Yapılandırma

Yapılandırma

Son dakika yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.272 yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar!
Galatasaray'da kriz: Icardi'den 5 milyon euroluk ihtar! Arjantinli golcü, G.Saray’dan alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti, “Ya 5 Mart’a kadar paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim” dedi. Cim-Bom ise bu parayı tamamen ödeyemedi ama yapılandırma anlaşmasıyla sorunu çözdü
10.03.2024 Galatasaray
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık"
Adana’da TYP kapsamında bin 500 kişi işe alınacak! "Büyük kayıplar yaşadık" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adana’da Toplum Yararına Programlar (TYP) çerçevesinde bin 500 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.
7.03.2024 Adana
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme E-ticaret platformu Trendyol, Ukrayna pazarına girmeye hazırlandığını duyurdu.
2.02.2024 Ekonomi
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor? İşte borç affı ile ilgili merak edilen detaylar...
1.12.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesinde mücbir sebep hali uzatıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024'e ertelendiğini açıkladı.
30.11.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı
Deprem bölgesindeki bazı illerde mücbir sebep hali uzatıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep halini 30 Nisan 2024'e uzattı.
29.11.2023 Gündem
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor?
28.11.2023 Ekonomi
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı!
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı! Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, tüm araçları kapsayacak şekilde ve bir defaya mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kararında son güne girildi. Temmuz ayında alınan karar kapsamında, ek MTV'de ilk taksitin son ödemesi bugün sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 31 Ağustos'ta sona erecek ilk taksit ödemelerini 6 Eylül'e ertelemişti.
6.09.2023 Ekonomi
Gizli fiyat artışı ile ilgili harekete geçildi!  81 ile talimat gönderildi
Gizli fiyat artışı ile ilgili harekete geçildi! 81 ile talimat gönderildi Ticaret Bakanlığı tüketicilere satılan ürünleri mercek altına aldı. Fahiş fiyata karşı denetimlerini sıkılaştıran Bakanlık gizli fiyat artışlarına ilişkin önemli bir uyarı yaptı. Bakanlık 81 ile talimat gönderdiğini duyurdu. İşte detaylar...
27.08.2023 Ekonomi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu "Doğan" kod adlı Kadri Encu’yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.08.2023 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV ve yapılandırma için son gün 31 Ağustos
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV ve yapılandırma için son gün 31 Ağustos Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Motorlu taşıtlar vergisinin ek ödemesinin ilk taksitinde son 5 gün kaldı. 31 Ağustos'a kadar ödemelerin yapılması gerekiyor. Ayrıca yapılandırmadan faydalanamayan mükelleflerin hesaplanan tutarların tamamının faizi ile ödenmesi için de son tarih 31 Ağustos. İşte ek MTV vergisi ile ilgili tüm detaylar...
27.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin Borcu olanları yakından ilgilendiriyor. Yapılandırmada sona geliniyor. Pek çok kişi borcu olduğunun farkında değil. Sigortalı işte çalışmayanlar, sigortasız çalışanlar, 18 yaşından sonra eğitime devam etmeyenler, 20 yaşında liseyi bitirip de üniversiteye devam etmeyenler, üniversite mezunu olup da çalışmayanlar GSS kapsamına giriyor.
16.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos Borcu olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksiti ve borç yapılandırmasında ödeme süresi 31 Ağustos'ta doluyor.
15.08.2023 Ekonomi
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 92'si deprem bölgesi diye bir ifade var bunu sevmiyorum. Herkes kendini yüzde 8'de kabul ediyor. Türkiye'nin yüzde 100'ü deprem bölgesi" ifadelerini kullandı. Özener ile Ersoy olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma süresi uzatıldı!  Resmi Gazete'de yayımlandı
Borç yapılandırma süresi uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam eden yerlerde borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılmasına dair tebliğ yayımladı.
9.08.2023 Ekonomi
Otomobil ve araç sahipleri için son gün! Ödemeyenlere için yasaklar getirildi
Otomobil ve araç sahipleri için son gün! Ödemeyenlere için yasaklar getirildi Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri ve yapılandırma kapsamındaki vergi borçları için son gün. MTV ödemelerinin ikinci taksidinin son gününde ödemeler nereden ve nasıl yapılacak? Mali Müşavir Murat Bal CNN Türk ekranlarında yanıtlarken, ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni (MTV) ödemeyenlere bir dizi yasaklar getirildi.
4.08.2023 Ekonomi
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.
4.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Ödemeler için son gün
Borcu olanlar dikkat! Ödemeler için son gün SGK kapsamında yapılandırılan borçlar ile sigorta primi borçları için bugün son ödeme günü. Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü ise yarın.
3.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.