Lucca

Lucca

Son dakika Lucca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lucca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lucca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lucca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lucca gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 lucca haberi bulunmuştur. Tüm lucca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.04.2024 İddaa
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
"Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" demişti! Sözlerine açıklık getirdi
"Kendimi bu ülkeye ait hissetmiyorum" demişti! Sözlerine açıklık getirdi Şevval Şahin önceki gün Bebek’teki Lucca adlı mekândan çıkarken görüntülendi.
12.03.2023 Magazin
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek!
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek! Garsonun başından aşağı şampanya döktüğü için tepki gösterilen Demet Akalın’a Faruk K sahip çıktı.
12.08.2022 Magazin
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız
Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 hafta-10 gün içinde neticelendirmeye çalışacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Birçok alanda işbirliğimizi pekiştirecek 9 anlaşmaya imza attık. Ticaret hacmimiz rekorla 23 milyar doların üzerine çıktı. Mevcut rakamlar 25 milyar eşiğini aşacağımızı gösteriyor. Şirketlerimizi yatırımları artırma yönünde teşvik etmeye devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, Karadeniz'deki tahıl koridoruyla ilgili olarak ise "Putin ve Zelenski'nin yaklaşımı önem arz ediyor. 1 hafta-10 gün içinde görüşmeleri yoğunlaştırıp neticelendirmeye çalışacağız" dedi.
5.07.2022 Siyaset
Helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri Türkiye’ye getirildi
Helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri Türkiye’ye getirildi İtalya’da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden 4 Türk’ün cenazeleri, Milan’dan havalanan uçakla İstanbul’a getirildi.
23.06.2022 Gündem
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş...
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş... İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan 9 Haziran’da yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding yöneticileri Arif Cez, İlker Uçak, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi Helikopter, yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolmuştu. 3 gün süren arama çalışmalarının ardından acı haber gelmiş, helikopterin enkazını Cusna Dağı yakınlarındaki Lama Nehri yatağında bulan ekipler, 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı.
15.06.2022 Dünya
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu'
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu' İçinde 4'ü Türk toplam 7 kişinin bulunduğu ve İtalya'nın Lucca kentinden kalktıktan sonra Cusna Dağı bölgesinde düşen helikopterle ilgili sır perdesini aralama çalışmaları sürüyor. İtalyan medyasının manşetten verdiği haberlerde dikkat çeken detaylar yer aldı. Soruşturma kapsamında pilotun hasta olup olmadığı, helikopterle ilgili teknik sorunlar olup olmadığı ve hava koşullarının düşüşe bir etkisi olup olmadığı gibi detaylar araştırılıyor. Öte yandan La Nazione gazetesinin "Helikopterde kara kutu yoktu" başlığıyla verdiği haberde, Alp Dağları Kurtarma Birimi Başkanı'nın bu tip helikopterlerde kara kutu olmadığına vurgu yaptığı ve bu nedenle kazanın neden veya nedenlerini belirlemenin kolay olmayacağı da belirtildi.
13.06.2022 Dünya
İtalya'daki helikopter kazasında kahreden detay! Son fotoğrafları ortaya çıktı: '4’ümüz gitti, 4’ümüz kaldı'
İtalya'daki helikopter kazasında kahreden detay! Son fotoğrafları ortaya çıktı: '4’ümüz gitti, 4’ümüz kaldı' İtalya Toskana’daki Cusna Dağı’na çarparak düşen helikopterde ölen 4 Türk’ün mesai arkadaşlarından yürek burkan bir mesaj geldi. Kağıt teknolojileri fuarı için İtalya’da bulunan Eczacıbaşı ekibinden İnnovasyon Direktörü Ürün Kandemirer, yitirdiği meslektaşlarıyla İtalya’da yemek masasında çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Altına da “İtalya’da 8 arkadaştık, 4’ümüz gitti, 4’ümüz kaldı. Kalanların umutları peşlerinden gitti. Gidenler belleklerinde bizimle kaldı” diye yazdı.
13.06.2022 Dünya
İtalya’da düşen helikopterden yürek burkan detay: Kendi kazada, eşi ise o patlamada öldü
İtalya’da düşen helikopterden yürek burkan detay: Kendi kazada, eşi ise o patlamada öldü İtalya'da Perşembe günü radar teması kesilen ve 4'ü Türk olmak üzere toplam 7 kişinin cansız bedenine ulaşılan helikopter kazasında hayatını kaybeden Lübnanlı iş adamının kazadan kısa bir süre önce oğluna gönderdiği video ortaya çıktı.
12.06.2022 Dünya
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı...
İtalya'da Eczacıbaşı çalışanlarını taşırken düşen helikopterden acı haber geldi! 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı... İtalya'da radardan kaybolan içinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin Cusna Dağı yakınlarında düştüğü belirlendi. İtalyan Ansa haber ajansı az önce helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor
4 Eczacıbaşı yöneticisinin olduğu helikopter İtalya'nın dağlarında kayboldu! Çalışmalar sürüyor İtalya’nın Lucca kentinden kalkan 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin radarla bağlantısı, Alpler’in bir kolu olan Apenin Dağları semalarındayken kesildi. 4 Türk’ün Eczacıbaşı Holding’in yöneticisi olduğu öğrenilirken, İtalyan ekiplerin helikopteri bulma çalışmaları sürüyor.
11.06.2022 Yaşam
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi
İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter kaybolmuştu! Açıklama geldi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Konuyla ilgili Eczacıbaşı Holding'den açıklama yapılarak helikopteri arama çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
11.06.2022 Gündem
İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu, kayıp helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri belli oldu mu?
İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu, kayıp helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri belli oldu mu? İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Peki, İtalya'da kaybolan helikopter bulundu mu, kayıp helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri belli oldu mu?
10.06.2022 Gündem
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022 Gündem
Eczacıbaşı helikopter kazası olayı nedir, Eczacıbaşı helikopteri düştü mü? Kayıp helikopter bulundu mu?
Eczacıbaşı helikopter kazası olayı nedir, Eczacıbaşı helikopteri düştü mü? Kayıp helikopter bulundu mu? Eczacıbaşı helikopter kazası nedir, Eczacıbaşı helikopteri düştü mü? İtalya’da içinde 4 Türk'ün bulunduğu helikopter radardan kayboldu. Peki, Kayıp helikopter bulundu mu, ölenler var mı?
10.06.2022 Gündem
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Eczacıbaşı Holding'den yapılan açıklamada, "İtalya'ya fuar için giden 4 arkadaşımızın bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır." denildi. Toskana-Emilian Apennines bölgesinde kaybolan ve içinde 4’ü Türk pilot dahil 7 kişinin bulunduğu helikopterin, arama kurtarma çalışmalarına İtalya Ulusal İtfaiyesi ve Ulusal Alp Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra İtalya Hava Kuvvetleri de katıldı.
10.06.2022 Gündem
Melisa Döngel - Deniz Şahin çifti ayrıldı! 'İlişki toksit bir hale geldi'
Melisa Döngel - Deniz Şahin çifti ayrıldı! 'İlişki toksit bir hale geldi' Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterine hayat veren oyuncu Melisa Döngel sevgilisi Deniz Şahin'le ayrıldı. Biten ilişkisi hakkında konuşan Döngel, 'Öyle gerekti. İlişki toksik hale geldi. Ama arkadaşlığımız baki.'dedi.
30.09.2021 Magazin
Gül Gölge trafik kazası geçirdi
Gül Gölge trafik kazası geçirdi Sunucu Gül Gölge, önceki gün Bebek’te trafik kazası geçirdi. Gölge, “Çok şükür ki ufak bir kaza oldu, Allah beterinden saklasın” dedi.
18.11.2020 Magazin
Bestemsu Özdemir'in yeni aşkı...
Bestemsu Özdemir'in yeni aşkı... Bestemsu Özdemir, kısa bir süre önce ayrıldığı avukat Nail Gönenli’yi çabuk unuttu.
12.03.2020 Magazin
İstanbul'da eğlence mekânındaki tecavüz skandalında yeni gelişme!
İstanbul'da eğlence mekânındaki tecavüz skandalında yeni gelişme! Lucca Bar’ın işletmecisi A.İ.’nin mekanda çalışan R.B.’ye tuvalette cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada, olay sırasında tuvaletin girişini gösteren güvenlik kameralarının arızalı olduğu ortaya çıktı.
31.01.2020 Yaşam
İstanbul'daki eğlence mekânında cinsel taciz iddiası
İstanbul'daki eğlence mekânında cinsel taciz iddiası İstanbul’un ünlü eğlence mekânlarından Beşiktaş Bebek’te bulunan Lucca Bar’da çalışan kadın bir garson, barın işletme müdürünün kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek savcılığa şikâyette bulundu.
29.01.2020 Gündem
"Barışma asla olmayacak!"
"Barışma asla olmayacak!" Emina Jahovic, önceki akşam 38’inci yaşını arkadaşlarıyla Bebek Lucca’da kutladı.
19.01.2020 Magazin
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü!
Berk Suyabatmaz'dan Berrak Tüzünataç'a övgü! Berrak Tüzünataç, önceki akşam sevgilisi Berk Suyabatmaz’la Bebek Lucca çıkışı görüntülendi.
14.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lucca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lucca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.