Kültür Bakanı

Kültür Bakanı

Son dakika kültür bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kültür bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kültür bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kültür Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kültür bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.874 kültür bakanı haberi bulunmuştur. Tüm kültür bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Suyun altındaki 300 yıllık hazine ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık altın fışkırdı
Suyun altındaki 300 yıllık hazine ortaya çıktı! Milyarlarca dolarlık altın fışkırdı 300 yıl önce tonlarca altın taşırken batırılan geminin hazinesiyle beraber yeryüzüne çıkartılma kararı alındı.
7.11.2023 Dünya
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Son 20 yılın hikayesi, bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanlığı'mızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir" dedi.
17.04.2023 Gündem
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir - MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Son 20 yılın hikayesi, bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanlığı'mızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir" dedi.
17.04.2023 Gündem
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Meclisi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi.
7.12.2022 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
Kilis'te terör örgütü DEAŞ üyesi tutuklandı
Kilis'te terör örgütü DEAŞ üyesi tutuklandı Kilis'te, jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu belirtilen kişi yakalanıp, tutuklandı.
9.09.2022 Gündem
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme
Kültür Bakanı Ersoy'dan Kız Kulesi'nde inceleme İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi'nin restorasyonuyla ilgili incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hedeflerinin 2023 yılı mart ayına kadar Kız Kulesi'ni ziyaretçi ile buluşturmak olduğunu ifade etti. Bakan Ersoy, "Beton ve inşaat demiri kullandığınız zaman yapının yükünü inanılmaz derecede artırıyorsunuz. Müdahale edinilmesi kaçınılmazdı. 80 yıldır kimsenin cesaret etmediği bir şeyi Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmaya karar verdi. Bir kule müze formatı kazandırdık. İstanbulluların uzaktan seyrettiği bir yapıydı şimdi içeriden İstanbul'u seyrettikleri bir yapı haline getirilecek" dedi.
9.09.2022 Gündem
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Hüseyin Gazi Mağarası' talimatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Hüseyin Gazi Mağarası' talimatı Hüseyin Gazi Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Ali Ayyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Türk destan kahramanı Battal Gazi'nin babası Hüseyin Gazi'nin bir dönem yaşadığı, Ankara'nın Mamak ilçesindeki askeri bölgede kalan mağaranın ziyarete açılmasını talep etti. Erdoğan'ın talimatıyla Hüseyin Gazi Türbesi'ne 800 metre uzaklıkta, içinden su akan mağaranın ziyarete açılması için çalışma başlatıldı.
11.08.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İslam dünyasının temel problemlerinin tek çözümü adalettir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İslam dünyasının temel problemlerinin tek çözümü adalettir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Ocakları'nın kuruluşunun 110. yılında düzenlenen İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu'na katıldı.
27.06.2022 Siyaset
Kültür Bakanı Ersoy: 3 yılda 1200 proje destekledik
Kültür Bakanı Ersoy: 3 yılda 1200 proje destekledik Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 7'inci Altın Baklava Uluslararası Öğrenci Film Festivaline katıldı. Ersoy, bakanlık olarak son 3 yıl içerisinde bin 200 projeye destek verdiklerini söyledi.
12.05.2022 Siyaset
Bakan Ersoy, Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı
Bakan Ersoy, Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Fransa’nın Strazburg şehrinde düzenlenen Avrupa Konseyi Kültür Bakanları Konferansı’na katıldı.
1.04.2022 Kültür Sanat
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika haberleri... İngiltere Savunma Bakanlığı duyurdu: Rus ordusunun ilerleyişi durdu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Rusya'nın Harkiv kentindeki Barabashovo pazarın saatler sonra bir kez daha hedef aldığı açıklandı.İngiltere Savunma Bakanlığı, Rus güçlerinin Ukrayna’daki saldırı gücünü korumakta zorlandığını açıkladı. Rusya'ya karşı bir dizi yaptırım kararı alan ABD Başkanı Biden bugün Çinli mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Biden'ın yarınki görüşmede Çin Devlet Başkanı Şi'ye "Rusya'ya askeri destek vermesi durumunda bunun karşılığı olacağı" uyarısında bulunacağını söyledi.
19.03.2022 Dünya
İsmail Cem kimdir? İsmail Cem’in vefatının 15. Yılında anılıyor!
İsmail Cem kimdir? İsmail Cem’in vefatının 15. Yılında anılıyor! Eski Dışişleri ve Kültür Bakanlarından İsmail Cem'in bugün ölüm yıldönümü! Türkiye dış politika tarihinin en önemli isimlerinden İsmail Cem, aramızdan ayrılışının 15. yılında anılıyor. Peki, İsmail Cem kimdir? İsmail Cem ne zaman, nasıl öldü? İşte İsmail Cem hakkında merak edilenler…
24.01.2022 Gündem
İngiltere'yi sarsan skandal e-posta ile ortaya çıktı! Boris Johnson'a yeni suçlama: Eşi Carrie Symonds ile Başbakanlık Konutu'nun bahçesinde...
İngiltere'yi sarsan skandal e-posta ile ortaya çıktı! Boris Johnson'a yeni suçlama: Eşi Carrie Symonds ile Başbakanlık Konutu'nun bahçesinde... İngiltere ortaya çıkan skandalla sarsıldı. Başbakan Boris Johnson'a yeni suçlama: 'Koronavirüs kısıtlamaları sürerken eşiyle Başbakanlık Konutu'nun bahçesindeki içkili etkinliğe katıldı'
11.01.2022 Dünya
Bakan Ersoy: Sinema sektörüne 94 milyon 797 bin TL destek sağladık
Bakan Ersoy: Sinema sektörüne 94 milyon 797 bin TL destek sağladık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dışişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıkları ve bağlı kuruluşların 2022 yılı bütçeleriyle ilgili milletvekillerine bilgi verdi. TBMM Genel Kurulunda konuşan Bakan Ersoy, “2021 yılında sinema sektörüne toplamda 94 milyon 797 bin TL destek sağladık. Yine 1 Ekim 2021 tarihine kadar KDV oranını yüzde 1’e indirip, sinema bileti üzerinden alınan yüzde 10 eğlence vergisini de 31 Mayıs 2022’ye kadar sıfırladık” dedi.
13.12.2021 Gündem
Taliban heyeti Türkiye'ye geliyor
Taliban heyeti Türkiye'ye geliyor Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'de görüşmelerde bulunacak.
14.10.2021 Gündem
Ersan Saner kimdir? İstifa eden KKTC Başbakanı Ersan Saner biyografisi…
Ersan Saner kimdir? İstifa eden KKTC Başbakanı Ersan Saner biyografisi… KKTC'de başbakanlık görevini sürdüren Ersan Saner, UBP-DP-YDP koalisyon hükümetinin istifası ile ilgili bir açıklama yaptı. Saner, hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı'na sundu. Peki, Ersan Saner kimdir?
13.10.2021 Gündem
Tunus'ta yeni hükümet kuruldu! Bir ilk gerçekleşti
Tunus'ta yeni hükümet kuruldu! Bir ilk gerçekleşti Tunus'ta hükümeti kurmakla görevlendirilen Necla Buden Ramazan, 23 bakandan oluşan yeni kabineyi açıkladı. Aynı zamanda akademisyen kimliği taşıyan Buden, Arap dünyasının ve Tunus'un ilk kadın Başbakanı oldu.
11.10.2021 Dünya
Twitter'dan Taliban Sözcüsü'ne kısıtlama
Twitter'dan Taliban Sözcüsü'ne kısıtlama Sosyal medya platformu Twitter, Taliban Sözcüsü Zabihullah Mücahid'in Farsça ve Peştuca paylaşım yaptığı hesabına kısıtlama uyguladı.
3.10.2021 Dünya
Bakan Özer, KKTC'li mevkidaşıyla bir araya geldi
Bakan Özer, KKTC'li mevkidaşıyla bir araya geldi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
28.09.2021 Eğitim
Arjantin'de beş bakan istifa etti
Arjantin'de beş bakan istifa etti Arjantin’de pazar günü düzenlenen parlamento ön seçimlerinde, hükümet kanadının oy kaybetmesinin ardından 5 bakan görevini bırakma kararı aldı.
15.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kültür Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kültür bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.