Mehmet Aydın

Mehmet Aydın

Son dakika Mehmet Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.144 mehmet aydın haberi bulunmuştur. Tüm mehmet aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim'
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim' Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya tahliye edildi. Duruşmada savunma yapan Mehmet Aydın, "Kayyumlar tarafından şirketler yönetilirken ödemeler yapılabilirdi. Biz suçlu olsak bile ödemeler yapılacak" dedi.
14.02.2024 Gündem
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın cezaevinde 30 kilo verdi Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 29 aydır Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan Aydın'ın 30 kilogram verdiği öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Tosuncuk Mehmet Aydın ve ağabeyine, 'bank' cezası
Tosuncuk Mehmet Aydın ve ağabeyine, 'bank' cezası  Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları gerekçesiyle aldıkları 2 yıl 6'şar ay hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 32. Ceza Dairesi tarafından onandı. 
3.12.2023 Gündem
Cilo Buzulları kaç yıllık, eriyor mu? Cilo Buzulları nerede, Cilo Buzulları’nın tarihi ne?
Cilo Buzulları kaç yıllık, eriyor mu? Cilo Buzulları nerede, Cilo Buzulları’nın tarihi ne? Cilo Buzulları bölgesinde kırılan buzulların oluşturduğu çukura düşen 4 kişiden 2’si ilk gün sağ kurtarılmış, kaybolan Hakime Koç (İstanbul) ve Mehmet Aydın’ın (Şırnak) bulunması için de arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürdürülmüştü. Bugün de sabahın erken saatlerinde Şırnaklı coğrafya öğretmeni Mehmet Aydın ile Adalet Bakanlığında memur olarak çalışan Hakime Koç için yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonuç verdi. İstanbul, Sakarya ve Bursa’dan gelen mağara, dağcı ve buzul tırmanışçı ekiplerin de katıldığı çalışmalar sonucunda Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yaşanan elim olay sonrası Cilo Buzulları merak edilmeye başlandı. Peki, Cilo Buzulları kaç yıllık? Cilo Buzulları nerede, Cilo Buzulları’nın tarihi ne?
18.07.2023 Gündem
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
Çiftlik Bank davası: Tosuncuk'un kara kutusu ilk kez konuştu
Çiftlik Bank davası: Tosuncuk'un kara kutusu ilk kez konuştu Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya ilk kez konuştu. Mehmet Aydın, Osman Naim Kaya ile sosyal medyada Uruguay ile ilgili bir videonun yorumlarından ulaştığını ve Facebook'da tanıştığını ifade ederken, duruşmada savunma yapan Osman Naim Kaya, "Fatih Aydın alınan taşınır taşınmaz mallarda herhangi bir şekilde söz sahibi değildi. Bana ihtiyaç olan şeyleri söyleyen ve aldıran kişi Mehmet Aydın'dı" dedi.
22.06.2023 Gündem
Tosuncuk Mehmet Aydın ilk cezasını 'Çiftlik bank'tan aldı! Mahkeme kararını açıkladı...
Tosuncuk Mehmet Aydın ilk cezasını 'Çiftlik bank'tan aldı! Mahkeme kararını açıkladı... Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Çiftlik bank uygulamasında, gerekli izinleri almadan 'bank' ismini kullandıkları iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 6'şar ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
13.04.2023 Gündem
‘Çiftlik Bank’ davasının kilit ismiydi! İtiraf etti, işte 'Tosuncuk'tan aldığı para
‘Çiftlik Bank’ davasının kilit ismiydi! İtiraf etti, işte 'Tosuncuk'tan aldığı para ‘Çiftlik Bank’ davasıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Çiftlik Kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın, Uruguay'daki işlerini takip ettiği belirtilen Osman Naim Kaya’nın ifadesi ortaya çıktı. Kaya’nın ifadesinde "Uruguay’a gelen Mehmet Aydın ve ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Hakimliğe sevk edilen ve hakkında 75 bin 620 yıl hapis cezası istenen Osman Naim Kaya tutuklandı. İşte haberin detayları...
10.04.2023 Gündem
Çiftlik Bank davasında 'Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye getirildi
Çiftlik Bank davasında 'Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye getirildi Çiftlikbank davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Uruguay'daki işlerini takip ettiği belirtilen Osman Naim Kaya, Adalet Bakanlığı'nın girişimlerinin ardından Türkiye'ye iade edildi. Kaya, İstanbul Havalimanı'ndaki işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
8.04.2023 Gündem
Tosun’un kara kutusu yolda! Osman Naim Kaya iade ediliyor
Tosun’un kara kutusu yolda! Osman Naim Kaya iade ediliyor Çiftlikbank davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın’ın Uruguay’daki sağ kolu Osman Naim Kaya’nın Türkiye’ye iadesi kabul edildi.
7.04.2023 Gündem
Çiflik Bank davasında yeni gelişme! "Bank" ifadesini oturak anlamında kullanmış
Çiflik Bank davasında yeni gelişme! "Bank" ifadesini oturak anlamında kullanmış Çiftlik Bank uygulamasında ‘Bank’ ismini yetkili makamlardan izin almadan kullanarak ‘Bankacılık Kanununa Aykırılık’ suçundan hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın hakim karşısına çıktı. Mehmet Aydın ve Fatih Aydın davasında Cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Her iki sanık hakkında istenen ceza belli oldu. İşte haberin detayları...
4.04.2023 Gündem
Kocasının fuhşa zorladığını iddia etti, bebeğini öldürüp evi ateşe verdi!
Kocasının fuhşa zorladığını iddia etti, bebeğini öldürüp evi ateşe verdi! Denizli’de evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 1 yaşındaki Zeynep’in annesi tarafından boğularak öldürüldüğü, kadının kendisini fuhşa zorlayan kocasına öfkelenerek evi ateşe verdiği ortaya çıktı.
29.03.2023 Yaşam
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları merakla sorgulanıyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamdaki kura çekiminin 6. etabı başladı. TOKİ kura takvimine göre bugün kuralar Mersin için çekildi. 14 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayan Mersin Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, merkez için 5.100 konutun kura çekimi 17 Ocak’a kadar sürecek. Mersin TOKİ kura çekiminin tamamlanmasıyla 5 bin 100 konut hak sahibini bulacak. Peki, Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Mersin TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi…
14.01.2023 Ekonomi
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı Sahte doktor olayı hala konuşulurken, emniyet birimleri yeni bir sahtecilik olayını daha deşifre etti. Tunceli’de yeni yıl öncesi gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda sahte emeklilik skandalı ortaya çıktı. Emekli olduğu tespit edilenlerin 300 civarında vatandaş belirlenirken, tutuklanan şahsın ifadeleri şoke etti.
24.12.2022 Yaşam
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı ‘Çiftlik Bank’ adıyla kurduğu şirketle yüksek gelir getirme vaadiyle çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına yol açan sistemin kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edildikten sonra tutuklanmıştı. Davada tutuklu yargılanan Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edilirken ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.
24.12.2022 Yaşam
Hamsi ve balık ile ilgili yasak çağrısı: Stoklar çökecek
Hamsi ve balık ile ilgili yasak çağrısı: Stoklar çökecek Hamsi ve balık ile ilgili korkutan açıklama! Denizlerde hamsi stoklarının tükenme aşamasına geldiğini söyleyen Prof. Dr. Mehmet Aydın, "Stoklarımız küçük yaş gruplarında ve küçük boylardaki hamsiler. Bundan dolayı mutlak suretle bu stoku avlamamamız gerekmektedir, kesinlikle av yasağının getirilmesi gereklidir" dedi.
14.12.2022 Ekonomi
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir Hamsi fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklama! Av yasağı çağrısı geldi, şikayetler artmaya başladı. Stokların tükenme aşamasına geldiğini belirten uzmanlar, hamsi neslinin de tehlikede olduğunu ifade etti. Peki balık fiyatlarında son durum ne? Hamsi ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.12.2022 Ekonomi
Yeni "tosuncuk kardeşler" vakası! 300 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı
Yeni "tosuncuk kardeşler" vakası! 300 milyon TL'lik vurgun ortaya çıktı Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Çiftlik Bank ile 2018 yılında 132 bin 222 kişiyi dolandırdığı 1 milyar 139 milyon 972 bin TL para ile yurt dışına kaçmıştı. Hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın , 2021 yılında teslim olmuştu. Bir 'tosuncuk' vakası da Samsun ve Konya'da ortaya çıktı. 2 erkek kardeşin oluşturduğu sistemle 300 milyon TL'lik vurgun yapıldı. İşte yeni "tosuncuk kardeşler" vakasının detayları...
6.12.2022 Gündem
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın eniştesi yasa dışı bahis paralarını çekerken yakalandı
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın eniştesi yasa dışı bahis paralarını çekerken yakalandı İstanbul’da yasadışı bahis çetesine yönelik düzenlenen operasyonda, ‘Çiftlik Bank’ davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın kuzeni ve eniştesi E.A. ile 4 diğer şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.10.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022! Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Erdoğan imzaladı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Cumhurbaşkanı atama kararları 8 Ekim 2022…
8.10.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanlığı’na ilişkin Atama Kararları Resmi Gazete’de
Diyanet İşleri Başkanlığı’na ilişkin Atama Kararları Resmi Gazete’de Diyanet İşleri Başkanlığı’na ilişkin Atama Kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
8.10.2022 Gündem
'Tosuncuk'tan yeni savunma: Şirkete ait 70 araç satılarak mağdurların zararı giderilebilir
'Tosuncuk'tan yeni savunma: Şirkete ait 70 araç satılarak mağdurların zararı giderilebilir Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mehmet Aydın savunmasında, "Ben inanmadığım hiçbir hayale kimseyi inandırmadım. Şirkete ait 70 araç kayyumlar aracılığıyla satılarak mağdurların 2-3 ay içerisinde zararı giderilebilir" dedi.
2.09.2022 Gündem
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme
Nefesler tutuldu! TOGG'da flaş gelişme Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse mart ayından itibaren inşallah Bursa'nın yollarında da ülkemizin haklı gururu, ilk yerli ve bütün hakları bize ve Türkiye'ye ait olan otomobilini hep beraber göreceğiz. TOGG, inşallah mart ayında Bursa'da yola çıkmış olacak" dedi.
30.08.2022 Ekonomi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.