Kuzey Ege Denizi

Kuzey Ege Denizi

Son dakika Kuzey Ege Denizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Ege Denizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Ege Denizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Ege Denizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey ege denizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 kuzey ege denizi haberi bulunmuştur. Tüm kuzey ege denizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turizm merkezi Bozcaada'da Tiny House yasakları başlıyor
Turizm merkezi Bozcaada'da Tiny House yasakları başlıyorÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde belediye tarafından, kaçak konaklamanın önüne geçmek için adada son dönemde çoğalan 'Tiny House' olarak adlandırılan tekerlekli ahşap evler için mühürleme işlemi yapıldığı açıklandı. Belediye, bu hareketli yapılara su ve elektrik hizmetleri verilmeyeceğini, daha önceden su ve elektrik bağlananların da kesileceğini belirtti.
25.05.2024Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildiÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildiÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeliÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeliÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
13.12.2023Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeliÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
8.12.2023Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeliÇanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılacak bazı feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
17.11.2023Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeliÇanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
3.11.2023Gündem
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısıKuzey Ege Denizi'nde, yarın öğle saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiÄŸi belirtilirken, ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.
15.10.2023Gündem
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriÅŸ-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriÅŸ-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyorÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaÅŸanan kapı krizi ve giriÅŸ ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaÅŸan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriÅŸ-çıkış saati koyması kriz yaÅŸanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduÄŸu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023YaÅŸam
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladıÇanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaÅŸandı. Sevgilisiyle tatil yapan YeÅŸim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan YeÅŸim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023YaÅŸam
Bozcaada bayramda dolup taÅŸtı! Adım atacak yer kalmadı, yüzde 100 dolu
Bozcaada bayramda dolup taÅŸtı! Adım atacak yer kalmadı, yüzde 100 doluÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesi, 9 günlük Kurban Bayramı'nda yerli ve yabancı turistlerin akınına uÄŸradı. Adanın doÄŸal güzellikleri ve tarihi dokusu, tatilcilerin ilgisini çekerken, konaklama tesisleri tam kapasiteyle çalıştı. 4 bin 500 resmi yatak kapasitesine sahip olan Bozcaada, gayrı resmi konaklama tesisleriyle birlikte günlük 10-15 bin tatilciyi ağırladı. Konaklama tesislerindeki yüzde 100 doluluk oranı, adadaki iÅŸletmecilerin ve esnafın yüzünü güldürdü.
29.06.2023Gündem
Bozcaada'ya o araçların geçiÅŸleri yasaklandı
Bozcaada'ya o araçların geçiÅŸleri yasaklandıÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesine, Bozcaada Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doÄŸrultusunda 19-32 kiÅŸilik midibüs, otobüs tipi araçların geçiÅŸleri yaz sezonu boyunca yasaklandı. Tır, kamyon ve iÅŸ makinesi tipindeki araçlar, Pazartesi, Salı, ÇarÅŸamba ve PerÅŸembe günleri geçiÅŸ yapabilecek. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçiÅŸlerine izin verilmeyecek.
23.06.2023Gündem
Bayramda herkes oraya akın edecek! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı
Bayramda herkes oraya akın edecek! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısıÇanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde konaklama tesislerinin doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor. Adadaki işletmeciler ise bayram tatilinde Bozcaada'yı tercih edecek tatilcilerin rezervasyonlarını önceden yaptırmalarını, rezervasyonsuz gelinmemesi konusunda uyardılar.
21.06.2023Ekonomi
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki feribot seferlerine fırtına engeliÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
16.03.2023Gündem
Feribot seferleri iptal mi? Hafta sonu Bozcaada ve Gökçeada seferleri var mı?
Feribot seferleri iptal mi? Hafta sonu Bozcaada ve Gökçeada seferleri var mı? Ã‡anakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferlerinin olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildiÄŸi açıklandı.Â
25.02.2023Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya 2 gün feribot seferi yok
Bozcaada ve Gökçeada'ya 2 gün feribot seferi yokÇanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yarın ve 6 Åžubat'ta yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
4.02.2023Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferlerine fırtına iptali
Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferlerine fırtına iptaliKuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, iptal edildi.
19.01.2023Gündem
Lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi
Lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri iptal edildiÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri lodos fırtınası nedeniyle iptal edildi.
18.01.2023Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle yarın yapılması planlanan tüm feribot seferi iptal edildi.
9.01.2023Ekonomi
Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine 2 gün fırtına engeli
Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine 2 gün fırtına engeliÇanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine Pazartesi ve Salı günleri yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.
18.12.2022Gündem
Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli
Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeliÇanakkale'de, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada'ya yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.
20.11.2022YaÅŸam
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli!
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli!Çanakkale'de, Kuzey Ege'deki olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada'ya yarın yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
18.11.2022Gündem
Kabatepe- Gökçeada feribot seferleri yarın olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal
Kabatepe- Gökçeada feribot seferleri yarın olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptalÇanakkale’de Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, beklenen olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle iptal edildi.
14.10.2022Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine hava engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine hava engeliÇanakkale'de Bozcaada-Geyikli hattında yarınki feribot seferleri, olumsuz hava koÅŸulları nedeniyle iptal edildi. Gökçeada-Kabatepe'deki bazı seferler de yapılamayacak.
6.10.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Ege Denizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey ege denizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.