Eczacıbaşı

Eczacıbaşı

Son dakika Eczacıbaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eczacıbaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eczacıbaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eczacıbaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eczacıbaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.515 eczacıbaşı haberi bulunmuştur. Tüm eczacıbaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi? Fenerbahçe Eczacıbaşı voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?
21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi? Fenerbahçe Eczacıbaşı voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçı için heyecan dorukta. Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan ve final serisinde 2-1 önde bulunan Fenerbahçe Opet, maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi?
20.04.2024 Şampiy10
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu! Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024 Gündem
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı Hande Baladın mini elbisesiyle özel geceye damga vurdu. Voleybolcuların katıldığı özel bir gecede sahneye çıkan Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'nın güzel oyuncusu Hande Baladın tüm dikkatleri üzerine çekti.
21.01.2024 Televizyon
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı
İstanbul'un barajlarında doluluk oranları arttı İstanbul'da etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları arttı. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarındaki toplam doluluk oranı 4 Aralık'ta yüzde 34,02 iken 17 Aralık'ta yüzde 47,45 oldu. Alibeyköy Barajı yüzde 59,17, Büyükçekmece Barajı yüzde 35,82, Sazlıdere Barajı yüzde 28,37, Istrancalar Barajı yüzde 100, Kazandere Barajı yüzde 37,79 ve Pabuçdere Barajı ise yüzde 24,52 olarak ölçüldü.
17.12.2023 Gündem
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası final maçı ne zaman, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası hangi kanalda ve saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit, Brezilya'nın Dentil Praia Clube takımını 3 – 1 yenip finale yükselirken, 14.30'da oynanacak VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçın galibi finale yükselecek. VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçının galibi, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi olacak.
16.12.2023 Şampiy10
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Zehra Güneş ortalığı yıktı!  Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu
Zehra Güneş ortalığı yıktı! Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Öte yandan maçta yapılan evlilik teklifi bir anda gündem oldu. İşte detaylar...
26.10.2023 Voleybol
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
29.09.2023 İddaa
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Dev şirketler harekete geçti! Staj başvuruları başladı, gençler meslek öğrenirken para kazanacak
Dev şirketler harekete geçti! Staj başvuruları başladı, gençler meslek öğrenirken para kazanacak Staj yapmak isteyen üniversite öğrencileri için pek çok büyük firma kadro açtı. Eczacıbaşı, Kontrolmatik, Doğuş Otomotiv, Etstur ve Siemens gibi dev şirketler kış dönemi için stajyer alımlarına başladı. Ortak tercih, haftanın en az 3 günü devamlılık, iyi derecede İngilizce ve MS Office programlarına hakimiyet...
14.09.2023 Ekonomi
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı
Milli Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. tutuklandı.
1.08.2023 Voleybol
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme!
Voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit etmişti: Yeni gelişme! Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a, "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N. yakalandı.
1.08.2023 Yaşam
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok
Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok 2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihi bir zafere ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, skandal tehditlerle karşı karşıya kaldı.
31.07.2023 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank yurda döndü
CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank yurda döndü İtalya’nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1’lik skorla mağlup ederek 6’ncı şampiyonluğuna ulaşan VakıfBank, yurda döndü.
21.05.2023 Voleybol
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu VakıfBank'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu VakıfBank'a tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CEV Şampiyonlar Ligi Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek 6'ncı şampiyonluğuna ulaşan VakıfBank için tebrik mesajı yayımladı.
20.05.2023 Gündem
Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup etti.
20.05.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Eczacıbaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eczacıbaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.