Memur Emekli Maaşı

Memur Emekli Maaşı

Son dakika memur emekli maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur emekli maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur emekli maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Emekli Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur emekli maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.595 memur emekli maaşı haberi bulunmuştur. Tüm memur emekli maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli, memur maaşlarına zam! Oran ortaya çıktı, yüzde 50'yi aşacak, işte yeni maaşlar
Emekli, memur maaşlarına zam! Oran ortaya çıktı, yüzde 50'yi aşacak, işte yeni maaşlar Emekli ve memurları yakından ilgilendiriyor. .Memur zammı için enflasyon rakamları ile toplu sözleşme doğrudan belirleyici olacak. Eylül ayı verisi sonrası 3 aylık memur enflasyon farkı kesinleşirken, ekonomistlerin 2023 yıl sonu enflasyon beklentisi de güçlendi. 6 milyonu aşkın memur ve emeklinin merakla beklediği zam oranı Ocak ayında yüzde 50'yi aşacak. Öğretmen, polis, hemşire dahil memur maaşı hesaplama tabloları netleşti. İşte kuruşu kuruşuna memur, emekli maaşı hesapları...
5.10.2023 Emekli
EMEKLİ MEMUR MAAŞI ve ZAMMI! Memur emekli maaşı ne kadar olacak, memur emeklileri ne kadar zam alacak? 2024 emekli memur zammı
EMEKLİ MEMUR MAAŞI ve ZAMMI! Memur emekli maaşı ne kadar olacak, memur emeklileri ne kadar zam alacak? 2024 emekli memur zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memura yeni zam teklifini açıkladı. Işıkhan, "2024'ün ilk 6 ayı için yüzde 15, ikinci 6 ay için yüzde 10 zam, 2025'in ilk 6 ayı için yüzde 6, ikinci 6 ayı için yüzde 5 zam teklif ediyoruz" dedi. Öte yandan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın açıkladığı enflasyon raporuna göre, yıl sonu TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) beklentisi yüzde 59,46 olarak belirlendi. Peki, En düşük emekli memur maaşı ne kadar 2024? Emekli memur maaş zammı yüzde kaç, emekli memurlara 2024 Ocak zammı ne kadar olacak?
1.09.2023 Emekli
Emekli maaşları erken mi ödenecek? Bağ Kur SSK emekli maaşları ne zaman yatacak?
Emekli maaşları erken mi ödenecek? Bağ Kur SSK emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları erken mi yatacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası alınan kararlar bir bir açıklanıyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emekli aylıklarının erken ödeneceğini duyurdu. Peki emekli maaşları hangi tarihte yatacak?
10.02.2023 Gündem
2023 maaş yüzdesi hesaplama! Yüzde 30 zam ne kadar? Yüzde hesaplama nasıl yapılır? Memur ve BAĞKUR, SSK emekli maaş zammı hesaplama!
2023 maaş yüzdesi hesaplama! Yüzde 30 zam ne kadar? Yüzde hesaplama nasıl yapılır? Memur ve BAĞKUR, SSK emekli maaş zammı hesaplama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur ve emeklinin maaşına yapılan zam oranının revize edildiğini söyleyerek yeni zam oranının yüzde 30 olduğunu duyurdu.  Memur, memur emeklileri ile SGK emeklileri maaşlarını yüzde 30 zamlı alacak. Peki yüzde 30 zam ne kadar? Yüzde hesaplama nasıl yapılır? İşte memur ve emekli maaş zammı hesaplama yöntemine dair merak edilenler…
5.01.2023 Ekonomi
Yüzde 25 zam oranı ile SGK, Bağkur ve memur emekli maaşı ne kadar oldu? Emekliler ne kadar maaş alacak, SSK 2000 öncesi ve sonrası emekli maaşı kaç TL?
Yüzde 25 zam oranı ile SGK, Bağkur ve memur emekli maaşı ne kadar oldu? Emekliler ne kadar maaş alacak, SSK 2000 öncesi ve sonrası emekli maaşı kaç TL? TÜİK’in açıkladığı bilgilere göre enflasyon aylık yüzde 1,18 yıllık yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) ilan ettiği enflasyon verileriyle birlikte memur ve memur emeklilerine verilecek enflasyon farkıyla emekli aylıklarına yapılacak zam oranları belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı. Peki, Yüzde 25 zam oranı ile SGK, Bağkur ve memur emekli maaşı ne kadar oldu? SSK 2000 öncesi ve sonrası emekli maaşı kaç TL? Emekliler ne kadar maaş alacak?
4.01.2023 Emekli
Memur emekli maaş zammı 2023 ocak ne kadar olacak? Emekli memur maaşları ne zaman açıklanacak?
Memur emekli maaş zammı 2023 ocak ne kadar olacak? Emekli memur maaşları ne zaman açıklanacak? Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı yeni yılın gelmesine az bir süre kala merak ediliyor. Yılda iki kez toplu sözleşme zammı ve enflasyon farkı kadar zam alan memurlar ocak ayında kendilerine yapılacak zam miktarını sorguluyor. Peki, 2023 memur maaşları ne zaman açıklanacak, memur emekli maaş zammı ne kadar olacak?
24.12.2022 Memur
En düşük memur emeklisi maaşı ne kadar oldu? İşte memur emeklisi temmuz zammı ve maaşlara yansımaları!
En düşük memur emeklisi maaşı ne kadar oldu? İşte memur emeklisi temmuz zammı ve maaşlara yansımaları! Milyonların gözü kulağı TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon verilerindeydi. Ve belli oldu! Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte 2022 yılının ilk 6 ayını kapsayan enflasyon oranı belli oldu! 6 aylık enflasyon oranının ortaya çıkmasıyla birlikte memur, memur emeklisi, sözleşmeli personel işçi ve bağkur emeklilerinin alacakları zam oranları da ortaya çıktı. Özellikle memur emeklileri en düşük memur emeklisi maaşının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, Memur emeklisi ne kadar maaş alacak? En düşük memur emeklisi maaşı ne kadar oldu? İşte memur emeklisi temmuz zammı ve maaşlara yansımaları!
4.07.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih... Emekli aylıkları ve memur maaşları ilgili son dakika gelişmesi! Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oranlar netleşiyor. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Memur ve emekliler sadece temmuz zammını beklemiyor. Milyonların gözü 3600 ek gösterge düzenlemesinde. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda hem memur maaşları hem de emekli maaş ve ikramiyeleri artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesinde de geri sayım başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, gözünü 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan üçüncü toplantısına çevirdi. Çalışma yaşamında 2022 ile birlikte birçok değişiklik gündeme geldi. Hükümet önemi adımlar atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte temmuz zammı, 3600 ek gösterge ve ETY ile ilgili son dakika gelişmeleri...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oran açıklandı. Yene maaşlar tek tek hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Merkez Bankası enflasyonda mayıs itibarıyla düşüş bekliyor. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Ocak-şubat-martta açıklanan mevcut rakamlara göre (yüzde 22.80); en düşük SSK (2000 öncesi) emekli maaşı 3 bin 293 liradan 4 bin 43 liraya, en düşük Bağkur esnaf emekli maaşı 2 bin 399 liradan 2 bin 945 liraya, en düşük Bağkur tarım emeklisinin maaşı 2 bin 261 liradan 2 bin 776 liraya yükselecek. En düşük memur emekli maaşı ise şu anda oluşan enflasyon farkıyla 4 bin 176 liradan 5 bin 228 liraya, en düşük memur maaşı da 5 bin 220 liradan 6 bin 550 liraya çıkacak. Ayrıca 65 yaş aylığı da şu anki rakamlara göre 1.084 liradan 1.325 liraya yükselecek. Perşembe itibarıyla bu rakamlar daha yukarı çıkmış olacak.
3.05.2022 Memur
Emekli zammında yeni gelişme! Yüzde 22.81 kesinleşti, ek zam ise...
Emekli zammında yeni gelişme! Yüzde 22.81 kesinleşti, ek zam ise... Milyonlarca emekliyi doğrudan ilgilendiriyor. Temmuz zammı ile ilgili flaş gelişme! Enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından zam oranları netleşmeye başladı. Emeklilerin yüzde 22.81 zam alması kesinleşti. Peki emekliler ek zam da alacak mı? Ocak ayında düşük emekli aylığı alan vatandaşlar için 2.500 liralık taban belirlendi. Böylece en düşük emekli aylığı 2.500 lira oldu. Ancak bu rakamın temmuz ayında yeniden belirlenmesi gündeme gelebilir.
5.04.2022 Emekli
İllerin çıkaracağı milletvekili sayıları belli oldu! 2 il birer vekil kaybetti...
İllerin çıkaracağı milletvekili sayıları belli oldu! 2 il birer vekil kaybetti... Son nüfus sayımı illerin milletvekili sayısını değiştirdi. İstanbul ve Bayburt’un vekil sayıları bir artarken, Muş ve Eskişehir’in vekil sayısı 1’er azaldı. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) milletvekillerinin illere göre dağılımını belirleyen kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
5.04.2022 Siyaset
Temmuz zammı 2022! Memur zammı ne kadar olacak, memur emekli maaşı zammı yüzde kaç?
Temmuz zammı 2022! Memur zammı ne kadar olacak, memur emekli maaşı zammı yüzde kaç? Emekli, memur ve işçinin gündeminde olan birçok konunun yasak düzenlemesi ete kemiğe bürünmeye başlandı. Yılbaşında asgari ücrete yapılan zamla birlikte başlayan süreç Temmuz ayı ile birlikte olgunlaşacak ve beklentilerin çoğu karşınmış olacak gözüküyor. Peki, Memur zammı ne kadar olacak, memur emekli maaşı zammı yüzde kaç? İşte Temmuz zammı 2022…
31.03.2022 Memur
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge kimlere verilecek?
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge kimlere verilecek? Memur ve emeklilerin dört gözle beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesinde kritik viraja girildi. 3600 ek göstergede son durum merak edilirken ilk aşamada hemşire, öğretmen, polis ve din görevlilerini ilgilendiren düzenlemenin kapsamının genişletilip genişletilmeyeceği de merak konusu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den beklentileri karşılayacak düzenlemenin yapılacağı sinyali gelmişti. Son olarak Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 3. Toplantısı için tarih verdi. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge kimlere verilecek? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? 3600 ek gösterge nasıl çıkacak? İşte tüm detayları ile 3600 ek gösterge ile ilgili merak edilenler…
20.03.2022 Memur
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
Yüzde 30 zam ne kadar? Memur ve memur emeklisi maaşları ne kadar oldu? Yüzde 30 memur maaşı hesaplama!
Yüzde 30 zam ne kadar? Memur ve memur emeklisi maaşları ne kadar oldu? Yüzde 30 memur maaşı hesaplama! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda memurlara ek zammı yüzde 7.5 olarak açıklarken, en düşük emekli maaşını ise 2500 lira olarak duyurdu. Memur maaş artış oranını yüzde 30.5'e çıktı. Peki, Yüzde 30 zam ne kadar? Memur ve memur emeklisi maaşları ne kadar oldu? İşte Yüzde 30 memur maaşı hesaplama ile memur ve memur emekli maaşı 2022
3.01.2022 Memur
2022 SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim maaşı ne kadar oldu? İşte Dul yetim, Bağkur, işçi emekli maaşları 2022 zamları!
2022 SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim maaşı ne kadar oldu? İşte Dul yetim, Bağkur, işçi emekli maaşları 2022 zamları! Yaklaşık 8,5 milyon emekli ile dul ve yetim aylığı alanları ilgilendiriyor. TÜİK, aralık ayı enflasyonunu açıkladı. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte ikinci 6 aylık enflasyon oranı da ortaya çıktı. Son verilerle birlikte emeklinin beklediği zam oranı da belli oldu. Memur ve memur emeklisinin yanı sıra SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim aylığı alanların da maaşları artacak. Peki, 2022 SSK ve Bağkur emeklisi ile dul-yetim maaşı ne kadar oldu? İşte Dul yetim, Bağkur, işçi emekli maaşları 2022 zamları!
3.01.2022 Emekli
En düşük memur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur maaşı ne kadar? İşte 2022 Memur ve emekli maaşları!
En düşük memur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur maaşı ne kadar? İşte 2022 Memur ve emekli maaşları! 4 milyon memur ile 2 milyon memur emeklisinin 2022 maaşları belli oldu. TÜİK açıkladı! Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte 2021 yılı ikinci 6 aylık döneminin enflasyonu 36,08 oldu. Memur ve memur emeklisi için yüzde 22.46 enflasyon farkı oluştu. memur emeklisinin alacağı zam yüzde 27.46 olacak. Peki, En düşük memur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur maaşı ne kadar? İşte 2022 Memur ve emekli maaşları!
3.01.2022 Emekli
Emekli zammı ne kadar? 2022 işçi (SSK-Bağkur) emekli maaşı ne kadar olacak, en düşük emekli aylığı ne kadar olur?
Emekli zammı ne kadar? 2022 işçi (SSK-Bağkur) emekli maaşı ne kadar olacak, en düşük emekli aylığı ne kadar olur? Emekliler merakla ocak ayında emekli maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. 5 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emekli zammı netleşmeye başladı. Peki, emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağkurlu ocak ayında ne kadar zam olacak, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2022?
7.12.2021 Emekli
Emekli ile memura zam ve fark! 3 bin 440 lira ve...
Emekli ile memura zam ve fark! 3 bin 440 lira ve... Milyonlarca kişi bekliyordu ve enflasyon rakamları açıklandı. Memur ve memur emeklilerine zammın yanında enflasyon farkı da göründü. Memur ve memur emeklisinin zammı toplu sözleşmeyle 2 yılda bir tespit ediliyor. Bu zamlar ocak ve temmuzda maaşlara yansıtılıyor. Eğer söz konusu bu aylarda son 6 aylık enflasyon toplu sözleşmede belirlenen rakamları aşıyorsa, aşan tutar maaşlara fark olarak ekleniyor. Son 2 aylık enflasyon kümülatif hesapla toplam yüzde 2.92 yapıyor. Yüzde 3 için sadece 0.08’lik fark kaldı. Ocakta enflasyon farkı hariç en düşük memur emeklisi maaşı 3.440 liraya olacak.
4.09.2021 Emekli
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları…
En düşük memur maaşı ne kadar oldu? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşları… 2022 ve 2023 yıllarındaki maaşlara ilişkin zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri bugün sona erdi. Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen 600 lira seyyanen zam, 2022’de yüzde 21, 2023’te yüzde 17 artış talep etmişti. Peki, En düşük memur maaşı 2021 ne kadar? Yeni memur maaşlarına göre en düşük ve en yüksek memur maaşı ne kadar oldu?
23.08.2021 Memur
Emekli ve memura zam! Ve belli oldu 3.440 lira...
Emekli ve memura zam! Ve belli oldu 3.440 lira... Milyonlarca emekli ve memur bekliyordu ve belli oldu. Hükümet sendikaların taleplerine karşı teklifini sundu. memurların beklediği 3600 ek gösterge ve sözleşmeli personel için adımlar atılırken bu teklife göre yeni maaşlar da ortaya çıktı. En düşük memur emekli maaşı 2022 yılında bu teklif ile 3 bin 440 liraya yükselecek. İşte zamlı yeni maaşlar...
13.08.2021 Ekonomi
Emekli, SSK'lı dul, yetim ve memur maaşına zam! Belli oldu, 3.214 TL...
Emekli, SSK'lı dul, yetim ve memur maaşına zam! Belli oldu, 3.214 TL... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. Emekli, işçi, memur, dul ve yetim aylığı alan tüm vatandaşları kapsıyor. Zamlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekliye çifte zam geliyor. Memur zam farkı alırken, dul ve yetim aylığı alanlar da yapılan zamdan yararlanıyor. Enflasyon rakamlarının açıklamasının ardından beklenen zam oranları da netlik kazanmaya başladı. SSK ve Bağkur emeklisi şimdiden yüzde 6.39'luk zammı garantiledi. Memur ve memur emeklisi için ise enflasyon ocaktaki yüzde 3'lük zammı geçtiği için yüzde 3.39'luk fark göründü.
3.06.2021 Ekonomi
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonları kapsıyor! Çift maaş için...
Emekli, dul ve yetim aylığı alan milyonları kapsıyor! Çift maaş için... Milyonlarca emekli zamlı bayram ikramiyelerini aldı. İkramiye ödemesinden emekli maaşı alanların yanında dul ve yetim aylığı alanlarda yararlanıyor. Birçok kişi çift ikramiye alıp alamayacağını araştırıyor.
15.05.2021 Ekonomi
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 605 lira...
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 605 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu. Zamla ilgili ilk rakam ortaya çıktı. Emekliler her yıl ocak ve temmuz aylarında maaşlarına zam alıyor. Yapılacak zam tutarında ise, enflasyon rakamları etkili oluyor. Emekli temmuz zammı için iki kritik veri kalırken, beklenti anketine göre yapılacak zam oranı yüzde 7.66 olarak hesaplandı. Yeni veriye göre en düşük emekli aylığı esnafta 2 bin 201, Bağ-Kur tarımda bin 789, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 2 bin 605 liraya çıkacak.
14.05.2021 Ekonomi
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! 3 bin 988 lira...
Emekli ve memura çifte zam müjdesi! 3 bin 988 lira... SSK, Bağkur emeklileri, memur ve memur emeklisi milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve zam rakamları belli oldu. Emekli ve memura çifte zam müjdesi geldi. Zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. SSK ve bağkur emekliler temmuzda enflasyon zammı ve ikramiye zamlarını alacak. Memurlar ise toplu sözleşme zammının yanında enflasyon farkı da alacaklar. Dün açıklanan rakamlara göre şimdiden 2,46 oranında zam farkı oluştu. Yeni zamlarla birlikte en düşük memur maaşı 3 bin 988 liraya çıkacak. En düşük memur emekli maaşı 3 bin 186 liraya çıkacak. Öte yandan Bayram ikramiyesi 1.000 liradan 1.100 liraya çıkarılmıştı. Ramazan Bayramı ikramiyesi 6-7 Mayıs’ta hesaba yatacak.
4.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Memur Emekli Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur emekli maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.