Müjde Ar

Müjde Ar

Son dakika müjde ar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müjde ar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müjde ar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müjde Ar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müjde ar gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 müjde ar haberi bulunmuştur. Tüm müjde ar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müjde Ar: Kendi hesabımı açmak zorunda kaldım
Müjde Ar: Kendi hesabımı açmak zorunda kaldım Müjde Ar, Instagram hesabı dışında hiçbir sosyal medya platformunda hesabı olmadığını açıkladı. Ünlü isim, kendisi adına açılan sahte Twitter hesaplarından sonra kendisi sayfasını oluşturmak zorunda kaldı.
30.05.2023 Magazin
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü!
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü! İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı 1981 yapımı “Çirkinler de Sever” filminin çekildiği Adıyaman’daki eski adıyla Eski Kahta, yeni adıyla Kocahisar Mahallesi’ndeki dev kaya deprem nedeniyle ikiye bölündü.
19.02.2023 Magazin
Müjde Ar: Süreler düşerse setlere dönerim
Müjde Ar: Süreler düşerse setlere dönerim Türk sinemasının usta isimlerinden Müjde Ar, önceki gün eski Kültür ve Turizm Bakanı eşi Ercan Karakaş ile birlikte alışveriş turunda görüntülendi. Hayatına Bodrum'da devam eden 68 yaşındaki sanatçı, zaman zaman İstanbul'a geldiklerini söylerken; ara verdiği setlere dönmek için şartını da açıkladı.
10.10.2022 Magazin
Müjde Ar'dan Demet Akalın'a tepki: Ben utandım resmen!
Müjde Ar'dan Demet Akalın'a tepki: Ben utandım resmen! Demet Akalın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine ikram edilen içeceği beğenmeyince garsonun kafasından aşağıya dökmüştü. Demet Akalın’ın bu hareketi birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisine neden olmuştu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Akalın’a Müjde Ar'dan tepki gecikmedi.
3.08.2022 Magazin
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı!
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı! Küçükçekmece Belediyesi’nin 'Çekmecemde Kitap Var' söyleşilerine konuk olan Müjde Ar, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Annesi Aysel Gürel’in vefatının ardından onun anısına armağan edilen 'Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam' şiir kitabını ve usta sanatçıya anılarını anlatan Müjde Ar, “Annem tabuları yıkarak, ataerkil sistemin dayattığı her şeyi yıkarak kendine bir yol çizerdi. 'Deli Aysel' diyorlardı ama o bir dehaydı” dedi. Ünlü oyuncu, annesinin yazdığı, Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Ünzile' şarkısının dramatik hikayesini de anlattı.
10.05.2022 Magazin
Hülya Avşar ve Müjde Ar'ın gizli fotoğrafları ortaya çıktı
Hülya Avşar ve Müjde Ar'ın gizli fotoğrafları ortaya çıktı Bir döneme damga vuran ünlü oyuncu Müjde Ar ve ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın gizli fotoğrafları ortaya çıktı. İşte, o dönem sık sık buz pateni kulübüne giden Avşar ve Ar’ın hiç yayınlanmamış fotoğrafları…
8.12.2021 Magazin
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Müjde Ar'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
10.04.2021 Gündem
Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti
Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Mehtap Ar'in akciğer kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.
10.04.2021 Magazin
Müjde Ar'a dava açılmıştı! Karar belli oldu...
Müjde Ar'a dava açılmıştı! Karar belli oldu... Ünlü Sanatçı Müjde Ar’a, Bodrum Gündoğan’daki Günay Restaurant’ın gürültü kirliliği yaptığını iddia ederek açtığı davanın ardından, mekan yetkilileri ticari itibarını zedelediği gerekçesiyle karşı dava açmıştı.
27.01.2021 Magazin
Mehtap Ar'ın sağlık durumu belli oldu!
Mehtap Ar'ın sağlık durumu belli oldu! Akciğer kanseri tedavisi gören ünlü sanatçı Mehtap Ar, yoğun bakıma kaldırıldı.
26.01.2021 Magazin
Müjde Ar'dan sert tepki: Sizi evimi yıkmaya davet ediyorum
Müjde Ar'dan sert tepki: Sizi evimi yıkmaya davet ediyorum Türk sinemasının usta isimlerinden Müjde Ar, Muğla'nın Bodrum ilçesinde oturduğu evin kaçak olduğuna dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Ar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bodrum Belediye Baykanı Ahmet Aras'a hitaben, "Sitedeki dairem kaçaksa sizi görevinizi yapmaya ve evimi yıkmaya davet ediyorum. Keşke bu çabanızı 2,5 aydır Gündoğan sakinleri için işkenceye dönüşen gürültü kirliliğini sonlandırmak için harcasaydınız" dedi.
30.08.2020 Yaşam
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları
Kibar Feyzo ne zaman, nerede çekildi? Kibar Feyzo konusu ve oyuncuları Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı Kibar Feyzo filminin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İhsan Yüce, İlyas Salman ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncular rol alıyor. Geçmişte Türkiye'deki ağalık düzeninin eleştirisi olan film, 1970'li yıllardaki Türkiye'nin sosyolojik bir çözümlemesidir. Peki, Kibar Feyzo nerede çekildi? Kibar Feyzo kaç yılında çekildi? İşte Kibar Feyzo oyuncuları ve konusu...
24.09.2020 Gündem
Müjde Ar, Bodrum Belediye Başkanı ile davalık oldu
Müjde Ar, Bodrum Belediye Başkanı ile davalık oldu Usta oyuncu Müjde Ar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’la mahkemelik oldu. Bodrum Gündoğan’da yaşanan ses kirliliği nedeniyle Aras’a açık şikâyet mektubu yazan sanatçı, gereğinin yapılmadığını öne sürerek hem Belediye Başkanı’na hem de ilgili işletmelere dava açtı.
2.08.2020 Magazin
Müjde Ar 5 yıldızlı otele isyan etti: Yargıya taşıyacağım
Müjde Ar 5 yıldızlı otele isyan etti: Yargıya taşıyacağım Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da yaşayan Müjde Ar, ilçedeki ünlü bir restoran ve bir otel tarafından düzenlenen gündüz plaj konserleri, akşam ise canlı müzik konserlerinin yarattığı gürültü kirliliği nedeniyle rahatsız olduğunu söyledi. Yeşilçam'ın efsane oyuncalarından Ar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a mail yoluyla şikâyet mektubu iletti.
28.07.2020 Gündem
"Bodrum havası kardeşime iyi geldi"
"Bodrum havası kardeşime iyi geldi" Müjde Ar, Bodrum’da eşi Ercan Karakaş ve kardeşi Mehtap Ar’la tatil yapıyor.
6.07.2020 Magazin
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne?
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı Senaryosunu Sadık Şendil ve Suphi Tekniker'in yazdığı Öyle Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Müjde Ar yer alıyor. Peki, Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Öyle Olsun filmi hakkında bilmeniz gerekenler...
21.06.2020 Gündem
Gülen Gözler filmi nerede ve ne zaman çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncuları ve en komik replikleri
Gülen Gözler filmi nerede ve ne zaman çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncuları ve en komik replikleri Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alan Gülen Gözler filminin oyuncu kadrosunda Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncular yer alıyor. Geniş kadrosu ile Türk güldürü sinemasının en önemli örneklerinden sayılan Gülen Gözler filminin yönetmenliğini de Ertem Eğilmez yaptı. Gülen Gözler filmi evlilik çağına gelmiş beş kızı olan bir marangoz ustasının, uslanmaz damat adayları, çılgın eşi ve tabii ki evlenmeyi çok isteyen kızlarıyla geçirdiği zorlu ama bir o kadar da komik hayat öyküsünü konu ediniyor. Peki, Gülen Gözler filmi ne zaman nerede çekildi? İşte Gülen Gözler fiminin konusu ve oyuncuları...
9.08.2020 Gündem
Müjde Ar: Deli Aysel’in deli kızıyım
Müjde Ar: Deli Aysel’in deli kızıyım İnternette yayınlanan bir programa konuk olan oyuncu Müjde Ar, 2008 yılında hayatını kaybeden annesi Aysel Gürel hakkında konuştu.
18.04.2020 Magazin
Müjde Ar: Torunlarımızı göremiyoruz
Müjde Ar: Torunlarımızı göremiyoruz Gazeteci Mirgün Cabas, corona virüs salgını nedeniyle evde karantinada olan ünlülerle “Nasıl Gidiyor Karantina?” adlı podcast serisine başladı. Spotify’da yayınlanan programın son konuğu oyuncu Müjde Ar oldu.
7.04.2020 Magazin
Sıfır makyaj Müjde!
Sıfır makyaj Müjde! Yeşilçam’ın usta ismi Müjde Ar (65), önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
4.01.2020 Magazin
Müjde Ar: İstanbul Kartım var
Müjde Ar: İstanbul Kartım var Usta oyuncu Müjde Ar, İstanbul trafiğinden kurtulmak için toplu taşımayı tercih ettiğini söyledi.
28.03.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müjde Ar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müjde ar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.