Menteşe

Menteşe

Son dakika menteşe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menteşe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menteşe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menteşe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menteşe gelişmeleri de dahil olmak üzere 464 menteşe haberi bulunmuştur. Tüm menteşe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması!
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması! İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz" dedi.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü
Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaşıp öldü Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.04.2024 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, İmar Komisyon Başkanı olduğu dönemde telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ses kaydının Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü Ses İnceleme Büro Amirliği'nce yapılan incelemesinin ardından hazırlanan raporda, birinci derecede Köksal'a ait olduğunun tespit edildiği belirtildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde de her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollarla başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım. Cezai ve hukuki süreçlerin takipçisi olacağız" dedi.
29.03.2024 Gündem
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı! Suç duyurusunda bulundu
Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı! Suç duyurusunda bulundu Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir'in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
11.12.2023 Gündem
İşe gitmek için evden çıkan Emin'den haber yok! Her yerde aranıyor
İşe gitmek için evden çıkan Emin'den haber yok! Her yerde aranıyor Muğla'da dün işe gideceğini söyleyip, bir daha haber alınamayan Emin Can Şahan'ı (17), bulmak için arama çalışması başlatıldı.
19.11.2023 Gündem
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga Yağcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, Yağcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023 Gündem
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı
Kan donduran kaza! Otomobil, cipe çarptı; 2 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, otomobilin karşı şeride geçip, cipe çarptığı kazada 2 kişi öldü, 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.
22.09.2023 Yaşam
Veterinere korkunç tuzak! Muayeneye çağırdılar çenesini kırdılar
Veterinere korkunç tuzak! Muayeneye çağırdılar çenesini kırdılar Sivas'ta, veteriner hekim Muhammet Alperen Topçu (25), iddiaya göre, hayvanları muayene etmesi için evine çağıran akrabaları E.T. (25) ile uzman çavuş kardeşi K.T.'nin (24) saldırısına uğradı. Çenesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Topçu şikayetçi oldu. Gözaltına alınan, suçlamayı reddeden E.T. ve K.T., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
11.08.2023 Gündem
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım
İftiraya uğradığı ortaya çıkan doktor ilk kez konuştu: Meslek hayatımda hiçbir uyarı ve ceza almadım Muğla'nın Menteşe ilçesinde Esra Ç.'yi (17) muayene ettiği sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan, ardından iftiraya uğradığı ortaya çıkan Muğla Eğitim-Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Ufuk S. (31), konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Bugüne kadar mesleğimi, meslek etiği ve insani vicdanımla, hakkıyla yerine getirdim. Meslek hayatımda görevim ile ilgili hiçbir uyarı ve ceza almadım. Hakkımdaki bu iftira süreci hem beni hem ailemi hem de çalışma arkadaşlarımı yerle bir etti. İftiracı hakkında da hukuki olarak davamızı başlattık" dedi.
11.08.2023 Gündem
Muayeneye çağırdıkları veterinerin çenesini kırdılar iddiası
Muayeneye çağırdıkları veterinerin çenesini kırdılar iddiası Sivas'ta, veteriner hekim Muhammet Alperen Topçu (25), iddiaya göre, hayvanları muayene etmesi için evine çağıran akrabaları E.T. (25) ile uzman çavuş kardeşi K.T.'nin (24) saldırısına uğradı. Çenesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Topçu şikayetçi oldu. Gözaltına alınan, suçlamayı reddeden E.T. ve K.T., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
11.08.2023 Yaşam
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum
Cinsel istismar ile suçlanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: Kısmen hatırlıyorum Muğla'nın Menteşe ilçesinde muayene ettiği E.Ç. (17) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Dr. Ufuk S. (31), savcılıktaki ifadesinde, "Hastanın çamaşırını ya da giysisini çıkarmasını istemedim, kendim de çıkarmadım" dedi.
7.08.2023 Yaşam
Büyüyü bozmak için ormanı yakmış! Cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı
Büyüyü bozmak için ormanı yakmış! Cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde 10 dönüm ormanın zarar gördüğü yangınla ilgili Fırat K. (25) gözaltına alındı. Fırat K., emniyetteki ifadesinde, Muğla'da büyü olduğunu ve büyüyü bozmak için çakmağıyla yangın çıkardığını söyledi. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yangını çıkardıktan sonra ormandan kaçarken vatandaşlar tarafından çekilen cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı.
2.08.2023 Yaşam
Muğla'da orman yangını
Muğla'da orman yangını Muğla'nın Menteşe ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangın, ormana sıçradı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
19.07.2023 Yaşam
Dolum tesisinde büyük patlama: 1 ölü, 1 yaralı
Dolum tesisinde büyük patlama: 1 ölü, 1 yaralı Muğla'nın Menteşe ilçesinde hidrojen gazı üretim ve dolum tesisinde patlama meydana geldi. Dolum sırasındaki patlamada yaralanan 2 işçiden Nur Hayat Karataş (25) hastanede yaşamını yitirdi.
15.07.2023 Gündem
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı?
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı? Muğla il, ilçeler seçim sonuçları, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında yer alacak. Gazete vatan seçim 2023 sayfasında canlı oy oranları yer alacak. Muğla ilina ait seçim sonuçları, oy oranlarını YSK'nın seçim yasaklarını kaldıracağı saat 21:00'dan itibaren canlı olarak aktarılacak. Genel seçimlerde oy kullanacak 64 milyondan fazla seçmen Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Seçmen sayısının hatırı sayılır miktarda olduğu Muğla'da il seçim sonuçlarının yanısıra Muğla ilçelerde seçim yarışında olacak partilerin oy oranları da belli olacak. 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları an be an gazete vatan seçim 2023 sayfasında olacak. Peki Muğla'da hangi parti kazandı? Muğla'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Muğla canlı seçim sonuçları..
14.05.2023 Seçim
Oy vermeye bastonları ve tekerlekli sandalyelerle geldiler
Oy vermeye bastonları ve tekerlekli sandalyelerle geldiler Muğla'da sabah erken saatlerden itibaren çok sayıda kişi oy kullanmak için sandık başına gitti. Tekerlekli sandalye ve bastonlarıyla oy vermeye gelenlere yakınları, görevliler ve polisler yardım etti.
14.05.2023 Gündem
'Seni hiçbir zaman aldatmadım' mesajı sonrası intihar etmişti! Yürek yakan paylaşım
'Seni hiçbir zaman aldatmadım' mesajı sonrası intihar etmişti! Yürek yakan paylaşım Muğla'da erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 'Seni hiçbir zaman aldatmadım' diyerek video çekip, Asar Dağı'ndaki kayalıklardan atlayan Bahar C. (21) gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç kızın babası Feray C.’nin sosyal medya hesabından “Ah Bahar'ım. Yakıştı mı bu ölüm. En güzel çağında gençliğini bitirdin canım kızım”, ablası Zülahi C.’nin ise “Canımı bıraktım toprak altında. Gelinlik giyemeden kefene sardılar seni" paylaşımlarında bulunması yürekleri dağladı. 
8.04.2023 Yaşam
Depremzedelere döviz ve konteyner tuzağı! Dolandırıcı tam bir suç makinesi çıktı
Depremzedelere döviz ve konteyner tuzağı! Dolandırıcı tam bir suç makinesi çıktı Dolandırıcılar her gün farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekiyor. Yaşanan son olayda, sosyal medya üzerinden yardım isteyen depremzedeleri döviz vaadi ile kandırarak hesabına para göndermelerini sağladı. Başka bir olayda ise internete sahte konteyner ilanları veren bir kişinin akılalmaz kaparo oyunu ortaya çıktı.
7.04.2023 Yaşam
Pınar Gültekin'in babası: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi
Pınar Gültekin'in babası: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada cuma günü karar çıktı. Sanık Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, kardeşi Mertcan Avcı ise yardım ettiği gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, "Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi. İnşallah katil gün yüzü görmez. Biz baştan sona kadar hep mücadelemizi verdik. Benim amacım, bundan sonraki cinayetlerde en azından emsal teşkil etmesi" dedi.
12.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Menteşe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menteşe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.