Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul

Son dakika Çağlar Ertuğrul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağlar Ertuğrul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağlar Ertuğrul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağlar ertuğrul gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 çağlar ertuğrul haberi bulunmuştur. Tüm çağlar ertuğrul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu Aziz dizisinin apar topar yayından kaldırılması dizinin izleyicilerini şaşırtmıştı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
4.09.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda!
Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda! TRT’nin Tims&B imzalı dizisi Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiaları doğru çıktı. Ertuğrul, yeni sezonda Teşkilat ekibinde olmayacak. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından duygusal bir veda paylaşımında bulundu.
13.07.2022 Magazin
Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Teşkilat Serdar ayrıldı mı, karakter öldü mü, yeni sezonda Çağlar Ertuğrul olacak mı?
Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Teşkilat Serdar ayrıldı mı, karakter öldü mü, yeni sezonda Çağlar Ertuğrul olacak mı? Çağlar Ertuğrul Teşkilat’tan ayrılacak mı, Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? TRT1’in sevilen dizilerinden Teşkilat'ta şok bir ayrılık yaşandı. Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı. Peki, Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı?
12.07.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan sezonun yorgunluğunu attı!
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan sezonun yorgunluğunu attı! 'Teşkilat' dizisinde 'Serdar' karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, sezon finali sonrası soluğu Bodrum’da aldı. Uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile objektiflere takılan yakışıklı oyuncu, denize giremeyince çareyi sevgilisiyle uğraşmakta buldu.
26.06.2022 Magazin
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları...
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları... TRT 1'in Teşkilat dizisi sezon finaliyle hayranlarını şaşırttı. Teşkilat'ta Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri vefat etti. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Tövbekar da bir ihanete kurban gitti ve sırtından vurularak öldürüldü. Oyuncu Hakan Boyav da diziye veda etti. MİT ajanı Pınar'ı canlandıran Ezgi Şenler de sezon finalinde diziden ayrıldı. Finalde Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar da yaralandı. Peki Teşkilat'ta Serdar öldü mü? İşte detaylar...
30.05.2022 Magazin
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Şenler, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
31.12.2021 Magazin
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var? O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...
27.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı?
Çağlar Ertuğrul ile Kayla Manukyan ayrıldı mı? 'Teşkilat' dizisinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'un özel hayatıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ertuğrul'un uzun süredir aşk yaşadığı Kayla Manukyan ile yollarını ayırdığı konuşuluyor.
5.09.2021 Magazin
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi...
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi... TRT 1'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon öncesi çekimler idurduruldu. Eylül'de seyirciyle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci şok yaşanıyor.
31.08.2021 Magazin
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüyle karşımıza çıkan Burcu Özberk, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Rol arkadaşı İlhan Şen ile uyumlu bir ikili olan Burcu Özberk, katıldığı YouTube programında aşık olmak istediğini söyledi.
3.08.2021 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Ezgi Şenler'in başrollerini paylaştığı Teşkilat" dizisinde flaş bir gelişme yaşandı.
15.07.2021 Televizyon
Teşkilat dizisi 9.bölüm fragmanı yayınlandı!
Teşkilat dizisi 9.bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
27.04.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Çağlar Ertuğrul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağlar ertuğrul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.