Meb Öğretmenler

Meb Öğretmenler

Son dakika MEB öğretmenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEB öğretmenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEB öğretmenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meb Öğretmenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meb öğretmenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 615 meb öğretmenler haberi bulunmuştur. Tüm meb öğretmenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl...
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yeni sistem için harekete geçti. 81 ilde uygulanacak. MEB'in resmen duyurduğu karar bütün okullarda uygulanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, okullarda kalite güvence sisteminin aktif hâle getirilmesi amacıyla dev bir adım daha atarak yeni bir teftiş sistemi kurdu. Uygulamaya alınan yeni Kalite Güvence Sistemi'yle okullar kendi öz değerlendirme raporlarını kendileri hazırlayacak. Okullar, raporda eğitim göstergelerindeki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koyacak ve hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacak. Öz değerlendirme raporlarına göre her bir okulu en geç 3 yılda bir denetlenecek ve rehberlik desteği sağlanacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm illerimizde eğitim müfettişleri başkanlıkları kuruyoruz. İllerimizde eğitim müfettiş ihtiyacını karşılamak için 750 eğitim müfettiş yardımcısı alım sürecini başlattık" dedi.

Öte yandan Bakan Özer katıldığı televizyon yayınında da "Öğretmen atamaları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.3 bin anaokulu yaptık, 40 bin ana sınıfı açtık. Yeni atamalarda anaokulu öğretmen istihdamı ağırlığımız olacak" dedi. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetinin günlük süresi, merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 4, mahalli hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 2 ders saatinden az, 8 ders saatinden fazla olamayacak. Beş gün olarak planlanan ve yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinin süresi 25 ders saatinden az, 40 ders saatinden fazla uygulanamayacak. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde bir ders saati süresi 50 dakika, blok ders saati süresi ise 90 dakika olacak.
12.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, 1 yıl boyunca...
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, 1 yıl boyunca... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve binlerce kişiyi kapsayan yeni kararı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlar ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında görev yapan personel ile özel öğretim kurumları eğitim personelini çok yakından ilgilendiriyor. Eğitim personellerinin mesleki gelişim ihtiyacının karşılanmasına yönelik eğitimlerin planlanması, uygulanması, yönetimi, izlenmesi ve değerlendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Başvurusu onaylanan personelin hizmet içi eğitim faaliyetine katılması zorunlu oldu. Onay listesinde yer almayan personeller ise katılamayacak. Devamsızlık toplam ders saati sayısının beşte birinden fazla olamayacak. Devamsızlık yapanların hizmet içi eğitim faaliyetleri ile ilişiği kesilecek. Eğitim süresince yıllık izin kullanılamayacak. İşte MEB'in son dakika kararının detayları...
11.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu! 14 Mart'ta başlıyor, 120 saat...
Milli Eğitim Bakanı Özer resmen duyurdu! 14 Mart'ta başlıyor, 120 saat... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! 14 Mart tarihinde başlayacak, 120 saat olacak. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla mesleki gelişim topluluğu, öğretmen-yönetici hareketlilik programları ve okul temelli mesleki gelişim çalışmaları başlatıldı. Okul yöneticilerinin mesleki gelişimine yönelik 120 saatlik eğitim program hazırlandı. Eğitimler 14 Mart tarihinde başlayacak. MEB tarafından merkezi ve mahalli eğitimlerle okul yöneticilerinin tamamının 120 saatlik eğitimlerden geçirilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda okul yöneticilerine yönelik çevrimiçi eğitimler hazırlanarak ÖBA üzerinden tüm okul yöneticilerine açılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kararlı bir şekilde okullarımızın yanında olacağız. Okul yöneticilerimizi hiç yalnız bırakmayacağız, sürekli eğitimler vereceğiz ve bugünkü program kapsamında da tüm okul yöneticilerimiz için yaklaşık 120 saatlik bir eğitim programını hazırladık, yarın itibarıyla yürürlüğe sokuyoruz." dedi.
9.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenlerle ilgili MEB'den açıklama! 2022 yılında...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Öğretmenlerle ilgili MEB'den açıklama! 2022 yılında... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. On binlerce öğretmeni yakından ilgilendiriyor. ÖBA (Öğretmen Bilişim Ağı) ile ilgili açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de değerlendirmede bulundu. Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine destek olmak amacıyla ilk kez açılan ÖBA (Öğretmen Bilişim Ağı) dijital platformundan iki haftalık yarıyıl tatilinde 142 bin 425 öğretmen eğitim aldı. Öğretmenlerin en fazla katılım gösterdiği konu dikkat çekti. Bakan Özer, "2022 yılında öğretmenlerimizin mesleki ve kişisel gelişimleri ile ilgili tüm eğitim taleplerini destekleyeceğiz." açıklamasını yaptı.
11.02.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararını resmen duyurdu! MEB harekete geçti, 2 hafta boyunca...
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararını resmen duyurdu! MEB harekete geçti, 2 hafta boyunca... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmesini resmen duyurdu! MEB harekete geçti ve belli oldu. İlk kez kullanılacak. Tüm öğretmenleri ve öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer açıkladı. 21 Ocak- 7 Şubat tarihlerindeki 2 haftalık yarıyıl tatilini kapsıyor; bu sürede kullanılacak. Öğretmenlerin uzaktan eğitimde eğitime ilişkin seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) kuruldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni dönemde merkezi ve uzaktan eğitimlere ilave olarak yerel ve okul bazlı eğitime de geçeceklerini belirterek, "Bu yeni uygulama ile okul düzeyinde de mesleki gelişim faaliyeti düzenlenmesine imkan sağlıyoruz. Okullarımız almak istedikleri eğitimleri, talep gerekçelerini ve ulaşmak istedikleri sonuçları belirleyerek mesleki gelişim planlarını oluşturacaklar ve Bakanlık olarak biz de bu talebin bütçesini doğrudan okula aktaracağız." ifadelerini kullandı.
21.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor artık...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararları! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Tüm öğrencileri ve öğretmenleri ilgilendiriyor. Öğrencilere teknolojik aletlere ilişkin vergi indirimi sağlanması, okul öncesi eğitim programı, öğretmenlere ilave özlük hakları ve teşvikler ile ilgili kabul edilen maddeler duyuruldu. 7 yıl aranın ardından toplanan Milli Eğitim Şurası'nda 124 madde ile genel kurula sunulan 4 yeni önerinin oylaması yapıldı. Oylamaya sunulan ve kabul edilen 4 madde açıklandı. İşte 20'nci Milli Eğitim Şurası'nda tavsiye kararı olarak kayıtlara geçen maddeler ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in son dakika açıklamaları...
3.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Yeni sistem resmen duyuruldu, tüm Türkiye'de...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Yeni sistem resmen duyuruldu, tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Yeni sistem hayata geçirildi. Tüm öğretmenlerin kullanımına açıldı. Yeni sistem başvuruları alınmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, taslak ders kitaplarının inceleme ve değerlendirmelerinin daha nitelikli ve hızlı gerçekleştirilmesi için panel süreçlerinin çevrim içi yapılabilmesine de imkan sağlayan sistemi hayata geçirdi. Sistem sayesinde, tüm Türkiye'de farklı alanlarda uzman panelistlerin çevrim içi ortamlarda da bir araya gelerek ders kitaplarını inceleyip değerlendirmesi sağlanacak. Süre de yeni sistemle birlikte kısalacak. İşte MEB'in son dakika kararı...
15.11.2021 Eğitim
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Okula gitmeyecekler ve izinli sayılacaklar. Yüz yüze eğitime devam edilen okullara ilişkin açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Kasım ayı ara tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer, öğretmenlerin ara tatili dönemi olan 15-22 Kasım tarihleri arasında idari izinli sayılacağını ve okula gelmeyeceğini bildirdi. Öte yandan Bakan Özer, DYK kurslarının devam edip etmeyeceği, engelli öğretmen ataması, yüz yüze eğitim ve okul öncesi gruplar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
5.11.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! En az 3 ay... Resmen duyuruldu
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! En az 3 ay... Resmen duyuruldu Yüz yüze eğitim, öğretmenler ve öğrencilerle ilgili son dakika açıklaması! En az 3 ay olacak. Resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yapılacak değişiklikleri ve planları detaylarıyla bir bir açıkladı. Öğretmenlerle ilgili planlardan bahseden Özer, kıdemi 5 yıl ve altında olan öğretmenlerin eğitimine ağırlık verileceğini belirterek, yeni alınan öğretmenlerin en az 3 aylık eğitimden geçeceklerini duyurdu. Okullardaki yardımcı kaynaklara ilişkin de konuşan Bakan Özer, velilerin ya da öğrencilerin, öğretmenler tarafından yardımcı kaynak almaya zorlanamayacağını bildirdi. Aynı zamanda eğitim sisteminde sürekli reform yerine, sürekli iyileştirme kültürüne ihtiyaç olduğunu söyledi.
28.10.2021 Eğitim
Seçim toplantısında ek ders kesilir mi 2024? Seçim toplantısında ek ders ödenir mi, seçim toplantısına giden öğretmenin ek dersi kesilir mi?
Seçim toplantısında ek ders kesilir mi 2024? Seçim toplantısında ek ders ödenir mi, seçim toplantısına giden öğretmenin ek dersi kesilir mi? 31 Mart yerel seçimler için sayılı gün kaldı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde görevli olan öğretmenlerin seçime bir kaç gün kala katılacakları seçim toplantısında ek derslerinin kesilip kesilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Seçim toplantısına katılan öğretmen ek ders alır mı, seçim toplantısında ek ders kesilir mi? Seçim toplantısında ek ders ödenir mi?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli? 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı(MEB-EKYS) tarihi belli oldu. Sınava başvurular 4 Ocak-11 Ocak arasında alınmıştı. Peki, EKYS sınavı ne zaman? 2024 EKYS kaç saat, kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
16.02.2024 Gündem
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası
MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere yönelik düzenlemeye geçirdiği MEB ajanda ile ilgili sorun yaşanıyor. MEB ajandanın hata verdiği uyarılar art arda geldi. Uygulama çalışmadığı için hem uygulamaya hem de tarayıcıdan e okula giriş yapamayan öğretmenler, not işlemlerini tamamlayamıyor. Peki, MEB ajanda aktivasyon kodu nasıl alınır? MEB ajanda güncelleme sorunu nedir? MEB ajanda e devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı hatası…
15.01.2024 Eğitim
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
MEB'de yeni dönem! Kayıtlar artık otomatik olacak, öğretmen seçiminin önüne geçilecek
MEB'de yeni dönem! Kayıtlar artık otomatik olacak, öğretmen seçiminin önüne geçilecek Okula kayıt sürecinde birçok velinin başvurduğu ‘adres taşıma’, sınıf ve öğretmen seçimi, karşılığında da ‘bağış’ adı altında para istenmesi üzerine MEB harekete geçti. Buna göre, kayıtlar artık otomatik yapılacak. Kararı destekleyen de var, çözüm olmayacağını söyleyen de.
26.09.2023 Eğitim
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor
MEB'den kısıtlama geldi! Yeni eğitim yılı telefonsuz başlıyor Okulla ilk kez tanışacak ya da yeni bir kademeye geçecek olan öğrenciler için bugün okul zili çalıyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ise 11 Eylül pazartesi günü başlayacak. MEB, bu yıl dijital bağımlılığın önüne geçmek için okullarda cep telefonu kısıtlaması uygulayacak. Uzmanlar da odaklanmayı olumsuz etkileyen cep kullanımı kısıtlamasından yana.
4.09.2023 Eğitim
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
45 bin öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak, hangi belgeleri hazırlayacak, gerekli belgeler ve evraklar neler?
45 bin öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak, hangi belgeleri hazırlayacak, gerekli belgeler ve evraklar neler? 45 bin öğretmen göreve ne zaman başlayacak, gerekli evraklar neler? Sorularının yanıtı sözleşmeli öğretmen atama sonuçlarının belli olmasıyla arttı. İsimleri çıkan öğretmenler görev yerlerine ve ne zaman göreve başlayacaklarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, 45 bin öğretmen göreve ne zaman başlayacak? Atanan öğretmenlerden istenilen evraklar neler, atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak?
8.05.2023 Eğitim
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması)
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması) 1 Mayıs'ta Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı sorgulanıyor. Resmi tatillerde hizmete devam eden ya da eğitime ara vermek zorunda kalan öğretmenler DYK ek ders araştırmasına 1 Mayıs’a az bir süre kala araştırılıyor. Peki, 1 Mayıs'ta DYK ek ders ödemesi yapılacak mı?
29.04.2023 Çalışan Hakları
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak
İstanbul'daki okullar için karar! Sağlam raporu olmayan kapatılacak Deprem bölgesinde sağlam raporu verilen tüm devlet okullarını açtıklarını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, üç ay içinde sağlam raporu almayan özel okulları ise kapatacaklarını kaydetti.
8.04.2023 Eğitim
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek olmak için 510 Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) açtı.
27.02.2023 Eğitim
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır?
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır? Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları sorgulaması başladı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan öğretmenler özür grubu atamaları için tercihlerini yaptı, gözler 2023 eş durumu sonuçları duyurusuna çevrildi. MEB'den yapılan açıklamaya göre öğretmenlerin eş durumu ve diğer nedenlerle yer değiştirme atama sonuçları, mebbis.meb.gov.tr üzerinden erişime açıldı. Peki, Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları açıklandı mı, 2023 eş durumu sonuçları nasıl öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nereden sorgulanır? İşte MEB eş durumu sonuçları detayları…
19.01.2023 Memur
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir?
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir? Öğretmen il içi tayin ne zaman, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler? 2023 öğretmen il içi atama takvimi merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çalışan öğretmenler için her yıl 1 kez il içi yer değiştirme işlemi gerçekleştiriliyor.
14.01.2023 Memur
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi!
Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? Detaylar belli oldu! İşte sözleşmeli personele kadro düzenlemesi! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı sözleşmeli personelin memur kadrolarına atanmasına ilişkin düzenlemenin kimleri kapsadığı, hangi kurumlarda çalışan sözleşmeli personelin kadroya alınacağı merak ediliyordu. Detayları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı. Sayıları yaklaşık 227 bin olan sözleşmeli öğretmenler, sağlık personeli ve din görevlilerinin kadro alıp almayacağı merak ediliyordu. Peki, Sözleşmeli öğretmene kadro verilecek mi? Sözleşmeli öğretmen kadroya alınınca maaşı artacak mı? İşte detaylar…
30.11.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Meb Öğretmenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meb öğretmenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.