Küp

Küp

Son dakika küp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küp gelişmeleri de dahil olmak üzere 633 küp haberi bulunmuştur. Tüm küp haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Adana'nın gizli cenneti! Görenler hayran kalıyor
Adana'nın gizli cenneti! Görenler hayran kalıyor Küp şelaleleri Adana'nın Aladağ ilçesinde yer alıyor. Bu coğrafyada bulunan yaban hayatı ve doğa güzellikleri de bölgenin öne çıkan güzellikleri arasında yer alıyor. Türkiye genelinde gezilip görülmesi gereken yerler arasında gösterilen Küp Şelaleleri ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
25.03.2024 Adana
Doğa harikası Adana’nın gizli kalmış cenneti: Küp Şelalesi
Doğa harikası Adana’nın gizli kalmış cenneti: Küp Şelalesi Küp şelaleleri Adana'nın Aladağ ilçesinde yer alıyor. Bu coğrafyada bulunan yaban hayatı ve doğa güzellikleri de bölgenin öne çıkan güzellikleri arasında yer alıyor. Türkiye genelinde gezilip görülmesi gereken yerler arasında gösterilen Küp Şelaleleri ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
22.03.2024 Adana
Yerli ve milli hızlı tren geliyor! Saatte 225 km hıza ulaşacak
Yerli ve milli hızlı tren geliyor! Saatte 225 km hıza ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü “Boji Üretim Fabrikası” açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Saatte 225 km hıza sahip Milli Elektrikli Hızlı Tren Seti Projesinde de tasarım çalışmalarında son aşamaya geldik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz”
AOSB Bölge Müdürü Akpınar: “Yenilikçi bir OSB olarak, sinerjiyi önemsiyoruz” Adana Organize Sanayi Bölgesi, yenilikçi ve sosyal bir OSB olarak işbirliğinin öneminden hareketle diğer OSB’ler ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, sinerji oluşturuyor. Türk Sanayisinin Güneydeki Üssü AOSB, bu çerçevede İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ekibini konuk etti.
30.01.2024 Adana
Çarpanlara Ayırma Formülleri Nelerdir? Çarpanlara Ayırma Nasıl Yapılır?
Çarpanlara Ayırma Formülleri Nelerdir? Çarpanlara Ayırma Nasıl Yapılır? İki ya da üç bilinmeyenli işlem üzerinden sonucu bulabilmek için çarpanlara ayırma işlemi yapılır. Özellikle matematikte birçok öğrencinin ya da hesaplama yapan kişiler için önemli bir yere sahip formüller içerisinde yer alır. Bu konuda iki terim toplamı ya da çıkarmanın karesi ya da köprü üzerinden işlem yapılmaktadır. Tabii bazı durumlarda 3 terim üzerinden de alınarak çarpanlara ayırma işlemi gerçekleştirilir. Sonuç olarak herhangi bir rakamın karesi veya küpü üzerinden, çarpanlara ayırma ile sonuç elde edilir.
18.01.2024 Gündem
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti Konya’nın Beyşehir ilçesinde, alkollü bir restoran, mekanda tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Tarlasında tarihi olduğu düşünülen küp buldu
Tarlasında tarihi olduğu düşünülen küp buldu Çorum'da bir çiftçinin ayağına takılınca ortaya çıkan ve tarihi olduğu değerlendirilen 1 metre uzunluğunda, 150- 200 kilo ağırlığındaki küple ile ilgili inceleme başlatıldı.
18.01.2024 Gündem
Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? Laz Kızı Böreği tarifi ve malzemeleri: 15 Ocak Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği Yapımı
Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? Laz Kızı Böreği tarifi ve malzemeleri: 15 Ocak Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği Yapımı Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarihi ile ilgili aramalar arttı. Yeni haftanın ilk gününde Gelinim Mutfakta’da Laz Kızı Böreği yapılıyor. Lezzetiyle şapka çıkaran Laz Kızı Böreği nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. Kanal D canlı yayında izlenen Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarifi ve yapımını derledik. Peki, Laz Kızı Böreği nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Laz Kızı Böreği tarifi…
15.01.2024 Televizyon
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı
25 yılda topladığı 1101 parça tarihi eseri müzeye bağışladı Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Sezgin Serin (39), 25 yılda dedelerinin yaşadığı Yerlisu köyünden topladığı ve çoğunluğu Kurtuluş Savaşı dönemine ait 1101 parça tarihi eseri, Keşan Kent Müzesi’ne bağışladı.
22.12.2023 Gündem
Özdeşlikler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
Özdeşlikler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Matematiğin birçok farklı alanında kullanılan en önemli konular içerisinde özdeşlikler gelir. Özellikle 8 sınıf Öğrenciler ile başlayan bir yoğun dönem öne çıkar. Diğer yandan farklı sınavlar için yine öğrencilerin karşısına çıkan yaygın konular arasında olduğunu söylemek mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
İbn-i Sina'nın bin yıllık formülüyle tanışın! Bu karışım şifa dağıtıyor, can veriyor!
İbn-i Sina'nın bin yıllık formülüyle tanışın! Bu karışım şifa dağıtıyor, can veriyor! Orta Çağ filozofu ve hekim İbn-i Sina, bin yıl önce kaleme aldığı eserleriyle günümüze hala ışık tutuyor. Ünlü alim, doğal yöntemlerle pek çok hastalığa çare buluyor ve vücudun güçlenmesini, bağışıklığın artırılmasını sağlayan tariflerle şifa dağıtıyor. İşte mucizevi karışım...
23.11.2023 Yaşam
Ulaştırma Bakanlığı yerli Space X'leri arıyor
Ulaştırma Bakanlığı yerli Space X'leri arıyor Başkent Ankara yarın önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Türkiye Uzay Ajansı, Türksat, Aselsan, TÜBİTAK, Roketsan, TUSAŞ başta olmak üzere sektörün en önemli kuruluşlarının bir araya geleceği çalıştayda, uydu ve uzay sektörü ele alınacak.
17.10.2023 Gündem
Anavarza Antik Kenti'nde hazine bulundu! Ağzı deri ile kapalı küp heyecan yarattı...
Anavarza Antik Kenti'nde hazine bulundu! Ağzı deri ile kapalı küp heyecan yarattı... Antik kentte bulunan gizemli küp Adana'da heyecan yarattı. Kozan ilçesinde bulunan 7 bin 500 yıllık geçmişe sahip Anavarza Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmasında içinde sikke, altın ve ziynet eşyalarının yer aldığı küp bulundu. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.
16.09.2023 Yaşam
Ünlü Ressamların Eserleri Nelerdir? Ünlü Ressamların Eserleri'nin Özellikleri
Ünlü Ressamların Eserleri Nelerdir? Ünlü Ressamların Eserleri'nin Özellikleri Görsel sanatlardan biri olan resim, kullanılan malzemelere ve çizilen imgelere göre birçok türe ayrılır. Sadece insan yüzlerinin çizildiği resimlere portre, en az üç ya da dört panelden oluşan resimlere ise poliptik denir. Tarih boyunca birçok ressam sanat anlayışları doğrultusunda yeni resim akımları başlatmışlardır. Bunların arasında en bilinenleri şunlardır: 1- Kübizm 2- Barok 3- Dadaizm 4- Sürrealizm 5- Ekspresyonizm 
29.08.2023 Kültür Sanat
Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü
Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İMECE’nin Togg Teknoloji Kampüsü’nden aldığı bir görüntüleri paylaştı.
27.06.2023 Bilim ve Teknoloji
25 metreküp doğalgaz kaç TL? doğalkaç litre, ne kadar gider, kaç küp eder? Doğalgaz ne zaman bedava?
25 metreküp doğalgaz kaç TL? doğalkaç litre, ne kadar gider, kaç küp eder? Doğalgaz ne zaman bedava? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı '25 metreküp ücretsiz doğalgaz' uygulamasının ne zaman başlayacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 yıl boyunca her ay 25 metreküp doğalgazın ücretsiz olacağını açıkladı. Peki, 25 metreküp doğalgaz kaç TL? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar gider, kaç küp eder? Doğalgaz ne zaman bedava?
22.04.2023 Ekonomi
Tarlada çalışırken buldu! Tam 250 kilo, korumaya alındı
Tarlada çalışırken buldu! Tam 250 kilo, korumaya alındı Kayseri'nin Tomarza ilçesinde bir çiftçi, tarla sürerken traktörün pulluğuna takılan 1.5 metrelik içi boş tarihi küp buldu. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle birlikte 250 kilogram ağırlığındaki tarihi küp koruma altına alındı.
22.04.2023 Yaşam
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü!
Yetenek yarışmasında kendini canlı canlı yaktı jüri de seyirciler de dehşete düştü! İngiltere'de ekranlara gelen yetenek yarışmasındaki gösteri hem seyircileri hem de jüriyi dehşete düşürdü. Yetenek Sizsiniz yarışmasının İngiltere versiyonundaki gösteride zeka küpü çözerken kendini ateşe veren yarışmacıyı izlerken jüri üyeleri de dahil kimse yerinde duramadı.
17.04.2023 Dünya
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak Türkiye'nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin uzay yolculuğu başladı. İMECE saat 9.47'de uzaya fırlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İMECE'nin uzaya fırlatılma törenine videomesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
İMECE'de gerim sayım! Uzay yolculuğu başlıyor!
İMECE'de gerim sayım! Uzay yolculuğu başlıyor! Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen yüksek çözünürlüğe sahip Türkiye’nin ilk gözlem uydusu İMECE, hava muhalefeti nedeniyle 3 kez fırlatılması ertelenmişti. İMECE'nin dakikalar sonra uzaya fırlatılatılması bekleniyor.
15.04.2023 Ekonomi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi
Yerli uydu İMECE'nin fırlatılışı ertelendi Türkiye’nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin fırlatılması yüksek rüzgar nedeniyle ertelendi.
14.04.2023 Bilim ve Teknoloji
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor Geçtiğimiz günlerde uzaya fırlatılması hava şartları sebebiyle iptal olan İMECE Uydusu bugün uzaya fırlatılacak.
14.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak”
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli ve milli imkanlarla üretilen ilk gözlem uydusu İMECE uydusuna ilişkin, “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” dedi.
10.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak”
Bakan Varank: “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli ve milli imkanlarla üretilen ilk gözlem uydusu İMECE uydusuna ilişkin, “İMECE aynı zamanda Türk Ordusunun uzaydaki gözü olacak” dedi.
10.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Küp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.