Makarna

Makarna

Son dakika makarna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makarna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makarna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makarna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makarna gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.540 makarna haberi bulunmuştur. Tüm makarna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kazanana tavuklu makarna ve kola ödülünün de verileceği Survivor dokunulmazlık oyununda, mavi takım galibiyet elde ederken; kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına girdi. Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor All Star 4. ve son eleme adayı
20.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Survivor All Star 2024'te adaya veda eden yarışmacı belli oldu!
Survivor All Star 2024'te adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Survivor All Star'da tavuk sote ve makarna ödülünde fark geldi. Eleme adayları; Mustafa Kemal, Yaman, Batuhan ve Hakan düelloya çıktı. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.03.2024 Magazin
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın!
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın! Pişmiş pirinç ve makarnanın mutfak tezgahında uzun süre kalması zehirlenme tehlikesini de beraberinde getiriyor. Bu konuda farklı görüşler olsa da pirinç ve makarna tezgahta kaç gün bırakılır?
21.02.2024 Yaşam
OBA Makarna katılım endeksine uygun mu, OBA Makarna halka arz kaç lot verir? İşte Oba Makarna talep toplama tarihi, olacağı bankalar ile hisse kodu ve fiyatı
OBA Makarna katılım endeksine uygun mu, OBA Makarna halka arz kaç lot verir? İşte Oba Makarna talep toplama tarihi, olacağı bankalar ile hisse kodu ve fiyatı Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arzı onaylandı. Toplamda 96 milyon 336 bin 345 lotun dağıtılacağı Oba Makarna halka arz hisse fiyatı 39,24 TL olarak belirlendi. Bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek Oba Makarna OBAMS hisse koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek. 1966 yılında kurulan OBA Makarna'nın halka arz bilgilerini ve katılım endeksine uygunluğunu araştırmaya başladı. İşte OBA Makarna halka arzı kaç lot verir, hangi bankalarda var ve katılım endeksine uygun mu sorularının yanıtı…
21.02.2024 Ekonomi
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi...
Lityum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Lityum Barındıran Gıdalar Listesi... Lityum bir alkali metaldir ve suda doğal olarak bilinir. Ruh sağlığı üzerinde etkili olan lityum kalp sağlığına da iyi gelir.
30.01.2024 Yaşam
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi...
İyot İçeren Besinler Nelerdir? En Çok İyot Barındıran Gıdalar Listesi... Daha enerjik olmak ve bağışıklık sistemini güçlü tutmak için iyot önemli bir vitamindir. İyotu besinlerden doğal yollar ile ya da vitamin takviyesi olarak almak mümkündür. 
24.01.2024 Sağlık
Pudingden zehirlenen 55 öğrenci, hastaneye kaldırıldı
Pudingden zehirlenen 55 öğrenci, hastaneye kaldırıldı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 55 öğrenci, okulda yedikleri pudingden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
10.01.2024 Gündem
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi... Selenyum, birçok gıdada doğal olarak bulunan, diğerlerine eklenen ve besin takviyesi olarak bulunan bir eser elementtir. Selenyum insan vücudu için gerekli olan elementlerden biridir.
4.01.2024 Sağlık
Kalsiyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kalsiyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Kalsiyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kalsiyum Barındıran Gıdalar Listesi... Vücut için en önemli kimyasal elementlerden birisi de kalsiyum olarak bilinmektedir. Özellikle insan vücudunda da en bol bulunan minerallerden birisi olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Sağlık açısından vücutta yeterli kalsiyum bulunmasının hayati işlevlere sahip olduğu da ifade edilebilmektedir. Kalsiyumun sağlığa birçok açıdan fayda sağladığını söylemek mümkündür.
4.01.2024 Sağlık
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri Sağlıklı alternatiflerle de yılbaşı sofrası hazırlamanın mümkün olduğunu ifade eden Diyetisyen Kübra Sert, “Besinleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pişirme yöntemleridir. Kızartma gibi ağır yöntemler yerine fırında, ızgara veya haşlama gibi sağlıklı pişirme yöntemlerini tercih etmek, yüksek kalori alımının önüne geçmenize yardımcı olur” dedi.
25.12.2023 Gündem
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
12-15 Aralık 2023 BİM aktüel katalog 🛒 || BİM'de bu hafta sadece bu ürünlerde indirim var!
12-15 Aralık 2023 BİM aktüel katalog 🛒 || BİM'de bu hafta sadece bu ürünlerde indirim var! BİM 12-15 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri raflarını tazeleyen BİM güncek katalogda birbirinden farklı pek çok üründe fiyatları düşürdü. Makarna çeşitleri 14,50 TL'den satılırken, Buğday ununda da 5 kg 67,50 TL'ye indi. Teknoloji ürünlerinde de çılgın indirimler göze çarptı. Cep telefonu markası Casper VIA 7899 TL oldu. İşte BİM aktüel 12-15 Aralık 2023 katalog ve indirimli ürünler listesi...
11.12.2023 Ekonomi
Bu makarna tarifi kilo verdiriyor, yağ yakıyor! 5 dakikada hazırlayın
Bu makarna tarifi kilo verdiriyor, yağ yakıyor! 5 dakikada hazırlayın Sağlıklı kalabilmek kilomuzu korumakla mümkündür. Uzmanlar da bu konuda sık sık uyarılarda bulunuyor. Ancak bunun için doğru beslenme düzeni oluşturmak gerekli. Sofralarda sürekli düşman olarak görülen makarna doğru tarifle tüketildiğinde kilo verdirip yağ yakıyor. Doyurucu bir menü için haberimizdeki makarna tarifine göz gezdirin.
31.10.2023 Yaşam
12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor: Okula giderken bile sarımsak yiyor
12 yaşındaki Eymen'i görenler şaşkına dönüyor: Okula giderken bile sarımsak yiyor Bursa'da çocukluğundan beri sarımsak ve soğan yemeye doymayan 12 yaşındaki Eymen'i görenler gözlerine inanamıyor. Evde meyve tabağı yerine soğan ve sarımsak tabağıyla mutlu olan çocuk, futbol da oynuyor. Hiç hastalanmadığını ifade eden Eymen, kokuya karşı tedbir alsa da annesi bu durumdan şikayet ediyor.
30.10.2023 Yaşam
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi
İki şirket daha halka arz oluyor! SPK onayı verdi Halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. TAB Gıda 18-19-20 Ekim tarihlerinde halka arz olmuştu. İki şirket daha halka arz için SPK’dan onay aldı.
30.10.2023 Ekonomi
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor
Kış boyunca sossuz kalmayın! Pizza, makarna, menemen... Kışlık domates sosu tarifi ağız sulandırıyor Domatesin ve kapya biberin son zamanlarındayız. Kış boyunca size eşlik edecek domates sosu tarifini hazırladık. Muhteşem rengiyle kırmızı biberli domates sosunu ortaya çıkarmak için kolları sıvamanın tam zamanı. Pizzaya, makarnaya ve menemene dökeceğiniz ya da soğuk kış kahvaltılarında içinizi ısıtacak domates sosu tarifi ağız sulandırıyor.
17.09.2023 Gündem
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Köfte Kaç Kalori? Köfte Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Köfte Kaç Kalori? Köfte Besin Değerleri Ve Kalorisi... Köfte, Türk mutfağının demirbaş lezzeti sayılabilmektedir. Yöresel olarak katkı farklılıkları olsa da köfte her yörede sevilmektedir. Özellikle çocuklar için anne köftenin yerini hiçbir şey tutamamaktadır. Kızartma, fırın köfte, sulu köfte, içli köfte gibi sayısız köfte türü bulunmaktadır.
9.07.2023 Sağlık
Bakanlık harekete geçti! Ürün etiketine dikkat, ayrı reyonda satılmalı
Bakanlık harekete geçti! Ürün etiketine dikkat, ayrı reyonda satılmalı Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda kaybı ve israfın önlenmesi için gıda etiketlerini mercek altına alıyor. “Son Tüketim Tarihi (STT)” ve “Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT)” kavramlarının ve farklarının tüketici tarafından doğru bilinmesi gerektiğine dikkat çekilerek, TETT’si geçmiş gıdaların, ayrı reyonlarda satışa sunulması, ambalajlarda yönlendirici sembollerle, “görünüşü, kokusu ve tadı bozulmamış ise TETT geçmiş olsa bile bu gıdayı tüketebilirsiniz” ifadelerinin kullanılabileceği belirtildi.
9.07.2023 Ekonomi
Makarna Kaç Kalori? Makarna Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Makarna Kaç Kalori? Makarna Besin Değerleri Ve Kalorisi... İtalyan mutfağının baş tacı yiyeceklerinden bir tanesi olan makarna tüm dünya mutfağında da severek tüketilen bir besin çeşididir. Makarna hamurunun yoğrulması, biçimlendirilmesi ve ardından kurutulması halinde üç farklı aşamadan geçerek makarna elde edilir. Özellikle karbonhidrat bakımından zengin bir besin olan makarna kilo almaya neden olabilecek yiyeceklerin başında gelir.
6.07.2023 Sağlık
Noodle Kaç Kalori? Noodle Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Noodle Kaç Kalori? Noodle Besin Değerleri Ve Kalorisi... Noodle aynı zamanda Çin makarnası olarak bilinir ve marketlerde hazır olarak satılır. Özellikle son dönemlerde kolayca hazırlanması ile birlikte çok fazla tercih edildiğini söylemek mümkün. Tabii noodle aynı zamanda 100 gram üzerinden ele alındığı vakit belli bir kalori ortaya çıkarmaktadır. Bu kalori ise 384 kcal olarak ifade edilebilir. Erişte ve şehriye türü bir makarna şekli olarak da öne çıkan noodle, aynı zamanda yanında birçok farklı baharat ile gelmektedir. Diğer yandan içerisinde farklı besin değerleri olduğunu da ifade etmek mümkün.
4.07.2023 Sağlık
Tere Otu Nedir? Tere Otu Faydaları Nelerdir?
Tere Otu Nedir? Tere Otu Faydaları Nelerdir? Hurf ya da habbürreşad isimleriyle de bilinen tere otunun birçok faydası vardır. Keskin bir aroması olan tere otunun yaprakları ve tohumları tüketime uygundur. 
20.06.2023 Sağlık
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır
Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK'te: İlk turun kesin galibi Erdoğan'dır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel seçimin ardından istifa etmesiyle ilgili, "Kabak bir kişinin başına patladı. YSK ve AA verileri paralel gitti. CHP algıya başvurdu. Bir kişiye fatura ettiler" dedi.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Makarna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makarna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.