Korkutan Uyarı

Korkutan Uyarı

Son dakika korkutan uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkutan uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkutan uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 korkutan uyarı haberi bulunmuştur. Tüm korkutan uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay Çanakkale'nin Ycenice ilçesinde eski eniştesi emekli öğretmen Halil İbrahim B. tarafından av tüfeği ile vurulan Basri Yılmaz, hayatını kaybetti.
27.11.2023 Gündem
Dört deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı! 'Sarayburnu'ndan Çatalca'ya kadar...'
Dört deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı! 'Sarayburnu'ndan Çatalca'ya kadar...' Yerel seçimler yaklaşırken deprem uzmanlarından özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylarına yönelik kritik uyarılar geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Cenk Yaltırak, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul'da 7'nin üzerinde olması beklenen depreme ilişkin adaylara uyarılarda bulunarak oy verecek vatandaşların bilinçli olmasının önemine vurgu yaptı.
27.11.2023 Gündem
Sıcak havalar ile ilgili korkutan uyarı! 'Komaya götürür'
Sıcak havalar ile ilgili korkutan uyarı! 'Komaya götürür' Adana'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Sebe, aşırı terleme, yorgunluk ve halsizlik gibi belirtilerle kendini gösteren sıcak çarpması vakalarının özellikle tek yaşayan ya da bakıma muhtaç kişilerde fark edilmediği takdirde komaya kadar götüren tablolar oluşturduğunu kaydetti.
3.09.2023 Sağlık
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı!
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı! Titanic gemisinin batığını ziyaret etmek için yola çıkan Titan gemisi 5 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bütün dünyada yankı uyandıran olayın ardından OceanGate Explorations'ın kurucu ortağı Guillermo Söhnlein bu kez Venüs'e yolculuk yapmak istediklerini duyurdu.
31.07.2023 Dünya
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Uzmandan korkutan uyarı: Bu sinek türü birçok hastalığa neden oluyor!
Uzmandan korkutan uyarı: Bu sinek türü birçok hastalığa neden oluyor! Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hakan Kavur, halk arasında 'yakağan' olarak bilinen kum sineklerinin birçok hastalığa sebep olduğunu belirtti. Kavur, ”Yakağanlar ısırdığında iç organlar formu dediğimiz lenf düğümlerindeki damarları tıkayarak şişmelere, dalakta ve karaciğerde büyümeye neden oluyor” dedi.
31.07.2023 Sağlık
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor
Korkutan uyarı geldi: Bildiğimiz sineklerden değil! Hastalıkları bulaştırıyor Türkiye'de ilk olarak Edirne'de tespit edilip daha sonra Türkiye'ye yayılan Asya kaplan sivrisineğine karşı uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Zika, sarı humma ile Batı Nil gibi hastalıkları bulaştıran bu sinek özellikle kıyı kesimlerde hızla çoğalmaya başladı.
28.07.2023 Yaşam
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanından sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Uzmanın sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat!
Uzmanın sıcak havalar için korkutan uyarı: İçtiğimiz sulara dikkat! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Oğuzhan Sepetçigil, özellikle çocukların araç içerisinde bırakılmaması gerektiğini belirterek, sıcaklık havalara karşı şapka takıp, beyaz renkli ince kıyafetlerin giyilmesi gerektiğini söyledi.
27.07.2023 Sağlık
Esmanur Solmuş uyurken kamyonet altında kalmıştı! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı
Esmanur Solmuş uyurken kamyonet altında kalmıştı! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı Bursa'da ailesinin mevsimlik işçi olarak çalıştığı fasulye bahçesinde uyurken üzerinden kamyonet geçen Esmanur Solmuş hayatını kaybetti. Babasının kucağında acil servise taşıdığı anlar görenleri kahrederken, kamyonet sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı.
25.07.2023 Yaşam
400 bin nüfuslu ilçe için korkutan uyarı: Küçük bir artçıda yıkılma durumu söz konusu
400 bin nüfuslu ilçe için korkutan uyarı: Küçük bir artçıda yıkılma durumu söz konusu Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kavak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Diyarbakır’da, yaklaşık 400 bin nüfusuyla kentin en büyük ilçelerinden olan Bağlar’ın zemin ve bina yapım tekniği açısından çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, “Bağlar’da bulunan bütün ağır veya orta hasarlı binalar hepsi yorulmuş durumda. Bitkin durumdalar, her an yıkılmaya maruz kalabilirler. Hatta belki küçücük bir artçı depremde yıkılma durumu söz konusu” dedi.
28.03.2023 Gündem
Depremzede kadından yürek burkan sözler! 'Unutulmak istemiyoruz' demişti
Depremzede kadından yürek burkan sözler! 'Unutulmak istemiyoruz' demişti CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde depremzede vatandaşlara mikrofon uzattı. Daha önce CNN Türk'te sesini duyuran Neslihan Pektaş 'unutulmak istemiyoruz' demişti. Bütün depremzedelerin sesi olan Pektaş, bir kez daha Fulya Öztürk'e konuştu.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
Olası Marmara depremi nedeniyle gözler İstanbul'a çevrilmişken korkutan uyarı geldi: O ilde her an deprem olabilir!
Olası Marmara depremi nedeniyle gözler İstanbul'a çevrilmişken korkutan uyarı geldi: O ilde her an deprem olabilir! Kahramanmaraş merkezli depremlerin Türkiye'yi sarsmasının ardından olası Marmara depremi nedeniyle gözler İstanbul'a çevrilirken, Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, deniz tabanından geçen Karadeniz fayının, deprem riski taşıdığına dikkati çekti. Bektaş, "1996'da yayınlanan haritada deprem tehlikesi, göz ardı ediliyor. İstanbul'da beklerken, o ilimizde her an bir deprem oluşabilir. 'Deprem bölgesi değildir' algısı, bugüne kadar herkesin de kabul ettiği sağlıksız yapılaşmaya neden oldu" dedi.
22.03.2023 Gündem
Altın için korkutan uyarı! Altında aylar sonra görülmemiş gelişme
Altın için korkutan uyarı! Altında aylar sonra görülmemiş gelişme Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları dibi gördü. Altın fiyatları aylar sonra bu seviyeden işlem gördü. Uzman isimden de altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken uyarılar geldi. Uzman isim altın için o tarihi işaret etti. Peki altın fiyatları daha düşecek mi, bu fiyattan altın alınır mı, altın yıl sonu ne kadar olacak, altın yeni rekorlar gelecek mi?
26.02.2023 Ekonomi
Bitter çikolata ve kakao ile ilgili korkutan uyarı
Bitter çikolata ve kakao ile ilgili korkutan uyarı Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, çikolata ve kakao kullanılan ürünlerde kurşun değerinin incelenmesi gerektiğini belirterek, "Yapılan bir analizde, bitter çikolatada kurşun oranı 400 mikrogram çıktı. Çocuklar için vücutta 2,2 mikrogramdan sonrası istenmiyor. Ağır metaller vücutta hem kanserojenik, hem zihinsel, hem de psikolojik sonuçlar ortaya çıkarabilir" dedi.
4.02.2023 Sağlık
Kışın daha hızlı kilo verebilirsiniz! İşte yeni formül
Kışın daha hızlı kilo verebilirsiniz! İşte yeni formül İş temposunun yoğunlaşması, havaların soğuması, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku ve bazı hormonal sebeplerden dolayı kilo alımları hızlandı. Kış aylarının gelmesiyle insanlar egzersiz yapmamaya ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye başladı. Halbuki uzmanlar kış aylarında yapılan sporun yağ yakımını hızlandırdığını söylüyor. Açık havada yapılan yürüyüş bile bağışıklık sisteminin güçlenmesine neden oluyor. Spor yapamadığımız zamanlarda ise diyete başvuruyoruz. Kısa sürede internetten bulunan diyetler de sağlığa zararlı olabiliyor.
11.12.2022 Sağlık
Antibiyotik kullanımı ile ilgili korkutan uyarı! Herkes doğru sanıyordu ama tamamen yanlış çıktı
Antibiyotik kullanımı ile ilgili korkutan uyarı! Herkes doğru sanıyordu ama tamamen yanlış çıktı Antibiyotik kullanımı ile ilgili son dakika uyarısı! Herkes doğru biliyordu ama tamamen yanlış çıktı. Kış aylarında olabilecek viral enfeksiyonlarda bilinçsiz antibiyotik kullanımının uygun olmadığını belirten Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Muhammed Bekçibaşı, tarih vererek korkutan bir uyarıda bulundu.
10.12.2022 Sağlık
Yeni salgın geliyor! Tarih verdi, korkutan uyarı
Yeni salgın geliyor! Tarih verdi, korkutan uyarı Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan, her yıl dünyada 700 bin kişinin, bilinçsiz antibiyotik tüketimi sonucu antibiyotik dirençli bakterilerden kaynaklanan enfeksiyon nedeniyle öldüğünü söyledi. Prof. Dr. Yarsan, "Eğer önlem alınmazsa 2050 yılında bu sayının 10 milyona ulaşacağı yönünde araştırmalar var. Bu, her 3 saniyede 1 insan ölümü demek. Şu anda ‘sessiz pandemi’ olarak devam eden antibiyotik direncine yönelik eğer önlem alınmazsa belli bir noktadan sonra Covid-19 pandemisinde yaşadığımız gibi gerçek bir pandemi haline gelecektir" dedi.
18.11.2022 Gündem
Ticaret hacmi 600 milyon dolar! Kağıt, kozmetik, ilaç, boya, kauçuk ve lastik...
Ticaret hacmi 600 milyon dolar! Kağıt, kozmetik, ilaç, boya, kauçuk ve lastik... Odun dışı orman ürünlerinin üretimini desteklemek için eylem planları yürüten Orman Genel Müdürlüğü (OGM), plastik sanayisinden tıp alanına kadar pek çok sektörde kullanılan reçinenin 2021 yılı üretiminden ekonomiye 650 bin dolar döviz girdisi sağladı. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, “Ülkemizde reçine ve türevlerinin ticaret hacmi 600 milyon dolar civarında. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre geçtiğimiz yıl bin 280 ton reçine üretimi yapıldı. Ülkemiz ormanlık sahalarında 2022 yılı sonuna kadar 640 ton ham reçine üretimi gerçekleştirilerek ülke ekonomisine kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Koronavirüs salgını yeniden hortladı! Korkutan uyarı geldi: Hipertansiyonu, diyabeti, kalp ve damar...
Koronavirüs salgını yeniden hortladı! Korkutan uyarı geldi: Hipertansiyonu, diyabeti, kalp ve damar... Koronavirüs salgınında korkutan gelişme! Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Ankara Şehir Hastanesi Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Sema Turan, yaz tatili ve Kurban Bayramı'nın etkisiyle koronavirüs vaka sayılarında artış yaşandığını belirterek, "Geçtiğimiz haftaya göre yoğun bakım yatak ve servis yatak sayımızı yüzde 30 oranında artırdık" dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Nefes darlığı çekenler dikkat! Hipertansiyon, diyabet, obezite, kalp krizi...
Nefes darlığı çekenler dikkat! Hipertansiyon, diyabet, obezite, kalp krizi... Hipertansiyon hastalığı ve nefes darlığı ile ilgili korkutan uyarı! Diyabet, şeker hastalığı, obezite, yüksek tansiyon, stres ve damar hastalığı olanlar dikkat! Kalp krizine neden oluyor, hayatı kabusa çeviriyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Özgür Başarır, nefes darlığı şikayetinin altında yatan nedenlerden birinin de kalbe bağlı hastalıkların olabileceğini dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu.
17.06.2022 Sağlık
Sıcak hava dalgası sert vuracak! '250 bin kişi ölecek' deyip risk altındakileri tek tek açıkladı
Sıcak hava dalgası sert vuracak! '250 bin kişi ölecek' deyip risk altındakileri tek tek açıkladı Hava sıcaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Korkutan uyarı geldi, bu yıl kasıp kavuracak. Ölecek kişi sayısını duyurup, korkutucu verileri açıkladı. Bilim insanları, yaşlı ve astım hastası olmak üzere çok sayıda vatandaş sıcak riski tehdidi altında olduğu açıklandı. Saat 11 ile 16 saatleri arasında dışarı çıkılmaması gerektiğini belirten bilim insanları, aşırı sıcaklara karşı “Beyaz ve bol giysiler, güneş gözlüksüz ve şapkasız dışarı çıkılmamalı ve gölgede olmakta fayda var” uyarısında bulundu.
10.06.2022 Gündem
Bill Gates'ten dünyaya korkutan uyarı: Henüz en kötüsünü görmedik
Bill Gates'ten dünyaya korkutan uyarı: Henüz en kötüsünü görmedik Koronavirüs salgınını önceden bilen Microsoft'un kurucu ortağı ve dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Bill Gates'ten korkutan Covid-19 açıklaması. Gates, "yüzde 5ten fazla" diyerek endişe verici bir uyarıda bulundu.
2.05.2022 Dünya
Kanser ile ilgili korkutan uyarı! Belirtisi yok ama...
Kanser ile ilgili korkutan uyarı! Belirtisi yok ama... Kalın bağırsak kanseri, kolonu veya rektumu kaplayan hücrelerin anormal hale gelmesi ve kontrolden çıkması ile meydana geliyor. Bağırsakta bulunan poliplerin mutasyonu ile kalın bağırsak kanseri gelişebiliyor ve bazı kolorektal kanserler herhangi bir belirti vermeyebiliyor. Bu nedenle düzenli kolorektal kanser taramalarının yapılması sorunların erken dönemde saptanıp tedaviye başlanması açısından hayati önem taşıyor. Prof. Dr. İsmail Gömceli, kalın bağırsak kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
23.04.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.