Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Karagümrük - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2 (1.27 yerine 1.29)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Karagümrük - Fenerbahçe karşılaşmasında Misli yazarı Can Tongo, deplasman ekibinin sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Can Tongo’nun Yorumu

Karagümrük ligde kalma mücadelesi veriyor. Fenerbahçe’yi kolay bir maç beklemiyor. Avrupa dönüşünde yine de zirve yarışından kopmamak adına İsmail Kartal’ın öğrencileri kazanırlar.

West Ham - Fulham: Karşılıklı Gol Var (1.40 yerine 1.42)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan West Ham – Fulham karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

West Ham United, hafta arası Leverkusen deplasmanında 2-0 kaybetti ve turu zora soktu. Fulham bu derbiye kafa olarak daha rahat ve dinlenmiş olarak geliyor. Ev sahibi ligde 12 maçtır kalesini gole kapatamadı. Bowen bu maçta da yok, kalede Areola’nın durumu da netleşmedi. Büyük ihtimal Fabianski oynayacak. Konuk ekipte ise eksik yok. Tam kadro geliyorlar bu zorlu deplasmana. Fulham’ın son 5 deplasman maçında da iki ekip gol attı ve bu maçların tamamı 2.5 gol üstü sonuçlandı. Bu sezon iki ekibin oynadığı her 3 maçın ikisinde en az 3 gol oldu. Pazar günü de benzer bir skor tabelası bekliyorum. KG var oynamak için ideal maç.

Udinese – Roma: Maç Sonucu 2 (1.66 yerine 1.69)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Udinese – Roma karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür’ün tahmini deplasman ekibinin sahadan galibiyetle ayrılacağı yönünde.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Udinese, küme düşme hattından sadece iki puan uzakta, bu da Pazar günkü karşılaşmanın ev sahibi için büyük önem taşıdığı anlamına geliyor. Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken, Vivaldo'nun da durumu şüpheli. Yetenekli forvet Lorenzo Lucca ise cezadan döndü ve hücumda ev sahibi ekibin önemli ayağı olacak. Roma, Derby della Capitale'de Lazio karşısında ve Avrupa kupasındaki Milan galibiyetlerin ardından bu maça öz güvenle çıkacak. Daniele De Rossi'nin öğrencileri Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefinde ve konuk ekip için iyi haber ise savunma oyuncusu Evan Ndicka'nın cezadan dönmüş olması. Roma’nın Lazio ve Milan maçlarındaki kazanmaya odaklı oyununu beğendim. Özellikle savunmada hatasız olmanın Udinese deplasmanında kazanma şansını arttıracağını düşünüyorum ve Roma galibiyeti öneriyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

 Misliden günün şampiyon tercihleri