Borç Yapılandırma

Borç Yapılandırma

Son dakika borç yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borç yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borç yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 907 borç yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm borç yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor? İşte borç affı ile ilgili merak edilen detaylar...
1.12.2023 Ekonomi
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor?
28.11.2023 Ekonomi
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 92'si deprem bölgesi diye bir ifade var bunu sevmiyorum. Herkes kendini yüzde 8'de kabul ediyor. Türkiye'nin yüzde 100'ü deprem bölgesi" ifadelerini kullandı. Özener ile Ersoy olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma süresi uzatıldı!  Resmi Gazete'de yayımlandı
Borç yapılandırma süresi uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam eden yerlerde borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılmasına dair tebliğ yayımladı.
9.08.2023 Ekonomi
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.
4.08.2023 Ekonomi
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman?
SGK borç yapılandırmada karar alındı! Vergi borcu ödemesi uzatıldı mı? Vergi yapılandırma son günü ne zaman? Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan borç yapılandırma ile ilgili son açıklama geldi. SGK tarafından son ödeme tarihi 31 Temmuz olan borç yapılandırma, cari dönem prim borçlarının ödeme süresi uzatıldı mı sorusu gündemdeki yerini aldı. Sigortalıları ve işverenleri yakından ilgilendiren karar sonrası internette, "Borç yapılandırma süresi uzatıldı mı? Vergi ödememeleri son günü ne zaman? soruları araştırılmaya başlandı.
31.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar...
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar... Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında sona gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından bugün mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
3.07.2023 Ekonomi
Borçlu milyonları ilgilendiren gelişme! Vergi affında başvuru için son fırsat! İşte kapsamı ve detayları
Borçlu milyonları ilgilendiren gelişme! Vergi affında başvuru için son fırsat! İşte kapsamı ve detayları Halk arasında 'Vergi affı' olarak da bilinen Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması için son tarihe gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından 3 Temmuz Pazartesi günü mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
2.07.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları Borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Pandemi döneminde kesilen cezalara ilişkin müjde geldi. Rakamlar netleşti. Buna göre 321 bin kişinin ödediği 309 milyon TL'lik tutar iade edilecek. Bugüne kadarki en geniş kapsamlı vergi borcu yapılandırma kanun teklifinin de detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın beklediği vergi affı borç yapılandırma kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yasalaşacak olan düzenleme ile 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödeme hakkı tanınacak. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte vergi affı 2023 ile ilgili detaylar...
1.06.2023 Ekonomi
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı?
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı? "Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?” Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi uzatıldı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşan vergi affı düzenlemesiyle vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus, köprü, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi gibi borçlar yapılandırılabilecek.
23.05.2023 Gündem
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları!
Su borcu yapılandırma 2023 nasıl yapılır, son gün ne zaman? İSKİ su borcu yapılandırma başvuru detayları! Su borcu yapılandırma için son gün ne zaman, İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini duyurdu. Su borcu yapılandırması duyurusunun ardından başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, detayları sorgulamaya başlarken, İSKİ su borcu yapılandırma 2023 nasıl ve ne zaman yapılır?
22.05.2023 Ekonomi
Bakanlıktan 'borç yapılandırması' açıklaması: 50 milyar TL'yi aştı
Bakanlıktan 'borç yapılandırması' açıklaması: 50 milyar TL'yi aştı Hazine ve Maliye Bakanlığı "Kamu borçlarına yapılandırma başvuruları devam ediyor, şu ana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurdu, toplam yapılandırma 50 milyar lirayı aştı" açıklamasında bulundu.
17.04.2023 Ekonomi
Çalışan depremzede için 50 bin TL destek! Ücret alınmayacak
Çalışan depremzede için 50 bin TL destek! Ücret alınmayacak Borç yapılandırma düzenlemesine depremzedelere yardımı kolaylaştıran maddeler eklendi. Çalışan depremzedeye işveren tarafından yapılan ayni yardımlar ile 50 bin lirayı geçmeyen nakdi yardımlardan vergi alınmayacak. Kurumlar Vergisi mükellefine sağlanan vergi teşviklerinden de bir kereye mahsus yüzde 10 kesinti yapılacak. İşte detaylar...
10.03.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Taksit imkanı
Borçlar siliniyor! Taksit imkanı Borcu olan çok sayıda vatandaşı ilgilendiriyor. Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi ile 2 bin liraya kadar olan vergi borçları silinecek ve daha yüksek tutarlı borçlara ise 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanacak.
6.03.2023 Ekonomi
Borç yapılandırmada yeni düzenleme! Tarih değişiyor, işte gündemdeki maddeler
Borç yapılandırmada yeni düzenleme! Tarih değişiyor, işte gündemdeki maddeler Vergi borcu affı 2023 son durum merak ediliyor. Borç yapılandırma düzenlenmesinin ne zaman yürürlüğe gireceği merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından Meclis çalışmalarına 28 Şubat gününe ara verildiği açıklanmıştı. TBMM'nin gündeminde EYT, vergi affı ve taşerona kadro gibi gündem maddeleri yer alıyordu. AK Parti, depremden doğrudan etkilenen 11 ilde yaşayan vatandaşlara yönelik bazı ekonomik düzenlemeleri gündemine aldı. İşte haberin detayları...
25.02.2023 Ekonomi
GSS borçları silinecek mi? 2023 Genel Sağlık Sigortası affı var mı?
GSS borçları silinecek mi? 2023 Genel Sağlık Sigortası affı var mı? GSS borçlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Borç yapılandırma pakeri kapsamında vergi, SGK, emlak vergisi borçlarına yapılandırma ve taksit imkanı sağlanacağı duyurulmuştu. Bu gelişmeden sonra "GSS prim borçları silinecek mi, Genel Sağlık Sigortası affı var mı" soruları merak edildi. İşte detaylar...
31.01.2023 Gündem
2 bin TL altı vergi borçlar ne zaman silinecek? Vergi affında 2 bin TL altı borçlar siliniyor!
2 bin TL altı vergi borçlar ne zaman silinecek? Vergi affında 2 bin TL altı borçlar siliniyor! Borç yapılandırma kanun teklifi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı. Toplam 521 milyarlık alacağı kapsayan borç yapılandırmadan faydalanacak kişi sayısı 14 milyonu aşıyor. Vergi affını merakla bekleyen ve "2 bin TL altı vergi borçları ne zaman silinecek, vergi affı ne zaman çıkacak" sorusuna yanıt arayan vatandaşların toplamda 4,6 milyar liralık borcu silinecek.
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu Antik Mısır'ın gizemleri keşfedilmeye devam ediyor. 2300 yılına ait genç bir erkek çocuğa ait mumya, araştırmacıları şaşkına çevirdi. Altın Çocuk adı verilen mumyanın tabutundan çıkanlar arasında altın ve değerli taşlardan daha fazlası var. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu Borç yapılandırması hakkında konuşan Nebati, yapılandırmada vadenin 4 yıl olacağını belirtirken peşin ödemede yüzde 10 indirim sağlanacağını söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
Memur emeklisi zam farkı için tarih belli oldu! Bakanlık açıkladı
Memur emeklisi zam farkı için tarih belli oldu! Bakanlık açıkladı Memur emeklilerinin beklediği haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin alacağı zam farkı ve ek gösterge farkının 27 Ocak Cuma gününden itibaren ödenmeye başlanacağını duyurdu.
24.01.2023 Çalışma Hayatı
Emlak vergisi affı var mı? 2023 Emlak vergisi borçları silindi mi?Emlak vergisi affı var mı? 2023 Emlak vergisi borçları silindi mi?
Emlak vergisi affı var mı? 2023 Emlak vergisi borçları silindi mi?Emlak vergisi affı var mı? 2023 Emlak vergisi borçları silindi mi? Emlak vergisi affı hakkında araştırmalar sürüyor. Borç yapılandırma paketi kapsamında olan emlak vergisi borçları silinecek mi sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamayı yaptı. Belediyelerin yılda iki kez tahsil ettiği emlak vergisine af geldi mi? İşte detaylar...
24.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borç Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.