Küçükçekmece Gölü

Küçükçekmece Gölü

Son dakika küçükçekmece gölü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçükçekmece gölü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçükçekmece gölü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçükçekmece Gölü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçükçekmece gölü gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 küçükçekmece gölü haberi bulunmuştur. Tüm küçükçekmece gölü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif
Depremin izi her şeyi ortaya çıkaracak! İstanbul'da heyecanlandıran keşif Avcılar'da Küçükçekmece Gölü havzası içinde sürdürülen Bathonea Antik Kenti kazılarında, M.S. 600'lü yıllarda çıkan büyük bir yangının karbon tabakası izleri ortaya çıkarıldı. Bu izlerin o dönemdeki depremin ardından çıkmış olabileceği göz önüne alınarak çalışmalar yoğunlaştırıldı.
1.09.2023 Yaşam
İstanbul depremi için en riskli iki bölge açıklandı! Deprem suyu da vuracak
İstanbul depremi için en riskli iki bölge açıklandı! Deprem suyu da vuracak Olası İstanbul depreminde kentin içme suyu ve atıksu sistemi de büyük tehdit altında. Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız en riskli 2 bölgeyi açıkladı.
30.08.2023 Gündem
Küçükçekmece gölü'nde tehlike: Balıkçılık yasaklanmalı
Küçükçekmece gölü'nde tehlike: Balıkçılık yasaklanmalı Küçükçekmece Gölü'nde araştırma çalışmaları yürüten İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, "Girilmemesi lazım çünkü mikrobik olarak, mikrobiyolojik parametreler bakımından oldukça sıkıntılı. Oradan birçok hastalığı kapmaları söz konusu. Girilmesine izin vermemek lazım, hatta orada balıkçılığın da yasaklanması lazım. Çünkü ağır metal kirliliği bakımından, mikro kirleticiler bakımından oldukça sıkıntılı bir alan. Çocukları kontrol edemezsiniz. Oraya giriyorlar, ellerini yıkıyorlar, ağızlarına sürüyorlar, mikrop kapmaları olası" dedi.
11.08.2023 Yaşam
Bağcılar'da otobüs beklerken motosiklet çarptı, kemiği parçalandı
Bağcılar'da otobüs beklerken motosiklet çarptı, kemiği parçalandı Bağcılar'da Melek Nur Anıl otobüs beklediği sırada motosikletin çarpışması sonucu yaralandı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü kaçarken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Melek Nur Anıl, "O kişiden şikayetçiyim en azından kaçmasaydı bir nevi düşünebilirdik, şikayetçi bile olmayabilirdim ama o halde görüp direkt umursamadan kaçtığı için şikayetçiyim." dedi. Ameliyata alınan Melek Nur Anıl'ın femur kemiğinin parçalandığı tespit edildi. 
3.01.2023 Yaşam
Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü: Şakalaşıyorduk, ciddiye döndü
Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü: Şakalaşıyorduk, ciddiye döndü Elazığ'ın Palu ilçesinde, tartıştığı arkadaşı Erman Demiroğlu'nu (17) bıçaklayarak öldüren lise öğrencisi S.K. (17), polisteki ifadesinde, "Şakalaşıyorduk, birden ciddiye döndü ve kavga başladı" dedi.
3.01.2023 Yaşam
Küçükçekmece gölü'nün MR'i çekildi! '1. derece sit alanı ilan edilmeli'
Küçükçekmece gölü'nün MR'i çekildi! '1. derece sit alanı ilan edilmeli' Küçükçekmece ile Avcılar ilçeleri arasında yer alan Küçükçekmece Gölü'nün eski sağlığına kavuşması için proje başlatıldı. 
3.01.2023 Yaşam
Bathonea'da çıngıraklı, bilezikli çocuk mezarı bulundu
Bathonea'da çıngıraklı, bilezikli çocuk mezarı bulundu Avcılar'daki Bathonea antik liman kenti kazılarında bin 500 yıllık çocuk mezarı bulundu. Küçük mezarda bir kıza ait olduğu değerlendirilen bilezik ve çıngırak da gün yüzüne çıktı.
19.09.2022 Yaşam
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi...
Tsunami ve deprem ile ilgili son dakika gelişmesi! Marmara'da ve Ege'de alarm verildi... Deprem ve tsunami ile ilgili son dakika uyarısı! Marmara'da ve Ege'de harekete geçildi. Tsunami felaketine karşı testler başladı. Korkutan açıklama geldi, depremde su ve kanalizasyon, doğal gaz şebekeleri büyük zarar görecek, yangınlar çıkacak, binlerce insan hayatını kaybedecek. Bilim insanları da kayıpları ve hasarı en aza indirmek için çalışma başlattı. Yaklaşık üç yıldır üzerinde çalışılan hidrodinamik araştırma laboratuvarı devreye alındı, uzmanlar, buradaki testler ile olası bir tsunami felaketindeki kuvveti ve vereceği zararı önceden tespit edecek. Deprem ve tsunami ile ilgili daha önce de uyarılarda ve Marmara Denizi'nde kıyıdan 8-9 kilometre uzaklıktaki fayın, 20 kilometre kuzey ve güney kesiminde çok büyük etkisi olacağını belirten Prof. Dr. Naci Görür, Haliç'ten Silivri'ye kadar olan bölgeyi 'cehennemin içi' olarak tanımladı. Ayrıca depreme karşı en dayanıklı ve dayanıksız bölgeler de açıklandı. İşte depremle ilgili son dakika gelişmeleri....
21.06.2022 Gündem
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Avcılar’da göl kenarında ceset bulundu
Avcılar’da göl kenarında ceset bulundu İstanbul Avcılar’da Küçükçekmece Gölü kıyısında erkek cesedi bulundu.
5.04.2022 Yaşam
Eğlence mekanı çıkışındaki kavgada 3 kişi öldü! Doktorun başına silah dayadı: Tüm yaralıları bırak, babamla ilgilen
Eğlence mekanı çıkışındaki kavgada 3 kişi öldü! Doktorun başına silah dayadı: Tüm yaralıları bırak, babamla ilgilen Konya'nın Kadınhanı ilçesindeki bir eğlence merkezinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Hastaneye yaralı olarak getirilen Şakir Öcal'ın, kavgada vurduğu Kerim Turhan'ın oğlu Nurettin Turhan tarafından burada öldürüldüğü ortaya çıktı.
23.03.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de 6 araca çarptı, ortalığı savaş alanına çevirdi! 2 kişi yaralandı
Küçükçekmece'de 6 araca çarptı, ortalığı savaş alanına çevirdi! 2 kişi yaralandı İstanbul Küçükçekmece'de Sedat T. (40) idaresindeki 34 CON 843 plakalı otomobil, 6 araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobili kullandığı tespit edilen sürücü Sedat T., polise aracı kendisinin kullanmadığını ileri sürerek alkolmetreyi üflemedi.
23.03.2022 Yaşam
Evde otururken karşısında gördü, şok oldu! Ne olduğunu anlayamayınca hemen telefona sarıldı
Evde otururken karşısında gördü, şok oldu! Ne olduğunu anlayamayınca hemen telefona sarıldı İstanbul Avcılar'da oturan kişi, evinde bir kanatlının uçtuğunu gördü ancak ne olduğunu anlayamadı. Paniğe kapılan adam hemen telefona sarıldı ve itfaiyeyi aradı. Eve giren kanatlının yarasa olduğu ortaya çıktı.
23.03.2022 Yaşam
Sulama göletine düşen Eymen Talha'dan acı haber!
Sulama göletine düşen Eymen Talha'dan acı haber! Kilis'in Musabeyli ilçesinde sulama göletine düşen Eymen Talha Yıldırım (7), hastanede yaşamını yitirdi.
23.03.2022 Yaşam
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, yıllarca atıkların bırakılması nedeniyle Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, "Küçükçekmece Lagünü, yaklaşık 20 metre derinliği, 10 kilometre uzunluğu olan şehir içerisinde müthiş bir alan. 1950'li yıllarda 15 bin ton balık avlanıyormuş, tür çeşitliliği varmış. Şu anda sadece birkaç tür var. Geçenlerde yolunu şaşıran mersin balığı burada ölmüştü" dedi. 
23.03.2022 Yaşam
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü İstanbul'un trafik çilesi pandeminin yasaklarının ardından her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Pandemi öncesi kentin belli yerlerinde mesai başlangıcı ve bitiş saatlerinde artan trafik yoğunluğu, artık tüm gün ve her saatte yaşanmaya başladı.
26.11.2021 Yaşam
Deniz sahilleri yutacak! İstanbul için kıyamet
Deniz sahilleri yutacak! İstanbul için kıyamet En son ‘iklim değişikliği’ haritasına göre 1.5 derecelik ısınma sonucunda 40 yıl içinde İstanbul’un kıyı haritası da değişecek. 3 derecelik kötümser senaryo gerçekleşirse deniz suları sahillerden iki kilometre kadar içeri girecek, başta Dolmabahçe ve Çırağan sarayları olmak üzere birçok yapı ve bölge sular altında kalacak.
14.10.2021 Yaşam
Faizsiz konut müjdesi! Düşük taksitli olacak, vade farkı yok 60 ay...
Faizsiz konut müjdesi! Düşük taksitli olacak, vade farkı yok 60 ay... Faizsiz konut fırsatı! Harekete geçildi. 60 aya kadar vade farkı alınmayacak. Taksitler düşürülecek. Ara ödemeli seçenekler de olacak. 15 bin konut satışı yapılacak. Emlak Konut'tan açıklama geldi. Sektöre hareket getirmek ve fiyatları dengelemek için tarihi bir adım atılıyor. Konut satışları 12 proje için geçerli olacak. Satın alma koşulları iyileştirilerek uygun ödeme fırsatları sunulacak. İlçeler tek tek açıklandı. Projeler, Çekmeköy, Avcılar, Küçükçekmece, Kayabaşı, Başakşehir ve Kartal'da hayata geçirilecek.
25.09.2021 Ekonomi
Küçükçekmece Gölü sahili ölü balık dolu
Küçükçekmece Gölü sahili ölü balık dolu Küçükcekmece Gölü'nden iki gün yayılan koku ardından sahile vuran binlerce ölü balık bölgede endişeye neden oldu.
3.07.2021 Gündem
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak?
Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? Kanal İstanbul için ilk adım atılıyor. Kamuoyunda "çılgın proje" olarak bilinen Kanal İstanbul, bugün ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak. Peki, Kanal İstanbul üzerinde ilk köprü nereye yapılacak? Kanal İstanbul'da kaç köprü yapılacak? İşte Kanal İstanbul projesi ile ilgili detaylar...
26.06.2021 Gündem
Bakan Karaismailoğlu canlı yayında açıkladı: 6 yılda bitecek
Bakan Karaismailoğlu canlı yayında açıkladı: 6 yılda bitecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un altı yılda bitirileceğini söyledi.
25.06.2021 Gündem
Kanal İstanbul ne zaman açılacak? Kanal İstanbul maliyeti ne? Kanal İstanbul güzergahı haritası!
Kanal İstanbul ne zaman açılacak? Kanal İstanbul maliyeti ne? Kanal İstanbul güzergahı haritası! İstanbul'da Çamlıca Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'un temelinin de haziran sonunda atılacağını açıkladı. Peki, Kanal İstanbul ne zaman açılacak? Kanal İstanbul kaç km? Kanal İstanbul maliyeti ne? Kanal İstanbul güzergahı haritası!
29.05.2021 Gündem
Kanal İstanbul projesi ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul projesi imar planları tamamlandı!
Kanal İstanbul projesi ihalesi ne zaman? Kanal İstanbul projesi imar planları tamamlandı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son dakika açıklaması yaparak, Kanal İstanbul’un proje çalışmaları hakkında son durumu aktardı. Peki, Kanal İstanbul projesi ihalesi ne zaman?
5.04.2021 Gündem
Kanal İstanbul imar planları onaylandı! Kanal İstanbul'un temeli ne zaman atılacak? Kanal İstanbul projesi güzergahı…
Kanal İstanbul imar planları onaylandı! Kanal İstanbul'un temeli ne zaman atılacak? Kanal İstanbul projesi güzergahı… Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul Projesi için artık imar planlarını onaylamış ve askıya çıkarmış bulunuyoruz" ifadelerini kullandı. Kanal İstanbul'un temeli ne zaman atılacak?
27.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küçükçekmece Gölü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçükçekmece gölü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.