Kyk Faiz

Kyk Faiz

Son dakika KYK faiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KYK faiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KYK faiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk Faiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk faiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 kyk faiz haberi bulunmuştur. Tüm kyk faiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ve kredi başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK başvurularını kaçıran öğrenciler için süreci uzattıklarını duyurdu. Daha önce başvuru yapan ve sonuçların açıklanmasını bekleyen KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK burs başvurusunu kaçıranlara ek süre verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK burs başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs geç başvuru süreci bitiş tarihi ve saati…
25.11.2022 Eğitim
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek?
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? Yüz binlerce KYK borçlusunu ilgilendiriyor! Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredi borçları için yapılan düzenleme hyürülüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yasalaştı. Peki, KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? KYK faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar…
9.11.2022 Ekonomi
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? Binlerce kişinin beklediği KYK faiz affı ile ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi borcu ödemelerinde faizlerin silineceği ve borçların alınan tutar üzerinden ödeneceği açıklamasını yapmıştı. KYK faiz affı düzenlemesi beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati daha önce düzenlemenin Meclis’e geleceği tarihi açıklamıştı. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? KYK faiz affı son durum ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı
İYİ Parti lideri Akşener: Fındık 74 lira olmalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Fındık en az 3,5 dolar yani 74 lira olmalı, dolar artarsa fiyat da artmalı" dedi.
20.07.2022 Siyaset
KYK borçları ne zaman silinecek, silme işlemi başladı mı? Kimlerin KYK faizleri nasıl, ne zaman silinecek?
KYK borçları ne zaman silinecek, silme işlemi başladı mı? Kimlerin KYK faizleri nasıl, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faizi ne zaman ve nasıl silinecek? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada KYK kredilerindeki faizin silindiği, yalnızca ana paranın ödeneceği aktarıldı. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredilerine uygulanan faiz indirimi ile birlikte uygulamadan yararlanacak üniversite mezunu sayısının 3 milyon 157 bin olduğu açıklandı. Peki, KYK faiz borçları nasıl ödenecek, uygulama başladı mı, ne zaman başlayacak?
20.07.2022 Eğitim
Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir?
Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir? KYK faiz silinmesi kimleri kapsıyor, kimlerin KYK faizleri silinecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada KYK borcu düzenlemesine ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Erdoğan öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağını da kaydetti. Peki, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir?
19.07.2022 Eğitim
KYK borçları silindi mi, KYK gecikme zammı kaldırıldı mı? KYK faiz kararı sonrası KYK kredi faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi, KYK gecikme zammı kaldırıldı mı? KYK faiz kararı sonrası KYK kredi faizleri ne zaman silinecek? KYK ana para borç faizi silindi mi, düzenleme ne zaman başlayacak? KYK borçları için alınacak karar merakla bekleniyordu. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK düzenlemesine yönelik açıklamalarda bulundu. Peki, KYK gecikme zammı kaldırıldı mı? KYK faiz kararı sonrası KYK kredi faizleri ne zaman silinecek
19.07.2022 Eğitim
KYK borçları, terörle mücadele... Milyonların gmözü kabine toplantısında!
KYK borçları, terörle mücadele... Milyonların gmözü kabine toplantısında! 5 milyon gencin gözü bugünkü kabine toplantısında olacak. 5.5 milyar lira tutarındaki KYK kredi borçlarıyla ilgili düzenlemeye bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde son şekli verilecek. Kabinede KYK borçları konusunda faizlerin silinmesi, geri ödemeyi kolaylaştıracak şekilde yapılandırmaya gidilmesi ve yeni bir sabit oran belirlenmesi gibi seçenekler masada olacak.
18.07.2022 Gündem
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart Borcu olan herkesi kapsıyor! Uyarı geldi. Son gün 1 Mart. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart'a kadar ödemesi gerekiyor.
23.02.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor Milyonlarca vatandaş uzun süre bekledi. Borç yapılandırması kararı geldi. Milyonları sevindiren karar sonrası hangi borçların yapılandırılacağı merak konusu oldu. Borçların silinip silinmeyeceğini araştıran vatandaşlar detayların belli olması ile rahat bir nefes aldı. Borç yapılandırma haberi bekleyen gençlerin KYK borçlarının durumu da netlik kazandı. 4 milyon genci yakından ilgilendiren gelişme ile KYK borç faizlerinin ödenmeyeceği anlaşıldı. KYK borçlarında peşin ödeme yapacaklar faiz yükünden kurtulacak. Vadeli olarak ödeyecek kişiler ise borçlarını 3 yıl içerisinde kapatabilecek. Taksitle ödemeyi seçen borçlulara, daha önce yapılan yapılandırmalarda da olduğu gibi, yüzde 4.5 faiz uygulanacak.
8.12.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve... Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, SSK, Bağkur tüm çalışanları sevindiren haber. Meclis'te kabul edildi. İstihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi. Şimdi özellikle borcu olanlar yapılandırmanın hangi borçları kapsadığını merak ediyor.
11.11.2020 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle emeklilik hayali kuran vatandaşlar için de geçerli. SGK, SSK, Bağkur Tüm çalışanları sevindiren haber. Yapılandırma, dondurma, ihya kolaylığı getirildi. KYK borcu bulunan gençler, 'KYK borçları yapılandırılacak mı' diye merak ediyordu. Bir güzel haber de onlar için geldi. Borç yapılandırması ile ilgili düzenleme Meclis’te görüşülüyor. Tasarıda Bağ-Kur sigortalıları için borçlarını ödeyerek emeklilik imkanına kavuşma hakkı da bulunuyor. Borçları olanların borçları nasıl yapılandırılacak? Emeklilik şartları nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde...
30.10.2020 Ekonomi
KYK borcu silinecek mi? Meclis’e soru önergesi verildi! KYK faiz affı çıkacak mı?
KYK borcu silinecek mi? Meclis’e soru önergesi verildi! KYK faiz affı çıkacak mı? Üniversite hayatlarını sürdürmek için alınan öğrenim kredileri üniversite eğitiminin sona ermesinin ardından da araştırılan konuların başını çekiyor. 4 yıl boyunca alınan krediler mezun olduktan 2 yıl sonra faizli bir şekilde alınıyor. Milyonlarca kişinin gündeminde olan KYK borçları ile ilgili soru önergesi verildi. Peki, KYK borcu silinecek mi, faiz affı mı çıkıyor?
20.09.2020 Eğitim
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
Milyonlara müjde! Kabul edildi, faiz ve borçlar siliniyor
Milyonlara müjde! Kabul edildi, faiz ve borçlar siliniyor Milyonları ilgilendiren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Teklifte öğrenim kredisi, kur korumalı mevduat uygulaması, turizm payı oranları gibi düzenlemeler yer alıyordu. Yasalaşan teklifle birlikte öğrenim kredisi alanlar borçlarını, aldıkları miktar kadar ödeyecek. Kur Korumalı Mevduat uygulamasının süresi 31 Aralık 2023'e kadar uzatılacak. Pandemi döneminde kesilen maske cezaları silinecek. İşte milyonları etkileyecek o düzenlemeler...
4.11.2022 Ekonomi
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, ekonomik düzenlemeleri içeren 52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi. Teklifle; Kovit-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.
17.10.2022 Ekonomi
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman yapılandırılacak? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman yapılandırılacak? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi? Yüksek enflasyon nedeniyle ödemelerde sorun yaşayan KYK borçlularına Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aylarda müjde vermişti. 1 milyonun üzerinde KYK borçlusunun anapara üzerine eklenen faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Toba Kanun Teklifi’nde Meclis’e sunuldu. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu ne zaman silinecek? KYK kredi faizleri ile ilgili düzenleme Meclis’ten geçti mi? İşte detaylar…
12.10.2022 Ekonomi
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi?
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği KYK kredilerinin faizlerine yönelik yasa teklifi torba yasayla yeniden gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bu borçlara yönelik faizlerin silineceğini aktarırken, bu aftan yararlanıp yaralanamayacağı da merak konusu oldu. Peki, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak?
7.10.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kyk Faiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk faiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.