Lazkiye

Lazkiye

Son dakika lazkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lazkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lazkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lazkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lazkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 941 lazkiye haberi bulunmuştur. Tüm lazkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de 5 bin 801 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sivil savunma ekibi Beyaz Baretliler, yaptıkları paylaşımlarda enkaz bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
18.02.2023 Dünya
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi  Suriye Sağlık Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada depremden etkilenen ve hükümetin kontrol ettiği bölgelerde ölü sayısının 769’a, yaralı sayısının ise 1448’e yükseldiğini açıkladı. 
7.02.2023 Dünya
Deprem Suriye'yi de vurdu: En az 230 kişi hayatını kaybetti
Deprem Suriye'yi de vurdu: En az 230 kişi hayatını kaybetti Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem, en az 10 şehirde hissedildi. İlk belirlemelere göre, depremin komşu Suriye'de en az 230 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan flaş talimat! 'Gündüz yapalım, bunu tüm ülkeye yayalım'
Bakan Soylu'dan flaş talimat! 'Gündüz yapalım, bunu tüm ülkeye yayalım' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021'de Cumhuriyet tarihinin rekor uyuşturucu yakalamalarını yaptıklarını belirterek, “Arkadaşlar uyuşturucu operasyonlarını sabaha karşı yapmayın artık. Gündüz milletin gözünün önünde yapın. Gece yapıyoruz uyuşturucu operasyonlarını, çok anlatamıyoruz” dedi.
1.02.2022 Siyaset
İsrail jetleri gece 03.02'de Rusya'nın kalesini füzelerle vurdu!
İsrail jetleri gece 03.02'de Rusya'nın kalesini füzelerle vurdu! Doğu Akdeniz'de yer alan Rusya'nın kalesi olarak görülen Lazkiye'yi bombardımana tutan İsrail jetleri, bir ayda ikinci kez saldırdı. Yerel medya, şiddetli patlamaların 70 kilometre uzaklıktaki Tartus'tan bile duyulduğunu aktarıyor.
28.12.2021 Dünya
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300...
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300... İdlib gerginliğinden sonra Suriye'deki askeri hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu’nun, TSK desteğinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası harekâtını gerekçe gösteren Suriye rejimi bölgeye asker ve silah yığınağı yapıyor. Rusya da Kamışlı ve Rakka’daki hava üslerine S-300 füzeleri konuşlandırıyor.
15.11.2021 Dünya
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri…
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri… Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Peki, Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem
Rusya İdlib'e hava saldırıları düzenledi
Rusya İdlib'e hava saldırıları düzenledi Rusya, Suriye'de "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları içindeki Hamame, Mazra ve Zerzur köylerine 15 hava saldırısı düzenledi.
15.09.2021 Dünya
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var Suriye'de Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içinde bulunan köye saldırdı. Saldırıda 7 sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı.
22.07.2021 Gündem
Erkam Yıldırım'dan Sedat Peker'e suç duyurusu
Erkam Yıldırım'dan Sedat Peker'e suç duyurusu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in kendisiyle ilgili iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu.
25.05.2021 Gündem
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı Rusya'ya ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı hava saldırılarında bir sivil hayatını kaybetti, iki sivil yaralandı.
21.03.2021 Dünya
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu
Teröristbaşı Karayılan'a büyük şok! Teslim oldu Terör örgütü PKK'nın Gara'daki eğitim sorumlusu teslim oldu. Kadın teröristten PKK'nın yapılanması ve terör faaliyetleriyle ilgili flaş itiraflar gelirken tutuklanan terörist örgüt yapılanmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulunurken, halen dağda olan 151 teröristi fotoğraflarından teşhis ederek deşifre etti.
2.03.2021 Gündem
Rus ordusu Türkiye sınırında! Yüzlerce asker...
Rus ordusu Türkiye sınırında! Yüzlerce asker... Türkiye sınırında sıcak gelişme. Rus ordusu, Suriye'nin Lazkiye ilindeki Hmeymim Hava Üssü'nden yüzlerce asker ve aracı Haseke'nin Kamışlı ilçesine gönderdi. Mardin'in Nusaybin ilçesiyle arasında yalnızca sınır olan Kamışlı'ya iki savaş uçağı ve altı helikopter indi, Rus askeri sayısı 1000'e ulaştı.
28.12.2020 Dünya
Rus savaş uçakları, İdlib'de Suriye Milli Ordusu güçlerini vurdu
Rus savaş uçakları, İdlib'de Suriye Milli Ordusu güçlerini vurdu Rus savaş uçakları, Suriye'nin İdlib ilinde ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu, çok sayıda asker hayatını kaybetti.
26.10.2020 Dünya
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentinde halk, Türkiye'nin bölgedeki askeri varlığını destekleyen gösteriler düzenledi.
18.09.2020 Dünya
Uluslararası Göç Filmleri Festivali bu akşam sona eriyor
Uluslararası Göç Filmleri Festivali bu akşam sona eriyor Bu yıl ilki gerçekleştirilen dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali ‘Uluslararası Göç Filmleri Festivali, bu akşam gerçek zamanlı 3D sanal stüdyoda ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen yeni nesil kapanış töreniyle sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, İngiltere’deki Stonehenge Anıtı ile Göbeklitepe’nin dijital olarak harmanlanmasıyla oluşturulan sanal sahnede gerçekleştirilecek kapanış törenine video konferansla katılacak.
21.06.2020 Gündem
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti!
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti! Rus savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek, sivil yerleşim ve cephe hatlarına düzenlediği hava saldırısı sonucunda en az üç sivil hayatını kaybetti, üç sivil yaralandı.
8.06.2020 Dünya
Türkiye ile Rusya arasında mutabakat sağlandı! İşte dikkat çeken detay
Türkiye ile Rusya arasında mutabakat sağlandı! İşte dikkat çeken detay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Suriye İdlib konusunda anlaşmaya vardı. İşte anlaşmadaki öne çıkan detaylar.
6.03.2020 Gündem
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü!
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü! Rus savaş uçaklarının İdlib'de bir tavuk çiftliğine sığınan sivilleri hedef aldığı saldırıda 16 sivil hayatını kaybetti.
5.03.2020 Dünya
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12  ölü
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12 ölü Esad rejimi ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti.
3.03.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da milletvekilleriyle gerçekleştireceği görüşme öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Suriye meselesi bizim için asla bir macera değildir. Suriye'deki mücadelemizi kavrayamayan, anlayamayanlar var." ifadelerini kullandı.
29.02.2020 Siyaset
Esed rejiminden saldırı: 3'ü çocuk 4 sivil öldü!
Esed rejiminden saldırı: 3'ü çocuk 4 sivil öldü! Astana anlaşmalarını ve Soçi mutabakatını hiçe sayan Rusya destekli Beşşar Esed rejimi güçlerinin İdlib kent merkezine topçu saldırılarında 3'ü çocuk, toplam 4 sivil yaşamını yitirdi.
27.02.2020 Dünya
Muhalifler İdlib'de Serakib kasabasını geri aldı
Muhalifler İdlib'de Serakib kasabasını geri aldı İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde M4 ve M5 kara yollarının birleştiği noktada yer alan Serakib ilçesi, rejim güçleriyle şiddetli çatışmaların ardından ılımlı muhaliflerin kontrolüne geçti.
27.02.2020 Dünya
İdlib'de kritik bölge ele geçirildi!
İdlib'de kritik bölge ele geçirildi! İdlib'in stratejik önemdeki Serakib ilçesine açılan Neyrab köyü, rejim güçleriyle şiddetli çatışmaların ardından ılımlı muhaliflerin kontrolüne geçti.
24.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lazkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lazkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.