Gazete Vatan Logo
Magazin Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’

Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’

Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.

Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın yer aldığı "Bihter” filminin galasına katılan Oyuncu Çağlar Ertuğrul, galada yeni tiyatro oyunu hakkında konuşurken evlilik ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul, "Urla’dan İstanbul’a taşındım. Bütün işler burada olduğu için artık İstanbul’dayım. Yeni bir tiyatro oyununa başlıyorum. Aslında Covid-19 zamanı yapacaktım ama yapamadık o zamanlar… Şimdi tekrar Ceyla Odman’la beraber çok güzel bir oyun yapacağız iki kişilik. DasDas’ta ilk provamızı yaptık" dedi.

'BİR İLİŞKİM VAR, MAŞALLAH 7 YILDIR DEVAM EDİYOR'

7 yıldır Kayla Manukyan'la birlikte olan Ertuğrul'a, geçen kış "2023’te evlilik olacak mı?" sorusuna verdiği "Bu devirde evlilik zor. Hayat pahalı" cevabı hatırlatıldı.  Oyuncu, "Onu neden söyledim, yeni evlenenlerden çok duyduğum için. Bir şekilde zorlanıyorlar ve boşanıyorlar. Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor. Yarın öbür gün bir zorunluluk çıkarsa neden olmasın, evlenirim" diye konuştu.

Haberin Devamı