Mehtap Ar

Mehtap Ar

Son dakika mehtap ar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehtap ar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehtap ar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehtap Ar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehtap ar gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 mehtap ar haberi bulunmuştur. Tüm mehtap ar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehtap Ar'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı...
Mehtap Ar'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı... 64 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Mehtap Ar, son yolculuğuna uğurlandı
12.04.2021 Magazin
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
Mehtap Ar öldü mü? Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Müjde Ar'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mehtap Ar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mehtap Ar kimdir, kaç yaşında?
10.04.2021 Gündem
Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti
Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti Oyuncu Mehtap Ar hayatını kaybetti. 64 yaşındaki Mehtap Ar'in akciğer kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi.
10.04.2021 Magazin
Mehtap Ar'ın sağlık durumu belli oldu!
Mehtap Ar'ın sağlık durumu belli oldu! Akciğer kanseri tedavisi gören ünlü sanatçı Mehtap Ar, yoğun bakıma kaldırıldı.
26.01.2021 Magazin
“Sen Ağlama” için tazminat! 16 yıllık faizi ile...
“Sen Ağlama” için tazminat! 16 yıllık faizi ile... Ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in mirasçısı Mehtap Ar, annesinin bestelediği, Sezen Aksu’nun söylediği “Sen Ağlama” şarkısını İGDAŞ (İstanbul Gaz Dağıtım AŞ) telefonda bekleme müziği olarak kullandığı iddiasıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne 4 yıl önce dava açtı.
21.01.2021 Magazin
"Bodrum havası kardeşime iyi geldi"
"Bodrum havası kardeşime iyi geldi" Müjde Ar, Bodrum’da eşi Ercan Karakaş ve kardeşi Mehtap Ar’la tatil yapıyor.
6.07.2020 Magazin
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Mehtap Ar yoğun bakımda
Mehtap Ar yoğun bakımda 11 yıl önce rahim ağzı kanserini yenen Mehtap Ar’ın birkaç aydır hastanede tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Hastalığının nüksettiği iddialarına ise ablası Müjde Ar yanıt verdi.
21.09.2018 Magazin
Annesinden kalan yadigarı 2,2 milyon TL'ye satmış
Annesinden kalan yadigarı 2,2 milyon TL'ye satmış Oyuncu Müjde Ar, rahmetli söz yazarı annesi Aysel Gürel'in Nişantaşı'ndaki evini 2,2 milyon TL'ye sattı.
18.05.2018 Magazin
Yine Cennet Mahallesi
Yine Cennet Mahallesi ‘Cennet Mahallesi’, yeniden Show TV’de dizi oluyor...
11.10.2014 Magazin
Müjde ve Ata düet yapacak
Müjde ve Ata düet yapacak Müjde Ar, Aysel Gürel anısına hazırlanacak Aysel’im albümü için ünlü komedyenle düet yapacak
3.12.2011 Magazin
Şarkılarla dönüyor
Şarkılarla dönüyor Üç yıl önce ölen söz yazarı Aysel Gürel’in unutulmaz şarkılarından yeni bir albüm doğuyor
6.10.2011 Magazin
‘Artık kitap yazabilirim’
‘Artık kitap yazabilirim’ Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Most Açıkhava Konserleri kapsamındaki son Sezen Aksu konseri önceki akşam gerçekleştirildi
26.07.2008 Magazin
Kendimi hâlâ toparlayamadım
Kendimi hâlâ toparlayamadım 18 Şubat’ta 80 yaşında yaşama veda eden ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in ölümünden önce yazdığı şarkılar bir araya getirilerek bir albüm hazırlandı
5.04.2008 Magazin
Anneye gözyaşı
Anneye gözyaşı 17 Şubat’ta yaşama veda eden ünlü söz yazarı Aysel Gürel, ölümünün 40’ıncı gününde Zincirlikuyu’daki kabri başında anıldı
30.03.2008 Magazin
Dostları Aysel’i anlattı
Dostları Aysel’i anlattı “Haydi Gel Bizimle Ol”a katılan Aysel Gürel dostları onu anlatmakta zorlanmadı
22.02.2008 Magazin
Türkiye neşesini uğurladı
Türkiye neşesini uğurladı Ünlü söz yazarı Aysel Gürel’i son yolculuğuna uğurlayan dostlarının tümü aynı duygular içindeydi: O, gülmeyi unutan Türkiye’de neşesini kaybetmeyen bir insandı
19.02.2008 Magazin
Kızları yıkadı; duygularını kağıda döktü
Kızları yıkadı; duygularını kağıda döktü Aysel Gürel'in, hastaneden çıktıktan sonra kendisini yıkayan kızları Müjde ve Meptap Ar için yazdığı şiir...
2.01.2008 Magazin
Gönüllü tiyatro elçisi Mehtap Ar Anadolu yollarında
Gönüllü tiyatro elçisi Mehtap Ar Anadolu yollarında Dekorları sırtlamış, Anadolu’yu bucak bucak gezen bir tiyatro topluluğu, hayatında hiç tiyatro görmemiş çocuklara dokunmak için yola çıktı
5.05.2007 Arşiv
Son dakika! Tatilin ilk günü ağır bilanço!
Son dakika! Tatilin ilk günü ağır bilanço! Ramazan Bayramı Tatilinin ilk günü olan Cumartesi günü yurdun çeşitli bölgelerinden kaza haberleri geldi. Meydanan gelen kazalarda çok sayıda ölü ve yaralı var.
29.09.2021 Gündem
Müjde Ar yıllar sonra sinemaya geri dönüyor!
Müjde Ar yıllar sonra sinemaya geri dönüyor! Ünlü oyuncu Müjde Ar, sekiz yıl aradan sonra sinemaya dönüyor.
24.01.2017 Kültür Sanat
Aysel Gürel orkestrası kuruldu
Aysel Gürel orkestrası kuruldu 2008 yılında kaybettiğimiz, dillere marş olan şarkıların yazarı Aysel Gürel adına orkestra kuruldu.
7.12.2015 Magazin
Aysel Gürel orkestrası kuruldu
Aysel Gürel orkestrası kuruldu 2008 yılında kaybettiğimiz, dillere marş olan şarkıların yazarı Aysel Gürel adına orkestra kuruldu.
7.12.2015 Magazin
TV kanalları dizi saatinde neden belgesel yayınladı?
TV kanalları dizi saatinde neden belgesel yayınladı? YSK, seçim sonuçlarını yayın yasağı kalkmadan ekrana veren televizyon kanallarına ağır cezalar verdi. 63 kanala verilen yayın durdurma cezası nedeniyle, büyük kanallar da, dizi filmlerin yerine dün akşam belgesel yayınlamak zorunda kaldı. Dahası belgesel cezası bugün de sürüyor...
15.07.2015 Televizyon
RTÜK'ten flaş açıklama!
RTÜK'ten flaş açıklama! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), seçim döneminde Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) belirlediği esaslara uymayan yayın kuruluşlarına ilişkin raporların hazırlanırken herhangi bir kuruluşun hedef alınmasının veya kayrılmasının söz konusu olmadığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehtap Ar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehtap ar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.