır. Bazı bilginler surenin başında besmele yazılmamış olmasını bir önceki surenin devamı olarak açıklamaktadır.
4.05.2023 Sureler
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti
Eda Taşpınar’a gelen tepkiler sevgilisi Patrick'i tedirgin etti! 1 yıllık ilişki bitti Kendine ait bir markası bulunan stil ikonu Eda Taşpınar paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Mescit içinde çektirdiği fotoğraf nedeniyle zor günler geçiren Eda Taşpınar’ın telefon ve maillerine gelen mesajlar, Alman sevgilisi Patrick’i tedirgin edince, damat adayı ilişkiye son verip, ülkesine döndü.
14.04.2023 Magazin
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik
Bakan Kurum: İlk Evim Tuzla kuralarımızda 14 bin 838 hak sahibini belirledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, güvenli konutların yapım sürecini büyük bir kararlılıkla yürüttüklerini açıkladı.
25.03.2023 Ekonomi
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti
 İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu şehirlerden biri olan Hatay'da, 350 konteyner ev kurmak üzere harekete geçti.
17.02.2023 Gündem
Kahta Kalesi depremde hasar gördü
Kahta Kalesi depremde hasar gördü Hititler döneminden kaldığı değerlendirilen Adıyaman'daki Kahta Kalesi de depremlerde hasar gördü. Kale üzerindeki bazı taşların yıkıldığı görüldü.  
15.02.2023 Gündem
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor!
Türkiye’nin en büyük kütüphanesi bugün açılıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası’nı bugün açıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yapacağı 36 bin metrekare kapalı alanla hizmet verecek olan kütüphane, Central Park ve Hyde Park’a benzetilen 51 bin metrekarelik bir millet bahçesine de sahip.
13.01.2023 Gündem
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi
Ankara'da kura heyecanı! 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belirlendi Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 519 konutun hak sahipleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katıldığı kura çekilişiyle belirlendi.
29.12.2022 Yaşam
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak? Muhtarlar Evi nerede, İlk Muhtarlar Evi nedir? sorularına yanıt aranıyor. İçişleri Bakanlığınca Ankara'da yapılacak ilk Muhtarlar Evi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
19.10.2022 Gündem
Mukabele saatleri ve kanalları 2022! Diyanet TV mukabele saatleri kaç? Mukabele Diyanet TV’den Mukabele dinle…
Mukabele saatleri ve kanalları 2022! Diyanet TV mukabele saatleri kaç? Mukabele Diyanet TV’den Mukabele dinle… Mevlid Kandili gününü mukabele dinleyerek idrak etmek isteyenler mukabele saatlerini ve kanallarını araştırıyor. İslam alemi açısından önemli bir yer tutan mukabele geleneğini sürdüren vatandaşlar Mevlid Kandili gününü de atlamadan Kur-an'ı Kerim okumak ve dinlemek için mukabele hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak, sorularına yanıt arıyor. İşte Diyanet TV mukabele saatleri…
7.10.2022 Gündem
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar?
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar? İBB yurt başvuruları başlıyor! Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt başvurularını başlatıyor. 2022-2023 akademik yılında İBB 6’sı kız, 4’ü erkek 10 yükseköğrenim öğrenci yurdunda üniversiteli gençleri ağırlayacak. Peki, İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? İBB öğrenci yurtları nerede? İBB yurt ücretleri ne kadar? İşte detaylar…
21.08.2022 Eğitim
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır?
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurt başvuruları başladı. 35 ilde 48 yurt ile hizment veren TDV yurtları üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını gideriyor. 1,3,4,5,6 kişilik odaları ile hizmet veren TDV yurtları üniversite öğrencileri için başvuru sürecini başlattı. Peki, TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? TDV yurtlarında hangi imkanlar bulunuyor? İşte TDV yurtları ile ilgili detaylar…
20.08.2022 Eğitim
Gazze’de son durum ne? Gazze’de ateşkes ilan edildi mi? Ateşkes ne zaman devreye girecek?
Gazze’de son durum ne? Gazze’de ateşkes ilan edildi mi? Ateşkes ne zaman devreye girecek? İsrail'in cuma günü başlattığı Gazze saldırıları üçüncü gününde Mısır'ın iki taraf arasında yaptığı arabuluculuk anlaşması kabul edildi. İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah bölgesini hedef alması sonucu 8 kişi hayatını kaybetmiş, saldırılarda toplam can kaybı 29'a yükselmişti. Ayrıca, İsrailli aşırı sağcı Milletvekili İtamar Ben-Gvir, polis eşliğinde işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bazı Yahudi yerleşimciler, Aksa içinde yere yatarak dini ritüellerini yerine getirmişti. Peki, Gazze’de son durum ne? Gazze’de ateşkes ilan edildi mi? Ateşkes ne zaman devreye girecek? Gazze’deki çatışmalar sona erdi mi? İşte detaylar…
7.08.2022 Dünya
Yunanistan'dan skandal namaz kararı! İzin vermediler
Yunanistan'dan skandal namaz kararı! İzin vermediler Yunanistan, Selanik yakınlarındaki Aleksandria'da Müslüman azınlığa mescit izni vermiyor. Bölgede yaşayan bine yakın Türk, bu yıl da bayram namazını kılamadı. Din görevlisi Musa Çolak, danıştayın lehte karar vermesine rağmen Yunan makamlarının yapının mescit olarak kullanılmasına izin vermediğini söyledi.
13.07.2022 Dünya
Beylikdüzü’nde kurban satış ve kesim alanı bayrama hazır
Beylikdüzü’nde kurban satış ve kesim alanı bayrama hazır İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı’ndaki çalışmalarını tamamladı.  Hijyen, bakım ve altyapı çalışmalarının düzenli olarak yapıldığı alanda veteriner hekimler de 24 saat hazır bulunuyor. Alanda ayrıca vatandaşlar tarafından yapılan kurban bağışları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kabul edilecek.
29.06.2022 Yaşam
Kurbanlıkların İstanbul’a girişi başladı
Kurbanlıkların İstanbul’a girişi başladı Kurban Bayramına sayılı günler kala kurban satış ve kesim merkezlerinde de hareketlilik başladı. Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu sene de oluşturulan kurban satış ve kesim merkezine ilk kurbanlıklar giriş yaptı. Kurbanlıkların merkeze girmesiyle birlikte ilk satışlar da gerçekleşmeye başladı.
24.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mescit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mescit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.