Gazete Vatan Logo
Magazin Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi

Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi

Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.

Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi

Sinem Yıldırım, 17 yıl uzak kaldığı setlere dönmüş ve ilk kez bir sinema filminde oynamıştı. Sinem Yıldırım, Halil Ergün ile Erkan Petekkaya’nın başrolünde olduğu, ‘Dedemin Gözyaşları’ filminde ‘Doktor Gözde Yıldırım’ı canlandırmıştı.

"BÜYÜK GURUR VE MUTLULUK"

Sosyetik güzel, "Çok uzun yıllar sonra setlere dönmek heyecan verici oldu. Senaryonun güzelliği projeye ‘Evet’ dememi sağladı. Halil Ergün gibi bir duayenle aynı sahneleri paylaşmak büyük gurur ve mutluluk. Zaten çekimler çok güzel geçti” demişti.

PANİK YAŞADI

Sosyetik Sinem Yıldırım, önceki akşam Bebek Lucca’da erkek arkadaşıyla sohbetteydi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.

GÖRÜNTÜLENMEKTEN RAHATSIZ OLDU

Mekanın dışında oturan ikili, görüntülenmekten rahatsız oldu. Yıldırım’ın yanındaki erkek arkadaşının kim olduğu ise öğrenilemedi.