Maske Kullanımı

Maske Kullanımı

Son dakika Maske kullanımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maske kullanımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maske kullanımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maske Kullanımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maske kullanımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 maske kullanımı haberi bulunmuştur. Tüm maske kullanımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Tedavi edilmeyen gribal enfeksiyon zatürreye çeviriyor
Tedavi edilmeyen gribal enfeksiyon zatürreye çeviriyor Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Tural Kara, geçen seneye göre 0-5 yaş arasındaki çocuklarda gribal enfeksiyon vakalarında artış yaşandığını açıkladı. Çocukların yüksek ateş, öksürük, burun akıntısı, kusma, ishal ve gözlerde kızarıklık gibi belirtileri olduğunu aktaran Doç. Dr. Kara, hastalığın tedavi edilmediği takdirde zatürreye kadar ilerleyeceğini söyledi.
31.12.2022 Sağlık
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala değişti, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala değişti, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararını duyurdu. Tüm sınıflarda geçerli olacak. Okulların açılmasına günler kala resmen değişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Şu anda Sağlık Bilim Kurulunun bu süreçte kapalı alanlarda maske kullanımıyla ilgili bir kararı yok. Dolayısıyla derslerde maske kullanımı söz konusu olmayacak” dedi. Öte yandan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları ve Eğitim Programına İlişkin Yönerge kapsamında yapılan uzman öğretmenlik eğitimleri 9 Eylül'e kadar uzatıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.09.2022 Eğitim
Okullar açılınca maske takılacak mı? Okullarda maske takmak zorunlu mu?
Okullar açılınca maske takılacak mı? Okullarda maske takmak zorunlu mu? Okulların açılmasına kısa bir süre kala milyonlarca öğrenci yeni eğitim öğretim yılı için hazrılıklara başladı. Koronavirüsün etkileri hala devam ederken okullardaki bulaş riski aileleri de endişelendiriyor. Pek çok kişi okullarda maske yasağının olup olmadığını araştırıyor. Eğitimin başlamasına kısa bir süre kala Sağlık Bakanı Fahrettin Koca maske ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Okullar açılınca maske takılacak mı? Okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağı var mı? Maske geri gelecek mi? İşte maske ile ilgili merak edilenler…
6.09.2022 Eğitim
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Geri mi dönüyor! Tarih verildi! Peş peşe açıklamalar geldi
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Geri mi dönüyor! Tarih verildi! Peş peşe açıklamalar geldi Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Uzmanlardan maske yasağı ile ilgili peş peşe öneriler geldi. Vaka sayılarının 40 kat arttığını söyleyen uzmanlar asıl salgının sonbaharda geleceğini ifade etti. İşte yasaklarla ilgili kritik tüm gelişmeler...
30.07.2022 Yaşam
Aşı olmayanlar ile ilgili son dakika açıklaması! Hatırlatma dozu...
Aşı olmayanlar ile ilgili son dakika açıklaması! Hatırlatma dozu... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Covid-19'un çok yaygınlaştığını belirterek, "Gençseniz ve bağışıklık sisteminiz sağlamsa, yeterli doz aşı olduysanız; tekrar hatırlatıcı doz yaptırmaya bilirsiniz. 'Hatırlatıcı dozu yaptırın' diye ısrar etmiyorum illa. Fakat risk grubundaysanız ve son aşı dozundan itibaren en az 6 aylık bir süre geçmişse; hemen gidin ve aşınızı yaptırın" dedi.
24.07.2022 Gündem
Fırsatçılar harekete geçti! Yüzde 300 zam geldi
Fırsatçılar harekete geçti! Yüzde 300 zam geldi Maske fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kovid vakalarındaki artış fırsatçıları harekete geçirdi. Maske fiyatlarına yaklaşık yüzde 300 zam yapıldı. Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından 10 liraya kadar inen maskelere zam geldi. Maskeler 40 liraya çıktı.
22.07.2022 Ekonomi
Zorunlu kapanma ile ilgili flaş açıklama! Vaka sayıları katlanarak artıyor, Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu
Zorunlu kapanma ile ilgili flaş açıklama! Vaka sayıları katlanarak artıyor, Bilim Kurulu Üyesi Özlü duyurdu Koronavirüs vaka sayıları her geçen gün katlanarak artıyor. Bu sebeple 'Zorunlu kapanma olacak mı?' sorusu da gündeme geliyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, açıklamalarda bulundu. 2020- 2021’deki gibi tekrar kaotik bir ortama geri dönülmesine ihtiyaç olacağını düşünmediğini belirten Özlü, "Tekrar kapanma beklentim yok. Yani zorunlu bir kapatma ya da o öyle bir ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Öyle bir şey gündemde değil. Zaten tüm dünyada da böyle bir beklenti yok. Sadece bazı ülkelerden maske kullanımı konusunda tavsiyeler var." dedi.
21.07.2022 Gündem
Vaka sayılarındaki artışlar, bireysel tedbirleri arttırdı
Vaka sayılarındaki artışlar, bireysel tedbirleri arttırdı Artan koronavirüs vakalarının neden olduğu tedirginlik ile zorunlu olmamasına rağmen sokakta maskeyle gezen vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor.
18.07.2022 Sağlık
Maymun çiçeği virüsü, anne karnındaki bebeğe ulaşabilir
Maymun çiçeği virüsü, anne karnındaki bebeğe ulaşabilir Maymun çiçeği virüsünün anne karnındaki bebeğe ulaşabilme riski olduğunu vurgulayan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, bu hastalardaki yaralara dokunulmaması, tükürük ve kan örneklerine temas etmemeleri ve hastaya ait çarşaf, havlu gibi malzemelere kesinlikle dokunmamaları gerektiğini belirtti.
11.07.2022 Sağlık
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak!
Bakan Koca duyurdu! Koronavirüs tablosu artık haftalık olarak açıklanacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük yayınlanan Covid-19 tablosunun, 1 Haziran'dan itibaren haftalık olarak yayınlanacağını duyurdu.
1.06.2022 Gündem
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı?
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Koronavirüs vakaları 2 gün üst üste 1000’in altına düştü. Vaka sayısı bugün de binin altında kalırsa toplu taşımada maske takmak da zorunluluk olmaktan çıkacak. Peki, toplu taşımada maske kalktı mı? İşte toplu taşımada maske yasağı ile ilgili son durum…
25.05.2022 Gündem
24 Mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
24 Mayıs koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu paylaştı. Buna göre Türkiye'de son 24 saatte bin 304 kişinin testi pozitif çıktı, 6 kişi ise hayatını kaybetti. Günlük Kovid-19 vaka sayısı iki yıl sonra ilk kez pazar günü binin altına inmiş, Bakan Koca, vaka sayısı 3 gün üst üste binin altında olduğunda, toplu taşımadaki maske zorunluluğunun kaldırılacağını açıklamıştı. Ancak son verilerde vaka sayısının yeniden binin üzerine çıkması nedeniyle toplu taşımada maske şartı sürüyor.
24.05.2022 Gündem
23 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni hasta ve ölü sayısı...
23 Mayıs 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni hasta ve ölü sayısı... Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. İki gündür vaka sayısı binin altında. Bakan Koca dün yaptığı açıklamada, "Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak." demişti.
23.05.2022 Gündem
Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs…
Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs… Otobüslerde maske kalktı mı, toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Toplu ulaşım araçlarında maske kullanımı zorunluluğu ile ilgili aramalar devam ediyor. Vaka sayılarının 2 bin civarına inmesi ile kapalı alanlarda maske kullanımı kaldırılmıştı. 9 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından açık alanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştı. Peki, Otobüslerde maske yasağı kalktı mı, toplu taşımada maske yasağı kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? Toplu taşımada maske takmak zorunlu mu? İşte Otobüs, metro, marmaray, metrobüs için son durum…
23.05.2022 Gündem
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı?
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı? Hastanelerde maske kalktı mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş, Erdoğan, "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. 22 Mayıs itibariyle Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 852 test yapılırken 905 vaka belirlendi. Söz konusu gelişmelerin ardından, Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske zorunlu mu, hastanelerde maske zorunluluğu var mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı?
23.05.2022 Gündem
Maske yasaklarıyla ilgili son dakika kararı! Bakan Koca duyurdu: Toplu taşımada artık...
Maske yasaklarıyla ilgili son dakika kararı! Bakan Koca duyurdu: Toplu taşımada artık... Maske yasaklarıyla ilgili son dakika kararı. Bakan Koca resmen açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayısının binin altında düştüğünü açıklayarak, "Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
22.05.2022 Gündem
Restoran ve kafeler heyecanla bekliyor! Yüzde 20 artacak
Restoran ve kafeler heyecanla bekliyor! Yüzde 20 artacak Türkiye’de hastane ve toplu ulaşım hariç kapalı mekanlarda kaldırılan maske yasağı restoranları sevindirdi. Yayınlanacak genelgeyle masa mesafelerinin de eskiye dönmesi bekleniyor. Bu durumun sektörde giriş oranını yüzde 20’lere yakın artırması bekleniyor.
30.04.2022 Yaşam
Uçakta maske kalktı mı? Uçakta maske takmak zorunlu mu?
Uçakta maske kalktı mı? Uçakta maske takmak zorunlu mu? Kapalı alanlarda maske yasağı kalktı. Maske zorunluluğunun kaldırılmasının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uçaklardaki maske zorunluluğu ile ilgili soruları yanıtladı. Peki, Uçakta maske kalktı mı? Uçakta maske takmak zorunlu mu? İşte Bakan Koca’nın açıklamaları…
27.04.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin son dakika açıklaması! Genelge yayımlandı
Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin son dakika açıklaması! Genelge yayımlandı Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin İçişleri Bakanlığı'nca genelge yayımlandı. Kapalı alanlarda maske zorunluluğu uygulaması sona erdirilmişti. Kapalı alanlarda maske kullanımına ilişkin genelgenin detayları açıklandı. Toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarının kapalı alanlarında yeni bir karar alınıncaya kadar (günlük vaka sayısı 1.000’in altına düşmesi halinde) maske kullanma zorunluluğu devam edecek.
27.04.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Bilim Kurulu toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Peki, Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
26.04.2022 Gündem
Maske yasağı ile ilgili flaş karar! Ve başladı
Maske yasağı ile ilgili flaş karar! Ve başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı başladı. Toplantıda kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle açıklama yapacak.
26.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, hangi gün toplanıyor, saat kaçta? Toplantı sonucu bayram tatili ve maske açıklaması yapılacak mı?
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, hangi gün toplanıyor, saat kaçta? Toplantı sonucu bayram tatili ve maske açıklaması yapılacak mı? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman olacak, saat kaçta başlayacak? Maske ile ilgili önemli kararların alınmasının beklendiği Bilim Kurulu toplantısının tarihi bir kez daha değişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin açıklama yaptı. Peki, Bilim Kurulu hangi gün toplanıyor, toplantı sonucu bayram tatili ve maske açıklaması yapılacak mı?
26.04.2022 Gündem
Maskeler kalktı mı 26 Nisan? Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı?
Maskeler kalktı mı 26 Nisan? Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı kalktı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplanma tarihine ilişkin “Bakan Koca, "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım. Bilim Kurulu beklenen toplantısını bugün yapıyor" diyerek çarşamba günü yapılması planlanan Bilim Kurulu Toplantısı’nın bugün yapılacağını duyurdu. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı kararı sonrası okullarda, otobüslerde, kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalkacak mı?
26.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maske Kullanımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maske kullanımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.