Lloyd Austin

Lloyd Austin

Son dakika Lloyd Austin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lloyd Austin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lloyd Austin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lloyd Austin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lloyd austin gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 lloyd austin haberi bulunmuştur. Tüm lloyd austin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor!
ABD basınından şok iddia! İran İsrail'e saldırmaya hazırlanıyor! ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor. İran devlet liderlere yakın kaynaklar, siyasi riskler nedeniyle saldırı planına ilişkin nihai karara varılamadığını kaydetti. ABD Büyükelçiliği perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınlayarak çalışanlarını ülkenin merkezi bölgelerinin dışına seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
12.04.2024 Gündem
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
ABD ve Çin savaş gemileri arasında gerilim
ABD ve Çin savaş gemileri arasında gerilim ABD Hint-Pasifik Komutanlığı (USINDOPACOM), ABD muhrip gemisinin Tayvan Boğazı’ndan rutin geçiş gerçekleştirdiği sırada, Çin savaş gemisinin ABD gemisine yakın bir noktada ‘tehlikeli manevralar’ yaptığını duyurdu. O anların görüntüsü paylaşıldı.
5.06.2023 Dünya
ABD’den Suriye’deki İranlı milislere ait tesislere hava saldırısı
ABD’den Suriye’deki İranlı milislere ait tesislere hava saldırısı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İran'a ait bir intihar İHA'sının Haseke’de terör örgütü DEAŞ ile mücadele koalisyonuna ait tesise saldırı gerçekleştirdiğini, 1 sözleşmeli personelin öldüğünü, 1 sözleşmeli personel ile 5 ABD askerinin yaralandığını açıkladı. ABD’nin saldırıya yanıt olarak Suriye'nin doğusunda İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı grupların kullandığı tesislere hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
24.03.2023 Dünya
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
ABD Donanması'na bağlı USS George HW Bush uçak gemisi Türkiye’ye doğru yola çıktı
ABD Donanması'na bağlı USS George HW Bush uçak gemisi Türkiye’ye doğru yola çıktı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, deprem felaketinin ardından Türkiye’nin muhtemel ek destek taleplerini karşılamak için Akdeniz’deki USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye doğru hareket ettiğini ifade etti.
8.02.2023 Gündem
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç’in, başkent Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine gerçekleştirdikleri eylemlerle, Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokasyona karşı tedbir alınmamasını eleştirerek, “Bu geldiğimiz noktada İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson’un Türkiye’ye 27 Ocak’ta yapacağı ziyaretin önemi de anlamı da kalmadı. Bu nedenle ziyareti iptal ettik” dedi.
21.01.2023 Gündem
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine havadan başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Türkiye'nin bu başarılı operasyonun yankıları devam ederken ABD Savunma Bakanlığı'ndan skandal bir açıklama geldi.
30.11.2022 Dünya
NATO, Rusya’nın “kirli bomba” iddiasını reddetti
NATO, Rusya’nın “kirli bomba” iddiasını reddetti NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna'nın kendi topraklarında "kirli bomba" kullanarak kendilerine karşı provokasyon düzenleyeceği iddiasını reddettiklerini açıkladı.
24.10.2022 Dünya
Bakan Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü
Bakan Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.10.2022 Siyaset
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık!
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık! ABD'de, 11 Eylül 2001'de terör örgütü El Kaide tarafından düzenlenen saldırıların 21. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, "Usame Bin Ladin'i bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık" dedi.
11.09.2022 Dünya
Yunanistan'dan F-35 hamlesi! ABD'de nabız yokladı...
Yunanistan'dan F-35 hamlesi! ABD'de nabız yokladı... ABD’den ilk aşamada 20 adet F-35 savaş uçağı satın alımı için haziran ayında ‘niyet mektubu’ göndererek ilk adımı atan Yunanistan, bu uçakların üretim programına da dahil edilmesi imkânlarını araştırıyor.
21.07.2022 Dünya
ABD bomba 'roket' hamlesi! Rusya'ya karşı kullanılacak
ABD bomba 'roket' hamlesi! Rusya'ya karşı kullanılacak ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD’nin Ukrayna’ya Rusya’nın saldırılarına karşı koyması için 4 adet daha yüksek hareketli topçu roket sistemi (HIMARS) göndereceğini aktardı.
20.07.2022 Dünya
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması!
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması! Belçika’nın başkenti Brüksel’de devam eden NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nda konuşan Genel Sekreter Jens Stoltenberg'den Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, "Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mahsur kalan tahılı Ukrayna'dan çıkarmak için çözüm bulma çabalarını takdir ediyorum." dedi.
16.06.2022 Siyaset
Bakar Akar, NATO Savunma Bakanları ile aile fotoğrafı çektirdi
Bakar Akar, NATO Savunma Bakanları ile aile fotoğrafı çektirdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Belçika’nın başkenti Brüksel'de NATO Savunma Bakanları ile aile fotoğrafı çektirdi.
16.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan flaş uzun menzilli füze açıklaması
ABD Başkanı Biden'dan flaş uzun menzilli füze açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Anma Günü'nde ülkelerin demokrasi ve özgürlük ilkeleri için fedakarlık etmeleri gerektiğini belirterek, "Ukrayna'nın mücadelesi demokrasi ve otokrasi arasındaki bir savaşın parçası" dedi. Öte yandan Biden, Ukrayna'ya Rusya topraklarına ulaşabilecek herhangi bir füze göndermeyi planlamadığını söyledi. Biden, bugün Anma Günü etkinlikleri önce Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya uzun menzilli roket göndermeyi planlayıp planlamadığı sorusuna, "Rusya'ya ateş edebilecek hiçbir şey göndermeyeceğim" şeklinde cevap verdi.
30.05.2022 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya 40 milyar dolarlık yardım!
ABD'den Ukrayna'ya 40 milyar dolarlık yardım! ABD’de 10 Mayıs’ta Temsilciler Meclisi’nde onaylanan Ukrayna’ya 40 milyar dolarlık yardım paketi, Senato’dan onay aldı. Senato Çoğunluk Lideri Demokrat Chuck Schumer oylamadan önce yaptığı açıklamada, yardım paketi için destek çağrısında bulunarak, "Bu büyük bir paket ve hayatta kalmak için savaşan Ukrayna halkının büyük ihtiyaçlarını karşılayacak. Senato, bu acil yardımı kabul ederek, Ukrayna halkına şunu söyleyebilir. Yardım yolda. Gerçek yardım. Önemli yardım. Bu yardım, Ukraynalıların galip gelmesini sağlayabilir" dedi.
19.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in NATO hesabı tutmadı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in NATO hesabı tutmadı Ukrayna-Rusya savaşı başlamasıyla Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyelik için resmen başvurup onay almaları halinde Rusya lideri Putin’in NATO’yu zayıflatma planı darbe yemiş olacak.
14.05.2022 Dünya
Zelenskiy, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü
Zelenskiy, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi.
25.04.2022 Dünya
Rusya'nın hedefindeki şehir belli oldu! Vladimir Putin nükleer başlıklı füzeyi o bölgeye yolladı...
Rusya'nın hedefindeki şehir belli oldu! Vladimir Putin nükleer başlıklı füzeyi o bölgeye yolladı... Rus ordusunun Ukrayna topraklarını işgal etmesiyle başlayan savaşta iki ay geride kaldı. Ukrayna'da Rus ordusu hedef değiştirdi ve Donbass’a yöneldi. Ukrayna’nın ortaya attığı yeni bir iddia ise herkesi korkuttu. Rusya’nın nükleer planı devreye girdi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile bir araya geldi. Görüşmenin detayları ise saatler sonra ortaya çıktı. Rusya ise Washington'a Kiev'e silah tedarikini durdurmasını talep eden bir diplomatik nota verdi. Rusya güne Bryansk kentinden gelen görüntüler ile uyandı. Kentteki akaryakıt deposunda ve askeri tesiste yangın çıktı.
25.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rus işgalciler Karadeniz'den Odesa'yı bombardımana tuttu, Kiev ve diğer şehirlerde patlamalar var. Rus ordusu, bu kez Suriye'de de bulunmuş bir generalini kaybetti. İki gazeteci daha öldürüldü, Kiev'e gelen ilk yabancı liderler Zelenskiy ile buluştu. Ukrayna lideri ABD'ye seslenerek "11 Eylül'ü hatırlayın" dedi ve hava sahasının kapatılmasını istedi. ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinden de korkunç bir iddia geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yeni açıklama yaptı. Stoltenberg Ukrayna'nın NATO'ya katılıp katılmayacağı konusundaki soruya da yanıt verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lloyd Austin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lloyd austin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.