Kurban Pazarı

Kurban Pazarı

Son dakika kurban pazarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurban pazarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurban pazarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurban Pazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurban pazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 kurban pazarı haberi bulunmuştur. Tüm kurban pazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban pazarlarındaki büyükbaşların yüzde 80'i satıldı
Kurban pazarlarındaki büyükbaşların yüzde 80'i satıldı Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte büyükbaş kurbanlıkların yüzde 80'i satıldı. Satıcılar, bu yıl büyükbaş hayvanlara talebin arttığını, küçükbaşlara ise ilginin henüz görülmediğini söyledi.
19.06.2023 Ekonomi
Kurbanlık koç koyun fiyatları ne kadar, kurbanlıklar kaç para (TL)? Bu sene Diyanet büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olur?
Kurbanlık koç koyun fiyatları ne kadar, kurbanlıklar kaç para (TL)? Bu sene Diyanet büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu mu? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olur? 2023 kurbanlık fiyatları ne kadar olacak, büyükbaş küçükbaş kurbanlık fiyatları ne zaman açıklanacak? Kurban Bayramı’na az bir süre kalırken kurban kesecek vatandaşlar kurbanlık fiyatları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Küçükbaş büyükbaş kurbanlıklar ne kadar oldu? Bu sene kurbanlıklar kaç TL, ne zaman gelecek? Kurban pazarı ne zaman kurulacak? İşte 2023 kurbanlık fiyatları hakkında merak edilenler…
31.05.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?
Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Kurban Bayramı ile birlikte toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Bayram ziyaretleri için toplu ulaşımı kullanacak pek çok kişi “Bayramda otobüs, metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi? İşte detaylar…
9.07.2022 Gündem
İl il büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! Ücretler şehirden şehire göre değişiyor: İşte kurban kesim bedelleri...
İl il büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! Ücretler şehirden şehire göre değişiyor: İşte kurban kesim bedelleri... Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları il il belli oldu. Trabzon'da yeni kurulan kurbanlık pazarlarında kurbanlık hayvanlar yerlerini almaya başladı. Hayvan besicilerinin artan maliyetlerinin bu yıl kurbanlık fiyatlarına ciddi oranda yansıdığı gözlendi. Peki kurbanlık fiyatları kaç para oldu? Büyükbaş ve küçükbaş kurban bedeli ne kadar, kaç para? Kurbanlıklar ile ilgili son dakika tüm ayrıntılar haberimizde... Kurbanlık fiyatları 2022: Küçükbaş - Büyükbaş ne kadar? İstanbul ve diğer illerde kurbanlık fiyatları ve kurban kesim fiyatı kaç para?
17.06.2022 Ekonomi
Kurban pazarındaki hayvanların yüzde 80'i satıldı
Kurban pazarındaki hayvanların yüzde 80'i satıldı Kurban pazarında kurbanlıkların yüzde 80’i satıldı. Bazı satıcılar çadırlarının önüne ‘game over’ yazısı astı. Pazarın gözdesi ise Tokat’tan getirilen 1 ton 200 kiloluk ‘Hanzo’ isimli tosun oldu. 3 yaşındaki tosunun 30 bin liraya Sivaslı bir aileye satıldığı öğrenildi.
15.07.2021 Gündem
Kurban pazarlarında yeni dönem!
Kurban pazarlarında yeni dönem! Ankara Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirlerini hatırlatarak, "Kurban pazarlarında tokalaşma tarihe karıştı." ifadesini kullandı.
28.06.2021 Gündem
Kurban pazarında sahte para önlemi! 'Her sene 3- 4 bin lira sahte çıkıyor'
Kurban pazarında sahte para önlemi! 'Her sene 3- 4 bin lira sahte çıkıyor' İzmir'in Gaziemir ilçesindeki kurban pazarı işletmecileri, olası bir mağduriyet yaşanmaması için hayvan satıcılarına sahte para kontrol kalemi dağıttı.
21.07.2020 Gündem
Yasak yerde kurban kesiminin cezası 105 lira
Yasak yerde kurban kesiminin cezası 105 lira Yasak yerde kurban kesiminin cezası 105 lira Kurban Bayramı'na az bir süre kalırken, cadde, sokak, apartman aralığı, park, otopark, yol ve otoyol kenarları, spor ve çocuk oyun alanları gibi yerlerde kurban kesenlere 105 lira para cezası kesilecek
10.08.2018 Gündem
İstanbul'da kaçan boğa dehşet saçtı
İstanbul'da kaçan boğa dehşet saçtı Peşinden koşanların yakalayamadığı boğa, Fatih ilçesinde başladığı macerasını Zeytinburnu ilçesine kadar devam ettirdi.
22.08.2017 Yaşam
Büyük şehirlere kurbanlık sevkiyatı başladı
Büyük şehirlere kurbanlık sevkiyatı başladı Türkiye'nin kurbanlık ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Doğu Anadolu'dan büyükşehirlere kurbanlık sevkiyatı başladı.
29.08.2016 Ekonomi
Kurbağalıdere’nin isyanı!
Kurbağalıdere’nin isyanı! Dün sabah başlayan yağış, İstanbul’da hayatı felç etti. Adı ağır kokusu nedeniyle sık sık gündeme gelen Kurbağalıdere taştı. Araçlar hasar gördü, sular E-5’e taştı...
12.09.2015 Yaşam
Ekmek teknesini kurtarmak için...
Ekmek teknesini kurtarmak için... İZMİT’te kurulan kurban pazarında, gelenlere yiyecek ve içecek satmak amacıyla kurulan Köfteci tezgahında, ızgaranın altında unutulan benzin bidonunun alev alması sonucu yangın çıktı...
3.10.2014 Yaşam
Bir dönem sona eriyor
Bir dönem sona eriyor THK'nın yetkisi elinden alındı
29.09.2021 Gündem
Polisten kurbanlık uyarısı!
Polisten kurbanlık uyarısı! Kurbanlık almadan önce mutlaka okuyun!
29.09.2021 Gündem
'Kanun nizam olmayacak!'
'Kanun nizam olmayacak!' AKP'li başkandan kurban satıcısına...
29.09.2021 Gündem
Kurbanlık parası 4.5 milyar TL
Kurbanlık parası 4.5 milyar TL Bu yıl kurban bayramı için 2 milyon küçükbak, 600 bin büyükbaş kesilecek.
31.10.2011 Ekonomi
Haddinizi bilin!
Haddinizi bilin! Meclis berberinde ‘’Bayram tıraşı’’ sırasında ‘Ergenekon kavgası’’ çıktı
29.09.2021 Gündem
Yanında silahlar patladı!
Yanında silahlar patladı! Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’nın Çubuk ilçesindeki kurban pazarı ziyareti sırasında silahlar konuştu
29.09.2021 Gündem
Kurbanlık fiyatlarına ayar!
Kurbanlık fiyatlarına ayar! Tarım Bakanı Mehdi Eker, Kurban Bayramı öncesinde fiyatlarda ne gibi önlemler aldıklarını açıkladı
8.11.2010 Ekonomi
Tarım Köyişleri Bakanı Eker: Kuş gribi tehlikesi yok
Tarım Köyişleri Bakanı Eker: Kuş gribi tehlikesi yok Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi ve Erzurum'da kuş gribi tehlikesi olmadığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
İkinci el otomobilde flaş gelişme! Yüzde 11 arttı
İkinci el otomobilde flaş gelişme! Yüzde 11 arttı Otomobil satışlarında flaş gelişme. Quick Finans SmartIQ tarafından yayınlanan bu yılın ilk 6 ayının verilerinin yer aldığı 2. El Oto Raporu’na göre satılan araç sayısı 2023 yılının ilk yarısında geçen yıla göre yüzde 11 yükseldi.
12.07.2023 Ekonomi
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur'
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Abdurrahman Takcı, yakın zamanda antibiyotik tedavisi uygulanan hayvanların kurban edilmemesi uyarısında bulundu. Dr. Takcı, "Kurbana çok az bir zaman dilimi kaldığı için antibiyotik uygulamaları ette kalıntı oluşturur. Bu insanlar için tehlike oluşturabilir. Bu tip hayvanların alınmaması veya alındıysa değiştirilmesi faydalı olacaktır" dedi.
20.06.2023 Gündem
Bursa’da hayvan pazarında şap karantinası
Bursa’da hayvan pazarında şap karantinası Bursa'da İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı, büyükbaş kurbanlıklarda görülen şap hastalığı nedeniyle karantinaya alındı. Pazar, hayvan giriş çıkışlarına kapatıldı.
13.06.2023 Yaşam
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Pazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurban pazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.