Kurbanlıklar

Kurbanlıklar

Son dakika kurbanlıklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurbanlıklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurbanlıklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurbanlıklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurbanlıklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 kurbanlıklar haberi bulunmuştur. Tüm kurbanlıklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor Adana'nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı'nın ardından kurban satıcıları vatandaşların bu yıl erkenden sipariş vermeye başladığını söyledi.
16.04.2024 Adana
Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı
Kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı Kurban Bayramı sabahında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar kurban kesim alanlarının yolunu tutarken, kaçan kurbanlıklar vatandaşlara zor anlar yaşattı.
28.06.2023 Yaşam
Kurbanlıklar elde kalınca fiyatlar maliyetine düşürüldü: Zararına bile veremiyoruz
Kurbanlıklar elde kalınca fiyatlar maliyetine düşürüldü: Zararına bile veremiyoruz Kırıkkale'de bazı besiciler, kurbanlık için pazara getirdikleri küçük ve büyükbaş hayvanların fiyatlarını maliyetine düşürdü. Besicilik yapan Ali Karakaya, "Ben hep alıcıdan tarafıyım. Biz zararına da olsa kârına da olsa satmaya çalışıyoruz" dedi.
27.06.2023 Gündem
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur'
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Abdurrahman Takcı, yakın zamanda antibiyotik tedavisi uygulanan hayvanların kurban edilmemesi uyarısında bulundu. Dr. Takcı, "Kurbana çok az bir zaman dilimi kaldığı için antibiyotik uygulamaları ette kalıntı oluşturur. Bu insanlar için tehlike oluşturabilir. Bu tip hayvanların alınmaması veya alındıysa değiştirilmesi faydalı olacaktır" dedi.
20.06.2023 Gündem
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı
Kızılay 2023 kurban vekâleti bedellerini açıkladı Kızılay, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.  Bu yıl da ‘Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla hayırseverlere seslenen Kızılay, vekâlet bedellerini de açıkladı. Kurban hisse bedelleri yurt içi için 5 bin 950 TL, yurt dışı için ise 2 bin 650 TL olarak belirledi. Kızılay bu yıl kendisine bağışlanan kurbanların büyük bölümünü deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
2.06.2023 Gündem
Kurbanlık koç koyun fiyatları ne kadar, kurbanlıklar kaç para (TL)? Bu sene Diyanet büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olur?
Kurbanlık koç koyun fiyatları ne kadar, kurbanlıklar kaç para (TL)? Bu sene Diyanet büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olur? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olacak, büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları ne zaman açıklanacak? Kurban Bayramı’na az bir süre kalırken kurban kesecek vatandaşlar kurbanlık fiyatları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Küçükbaş büyükbaş kurbanlıklar ne kadar oldu? Bu sene kurbanlıklar kaç TL, ne zaman gelecek? Kurban pazarı ne zaman kurulacak? İşte 2023 kurbanlık fiyatları hakkında merak edilenler…
31.05.2023 Ekonomi
Kurbanlıklar pazara iniyor! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları
Kurbanlıklar pazara iniyor! İşte küçükbaş ve büyükbaş fiyatları Kurban Bayramı yaklaşıyor. Gözler bu yılki kurbanlık fiyatlarına çevrildi. Anadolu’da çok sayıda şehirde yetiştiriciler son hazırlıklarını yapıyor.
31.05.2023 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Kilo fiyatı...
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Kilo fiyatı... Et fiyatlarıyla ilgili kasaplardan flaş açıklama geldi. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, şu anda 1 kilo kıyma fiyatının en az 130 TL olması gerektiğini belirterek, ucuz kıyma satan kasaplar hakkında vatandaşları uyardı. Kasaplarda güncel kırmızı et fiyatları; köfte 140, dana kıyma 135, kuşbaşı 145, antrikot 170, bonfile 225, biftek 170, dana kemikli fileto 150, dana kemikli anrikot 155, dana sucuk 135, dana kemikli et 135, kuzu beyti 185, kuzu pirzola 185, kuzu kol 145, kuzu gerdan 135 ve kuzu but 145 TL olarak satılıyor. Beyaz ette ise tavuk bonfile 54, kalçalı but 46, şadra 49, kanat 54, pirzola 49, baget 49, sarma 49, bütün tavuk 49, tavuk ciğer 44 ve taşlık 44 TL olarak satışa sunuluyor. Sakatatta ise; işkembe 25, paça 20, ciğer 80, yürek 45, böbrek 35, kuzu ciğer 85, dana pöç 65, dana dil 55, dana beyin 20, ilikli kemik 15, kuzu kelle 35 ve etli kemik 25 TL’den alıcıya sunuluyor.
27.08.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşmeye başladı! Son güne kaldılar, tanesi 2 bin lira...
Fiyatlar düşmeye başladı! Son güne kaldılar, tanesi 2 bin lira... Kurban Bayramı'nın sonlarına gelindi. Kurban pazarlarında fiyatlar da düşmeye başladı. Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde büyük baş hayvan satıcıları satışlarını bitirirken, küçükbaş hayvan satıcıları satışlarına devam etti. 2 bin liraya satılan koyunlar pazarda alıcını buldu.
11.07.2022 Gündem
Kurbanlıklarla ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama!
Kurbanlıklarla ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı nedeniyle üreticiler tarafından hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıklar Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacak. Üreticiler 13-17 Temmuz 2022 tarihileri arasında başvurmaları halinde kurbanlıkları kurum karkas alım fiyatlarından satın alınacak.
11.07.2022 Ekonomi
Acemi kasaplar hastanelere akın etti
Acemi kasaplar hastanelere akın etti Sivas'ta Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban keserken kendilerini yaralayan vatandaşlar, hastanelere akın etti.
9.07.2022 Yaşam
Kurban satışı düşünce bıçak biletmek isteyen de azaldı
Kurban satışı düşünce bıçak biletmek isteyen de azaldı Antalya'da, aile mesleği bıçakçılığın 5'inci kuşak temsilcisi Özen Bıçakçılar, babası Mustafa Bıçakçılar ile Kurban Bayramı öncesi bıçak bileme mesaisi yapıyor. Geçen bayram 10 binin üzerinde bıçak bilediğini söyleyen Bıçakçılar, hayvan satışının düşmesiyle bu sayının 7 bine indiğini belirtti.
8.07.2022 Yaşam
Kurban Bayramı'na sayılı gün kala pazarlıklar kızıştı
Kurban Bayramı'na sayılı gün kala pazarlıklar kızıştı Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala kurbanlık hayvan alma işini son günlere bırakan vatandaşlar ile satıcılar arasındaki pazarlıklar kızıştı.
7.07.2022 Yaşam
Kurbanlık fiyatlarında il il son durum! En ucuz büyükbaş ve küçükbaş rakamları: 2022 Kurban kesim yerleri nerede?
Kurbanlık fiyatlarında il il son durum! En ucuz büyükbaş ve küçükbaş rakamları: 2022 Kurban kesim yerleri nerede? Türkiye'nin dört bir yanındaki kurban pazarlarında hareketlilik sürüyor. Kurbanlık fiyatlarında son durum nedir? Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar hangi fiyattan alıcı buluyor? İşte pazarlardaki dana, koç, koyun ve keçi kurbanlık fiyatları...
4.07.2022 Ekonomi
‘En büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı
‘En büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı Sultangazi’de kurulan kurban pazarında ‘en büyük ve güzel’ kurbanlıklar podyuma çıktı. Türkiye’nin farklı illerinden Kurban Bayramı için İstanbul’a getirilen kurbanlıkların süslenip podyuma çıkarıldığı yarışmada renkli görüntüler oluştu. 5 kişilik jürinin oylamasıyla Tokat’tan gelen 1 ton 30 kilo ağırlığındaki ‘Babayiğit’ isimli kurbanlık birinci olarak tam altın kazandı.
2.07.2022 Yaşam
Beylikdüzü’nde kurban satış ve kesim alanı bayrama hazır
Beylikdüzü’nde kurban satış ve kesim alanı bayrama hazır İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Modern Kurban Satış ve Kesim Alanı’ndaki çalışmalarını tamamladı.  Hijyen, bakım ve altyapı çalışmalarının düzenli olarak yapıldığı alanda veteriner hekimler de 24 saat hazır bulunuyor. Alanda ayrıca vatandaşlar tarafından yapılan kurban bağışları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kabul edilecek.
29.06.2022 Yaşam
Kurbanlık fiyatları 2022: Zam geldi, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık koç, koyun, dana fiyatları ne kadar, kaç TL...
Kurbanlık fiyatları 2022: Zam geldi, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık koç, koyun, dana fiyatları ne kadar, kaç TL... Kurban fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kurban bayramı önce kurban fiyatlarına büyük zam geldi. Büyükbaş ve küçükbaşta yaşanan zam oranı verildi. Kurbanlık fiyatlarının kilo fiyatları da belli oldu. Öte yandan kesilecek kurbanlık sayısında geçen yıllara göre en az yüzde 25 azalma ön görülüyor. Anadolu'nun dört bir yanından kurbanlıklar getirildi, İstanbul'daki kurban pazarlarında yerini aldı. Bu yıl kurbanlık fiyatlarında ortalama olarak yükselme mevcut. Koç, koyun, kuzu, dana ve inek olmak üzere küçükbaş ve büyükbaş fiyatlarında gözlü görülür bir değişiklik mevcut. Diyanet de ayrıca kurban kesim fiyatları 2022 fiyatlarını paylaştı. Türkiye’de il il fiyatlar değişmekte. İzmir, Ankara, Kocaeli, İstanbul’da fiyatlar sürekli olarak farklı olduğu gözlemleniyor. Peki, Kurbanlık 2022 fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte son dakika haberinin detayları...
25.06.2022 Ekonomi
Kurbanlıkların İstanbul’a girişi başladı
Kurbanlıkların İstanbul’a girişi başladı Kurban Bayramına sayılı günler kala kurban satış ve kesim merkezlerinde de hareketlilik başladı. Sultanbeyli Belediyesi tarafından bu sene de oluşturulan kurban satış ve kesim merkezine ilk kurbanlıklar giriş yaptı. Kurbanlıkların merkeze girmesiyle birlikte ilk satışlar da gerçekleşmeye başladı.
24.06.2022 Yaşam
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi...
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi... Deprem ve tsunami ile ilgili son dakika uyarısı! Marmara'da ve Ege'de harekete geçildi. Tsunami felaketine karşı testler başladı. Korkutan açıklama geldi, depremde su ve kanalizasyon, doğal gaz şebekeleri büyük zarar görecek, yangınlar çıkacak, binlerce insan hayatını kaybedecek. Bilim insanları da kayıpları ve hasarı en aza indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan hidrodinamik araştırma laboratuvarı devreye alındı, uzmanlar, buradaki testler ile olası bir tsunami felaketindeki kuvveti ve vereceği zararı önceden tespit edecek. Deprem ve tsunami ile ilgili daha önce de uyarılarda ve Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür, Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı. Ayrıca depreme karşı en dayanıklı ve dayanıksız bölgeler de açıklandı. İşte depremle ilgili son dakika gelişmeleri....
21.06.2022 Gündem
Kurbanlıklar ne zaman gelecek 2022, Kurban pazarları ne zaman kurulacak?
Kurbanlıklar ne zaman gelecek 2022, Kurban pazarları ne zaman kurulacak? Kurban pazarları ne zaman kurulacak, kurbanlıklar ne zaman açılacak 2022? Kurban Bayramı’na sayılı gün kala kurban ibadetini yapacaklar kurbanlıkların geleceği günü sorguluyor.
21.06.2022 Gündem
İl il büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! Ücretler şehirden şehire göre değişiyor: İşte kurban kesim bedelleri...
İl il büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! Ücretler şehirden şehire göre değişiyor: İşte kurban kesim bedelleri... Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları il il belli oldu. Trabzon'da yeni kurulan kurbanlık pazarlarında kurbanlık hayvanlar yerlerini almaya başladı. Hayvan besicilerinin artan maliyetlerinin bu yıl kurbanlık fiyatlarına ciddi oranda yansıdığı gözlendi. Peki kurbanlık fiyatları kaç para oldu? Büyükbaş ve küçükbaş kurban bedeli ne kadar, kaç para? Kurbanlıklar ile ilgili son dakika tüm ayrıntılar haberimizde... Kurbanlık fiyatları 2022: Küçükbaş - Büyükbaş ne kadar? İstanbul ve diğer illerde kurbanlık fiyatları ve kurban kesim fiyatı kaç para?
17.06.2022 Ekonomi
Kurbanlıklarda bu yıl pazarlıklar kızışacak
Kurbanlıklarda bu yıl pazarlıklar kızışacak Trabzon'da yeni kurulan kurbanlık pazarlarında kurbanlık hayvanlar yerlerini almaya başladı. Hayvan besicilerinin artan maliyetlerinin bu yıl kurbanlık fiyatlarına ciddi oranda yansıdığı gözlendi.
17.06.2022 Ekonomi
Kurbanlık hayvanlar pazara indi! 15 bin TL’den başlıyor
Kurbanlık hayvanlar pazara indi! 15 bin TL’den başlıyor Kurban Bayramı’na yaklaşık bir ay kala Ordu’da ilk kurbanlıklar satılmaya başlandı.
13.06.2022 Gündem
İl il 2022 yılı kurbanlık fiyatları resmen belli oldu! Yurt içi- yurt dışı kurban bedelleri açıklandı... İşte büyükbaş-küçükbaş kurbanlık ücretleri...
İl il 2022 yılı kurbanlık fiyatları resmen belli oldu! Yurt içi- yurt dışı kurban bedelleri açıklandı... İşte büyükbaş-küçükbaş kurbanlık ücretleri... Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kurban fiyatları belli oldu. İl il kurbanlık fiyatları açıklandı. Büyükbaş kurbanlıklar ne kadar? Küçükbaş kurbanlıklar ne kadar sorusu cevabını buldu. Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışı kurban bedeli 1475 TL, yurt içi kurban bedeli 2475 TL oldu. Peki, il il Kurbanlık fiyatları ne kadar? 2022 koyun, keçi, sığır (küçükbaş, büyükbaş) kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte cevaplar...
9.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kurbanlıklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurbanlıklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.