Kültür Ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Şartları

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Şartları

Son dakika Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Şartları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kültür ve turizm bakanlığı personel alımı şartları gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 kültür ve turizm bakanlığı personel alımı şartları haberi bulunmuştur. Tüm kültür ve turizm bakanlığı personel alımı şartları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve  Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Devlet Tiyatroları personel alacak! İşte personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, sanatkar memur ve uzman memur olarak görev yapmak üzere stajyer, sahne amiri, kondüvit, suflör, sahne ışıkçısı, sahne terzisi, sahne makinisti kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Devlet Tiyatroları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde sözleşmeli restoratör alımı yapacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde sözleşmeli restoratör alımı yapacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 30 sözleşmeli restoratör alınacak! Yayımlanan ilana göre, Bakanlık, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Nevşehir, Trabzon illerinde istihdam edilmek üzere 50 restoratör alacak. Başvurular 10 Ağustos 2022’de başlayacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı restoratör alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
28.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı temizlik personeli, şoför ve bahçıvan alacak. Başvurular başlıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz günlerde KPSS’den en az 55 puan ile sözleşmeli personel alacağını duyurmuştu. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu 25 Nisan’da başlıyor. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
24.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alacak! İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alacak! İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı 69 arkeolog ve müze araştırmacısı alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, münhal Arkeolog ve Müze Araştırmacısı pozisyonlarına sözlü sınav ile toplam 69 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alımı şartları!
1.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 137 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 137 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 137 sözlemeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, 6 Avukat, 4 Çocuk Gelişimcisi, 127 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 137 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte detaylar…
1.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 81 ilde 465 sözleşmeli personel alacak! Kontenjanlar belli oldu! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 81 ilde 465 sözleşmeli personel alacak! Kontenjanlar belli oldu! İşte başvuru şartları! Kamu personel alımı 2022 başvuruları başladı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Taşra teşkilatına 465 personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneci pozisyonuna sözlü sınav ile toplam 465 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı 2022 detayları!
22.03.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 500 personel alımı yapacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları, başvuru tarihi ve şekli!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 500 personel alımı yapacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları, başvuru tarihi ve şekli! Kültür ve Turizm Bakanlığı 400 koruma ve güvenlik görevlisi ile 100 destek personeli alacak. Son başvuru tarihi 17 Aralık 2021. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve diğer detaylar…
4.12.2021 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 41 sözleşmeli sanatçı alacak!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 41 sözleşmeli sanatçı alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli sanatçı alınacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü'nün Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa illerinde bulunan birimlerine sanatçı alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
16.11.2021 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 45 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 45 personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı'na Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde personel alımı yapacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları...
20.05.2021 Personel Alımı
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 25 Ocak'ta başlayarak 8 Şubat'a kadar sürecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar da belli oldu.
13.01.2024 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, 171 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, 171 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyenler arama motorlarına yönelerek Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ne zaman, 171 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
22.12.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 58 sözleşmeli personel alınacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 58 sözleşmeli personel alınacak Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, 58 sözleşmeli personel alımı yapacak.
1.12.2022 Personel Alımı
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları!
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alacak! İşte başvuru şartları! Dokuz Eylül Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire, sağlık teknikeri ve destek personeli alınacak. Başvurular 24 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 9 Eylül Üniversitesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yayımlanan ilana göre, Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere tekniker ve teknisyen pozisyonlarında 14 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 22-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
9.08.2022 Personel Alımı
Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı? Almanya işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? Almanya’da asgari ücret ne kadar?
Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı? Almanya işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? Almanya’da asgari ücret ne kadar? Türkiye, Almanya’ya işgücü göndermeye hazırlanıyor. Almanya havalimanlarında özellikle yer hizmetlerinde görülen işgücü eksikliğini gidermek için Türkiye’den personel alımına onay çıktı. Ardından Alman havayolu sektöründen ‘geçici değil, uzun süreli’ çağrısı geldi. Türkiye’den pek çok işçi de gözünü Almanya’ya çevirdi. Türk çalışanlar, Almanya’nın sunduğu bu fırsattan yararlanmak için başvuru sürecini dikkatle takip ediyor. Peki, Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı? Almanya işçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? İşçi alımı süreci ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilecek? İşte Almanya havaalanı Türk işçi alımı başvuruları ile ilgili bilmeniz gereken son gelişmeler…
18.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 204 sözleşlmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 24 ilde 107 koruma ve güvenlik görevlisi, 61 temizlik görevlisi, 36 şoför alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
18.07.2022 Personel Alımı
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
Personel alımı 2022! Dışişleri Bakanlığı 210 personel alacak! İşte Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları! Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Memur ve sözleşmeli personel alınacak. Dışişleri Bakanlığı’na 75 aday meslek memuru, 75 konsolosluk ihtisas memuru ve 60 sözleşmeli personel alacak. Peki, Dışişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dışişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 52 sürekli işçi alacak! KPSS şartı yok!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 52 sürekli işçi alacak! KPSS şartı yok! Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız sözleşmeli personel alacak! Yayımlanan ilana göre, Merkezi Kapadokya Alanı sınırları içinde bulunan Kapadokya Alan Başkanlığında boş sürekli işçi kadrolarına KPSS puanı aranmaksızın; 2 İç Denetçi, 3 Mühendis, 1 Peyzaj Mimarı, 4 Mimar, 1 Şehir Plancısı, 4 İdari Uzman alınacak. Ayrıca, KPSS taban puanı esas alınmak üzere; 1 Avukat, 4 Mühendis, 4 Mimar, 1 Şehir Plancısı, 1 Arkeolog, 1 Müze Araştırmacısı, 4 İdari Uzman, 1 Grafiker, 2 Restoratör, 10 Büro Görevlisi, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Teknisyen ve 3 Destek Personeli alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 165 personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın taşra birimlerinde 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 96 büro personeli, 6 bahçıvan ve 65 temizlik personeli alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
20.06.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Pek çok ilde sözleşmeli personel alınacak. İlan Kamu Personeli Alım İlanları sitesinde yayınlandı! Yayınlanan ilan göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere münhal pozisyonlara, toplam 154 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
25.04.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İETT’ye personel alacak! İşte İBB personel alımı 2022 şartları! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT’de Teftiş Kurulu Başkanlığı Genel İdare Hizmetleri sınıfına yazılı ve sözlü sınavla müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel İETT alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak!
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 25 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Göç İdaresi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi 144 sözleşmeli personel alacak! İşte Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları!
Milli Saraylar İdaresi 144 sözleşmeli personel alacak! İşte Milli Saraylar personel alımı başvuru şartları! Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na temizlik görevlisi, büro personeli ile koruma güvenlik ve güvenlik görevlisi kadrolarında 144 personel alınacak. Başvurular 24 Nisan’da sona eriyor. Peki, Milli Saraylar personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuru şartları!
15.04.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Şartları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kültür ve turizm bakanlığı personel alımı şartları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.