Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi

Son dakika kurtlar vadisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurtlar vadisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurtlar vadisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtlar vadisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.198 kurtlar vadisi haberi bulunmuştur. Tüm kurtlar vadisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabının çalındı. Hesaptan yapılan paylaşımlar ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Magazin
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi
Maltepe'de tarihi kıraathanede yangın; 2 kişi dumandan etkilendi Maltepe'de tarihi kıraathanenin çatısı alev alev yandı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sırasında çatıda kısmı çökme yaşanırken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Büyük çapta hasar meydana gelen tarihi kıraathanenin dizilere de ev sahipliği yaptığı öğrenildi.
3.02.2024 Gündem
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Abdullah Avcı'dan Kurtlar Vadisi Kılıç pozu: Bir tarafı gülüyor, bir tarafı kızıyor!
Abdullah Avcı'dan Kurtlar Vadisi Kılıç pozu: Bir tarafı gülüyor, bir tarafı kızıyor! Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'yla ilgili sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf paylaşım rekoru kırdı. Avcı'nın duruşu, Kurtlar Vadisi dizisindeki Kılıç karakterine benzetildi.
20.11.2023 Futbol
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı Hayranlarının ekrana dönüşü için müjdeli haber beklediği 'Kurtlar Vadisi'nde 258 bölüm boyunca rol alan Cahit Kayaoğlu, 'Kurtlar Vadisi: Filistin' ve 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filmlerinde de kamera karşısına geçti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı.
27.09.2023 Magazin
Görkem Sevindik görüntülerin ardından konuştu: Bir tost satıyorum bir fotoğraf çektiriyorum
Görkem Sevindik görüntülerin ardından konuştu: Bir tost satıyorum bir fotoğraf çektiriyorum “Kurtlar Vadisi”nde canlandırdığı ‘Pusat’ rolüyle tanınan Görkem Sevindik’in Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kantininde satış yaptığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
10.08.2023 Magazin
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var'
Ali Sürmeli’den yıllar sonra gelen Deli Yürek ve Kenan Işık itirafı: ‘Acaba içimde kötü bir insan mı var' Geçtiğimiz yılların sonunda annesi Akçe Sürmeli’nin vefatı ile sarsılan Ali Sürmeli’den Kenan Işık itirafı geldi. 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli, Kenan Işık'la olan anısını yıllar sonra anlattı.
22.07.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Ştandart Kazım'ı yıllar sonra ortaya çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Ştandart Kazım'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Osman Sınav'ın unutulmaz dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Ştandart Kazım karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Kazım Çarman'ın son hali şaşırttı. Bir süredir İsviçre'de yaşayan Kazım Çarman'ı görenler ''Yıllar işlememiş'' demeden edemedi.
17.07.2023 Magazin
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum'
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cevat'ından kötü haber! 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde Cevat Akarsu karakterine hayat veren Şekip Taşpınar'ın yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı. İzlenme rekorları kıran ve hafızalarda silinmez bir yer edinen dizinin sevilen isminin durumu hayranlarını oldukça üzdü. Oyuncunun eşi, Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi.
12.06.2023 Magazin
'Kurtlar Vadisi’nin Meral'i Müge Ulusoy setlere döndü!
'Kurtlar Vadisi’nin Meral'i Müge Ulusoy setlere döndü! Bir dönemim fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Laz Ziya'nın (İstemi Betil) kızı 'Meral Yılmaz' karakterine hayat veren Müge Ulusoy, "Çok özlemişim" dediği setlere uzun süre sonra dönüş kararı aldı. Gözlerden uzak bir hayat süren 51 yaşındaki oyuncu, yıllara meydan okuyan son haliyle dikkat çekti.
1.06.2023 Magazin
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu
'Pala' isimli papağan kargalara imrendi, Türkçeyi unuttu Esnaf Ruşen Ali Can'ın dükkanına maskot olması için Adana’dan aldığı Pala isimli papağan, Eskişehir’de kargalara özenip onlar gibi ses çıkarmaya başlarken konuşmayı da unuttu.
22.05.2023 Gündem
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Aile İlyas Koruzade kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu diziye öldürülen Serhat'ın babası olarak dahil olan İlyas Koruzade'yi oyuncu Musa Uzunlar canlandırıyor. Peki Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında? Musa Uzunlar hangi dizilerde oynadı?
9.05.2023 Televizyon
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi Sunucu ve oyuncu Eser Yenenler’in kendisini domuza benzeterek karikatürünü çizdiği ve hakaret içerikli açıklamalar yaptığı iddiasıyla şikâyetçi olduğu karikatürist Öznur Kalender hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
25.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kurtlar Vadisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtlar vadisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.