Makinist

Makinist

Son dakika makinist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makinist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makinist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makinist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makinist gelişmeleri de dahil olmak üzere 357 makinist haberi bulunmuştur. Tüm makinist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Yük treninde çıkan yangın korkuttu
Yük treninde çıkan yangın korkuttu Adana’nın Pozantı ilçesinde yük treninin balatasında çıkan yangı korkuttu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
3.04.2024 Adana
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Selde tren hattı hasar gördü, olası faciayı vatandaşlar önledi
Selde tren hattı hasar gördü, olası faciayı vatandaşlar önledi Denizli-Aydın ve İzmir seferlerinin yapıldığı tren hattının Goncalı Mahallesi'ndeki 500 metrelik kısmında sağanağın neden olduğu selde çökme ve rayların altında toprak boşalması oldu. Durumu fark eden vatandaşlar, hareket halindeki treni durdurarak olası bir faciayı önledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.
4.06.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
‘Bilal Bal’ davasında karar çıktı
‘Bilal Bal’ davasında karar çıktı Şile’de açıklarında batması sonucu 7 kişinin öldüğü 2 kişinin de kaybolduğu "Bilal Bal" adlı kuru yük gemisine ilişkin 8 kişinin, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan yargılandığı davada karar çıktı.
31.12.2022 Gündem
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı Tayland'dan Malezya’ya plastik taşımakta olan seyir halindeki bir yük trenine bombalı saldırı düzenlendi.
3.12.2022 Dünya
Afyonkarahisar'da tren, hafif ticari araca çarptı: 1 ölü
Afyonkarahisar'da tren, hafif ticari araca çarptı: 1 ölü Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, yolcu treninin çarparak 160 metre sürüklediği hafif ticari aracın sürücüsü Ahmet Karakoç (34), hayatını kaybetti.
20.11.2022 Yaşam
Yenikapı Marmaray'da bir kişi kendini raylara atarak yaşamına son verdi!
Yenikapı Marmaray'da bir kişi kendini raylara atarak yaşamına son verdi! Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda M.Ç. adlı bir kişi kendini raylara atarak intihar etti. Olay nedeniyle Marmaray seferleri tek hat üzerinden devam ediyor.
21.10.2022 Yaşam
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
TCDD personel alımı 2022! TCDD 102 işçi alımı (16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal) şartları neler, nasıl başvuru yapılır? TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli, 82 normal olmak üzere toplam 102 İşçi Alacak. Son başvuru tarihi 17 Ekim 2022. TCDD personel alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
11.10.2022 Personel Alımı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 ilde en az lise mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 ilde en az lise mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı ilanı yayınlandı! En az lise ve dengi okul mezunu sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, tarama uzmanı ve yardımcısı, makinist, gemici, elektrikçi, yağcı, aşçı ile usta alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Ulaştırma Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları!
16.09.2022 Personel Alımı
Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı'nda test sürüşü yapıldı
Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı'nda test sürüşü yapıldı Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nda test sürüşü gerçekleştirildi. Hattın ekim ayı içerisinde kullanıma açılacağı belirtildi.
12.09.2022 Gündem
Freni arızalanan lokomotif, işçilere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Freni arızalanan lokomotif, işçilere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Hatay'da freni arızalanınca kendiliğinden hareket eden lokomotif elektrik tellerini onaran 3 işçiye çarptı. İşçilerden Abdullah Dönegel (29) hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
18.06.2022 Yaşam
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor Devlet Hava Yolları İşletmesi adıyla 1933 yılında 5 uçaklık filosuyla kurulan ve şuan dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları (THY) 89'ncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
20.05.2022 Ekonomi
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı…
Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Erol Simavi’nin hayatı… Cüneyt Arkın "Benim Kahramanım Türk Halkıdır" kitabında, Hürriyet'in eski sahibi Erol Simavi tarafından ölümle tehdit edildiğini anlattı. Söz konusu açıklamaların ardından Erol Simavi kimdir, nereli, ne zaman ve kaç yaşında öldü? Sorularına yanıt aranma başladı. İşte Erol Simavi’nin hayatı…
30.03.2022 Magazin
TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 76 proje personeli alacak! İşte İŞKUR TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 76 proje personeli alacak! İşte İŞKUR TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’ne İŞKUR üzerinden proje personeli alacak. Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler www.tubitak.gov.tr internet sayfası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumu'nun internet sayfalarından yayınlandı. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı şartları ne? İşte başvuru şartları!
16.03.2022 Personel Alımı
TCDD İŞKUR üzerinden 82 makinist alacak! İşte başvuru şartları!
TCDD İŞKUR üzerinden 82 makinist alacak! İşte başvuru şartları! TCDD personel alımı ilanı yayınlandı. TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, 82 Makinist alacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD makinist alımı başvuru şartları ne? İşte TCDD personel alımı 2022 ilanı!
16.03.2022 Personel Alımı
Metro istasyonunda korkunç olay! Kadını raylara böyle itti
Metro istasyonunda korkunç olay! Kadını raylara böyle itti Belçika'nın başkenti Brüksel'deki metro istasyonunda bir erkek tarafından raylara itilen kadın, metronun son anda durmasıyla ölümden döndü.
15.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya-Karaman YHT hattını açacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya-Karaman YHT hattını açacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın 102 kilometrelik Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışını gerçekleştirecek. YHT ile Konya ile Karaman arasındaki 1 saat 15 dakika olan seyahat süresi, 40 dakikaya düşecek. 
7.01.2022 Siyaset
Üniversiteli Emre, fotoğraf çekerken Doğru Ekspresi'nden düştü
Üniversiteli Emre, fotoğraf çekerken Doğru Ekspresi'nden düştü Ankara'da, üniversite öğrencisi Emre Berat Başaran, Kars-Ankara seferini yapan Doğu Ekspresi'nden fotoğraf çekmek için vagonun kapısını açınca düşerek yaralandı.
24.12.2021 Yaşam
Trenin çarptığı minibüste 7 kişinin ölümünde şoför asli kusurlu
Trenin çarptığı minibüste 7 kişinin ölümünde şoför asli kusurlu Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, Kapıkule-Halkalı seferini yapan yük treninin çarptığı minibüste 7 kişinin öldüğü kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda şoför Bilal Küllü (51) 'asli', TCDD ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yerel idaresi ise tali kusurlu bulundu. Raporda; Küllü'nün ışıklı ve sesli 'dur' talimatına uymadığı, demir yolu aracının yaklaşmadığından emin olduktan sonra geçmesi gerektiği belirtildi. Hemzemin geçitteki bariyer kollarının yolu tam kapatacak uzunlukta olmadığına dikkat çekilen raporda, TCDD'nin de tali kusurlu olduğu vurgulandı.
20.12.2021 Gündem
Hemzemin geçitte yolcu treninin altında kalarak feci şekilde can verdi
Hemzemin geçitte yolcu treninin altında kalarak feci şekilde can verdi Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde, hemzemin geçitten geçerken trenin çarptığı Adem Güney (50) yaşamını yitirdi.
15.12.2021 Yaşam
Makinistten internette tepki çeken yorum! Soruşturma başlatıldı!
Makinistten internette tepki çeken yorum! Soruşturma başlatıldı! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin TCDD'de görevli olan ve İzmir'de çalıştığı öğrenilen makinist M.A.K.'nın sosyal medyada yaptığı yorum tepkiye neden oldu. M.A.K.'nin, kaza haberinin altına "Bendeki leş sayısı 16, 6 daha lazım iki takım kurmam için" yorumunu yaptığı ortaya çıktı. TCDD, konuyla igili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
5.09.2021 Yaşam
İki yeni dev gezegen keşfedildi!
İki yeni dev gezegen keşfedildi! ABD'deki Lowell Gözlemevi'nde ve İspanya'daki Galileo Ulusal Teleskobu'nda yapılan gözlemlerle iki yeni dev gezegenin keşfedildiği açıklandı. Vatandaşların bildirdiği veriler sonrasında keşfedilen iki gezegenin Dünya'dan 352 ışık yılı uzaklıkta güneş benzeri bir yıldızın yörüngesinde dönen iki yeni ötegezegen olduğu belirtildi.
27.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Ticaret Bakanlığı, yer değiştirmeye tabi personelinin atama esaslarını  düzenledi
Ticaret Bakanlığı, yer değiştirmeye tabi personelinin atama esaslarını düzenledi Herhangi bir nedenle görev yaptığı zorunlu hizmet bölgesindeki hizmet süresini tamamlamadan hizmet biriminden ayrılan personelin kalan zorunlu hizmet süresinin hesaplanmasında, çalışılan hizmet biriminde geçen süreler o hizmet birimi için belirlenen zorunlu hizmet süresine yüzdelik olarak oranlanacak. Bu oranların toplamı yüzde 100'e ulaştığında personel zorunlu hizmet süresini tamamlamış sayılacak. Bölge müdür yardımcısı, gümrük müdürü, gümrük muhafaza kaçakçılık ve istihbarat müdürü, şube müdürü, bölge amiri, şef, muayene memuru, muhafaza memuru, memur, tasfiye işletme müdürü, işletme müdür yardımcısı, şef, memur, ambar memuru ve benzeri bazı unvanlar için hizmet puanı hesaplanacak.
11.05.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Makinist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makinist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.