Menü

Menü

Son dakika menü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menü gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 menü haberi bulunmuştur. Tüm menü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nohut, kuru fasülye, barbunya... Geceden içerisine dilim dilim kesip atın, yediğinizde gaz yapmıyor!
Nohut, kuru fasülye, barbunya... Geceden içerisine dilim dilim kesip atın, yediğinizde gaz yapmıyor! Akşam yemeklerinde bakliyatlardan oluşan bir menü her zaman ilgi çekmiştir. Ancak onları pişirirken bazı püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Bu da onların gaz yapmaması içindir. Bunun için oldukça pratik ve işe yarayan bir yöntem var.
11.05.2024 Yaşam
Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak
Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak Yılın ikinci enflasyon raporu bugün açıklanacak. Enflasyonda 3 yıllık tahmini patika da belli olacak.
9.05.2024 Ekonomi
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı Ticaret Bakanlığı lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini görünür şekilde asmayan, müşteriye bildirmeksizin yeme içme ücretlerine ilave ‘servis’ ücreti alan işletmelere ceza yağdırıyor.
8.04.2024 Ekonomi
Sahurda ayrı iftarda ayrı yöntemle göbek eriten menü: İnce kıyafetleri korkmadan giyeceksiniz
Sahurda ayrı iftarda ayrı yöntemle göbek eriten menü: İnce kıyafetleri korkmadan giyeceksiniz Havalar ısındı ve ince kıyafetler giyilmeye başlandı. Ramazan nedeniyle davetler ve kalabalık sofralarda yenen lezzetli yemekler de bazı bünyelerde göbek yağı olarak kaldı. İftarda tatlıları gömenler bunun sonucunu kilo alarak ödedi. Ancak korkulacak bir şey yok. Sahurda ve iftarda uygulayacağınız menüyle kilo vermek mümkün. Uzman diyetisyen Didem Yıldız Küçük anlatıyor.
1.04.2024 Yaşam
İftara ne pişirsem - 4: Ramazan'ın dördüncü günü iftar sofrasında Mercimek, Ispanaklı Tavuk Dolma, gavurdağı salatası var! Tatlı da şekerpare...
İftara ne pişirsem - 4: Ramazan'ın dördüncü günü iftar sofrasında Mercimek, Ispanaklı Tavuk Dolma, gavurdağı salatası var! Tatlı da şekerpare... Pratik ve lezzetli bir iftar menüsüyle orucunu açmak isteyenler için Ramazan'ın dördüncü gününe özel bir menü hazırladık. Ana yemek, salata, çorba ve tatlıdan oluşan bu menü bugün iftara ne pişirsem diyenler için.
14.03.2024 Gündem
Dışarıda iftar yapmanın maliyeti ne kadar? Boğaz manzaralı restoranda fix menü 4 bin TL
Dışarıda iftar yapmanın maliyeti ne kadar? Boğaz manzaralı restoranda fix menü 4 bin TL Ramazan ayının gelmesiyle birçok kişi dışarıda iftar yapmanın maliyetini merak etmeye başladı. Oteller, restoranlar ve lokantaların iftar mönülerine bakıldığında oldukça geniş bir fiyat makası olduğu görülüyor. Geçen yıla göre iftar mönüsü fiyatları yüzde 100 ila 150 arasında artmış durumda. En uygun iftar yemeğini 249 TL’ye veren lokanta da var, kişi başı 4 bin TL’yi aşan fiks mönüsü olan Boğaz manzaralı restoran da...
12.03.2024 Gündem
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Talep her geçen gün artıyor! Kilosu 900 TL'den satılıyor
Talep her geçen gün artıyor! Kilosu 900 TL'den satılıyor Kayseri’de Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte bamyaya olan talep arttı.
18.02.2024 Ekonomi
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir?
Png Nedir? Png Dosya Uzantısının Özellikleri Nelerdir? Günümüzde küçük veya büyük ölçekli firmalar ya da bireysel çalışma hayatı bilgisayarların ve laptop kullanımları ile gerçekleşmektedir. Çeşitli dosyaların saklanması ve hızlı arşivden bulunarak tekrar kullanılması için dosyaların çeşitli uzantıları bulunmaktadır. Dosya uzantıları içerisinden resim dosyası olarak PNG uzantısı sıklıkla kullanılmaktadır.
1.02.2024 Gündem
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır?
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır? Birçok uygulamada bir aracı olarak kullanılan menü seçeneği olarak nitelendirilmektedir. Birden farklı telefonların model kısmında bulunan bu ayraç açıklama uygulama gibi özellikleri etkin bir şekilde girilmesini sağlamaktadır.
28.01.2024 Gündem
Fiyat kargaşası ortadan kalkacak! Artık zorunlu, 1 hafta süresi var
Fiyat kargaşası ortadan kalkacak! Artık zorunlu, 1 hafta süresi var Adana’da zabıta ekiplerinin kafe ve restoranlara yönelik uyguladığı ‘fiyat listesi’ denetimi sürüyor. İş yerinin önüne liste asmayanlara işlem yapılırken, liste asan esnaf ve vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Liste asmayanlar ise fiyat tabelası sipariş verdiklerini ancak siparişin kendilerine ulaşmadığını söyledi.
18.01.2024 Gündem
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
2.01.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Lokanta, kafe ve pastanelerde yeni dönem pazartesi başlıyor! Kapıya, masaya ‘fiyat’ listesi!
Lokanta, kafe ve pastanelerde yeni dönem pazartesi başlıyor! Kapıya, masaya ‘fiyat’ listesi! Restoranlarda fiyat listesi zorunluluğu pazartesi başlıyor. Kapılara konulacak fiyat listesi masalarda da siparişten önce hazır olacak. QR kod menü tek başına kullanılmayacak.
29.12.2023 Ekonomi
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre; 1 Ocaktan itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu olacak.
19.12.2023 Ekonomi
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi?
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi? Dolandırıcıların hedefinde banka ATM'leri var. Bankacılık işlemlerinin birçoğunu yapabildiğimiz ATM'ler gündelik hayatı kolaylaştırsa da bazı riskleri de beraberinde getirdi. Özellikle pandemi sonrası dolandırıcıların ATM’lere yönelik saldırıları daha da arttı. Hem sosyal medyada hem de çözüm platformlarında ATM dolandırıcılıklarıyla ilgili onlarca şikâyet bulunuyor. Peki dolandırıcılar hangi yöntemleri kullanıyor? Kullanıcılar nelere dikkat etmeli? QR kod ile işlem yapılması güvenilir mi? Uzmanlar hurriyet.com.tr’ye anlattı.
12.12.2023 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Bu makarna tarifi kilo verdiriyor, yağ yakıyor! 5 dakikada hazırlayın
Bu makarna tarifi kilo verdiriyor, yağ yakıyor! 5 dakikada hazırlayın Sağlıklı kalabilmek kilomuzu korumakla mümkündür. Uzmanlar da bu konuda sık sık uyarılarda bulunuyor. Ancak bunun için doğru beslenme düzeni oluşturmak gerekli. Sofralarda sürekli düşman olarak görülen makarna doğru tarifle tüketildiğinde kilo verdirip yağ yakıyor. Doyurucu bir menü için haberimizdeki makarna tarifine göz gezdirin.
31.10.2023 Yaşam
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama Hac kuraları için geri sayım başladı. Ön kayıt süreci, 15 Ekim tarihinde sona erdi ve şimdi birçok hacı adayı kura tarihi için beklemeye başladı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac kuralarına yönelik detayları paylaştı. Peki, Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
19.10.2023 Gündem
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin'
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin' Prof. Gökakın, “oyuncaklı çocuk menüsü” tuzağına ilişkin anne ve babaları uyardı: Çocuklarınızı oyuncaklı fast food ile ödüllendirmeyin. Gelecekte kalp krizi riski ve ölümcül hastalıklara davetiye çıkartmış olursunuz...
18.05.2023 Yaşam
Bursalı gençlerle sürpriz sahur buluşması
Bursalı gençlerle sürpriz sahur buluşması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, her ramazan ayında sosyal medya üzerinden yaptığı gençlerle sürpriz iftar ve sahur buluşmalarına seçim bölgesi Bursa’da devam ediyor. “Toplu değil, Togg’lu sahur” daveti yapan yapan Bakan Varank’ın çağrısı üzerine Tarihi Abdal Meydanı doldu taştı. Sahurun menüsü ise Bursa’nın geleneksel Ramazan lezzeti tahanlı pide ve simit oldu.
16.04.2023 Gündem
Bayram sabahı sofradaki tercihlere dikkat edin!
Bayram sabahı sofradaki tercihlere dikkat edin! Ramazan ayında metabolizma hızı yavaşladı. İftar ve sahur arasındaki kısa zaman sebebiyle öğün sayıları azaldı, beslenme düzeni tamamen değişti. Ramazan'ın bitip Şeker Bayramı'nın gelmesiyle kalorisi yüksek birçok tatlıyla karşı karşıya kalacağız. Peki bayramda neler yemeliyiz? Hangi tatlılardan uzak durmalıyız? Tatlı yerine neler tüketebiliriz? İşte uzman ismin önerileri...
16.04.2023 Ramazan
Ramazanda dengeli beslenmek için bakanlıktan 'kalori' uygulaması
Ramazanda dengeli beslenmek için bakanlıktan 'kalori' uygulaması Tarım ve Orman Bakanlığı'nca yiyeceklerin kalori hesaplamaları için geliştirilen ve 2 ay önce hizmete sunulan cep telefonu uygulaması 'TürKomp', ramazan ayında yoğun talep gördü. Kullanıcılar, yeterli ve dengeli beslenmek için uygulama üzerinden yiyeceklerin kalorilerini hesaplayarak, kendi menülerini oluşturma imkanı buldu.
26.03.2023 Sağlık
İftar mönülerinin fiyatları belli oldu! Her keseye göre iftar var
İftar mönülerinin fiyatları belli oldu! Her keseye göre iftar var Restoran ve lokantalarda iftar mönüleriyle ilgili hazırlıklar tamamlandı. Her keseye göre iftar var. Esnaf lokantalarında kişi başı iftar mönüsü için fiyatlar belli oldu. İşte esnaf lokantalarından Boğaz’daki lüks restoranlara kadar iftar mönüsü.
21.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Menü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.