Manukyan

Manukyan

Son dakika Manukyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manukyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manukyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manukyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manukyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 manukyan haberi bulunmuştur. Tüm manukyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Davit Manukyan Laçın sınır kapısında yakalandı!
Davit Manukyan Laçın sınır kapısında yakalandı! Karabağ bölgesindeki sözde rejimin komutanlarından Davit Manukyan, Laçın sınır kapısında Ermenistan'a geçmeye çalışırken yakalanarak Karabağ'da işlediği terör suçları nedeniyle tutuklandı.
29.09.2023 Dünya
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan sezonun yorgunluğunu attı!
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan sezonun yorgunluğunu attı! 'Teşkilat' dizisinde 'Serdar' karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, sezon finali sonrası soluğu Bodrum’da aldı. Uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile objektiflere takılan yakışıklı oyuncu, denize giremeyince çareyi sevgilisiyle uğraşmakta buldu.
26.06.2022 Magazin
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Hülya Avşar canlandırmak istediği rolü açıkladı!
Hülya Avşar canlandırmak istediği rolü açıkladı! Her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Tarabya'da görüntülendi. Avşar, muhabirlerin, "Hayatını canlandırmak istediğiniz birisi var mı?" sorusuna yanıt verdi. Genelev patroniçesi Manukyan'ı oynamayı arzuladığını ifade eden Avşar, "Senaryosu yazıldı ama izin vermediler" dedi.
21.03.2022 Magazin
Manukyan'ın dairelerine çöktü! Kaymakamlık müdüründen görülmemiş olay
Manukyan'ın dairelerine çöktü! Kaymakamlık müdüründen görülmemiş olay Beyoğlu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İkbal O. hakkında, genelev patroniçesi merhum Matild Manukyan'ın sahibi olduğu Şişli'deki 3 daireyi sahte kontrat hazırlayarak aylık sadece 150 TL'ye kendisine ve akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.
14.02.2022 Yaşam
Kripto parada son durum! Oklar aşağıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve alt coinler...
Kripto parada son durum! Oklar aşağıyı gösteriyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve alt coinler... Kripto para piyasası düşüş trendinden çıkamıyor. Kripto paralardaki son durum merak konusu oldu. El Salvador başkanı Bukele Bitcoin'in 2022 yılı içinde 100 bin dolar olacağı iddia etmişti. Ancak rakamlar tersini gösteriyor. Kripto varlıkları FED kararları ve Kazakistan'daki olaylar etkiledi. Peki Bitcoin, Ethereum ve alt coinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto piyasasında son durum...
16.01.2022 Ekonomi
Servetinin boyutu halen bilinmeyen genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın arşivi çöpe gitti
Servetinin boyutu halen bilinmeyen genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın arşivi çöpe gitti İstanbul’un en güzel yerlerinden biri Galata’nın hemen altındaki Zürafa Sokak yaklaşık 100 yıl boyunca genelevlerin mekânı oldu. Zürafa Sokak’ı kapatan dev demir kapıdan girenler genelevlerin ışıklı camekanlarını görseler de, içeride ne acılar yaşandığını bilmediler.
22.12.2021 Gündem
Zürafa Sokak, Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet verecek
Zürafa Sokak, Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet verecek Beyoğlu’nun tarihi semti Karaköy’deki Zürafa Sokak’ın dönüşümüne ilişkin Başkan Haydar Ali Yıldız, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Zürafa, Alageyik ve Kadem Sokak eski fonksiyonundan arındırılarak Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet verecek” dedi.
20.12.2021 Yaşam
Kripto para devi Bitcoin resmen tarihi zirveye oynuyor! Son 3 gün...
Kripto para devi Bitcoin resmen tarihi zirveye oynuyor! Son 3 gün... Kripto parada hareketlilik sürüyor. Bitcoin resmen zirveye oynuyor. Kritik tarih 18 Ekim. Bitcoin fiyatları, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun, Bitcoin Borsa Yatırım Fonu başvurularını onaylayabileceği haberiyle tarihi zirveye adım adım yaklaşırken, 18 Ekim tarihinde ABD tarafından beklenen onayın gelmesiyle yeni rekorlar görülebilir. Bitcoin fiyatlarında yıl sonunda 80 bin dolar seviyelerinin görülebileceği öngörülüyor.
15.10.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasıyla ilgili flaş açıklama! Bitcoin ve Ethereum neden tepetaklak oldu?
Kripto para piyasasıyla ilgili flaş açıklama! Bitcoin ve Ethereum neden tepetaklak oldu? Kripto para piyasası hakkında son dakika açıklaması geldi. Bir anda tepetaklak oldu, yatırımcılar şokta. Nedeni henüz tespit edilemedi. Bitcoin, Ethereum ve diğer alt coinler tarihinin en büyük düşüşünü yaşadı. Uzmanlardan uyarılar art arda geldi, yeni bir ralli yaşanabilir. Analistler kripto para piyasalarında yaşanan sert inişin nedenini değerlendirdi.
8.09.2021 Ekonomi
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı?
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı? 'Teşkilat' dizisinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'un özel hayatıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ertuğrul'un uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile yollarını ayırdığı konuşuluyor.
5.09.2021 Magazin
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! İptal oldu
Manukyan'ın mirası davasında yeni gelişme! İptal oldu Geride bıraktığı mirası dudak uçuklatan Matild Manukyan'ın miras davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Matild Manukyan'ın tek mirasçısı olan 80 yaşındaki Kerope Çilingir'in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman'la evlenmesi üzerine kızı Dora Çilingir babasının akıl sağlığı yerinde olmadığı iddiasıyla babasının evliliğin iptali için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak dava açtı. Mahkeme, Kerope Çilingir ve eşi Neslihan Çilingir'in evliliğinin iptal edilmesine karar verdi.
18.03.2021 Gündem
Matild Manukyan'ın 3 milyar dolarlık mirasında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi...
Matild Manukyan'ın 3 milyar dolarlık mirasında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi... Gelen son dakika haberine göre; Mahkeme, Matild Manukyan'ın geçen yıl ölen tek varisi Kerope Çilingir’in, 40 yaş küçük eşi Neslihan Çilingir ile evliliğinin sahte olmadığına karar verdi. Çilingir, dudak uçuklatan servetin ortağı oldu.
17.03.2021 Gündem
Paşinyan'ın erken seçim çağrısını reddettiler! Önce istifa...
Paşinyan'ın erken seçim çağrısını reddettiler! Önce istifa... Ermenistan'da muhalefet, Başbakan Nikol Paşinyan'ın 'erken seçim' çağrılarını reddetti. Muhalifler, önce Paşinyan'ın istifa etmesini istedi.
3.03.2021 Dünya
Ermenistan’da darbe girişimi: Paşinyan destekçilerini sokağa çağırdı, Ermenistan’da neler oluyor?
Ermenistan’da darbe girişimi: Paşinyan destekçilerini sokağa çağırdı, Ermenistan’da neler oluyor? Ermenistan ordusunun başbakan ve hükümetin istifasını istediği duyuruldu. Başbakan Paşinyan ise, istifa çağrısını "darbe girişimi" olarak nitelendirerek, destekçilerini sokağa çağırırken, Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan’ı görevden aldığını duyurdu.
25.02.2021 Gündem
Manukyan’ın mirasında 37 kişiye kötü haber
Manukyan’ın mirasında 37 kişiye kötü haber Merhum Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık mirasına ortak olmak için 37 kişinin açtığı dava reddedildi.
27.11.2020 Yaşam
Bitcoin 11,700 doları aştı!
Bitcoin 11,700 doları aştı! Kripto para piyasaların en yüksek hacimli birimi Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2.65 artışla 11,734 dolara çıktı ve toplam piyasa hacmi 217.35 milyar dolara yükseldi.
20.10.2020 Ekonomi
Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti
Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti Genelev patroniçesi ve vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı Kerope Çilingir'in vefatı ile birlikte Manukyan'ın mirası yeniden gündem oldu. Peki, Matild Manukyan kimdir? Manukyan'ın mirası kime kalacak? Manukyan'ın dudak uçuklatan serveti...
11.08.2020 Gündem
Cenazeden çıkarıldı! Manukyan’ın tek varisi son yolculuğuna uğurlandı
Cenazeden çıkarıldı! Manukyan’ın tek varisi son yolculuğuna uğurlandı Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın oğlu Kerope Çilingir, Feriköy’deki Surp Vartanans Ermeni Kilisesi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Miras davasında taraf olan Kerope’nin son eşi Neslihan ile ilk eşinden olan kızları Dora törende yan yana gelmedi. Miras davasında taraf olan İsmail Bahcivan törenden dışarı çıkarıldı.
11.08.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Manukyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manukyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.